keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; Talvi

Jatketaanpa tätä sarjaa, nyt ovat vuorossa talvi-ihoni tuotteet. Syksyn tuotekattauksen löydät tästä. Iho kenkkuili syksystä asti, päätin kokeilla sitten kaksoispuhdistusta öljyillä. Joo, toimii, mutta silmät ärtyivät, rähmivät ja vuotavat...huoh. En ymmärrä mikä noissa öljyissä on, tosi rasittavaa. Sitä kun en voi kieltää ettei ihoni kaksoispuhdistuksesta öljyillä tykännyt ja voinut paremmin.

Avril Cleansing Oil - Tästä puhdistusöljystä en oikein tykkää. Nappasin vaan äkkiä jonkun kun ei Tokmannilla suurempaa valikoimaa ole. Tämä pullo fuskaa aina käytettäessä, lisäksi tämä "lilluu" kasvoilla eikä meinaa lähteä pesemällä pois. Jää niljakkaaksi.

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil - Onneksi Tokmannille tuli pieni erä Coxiria ja nämä öljyt möikin heti loppuun. Tästä pidän itsekin, pumppupullo on kätevä ja tämä on helppo pestä pois puhdistusaineen kanssa. 

Clarins Instant Eye Makeup-Remover - Tämä on tuttu jo syksyltä, mulla ei tosiaan hirveästi mene silmämeikinpoistoainetta. Tykkään käyttää sellaisia meikinpoistoaineita joilla lähtee liki kaikki silmämeikki ja loput poistan misellivedellä.

Skinfood Egg White Perfect Pore - Kananmunanvalkuaista sisältävä kasvopesu etenkin rasvoittuvalle iholle. Olen tykännyt tästä tosi paljon, tämänkin ostin muuten Tokmannilta kun sinne oli tullut K-Beautyä. Tämä vaahtoo jännästi mutta ei ärsytä silmiä. Tosi pieni määrä riittää ja pesee kasvot kyllä hyvin puhtaiksi vaan ei kuivata!

Erisan Hoitava puhdistusgeeli - Perushyvä puhdistusgeeli, sopii kaikille ihotyypeille. Ei ärsytä silmiä. Yksinään ei riitä mutta kaksoispuhdistuksessa kyllä. 

The Body Shop Himalayn Charcoal Purifying Clay Wash - Tämä olikin jo syksyllä käytössä. Käytän aika harvakseltaan niin kestää. Voisin muuten ostaa näitä Himalayan tuotteita lisääkin.

Karmameju Star Age-Defence Micellar Water - Goodieboxissa tullut misellivesi. Kiva tuoksu, hyvä viimeistelemään kasvojen puhdistus eikä ärsytä silmiä. Käytän mielelläni loppuun mutta kelpaa mulle tilalle joku toinenkin misellivesi, ei niin ainutlaatuinen.

BTB13 Intense Hydration Toner ( saatu ) - Ihana hoitoneste! Melko pieni määrä riittää eikä oikein tarvitse edes toista kerrosta. Hyvä pumppupullo! Melko vieras tuotemerkki mutta mitä paria tuotetta kokeillut, laadukkailta vaikuttavat!

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate - Mukavan paksu seerumi ja loistokas talvi-iholle. Olen käyttänyt vasta pari päivää niin en osaa kertoa enempi. Mutta kerrostan aina aamuin illoin hoitonesteen, seerumin ja voiteen.

Mizon All In One Snail Repair Cream - IHANA!! Tuntuu taivaalliselta iholla, imeytyy äkkiä mutta jättää ihon hoidetun tuntuiseksi. Todella miellyttävä tuote, tykkään todella paljon tämän tyyppisistä tuotteista koska rasvoittuvalla iholla ne toimivat hyvin. Tämä sisältää 92% etanaseerumia. Olen ennenkin sanonut mutta voisin oikeasti käyttää loppuelämäni K-Beautyä ja etenkin kaikkia etanatuotteita. Toivon että tämä parantaisi ihoaani, sen tekstuuria ja ihohuokosia. Sopii meikin alle sekä illalla käytettäväksi.

Espa 24-Hour Balancing Moisturiser - Mulla ei tosiaan nyt ole erikseen päivä- ja yövoidetta vaan käytän miten tykkään. En halua avata liian monia rasvoja yhtä aikaa vaan max pari kerrallaan. Tämäkin sopii päivällä tai illalla käytettäväksi. Alussa inhosin tätä koska tuoksu on vähän erikoinen ja koostumus sellaista jellyä. Aloin kuitenkin tottua ja tykätä tästä, kosteuttaa kyllä hyvin ja pitkäkestoisesti. Tykkään enemmän ohuista ja vesimäisistä/geelimäisistä koostumuksista kuin perusvoiteen tyyppisestä jankista. Tämä on just sellainen kevyehkö.

Biotherm Wonder Mud - Tätä ei enää valmisteta, harmi! Kiva kevyesti kuoriva mutanaamio jota käytän nyt viimeisen pois jemmoista. Tykkään eniten kaikenlaisista muta- ja turvenaamioista, en niinkään mistään kosteuttavista tai inhottavasti pois pestävistä, jos tiedät mitä tarkoitan.

Balance Me Wonder Eye Cream - Tämä onkin ainut silmänympärysvoiteeni tällä hetkellä, unohtui tuolta ylemmästä kuvasta. Ei ärsytä silmiä, kosteuttaa ja toimii aamuin illoin. Levitän muuten hoitonestettä ja seerumia aina myös silmänalusiholle.

La Rosée Gentle Face Scrub - Tästä en tykkää yhtään, jotenkin saippuamainen, niljakas ja sisältää rakeita liian harvakseltaan. Käytän suihkussa pois vaikka vartalolle :D 

Kangasnaamioita - Näitä on oltava aina ja käytän varastojani vanhemmasta päästä pois. Tarkastan usein päiväykset ja otan sen mukaan käyttöön. Sheet Maskit on mulle ihanaa hemmottelua ja luksusta!

Sellaisia tuotteita kuuluun ihonhoitoon tällä hetkellä. Miten sinä hoidat ihoasi talvella, onko joku tietty rutiini mitä noudatat? Tai jotain ihan lempparituotteita joista et halua luopua?


13 kommenttia:

  1. garnierin silmämeikinpoistoaine ikuinen kestosuosikki :'D tuota coxirin tuotetta haluaisin testata, nyt on joku it's skin kasvoöljy käytössä 1. puhdistusvaiheeseen. sheet maskit toimii aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut sitä Garnieria mutta ei noussut suosikiksi niin en ole ostanut uudestaan :) tai ärsytti silmiä, joku siinä oli..

      Poista
  2. Sain joululahjaksi Lagom in tuotteita joten niitä on tullu käytettyä, se on korealaista luonnon(?)kosmetiikkaa. Tosi kiva päivävoide pumppupullossa ja vaahtoputsari joka on hyvin samanlainen kuin muutkin aasialaiset vastaavat. SY voiteena on Yesstyle n kalenterista tullu ja aamuisin 100 % Puren turvotusta laskeva sy.
    Ja taitaa sama Espa olla mullakin käytössä. Illalla käytän sitä kun laitan kaikkee muutakin naamaan niin se on kivan kevyt siihen päälle.

    VastaaPoista
  3. Jännä lukee sun ihonhoidosta. Vaikka meillä on aivan erilaiset ihotyypit. Mulla on ne Dermalocigan purnukat tärkeimpiä, nyt on kaksoispuhdistus ja hoitovesi ja voide ja yönaamio Dermalocigan. Seerumina Skincityn C-vitamiini öljyseerumi ja se on huippu hyvä ja sain sen puoleen hintaan😍👌. Toinen positiivine yllättäjä on Dermosilin retinol yövoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Dermalociga on jotenkin jäänyt ihan vieraaksi. Dermolta haluaisin tilata joskus jotain testiin vaikken suuremmin ole merkkiin ihastunut :)

      Poista
  4. Toi on tosi tylsää, ettei sun silmät kestä noita öljyjä, kun iho selkeesti kuitenkin tykkäisi kaksoispuhdistuksesta nimenomaan öljyjen kanssa :/ Toi Coxirin puhdistusöljy on ihan mun suosikki! Pitäisiköhän itsekin joskus kytätä tarkemmin noiden omien sheet maskien päiväyksiä :D En muista koska olisin viimeksi niitä tarkistanut ja joukosta löytyy myös jotain melko vanhojakin yksilöitä, hups!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa katsella, onhan niissä vuosia aikaa eikä ne heti pilaannu mutta tuleepahan käytettyä pois :) saa ostaa uusia ;)) joo en tiiä mikä noissa öljyissä on mutta silmät rähmii aina niistä.

      Poista
  5. Kaksoispuhdistus meikkipäivinä. Muuten misellivesi tai Laponien puhdistusmaito/Novexpertin puhdistusvaahto. Kasvovetenä Pure=Beutyn birh sap mist ja/tai Whamisa deep rich hoitoneste. Seerumina Kypriksen moonlight catalyst tai antioxidant dew. Voiteena Whamisan deep rich lotion tai Laveran My age -yövoide. Päälle öljy. Käytän varastosta löytynyttä öljyä, mutta Absolutionin on parempi. Sy-voiteena Antipodesin kiwi seed oil tai Laveran my age. Aurinkoisella säällä Bybin day defence.
    Birch sap mist ja Whamisan deep richit ovat olleet pidempään käytössä. Lavera on yllättäjä.
    Edellä mainituilla tuotteilla iho on vain vähän ja harvemmin kiristellyt. Pakkasilla pitää laittaa pari kerrosta lisää kosteutusta.
    Vartalovoidetta olen muistanut talvella käyttää. Tänä talvena ensimmäistä kertaa olen huomannut kuinka iho ja jalat kuivuvat.
    Mizonin etanavoidetta olen kauan sitten kokeillut. Muut esittelemäsi tuotteet ovat uusia minulle.
    Aurinkoista viikonloppua sinulle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minä salassa haaveilen käyttäväni hintavampaa luonnonkosmetiikkaa, sellaisia hemmottelutuotteita ;) samanlaisia mitä sinä käytät. Mutta sitten se aina jää kun ei mun kannata ostaa kun en heti ehtisi käyttää, on jonkun verran jemmoja, kauneusboxeista tulee purkkia ja itse ostelee testiin...huoh, loputon jono aina kaikkee mitä haluais testata ;)
      Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  6. Toi Mizonin voide on ihana, samoin BTB13 hoitovesi on varmasti yksi parhaista. 😍

    Mä olen hoitanut lähinnä kosteuttamista lisäämällä ja panostamalla hellävaraisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin ihoni kaipaa nyt kosteutta, tosin kovat pakkaset taitavat olla ohi tälle talvelle :)

      Poista

Kiitos kommentista <3