tiistai 15. helmikuuta 2022

Dior 5-couleurs Denim

Joskus viime vuoden puolella tilasin Sokoksen Ota 3, maksa 2 -meikkitarjouksesta Diorin viisikkoja. Nyt jälkikäteen mietittynä olisi pitänyt ottaa neutraalimpia paletteja, en nimittäin siitä vihreästä Junglesta pitänyt ja tämä sininen on...yllätys yllätys aika sininen :DD nykyään käytän enemmän neutraaleja töissä.

Diorin viisikikot ovat taas jossain välissä uudistuneet. Ja mahtaa se hintakin aina nousta...nämä taitaa pyöriä 64 - 70 e kieppeillä. Se on paljon viidestä napista. Ja yritän myös aina miettiä sitä jälleenmyyntiarvoa, monesti kun minäkin kokeilen ja myyntiin jos en tykkää. Aina joutuu sitten myymään reippaasti tappiolla. 

Siksi yritän etten hamstraisi näitä. Hinta on melko järjetön mutta toki nämä ovat laadukkaita! Uudistunut paletti on ohuempi ja perinteisestä samettipussukasta on luovuttu. Myös toinen aplikaattori on saanut tilalle harjamaisen pikkusiveltimen. En ole kokeillut paletin omia välineitä, ihan meikkasin sormin ja omilla siveltimillä.

Denim sisältää sinisiä ja riikinkukon vihreän sekä neutraalin kultaisen napin. Koostumus on kermaisen puuterinen joka näyttää ryppyiselläkin luomella hyvältä eikä liian hohtavalta. Näitä voisi sanoa jopa voidemaisen pehmeiksi mutta hyvin pysyviksi! Mielestäni Diorin luomivärit toimivat parhaiten sormin tai synteettisellä siveltimellä, aitokarvainen ei jotenkin nappaa sitä väriä itseensä. Luomi kannattaa myös puuteroida pohjustajan päältä, liian voidemaiseen pohjaan nämä eivät jotenkin tartu.

Tarvitsinko TAAS yhtä sinistä palettia? En. Halusinko upean Diorin viisikon? No halusin ;) laatu ei pettänyt todellakaan, kerrassaan upea kokonaisuus laadukkaita luomivärejä. Viiteen nappiin on mahdutettu kaunis kokonaisuus jolla tekee nudea, hennon sinistä tai näyttävämpää riikinkukkomeikkiä. Ainut minkä lainasin muualta oli matta ruskea ja vaalea nude häivyttelyihin. 

Jos tykkäät sinisistä ja haluat panostaa premiumtason meikkeihin, tämä paletti on sinun juttusi. Itse en osaa sanoa onko nämä sen arvoisia, mutta alennuksesta ostamisen arvoisia ne ovat. Tuskin ikinä kävelen Sokokselle ja ostan silmää räpäyttämättä normaalihintaista viisikkoa. Kyttään taas seuraavia tarjouksia, ainakin yksi...tai kaksi...viisikkoa on vielä ostoslistalla ;) tästä hulluudesta kun ei ikinä pääse.

Mitä tykkäät paletista ja meikeistä? Olisko sun juttu vai onko hinta liikaa, saako samaa vähemmällä rahalla?

2 kommenttia:

 1. Minua ei Diorit nappaa enää yhtään, ei edes ne "uusimmat", oisko niistäkin jo kymmenen vuotta.
  Sinistäkin käytän meikissä vähän, vaikka se korostaisi ruskeita silmiä parhaiten. En tiiä miksi sininen sävy on niin vaikea, mutta punainen niin helppo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin punainen on helppo mutta olen lopen kyllästynyt punaiseen tai lämpimiin sävyihin. Kyllä mä niitä välillä käytän mutta nyt kaipaan jotain muuta :) minä en ikinä pääse tästä Dior hulluudesta...

   Poista

Kiitos kommentista <3