keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Boxycharm Toukokuu 2022

Tätä boxia odottelin kauhulla. Ja hyvin kuumeisesti!! Viime kuun valtava pettymys on edelleen mielessä ja pelkäsin etten saa tässäkään kuussa oikeaa boxiversiota. Sain muuten sen ABH meikkivoiteen pari päivää sitten, eipä se halvemmaksi tullut kun postit ja tullit maksoin mutta sainpahan sen. Jos ihmettelet miksi ragesin siitä niin boxit kootaan aina sen valintatuotteen ympärille. Nyt kun olin valinnut peiteaineen, sen kaverina saattaa tulla huuliöljyduo ja kasvopaletti + muuta. Tietysti näitä sitten odotan ja jos sisältö onkin koottu toisen ei-oman valinnan mukaan niin tottakai se vtuttaa.

Onneksi boxi oli ihan oikea vaikkakaan kohdalleni ei osunut huuliöljyjä, mutta ehkä saan ne joskus myöhemmin ;) tosi kiva sisältö tässä kuussa, pidemmittä jorinoitta tässäpä Toukokuun Boxycharm. 

Ihanan meikkipainotteinen sisältö, jee!! 5 täysikokoista tuotetta, hintaa 30 e + postikulut 26 e + tullit suomessa. Tällä kertaa mulle tuli ennakkotullaus ilmoitus ja paketti lähti tullista heti eteenpäin. Mistähän tuo johtuu että ilmoitus tulee välillä ja välillä ei...

Item Beauty By Addison Rae Air Hug Concealer / arvo 18 dollaria
Oma choiceni boxiin. Puolipeittävä-peittävä peiteaine, sisältää mm.papaijauutetta ja c-vitamiinia, lupaa levittyä kauniisti ja menemättä juonteisiin. Valitsin melko vaalean sävyn joka näyttää neutraalilta. Huomaan incistä kuitenkin tässä olevan propanediolia jota välttelen silmien lähellä, voi siis olla että tämä lähtee kirpparille. Toisaalta kiinnostaisi kokeilla mutta mulla on aika paljon peiteaineita jemmassa. Täytyy katsoa!

Dominique Cosmetics Blur & Moisture Serum Primer / arvo 28 dollaria
Ei kyllä tarvitse ostaa primereita varmaan vuosiin, sen verran usein niitä Boxycharmissa saan :D Geelimäinen seerumiprimer lupaa kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa kuin maalaamista varten. Tässä primerissa on mm.hyaluronihappoa, sienisokeria, betaiinia ja uniikkia sokeriyhdistelmiä. Mietin välillä suomennanko näitä rallienglannilla oikein, vähän kuulostavat aina erikoisilta, mutta just tästä tykkään Boxycharmissa että tässä tulee hyvin erilaisia ja kiinnostavia tuotteita! Tämä lupaa myös parantaa ihon kosteustasapainoa 6000% 30 päivässä mm.salipore-8:n avulla! Ei voi olla huono tuote :)

Yensa Skin On Beauty Sponge / arvo 18 dollaria
Yeansan tuotteita olen saanut pariin otteeseen Boxycharmista mutta ei haittaa. Kokeilen todella mielelläni erilaisia meikkisieniä ja tämä punainen, kuvioitu meikkisieni on kivan mallinen ja nätti! Tämä on molemmilta sivuilta sellainen tietokoneen hiiren mallinen ja sellaisia sieniä mulla ei nyt olekaan. Joten kiva kokeilla!

Compex Culture Beauty Baked Highighter & Bronzer Quad / arvo 42 dollaria
Oi kun on nätti! Kaunis pakkaus ja hyvät sävyt kyllä kerrankin! Ylhäällä on kaksi highlighteria, molemmat hyvin käyttökelpoisia, kullertava ja beessi. Alhaalla on kaksi hennosti hehkuvaa aurinkopuuteria, lämmin ja kylmä sävy. Ehdottomasti tulee käyttöön, vaikkakin mulla on aika monta palettia odottamassa vuoroaan ;))

V Kosmetik Creamy Liquid Velvet Lipstick / arvo 22 dollaria
Uusi brändi boxiin! Nestemäinen huulipuna. Kermainen, kevyt huulilla ja pitkäkestoinen. Mun sävyni on Bubbly, näyttää sellaiselta malvanpinkiltä?! Luulen kuitenkin että laitan tämänkin kirpparille, mulla on hävyttömän paljon huulijuttuja avaamatta ja käytän nykyään pääosin nudeja. Lisäksi surettaisi avata, kokeilla ja todeta vääräksi sävyksi. Olen nimittäin tosi tarkka huulimeikin sävyistä, etenkin näin tummissa/värikkäissä kun ne helposti ovat sopimattomia ja jäävät pyörimään. Boxin ainut huti vaikkakaan ei mikään huono tuote. Olisin kyllä mielellään ottanut huuliöljyt tämän tilalla.

Olin tähän settiin kyllä todella tyytyväinen! Ja pakko ollakin siihen hintaan, tämä lysti kustantaa riippuen postikuluista sen 60 - 70 e. Hyvin kipurajoilla mennään mutta en haluaisi tästä luopua koska tämä on ainut järkevä ja todella laadukas kauneusboxi. Tykkään näistä kaikista erilaisista tuotteista joita ei suomesta saa, ihan eniten tietty meikit kiinnostelee. Kyllä tätä Boxycharmia ei voi verratakaan Goodieboxiin, riippuu toki siitä millaisista tuotteista tykkää. Tämä oli kyllä huikea boxi, täyttä tavaraa eikä mitään höpöhöpö hommia.

Mites sie, olisiko napannut? Mikä tuote oli paras?


16 kommenttia:

  1. Pidän niin paljon item beautystä yhden tuotteen perusteella jo <3 tuo varmasti myös vähintään hyvä :) Mun mielestä meikkisieni on hyödyllinen, ennemmin tuo kun joku saippua jonka rahditsemisesta maksaisit itsesi kipeäksi! Noi tulee aina käytettyä. Kaunis myös tuo Complex Culturen paletti <3 Mielestäni ihan onnistunut boksi nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkisienet on niin hyödyllisiä ja minäkin kokeilen mielelläni erilaisia :) tuo paletti on kaunis ja hyvinkin käyttökelpoinen joten boxin parasta antia kyllä!

      Poista
  2. Melkeen samat tuotteet meillä! Toi sun huulipuna näyttää mun silmään tosi kauniilta, olisin taas itse melkeen ottanut mieluummin ton kuin ne öljyt :D Hyvä että sait sen meikkivoiteen myös itsellesi, toivottavasti se on sulle myös mieluinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kaunis mutta vähän pelkään että jää kokeilun asteelle ja sitten pyörimään :) en käytä töissäkään noin värikkäitä enkä ehdi vahtimaan huulia onko levinnyt tms :) mieluummin sitten myy avaamattomana tuotteena pois. Oispa mulle siis tullut ne huuliöljyt mieluummin!

      Poista
  3. Tuosta primeristä... Sitä salipore-8:a ei löytynyt INCI:stä ollenkaan, katsoin firman omilta sivuilta. Muutenkin ainesosa kuulostaa aika erikoiselta. Mahtaako jotenkin liittyä INCI:ssä mainittuun suolayrttiuutteeseen ja firma vaan on sen brändännyt uusiksi itseään varten?

    Tuo paletti vaikuttaa oikein pätevältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luinkin Lindan blogista näistä incien epäselvyyksistä. Mutta en sen tarkemmin ruennut incejä googlettamaan, postauksen tiedotkin kirjoitin boxin tuotelappusen mukaan. Toivon että primer on hyvä, ja koska mulla on yliherkkyyksiä, niin siinä mielessä olisi kiva jos incit pitäisivät paikkaansa...

      Poista
  4. No nyt oli kyllä ihan eri sisältö, ei yhtään samaa :D Miekin sain (kuten Lindakin) sen KABin huuliöljyduon. Miullahan oli myös yksi sama tuote, jonka olen saanut aiemminkin, kyseessä oli toner (marraskuun 2021 boksista) ja KABin huuliöljyn olen saanut aiemmin, mutta se oli yksittäinen, ei duo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et tykkää niistä niin voin ostaa ne sulta :) aika jännää, mitähän sulla on...eikse toner ollut ihan mielenkiintoinen jos nyt muistelen mikä se saattaisi olla...sinällään erikoista että ne pitää kirjaa lähetetyistä tuotteista mutta sitten mokaavat ja lähettävät ei-oman-valintatuote boxiversion...

      Poista
    2. Aivan. Samalla tavalla toivoisi, että noita eriskummalliselta kuulostavia aineita olisi avattu hiukan enemmän. Tuo salipore-8 lienee tosiaan joku proprietary-juttu, joka on heille ominainen (ja kuulostaa "tehokkaalta"). Mua aina nyppii tällainen kemiallisten koostumusten himmailu, kun kiinnostaisi tietää, että mitä tuo oikein on.

      Poista
    3. Hupsan, tuli kommentti vastauksena väärään kommenttiin. Tarkoitin siis vastata tuohon omaan alkuperäiseen kommenttiini.

      Poista
  5. Nämä boksien avaukset on parhaita. Mulla ei ole varaa tilata ulkomaisia kauneusbokseja mutta on ihana lukea näistä. Onneksi vielä on tällaisia kunnon blogeja, tämä on itselle mieluisin formaatti. Ja koirajuttuja saisi olla enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta <3 mullekin blogit on mieluisin lukualusta ja toivoisin että olisi aina enemmän luettavaa ;) ja jospa ne sessutkin tulisi pyörähtämään täällä kun kerran toivotaan ;)

      Poista
  6. Ihan kiva sisältö tällä kertaa :) Samalla huomaan, ettei mua ole kertaakaan oikeasti harmittanut, ettei mulle tule boksia tällä hetkellä. Mut saapa nähdä, ehkä jossain vaiheessa kosmetiikka alkaa taas kiinnostaa siinä määrin, että se tulee tilattua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän harmi kyllä kun ei enää ole sun Boxycharm -postausta aina luettavana ;) mutta ehkä joskus taas innostut! Toistaseks olen kyllä itse tykännyt, en malta luopua kun varmasti tulee jotain kivaa heti kun tilauksen lopettaa. Täydellisen tästä boxista olisi tehneet ne huuliöljyt punan tilalla. Toisaalta mullakin lähtee osa aina kiertoon, onko siis järkeä tilata mutta mutta...

      Poista
  7. Kivat meikkituotteet tässä boksissa.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3