perjantai 18. helmikuuta 2022

Helmikuun kauneussuosikit

Saatu*


Kovaa kyytiä mennään kohti kevättä, ihanaa! En malta odottaa koska ainakin minua jo vtuttaa tämä jatkuva lumisade, kylmyys ja pakkanen. Joka päivä on uunin lämmitys, sähköhellaa ei kehtaa käyttää 400 e sähkölaskun takia ja kun teet ruokaa puuhellalla niin aikaa menee tuplasti pidempään. Aina on lumitöitä ja mihinkään et voi oikein lähteä ilman stressiä siitä että mökki jäähtyy ja piha on tukossa. Välillä mietin että olispa kiva asua sivistyksen keskellä vaikka kerrostalossa. Kesällä ei ole näitä velvoitteita ja voi tehdä mitä vaan haluaa töiden jälkeen! Mutta nyt, Helmikuun kauneussuosikit joita poimin 5 kappaletta. 


Wet Brush selvitysharja
Muistan kun Tangleteezer oli "se juttu", mutta en ole ikinä kokenut sitä mun harjaksi. Minusta se repii tukkaa...näitä harjoja olen nähnyt mm. Citymarketissa ja kuullut vaikuttajien kehuvan näitä. Niin ne jäivät mieleen ja kampaajallani oli näitä myynnissä ja noh...olen aina helppo ostamaan tukkatuotteita kotiin mukaan ;DD 
Wet Brush selvitysharja on nimensä mukaan loistava selvittämään märkää tukkaa. Se ei revi eikä vaurioita hiuksia. Mulla on paksu, kuiva luonnonkihara joka on inhottava selvitellä suihkun jälkeen vaan eipä enää! Nyt on oikea harja löytynyt ja näissä on tosiaan eri värejä ja eri tarkoituksia hiustyyppien mukaan, mun harja on kosteuttava. Tämän kahden pituiset harjakset ovat joustavat joten tällä on mukava muuten vain harjata hiuksia päivän mittaan. 


Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 meikkivoide*
Vegaaninen meikkivoide jossa samassa myös pohjustus sekä peitevoide. Max Factorin meikit ovat kyllä marketin parhaimmistoa, ihan huipputuote tämäkin! Todella helppo ja nopea levittää, peittää hyvin ja pystyy kerrostamaan. Jättää todella kauniin samettisen lopputuloksen joka pysyy. 
Tämä on kyllä unelmatuote talvella, jättää ihon kauniin hehkuvaksi mutta samettiseksi. Kestää, ei liejuunnu ja näyttää todella hyvältä vielä monen tunnin päästäkin. Ei tunnu ollenkaan kuivalta joten hyvä tuote kuivuuteen taipuvalle iholle. Eikä tosiaan ole hirmu kallis. Aina kun mulla on tätä, ihailen peilistä että näyttääpä meikkipohja tänään hyvältä :D ollut ihan luottotuote arkena. 


Fenty Beauty How Many Carats? highlighter
Fentyn meikit on itselle vähän tuntemattomia mutta jos halvalla sattuu eteen niin ostan ;) tämän Diamond Bomb pikku-highlighterin hankin meikkikirpparilta. Ja jösses sentään kun tämä on tyrmäävän upea!! Ihan törkeän hieno, mulla ei ole yhtäkään vastaavaa! Viileän valkea sävy, kermainen koostumus ja ihan kunnolla kimmeltävä lopputulos. Ei ujoille eikä maltillista highlighteria etsivälle. Tässä on glitterhippuja jotka helposti menevät vähän mihin sattuu, mutta jotenkin se näyttää vaan sikasiistiltä. Mulla ei ole yhtäkään toista tälläistä highlighteria, ihan uniikki kokoelmassani. Haluan lisää näitä :D 


essence Hydrating Nude 301 Romantic huulipuna
En ole nyt kamalasti seurannut essencen uutuuksia enkä uskalla mennä Lalalipstickiin koska sieltä tarttuu aina jotain ostoskoriin. Tilasin viime kuussa Cocopandalta essencen huulimeikkejä. Rehellisesti sanoen en niistä tykännyt ja annoin tyttölapselle osan niistä, mutta tämä 301 sävyinen huulipuna meni nappiin! Kerrankin kylmän sävyinen nudepuna joka vaalentaa huulia. Minä kun en ikinä ole päässyt eroon niistä peitepuikkohuulista vaan voisin sellaisia käyttää vaikka aina, niin tämä on nyt sellainen tämän ajan peitepuikkopuna ;)


Avon Glimmerstick Gems Eyeliner Black Diamond*
Avonin edullinen rajauskynä yllätti! Olen käyttänyt tätä joka päivä työmeikissä koska on nopea ja saa näyttävät rajaukset. Olen tykännyt tehdä paksun rajauksen kun se tuo jotenkin silmiä esiin raskaiden luomien alta. Eikä tämä leviä kiinni yläluomeen joka on näitä iän tuomia ongelmia. En hirveästi käytä Avonin meikkejä enkä ole kaikista tykännyt, mutta välillä löytää helmiä ja tämä on yksi niistä! 

Semmossii suosikkeja tässä kuussa! Lieneekö joukossa tuttuja tai kiinnostavia? Odotellaanko siellä kevättä yhtä kovasti kuin täällä susirajalla?


12 kommenttia:

  1. Minua vituttaa tämä jatkuva lumisade päivästä toiseen niin paljon!!!!
    Tänäkin aamuna mietin pääsenkö pihasta pois vaikka keskussa asun, on niin perkeleen hankalaa tuo auraaminen.
    Fentyn highlighter näyttää ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auraajat kyllä saa aina risut ja ruusut, risuja ehkä enimmäkseen :D joo mutta ei se naurata kun saa tapella töihinlähdön kanssa.

      Poista
  2. Oo toi Fentyn highlighter!! Ja hei nyt alkoi kiinnostaa myös toi Max Factorin meikkivoide, täytyy ehdottomasti pitää toi mielessä :) Nää tuotteet oli kaikki mulle vieraita, mutta tosi kiinnostava kokonaisuus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit <3 tuo Fenty on upea, yritin ottaa siitä meikkikuviakin mutta eipä onnistunut :) ehkä joskus paremmilla ilmoilla!

      Poista
  3. Mulla oli lukioaikoina aina Max Factorin meikkivoide, mielestäni juuri jokin Facefinity. Muistelisin, että oikea värisävy piti vain sekoitella, ei löytynyt valmiiksi. Äiti taisi näitä ulkomaillekin mulle lähetellä kun olin vaihdossa. Miksiköhän on joskus tullut vaihdettua? -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mielikuva että MF:lla on ollut tälläinen meikkivoide ikuisuuksia valikoimassa, mutta voin olla väärässä toki :)

      Poista
  4. Odotan kevättä, valoa ja katuja, joilla uskaltaa kävellä liukastumatta.
    Minulla on yhä käytössä tange teezer ja jopa kavereilla, joille olen sellaisia antanut lahjaksi. :D
    Noissa markettikosmetiikan meikkivoiteissa on välillä sellainen tuoksu, josta en pidä. Mielenkiintoinen tuo Max Factor -meikkivoide.
    Helmikuussa olen meikannut jonkin verran. Isadoran puikkoposkipuna on ollut suosikkini. Neutraalisävy ja voidemainen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuossa ei ole vahvaa tuoksua, jos on liki ollenkaan. Täällä nyt ei ole liukkaudesta tietoakaan, on vaan lunta, lunta ja lunta...

      Poista
  5. On kyllä jo aivan kurkkua myöten valmis tähän talveen :) Tuo essencen nude puna näyttää todella ihanalta!

    VastaaPoista
  6. Olen luullut, että nuo Max Factorin tuotteet eivät voisi mahtua omaan budjettiin, mutta eiväthän nuo ole ollenkaan niin kalliita kuin kuvittelin. Pitää kokeilla, kun seuraavaksi uusin tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ole hintavia vaikka joskus muinoin ( nuorena ) ne minustakin tuntuivat selektiivisen kosmetiikan hintatasolta :D

      Poista

Kiitos kommentista <3