tiistai 31. toukokuuta 2022

Toukokuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Ensin näytti että ei tätä postausta tässä kuussa synnykään, että mitään ei tule hankittua...

...mutta jotain tuli kuitenkin ostettua ja siitä syytän teitä, armaat lukijani ;) Viime kuun roskissa keskusteltiin It Cosmetics CC-voiteesta ja sain paljon kommentteja sekä viestejä että ovat Kicksissä -25%. Lisäksi mulle tuli alennus sähköpostiin joten eiköhän ollut jo aika hankkia nämä. 

**CC+ voide sävyssä Light -sävyssä tuli otettua vähän summassa koska viimeisiä vietiin. Tarjous oli innostanut muitakin tilaamaan. Ostin myös siveltimen **Heavenly Luxe Flat Top Buffing Foundation No6. Olen näistä aika innoissani koska olen kieltämättä vähän kärsinyt motivaatiopulasta blogin kanssa, nyt on uusia tuotteita joista innostaa kirjoittaa :) **Kicks tilaus 65 e. 

Joensuussa käytiin rompepäivillä ja samalla tsekattiin Rusta. Ei lähdetty mihinkään keskustaan tällä kertaa. Rusta oli melko samanlainen kuin Kuopiossa, ehkä vähän niukempi kosmepuoli. Mukaan tarttui meikkisientä, miselliliinaa ja yksi vaivainen sheet maski. Kotona tajusin että ostokset hauskasti sävy sävyyn :) Rusta 12 e.

Tokmannilla tein löytöjä! Olen vähän vältellyt Tokmannia koska se on kuin Ikea, lähdet hakemaan yhtä asiaa niin kymmenen muuta tarttuu mukaan. Niinpä nytkin! Menin katsomaan onko Fudgen hopeashampoota tullut lisää, no ei...taitavat olla aina satunnaisia eriä koska esim loput Coxirit oli 10 e purkki. Ei taida niitäkään tulla lisää :/ Huomasin että hei, tännehän on tullut pieni erä Catricea! Ostin sitten HD Liquid Coverage meikkivoiteen koska siitä juuri puhuttiin Lindan kanssa. Etsiskelin myös Trind Nail Repairin uutta versiota, löysin yhden yksinäisen pullon vähän piilosta. Kassalla hämmästyin halvoista hinnoista, ei kyllä varmasti Sokokselta saa Trindiä 7 eurolla! Catricen meikkivoide oli 8 e. Tokmannin ostot siis 15 e. 

Ja minua oikeasti naurattaa mielessäni kun joskus mulle kommentoitiin jotain että on tosi junttia ostaa tuotteita Tokmannilta :D no joo kyllä, huomaan että olen taantunut tosi maalaiseksi täällä asuessani, mutta kun Tokmanni on oikeasti se ainut shoppailukauppa täällä, niin kurjaa kuin se onkin. Ja Tokulta kun saa Fudgea, Tigiä, Adidasta, Filaakin olen nähnyt...esim Adidas on monta kymppiä halvemmalla kuin paikallisessa urheiluvaateliikkeessä. Että jossain kun säästää niin voi panostaa sitten muuhun ;) Voin kyllä myöntää että välillä on tosi suuri ikävä Kuopioon, isossa kaupungissa on hyvät ja huonot puolensa asua. Joskus vannoin etten sinne muuta enää takaisin mutta ikävöidä saa. Olen kuitenkin asunut siellä liki 20 v elämästäni, pisimmän ajan kuin missään muualla. 

Mutta semmosta. Pienet ostokset minulla, alle satkuun jäätiin. Mitä sinä hankit tässä kuussa?


25 kommenttia:

  1. Odottelen innoissani että kerrot sun kokemuset tuosta it cc-voiteesta :) Muistan kun Simplen liinoja tuli jossain kauneusboksissa aikanaan! Sika hyviä nuokin :) Ihana myös tuo sinisen turkoosi meikkisieni <3 Siis nää kaikki tuotteet nyt iskee niin meikäläiseen.. TUota Catricen meikkivoidetta myös haluaisin testata! Ostin mielestäni kyllä liikaa kaikkea, viimeisenä tilasin just vkl ABH kulmapannun ja yhden mineraalipuuterin Kicksiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kyllä on tulossa postausta kunhan nyt testailen ja ehtisin joskus ottaa meikkikuvia :) mulla on joskus ollut ABH kulmaväri, jos siitä puuterimaisesta puhut ja oli tosi jees!

      Poista
  2. Viseart

    Tilasin Beautylish verkkokaupasta Viseartin Paris EDIT luomiväripaletin ja Wayne Gossin Luxury Cream meikkivoiteen. Feelunique verkkokaupast tilasin Charlotte Tilburyn huultenrajauskynän ja Urban Decayn 24/7 waterline kynän. En ole oikein koskaan löytänyt kynää, joka pysyisi minulla sisärajauksissa. Tästä Urban Decayn kynästä oli arvioita, että on ensimmäinen kynä, joka tehtävässä toimii, mutta omien kokeilujen perusteella ei se nyt taida olla sen ihmeellisempi kuin muutkaan kokeilemani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Viseartin Paris Edit on ollut mulla ikuisuuden ostoslistalla ja ostan kyllä jos sattuu edukkaasti eteen :) ai Wayne Glossilla on omia meikkejä, varmasti hyviä! Tykkään hänen videoistaan kun tosi opettavaisia ja puhuu rauhallisesti. Mä en käytä sisärajausta oikein ikinä mutta yläluomella nuo 24/7 kynät oli hyviä!

      Poista
  3. Olipas hillityt ostokset! Onnittelut! Mun ostokset oli aika runsaat, syytän hiusten hellimisviikkoa ja Tokmannin hyviä hintoja. Oon kans siis juntti ja kiertelen siellä mielelläni. Tosin vaan kosmepuolella😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on aika pieni se kosmepuoli mutta jos jossain Tokulla on isompi, niin varmasti tarttuu kaikkea mukaan :D Hiusten hellimisviikko olis ollut houkutteleva mutta jätin kurkkaamatta ;)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mä en ymmärrä, jotenkin nämä kommentit junnaa. Katsoin päivällä että jaa, ei yhtään kommenttia. Nyt kun kurkkasin uudelleen niin eilisestä asti kaikki julkaisematta kun eivät ole näkyneet mulle! Vaikka päivitän aina kommenttien julkaisusivua...

      Poista
  5. Hauskaa, että innostuit lukijoiden suosituksesta. Kerro sitten omia kokemuksia IT-meikkivoiteesta ja sudista.
    Toukokuussa tein yllättävän paljon ostoksia. Blogit innoittivat minua ostamaan smashboxin under eye primerin, miten tuota käytetään, saisinko käyttökokemuksia;), Sensai spf 50 cellular protective cream for face -aurinkovoiteen, Laponien kasvoveden ja öljyn saaden kaupanpäällisiksi seerumin:).
    Luonnonkosmetiikkapäiviltä ostin Brunsin kasvoille ja päänahalle tarkoitetun suihkeen, birch sap mistin ja Laponien puhdistusvoiteen. Ruohonjuuresta löysin yin your skin -lusikan hyvästä alesta, Dr. Hauschkan silkkipuuterin ja Alga Mariksen spf 30 huulivoiteen. Löysin poistohintaan Kjaer Weisin kuultotuotteen, niin oli pakko ostaa;). Kaikkien näiden lisäksi ostin Moi Forestin käsivoiteen ja ensimmäisen Taika-tuotteeni vartalovoiteena.
    Varsin ostopainoitteinen toukokuu oli minun osaltani. Kaikkea muutakin tutkailin, mutta sain hillittyä itseni ostamasta enempää.
    Moi Forest ja Laponien puhdistusmaito pääsivät jo käyttöön.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron! Mä laitan aamulla kasvojen puhdistuksen jälkeen kasvoille sekä silmänympärysiholle hoitonesteen, sitten emulsio jos ehdin, sitten sy-voide ja annan niiden imeytyä kun juon kahvia. Kun alan meikkaamaan niin laitan sitten tuota Smashboxia ennen peiteainetta tai neutraloijaa, kumpaa nyt käyttääkään. En anna sen imeytyä kun sen päälle voi meikata suoraan. Kerro sitten mitä tykkäät! Mä en alussa tajunnut sen ideaa mutta nyt kun iän myötä silmänaluset on kuivat, en voi meikata ilman tuota <3
      Sulla on aina tosi ihania luonnonkosmetiikka ostoksia. Monia sellaisia joita haluaisin kokeilla kuten Moi Forest, kerro sitten kokemuksia siitä :) näin niitä saa aina ideoita lukijoiden suosituksista :)

      Poista
  6. Naurattaa tuo, että joidenkin mielestä Tokmanni on juntti kauppa.

    Juuri pari päivää sitten mietin miten joskus ala-asteella oli junttikaupat ja siistit kaupat, ja aikuisena ketään ei kiinnosta mistä kukakin vaatteensa tai kosmetiikkansa ostaa. Ei vain odottaisi aikuisilta ihmisiltä enää tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena oli joku Jim & Jill tosi siisti kauppa ja halusin niin kovasti vaatteita sieltä!! Nykyään ihan sama, laatua kyllä ostan urheiluvaatteissa mutta jotkut työryysyt ihan sama mistä on, Tokmannilla on ihan kivoja vaatteita mutta niin on muuallakin. En katso pitkillä jos joku sieltä vaatteita tai mitään ostaa :) pikku kylillä se on ainut "siisti kauppa" :)

      Poista
  7. Simplen puhdistusliinat on parhaita, mitä oon itse käyttänyt! En tollasia juuri enää käytä, mutta noita tekisi mieli ostaa ihan sen takia, että ne on niin hyviä :'D Toi It Cosmeticsin sivellin alkoi kiinnostaa, mutta huhheijaa mikä hinta.. En oo ihan valmis tällä hetkellä kyllä maksamaan tollasta summaa yhdestä siveltimestä, mutta täytyy kytätä alennuksia :) Toivottavasti tykkäät Catricen meikkivoiteesta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennuksella ostin minäkin mutta kieltämättä oli vähän morkkis, hirmu hinta yhdestä sutista! Kyllä mä tykkään siitä, ei ollut huono ostos. Ja nuo Simplen liinat on harvoja joissa ei ole propyleeniglykolia ja muutenkin tosi hyviä :) osta vaan sinäkin :D

      Poista
  8. Kivat ostokset! Tuo Catricen meikkivoide on paras koskaan käyttämäni meikkivoide, mutta tokihan riippuu aina jokaisen ihosta mikä toimii parhaiten:) Hymyilytti tuo Tokmanni-juttu. Itsekin asioin usein Tokmannilla ja olen tehnyt valtavasti hyviä löytöjä. Mullakin jäi tässä kuussa poikkeuksellisen vähäiseksi ostokset. Vähän tilailin korealaista kosmetiikkaa varastoon sekä Morphen uuden Gilded Desert-kokoelman tuotteita. Ja muistaakseni yhden Sigman siveltimen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sigman siveltimet kiinnostaa ja no, tunnustan...tein tänään ekan ostoksen kesäkuulle ja Sigman siveltimiä on tulossa ;) Mä olen kans tehnyt tosi hyviä löytöjä Tokmannilta, siellä on K-Kosmetiikkaa paljon halvemmalla kuin muualla! Olisi muuten kiva lukea sinunkin ostoksista!

      Poista
  9. Noniin! Odotan mielenkiinnolla, mitä sanot tuosta It Cosmeticsin voiteesta enemmän sitä käytettyäsi (ja kesäkuumilla....)!

    Tokmannin verkkokaupassa varsinkin on kyllä kaikkia merkkikosmetiikkahoukutuksia...huhhuh. Kivijalkamyymälöissä en hetkeen ole käynyt, mutta jos jotakin tulee ostettua niin sen turkkilaisen värikosmetiikkasarjan (mikäsenniminytolikaan...?) huultenrajauskyniä vähintäänkin.

    Älä edes kysy mitä minä olen hankkinut tässä kuussa... Ellen ole laittanut noin tonnia kosmetiikkaan, niin sitten en mitään. En edes uskalla laskea. Vaan onpa sitten mistä kirjoitella blogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai nyt tonnia...kyllä me siitä postaus haluttaisiin nähdä! Mitä tonnilla saa :) no niin nyt on paineet kirjoittaa It Cosmeticsista kun niin moni haluaa kuulla siitä ;)

      Poista
    2. No, pikainen inventaario... iHerbiltä tuli viisi kosmetiikkatilausta, jokainen noin satasen arvoltaan. Siinä meni jo viissataa. Muita ostoksia: Feeluniquelle kaksi noin satasen tilausta, Charlotte Tilburyn tilaus n. 70 euroa, Colourpopilta saapui kaksi n. 60 tilausta (molempiin lisäksi n. 14-15 euron tullit), Morphen poskipunapaletti ja muuta pikkusälää n. 50 euroa (muistinkohan oikein?), Cloud Paint-merkkisiä poskipunia kolme kappaletta (3 x 18 eur + tullit), Diorin seerumimeikkivoide + peitevoide (toista sataa euroa)... Muistinkohan nyt kaikki?

      Poista
    3. Taisi edellinen kommenttini tulla anonyymina vahingossa. Niin, unohdin listalta yhden Kicksin tilauksen, joka oli melko tarkasti tuotteiltaan 55 euroa. Plus unohtui listata kaksi Victoria Beckham Beautyn rajauskynää, jotka maksoivat maltaita (48 euroa yhteensä). Postauksia aiheesta tulossa...

      Poista
    4. Hirvitys! Muistin vielä, että tein yhden Yliopiston apteekin 23 euron lääketilauksen, johon ostin kosmetiikkaa tarkalleen ottaen 144,57 euron arvosta. Ihan hirvittää laskea noita yhteen :(

      Poista
    5. Ihania ostoksia kieltämättä :) tuntuu aina että minä ostan keskimääräistä enemmän mutta en kai sitten :) toivottavasti ostoksista on paljon iloa sinulle <3

      Poista
    6. Eikä siinäkään vielä ollut kaikki, unohdin yhden Lykon tilauksen (n. 53 eur, kynsilakkoja ja kaksi huulipunaa) ja Cocopandan n. parinsadan euron tilauksen, jossa tosin oli mukana ei-kosmetiikkaa (silkkinen tyynynliina) n. 30 euron edestä. Huhhuh, nyt jo kauhistelen tuota rahanmenoa.

      Poista
  10. Ostin kirjoja. Paljon kirjoja 🙈
    Mutta tuli Kicksiltä uusi sävy Smashboxin always voidemaisesta luomiväristä ja nyt tilasin Lindan Hallberg uuden paletin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Always voidemaiset on hyviä, haluaisin seuraavaksi jonkun vaaleamman sävyn. Minä olen nyt lainannut kirjastosta kun aika kalliita ne kirjat ja hirmu raahaaminen muutossa. Semmoset ostan jotka haluan lukea uusiksi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3