maanantai 21. helmikuuta 2022

6x Tämän hetken lempparisivellin

**Mainoslinkki

Heippa! Tänään puhutaan TAAS mun lempisiveltimistä :D aihe josta voisin jaaritella loputtomiin ja aihe josta löydän usein uusia kivoja suosikkeja. Piti kirjoittaa näistä jo aiemmin ja aihe on roikkunut luonnoksissa pitkään. Nyt sain kirjoitettua näistä ja tiivistettyä postauksen kuuteen pidempiaikaiseen lempparisiveltimeen. 

Meikkisiveltimissä suosin melko pitkältä samoja merkkejä. Mutta olen kokeilunhaluinen ja olen tykännyt kun esim Boxycharmissa tulee aika usein siveltimiä, ja pääsee kokeilemaan sellaisiakin joita ei suomesta saa. Goodieboxissa on taas pari merkkiä joilta siveltimiä tulee, ja niistä siveltimistä yksi esiintyykin tässä postauksessa. Lempimerkkejäni on hyvän saatavuuden ja erittäin hyvän hintatason ansiosta Real Techniques. Myös Luxien siveltimet on tosi hyviä. Poimin yleensä suosikkeja sieltä täältä, ei väliä mistä hintaluokasta ne ovat mutta melko usein suosin ns ammattilaissarjoja. 


Niré Powder Plush Powder Brush - Nirén sivellin on ihanan iso ja täydellinen aurinkopuuterille! Sehän on siis oikeasti puuterisivellin mutta kuten tästä postauksesta varmasti käy ilmi, en aina käytä siveltimiä oikeaan tarkoitukseen. Mielestäni tämä on puuterille liian lörppö mutta aurinkopuuterille sitten ihan mahtava! Tällä voi huoletta sutia pigmenttisempääkin tuotetta pitkin kasvoja eikä tule liikaa. Tuntuu että saa aurinkopuutereitakin käytettyä pois kun niitä voi oikeasti käyttää reilusti. Tässä siveltimessä kauneinta on upea glitterkuvioitu varsi ja mulla on yhteensä 3 tälläistä Nirén glittersivellintä, jokainen niistä on tullut Goodieboxissa. Jos haluat mahdollisesti saada Goodieboxissa ihania siveltimiä, tilaus onnistuu linkkini kautta josta saa vielä ekan boxin puoleen hintaan! 

Real Techniques Blush Brush - Tämä on toinen sivellin jota käytän mieluummin aurinkopuuterille. Tämä on tarkoitettu poskipunalle ja varmasti moni siihen tätä suosiikin, mutta itse tykkään jättää poskipunan pienelle alueelle ja sitten käyttää bronzeria ja contouria holtittomammin ;) tämä sivellin on hyvä ja tarkka, todella hyvänmallinen ja monelle sopiva. Tätä löytyy vielä myynnistä esim **Cocopandalta.

Real Techniques Brush Crush Volume 2 300 Powder Brush - Siis mulla on mennyt ihan ohi tämä kokoelma jossa oli näitä jännän mallisia siveltimiä! Nämä on ihania!! Tämä suti on poskipunalle ja siihen tämä onkin ihan omiaan. Kiva muoto ja RT:n siveltimet ovat aina laadukkaita, yhdestäkään ei ole irronnut edes karvoja eivätkä ne löyhötä vaikka käytän päivittäin ja pesen usein. Tämän sarjan siveltimiä löytyy vielä **Cocopandalta mutta ovat Limited Edition. 


Real Techniques Brush Crush Volume 2 305 - Muistan kun Miia Johansson käytti tätä usein ja alttiina vaikutuksille mun piti heti tilata oma :D niin kiva varsi ja aivan täydellinen muoto tarkkaan häivyttelyyn pienelle alueelle. Omani tilasin **Cocopandalta

Luxie 231 Small Tapered Blending - Luxielta mulla on tosi monta loistavaa sivellintä, mutta 231 on harvinaisen pieni, pullea mutta tarkkakärkinen työkalu tarkkaan häivyttelyyn esim v-varjoon ulkonurkkaan. Tämä on ainutlaatuisen mallinen ja mulla on vain yksi näin hyvä ulkonurkkasivellin. Hmmmm pitäisköhän ostaa tätä toinen jemmaan :D Luxieta myy **Nobebeauty.

Morphe x Jaclyn Hill JH30 - Morphen siveltimiä mulla on vähemmän mutta kyllä sydän itkee verta jos tämä rikkoontuu! Tuntuu että silmämeikistä ei tule täydellistä jos tämä ei ole mukana ;) ainutlaatuinen kokoelmassani, pehmeä, iso häivytyssivellin jolla luon aina pohjan silmämeikille. Todella monen kauneusbloggaajan lempisivellin! Morphen siveltimet löydät edullisesti **Kicksin verkkokaupasta


Silmämeikin häivyttelyyn tarvitsen aina monta eri kokoista- ja mallista pulleaa häivytyssivellintä. Levitän aina vaalean luomivärin tai puuterin ensin, sen päälle alan rakentamaan häivytysväriä isolla pullealla siveltimellä. Sitten rakennan banaanivarjostusta keskipulskalla ja ihan ulkonurkkaan tykkään laittaa väriä tarkalla häivytyssiveltimellä. Luomella käytän sitten normaalia luomivärisivellintä ;) mutta ehkä enimmäkseen mulla on tälläisiä erilaisia pyöreitä siveltimiä. 

Vinkki; kannattaa vetäistä väritöntä kynsilakkaa siveltimien päälle kohtaan jossa lukee siveltimen malli. En minä ainakaan muistaisi yhtään mikä on mikäkin, mutta kaikissa siveltimissäni on varressa lakkaa mallin nimen päällä, siitä on helppo tarkistaa. 

Paljon kehuja on saanut **Suva Beautyn sivellinsetti kauneusvaikuttajien suusta ja näinhän siinä pääsi käymään, että minunkin se olisi saatava :) Suvan setti on siis omalla himotuslistalla, en siis todellakaan tarviisi uusia siveltimiä, mutta kun aina voi löytää uusia lemppareita...oletko muuten kokeillut Suvan siveltimiä, kannattaako setti hankkia? Sehän ei hirmu kallis ole.

Oliko postauksessa sulle tuttuja siveltimiä? Mitkä on sun ihan lempilempi siveltimet?

13 kommenttia:

  1. JH30 on kyllä mainio eikä mulla ole oikeastaan mitään vastaavaa sivellintä. Harmillisesti omistan vain yhden, noita saisi olla vaikka 2-3 kappaletta.

    VastaaPoista
  2. Ihania siveltimiä! Luxiet on ihania! Tätä Niré Powder Plush Powder Brush käytän itse aika usein siis aurinkopuuterin blendailuun, jos se menee tönköksi :D Useimmiten levittelen sillä vain väritöntä mikropuuteria. Tuo Suva sivellinsetti näyttää todella ihanalta. Haluaisin ostaa samaa brändiä/saman ulkonäön omaavia siveltimiä. Mutta kyllä tuo mun silli salaatti ihan hyvin palvelee mua :) Mutta jatkossa myös haluaisin kiinnittää hankinnassa huomiota esteettisyyteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä pääosin samoja merkkejä mutta jos sivellin on hyvä, niin tulee ostettua muitakin :) MAC ja MUS siveltimistä tykkään kun ne on mustia ja samannäköisiä :)

      Poista
  3. Toi Nirén sivellin on näistä ainut itselleni tuttu, ja se on mulla itse asiassa käytössä lähes päivittäin irtopuuterin kanssa :) Aurinkopuuterille toi toimii varmasti myös loistavasti! Häivytyssiveltimet on mun heikkous, niitä pitää löytyä erikokoisia ja -mallisia reilusti :D Elina K:lla oli ainakin joskus myynnissä sellainen kolmen siveltimen setti, mikä on ihan loistava! Se oli kai tarkoitettu niille glitterpaletin sävyille, mutta mä käytän niitä siis ihan normiluomiväreille ja ai että ne siveltimet on hyviä<3 Sigma, Luxie ja RT on sitten muuten siveltimien osalta mulla eniten käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sigma on itselle jäänyt vähän vieraaksi, joskus oli joku sivellin ja olihan se toki hyvä :)

      Poista
  4. Ei ollut nämä mulle tuttuja. Mun osa lempparisiveltimistä on sellaisia ettei niitä enää edes valmisteta. 🙄 Pelkään yli kaiken, että hajoaa, mut vielä ovat kestäneet. 😅 Sensain vanha poskipunasivellin on sellainen, että uusi on törkeän huono verrattuna vanhaan. Lisäksi pari Ecotoolsia, joita ei enää tehdä, ovat musta paljon laadukkaamman tuntuisia kuin uudet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhumattakaan vanhoista MAC siveltimistä, niistä aitokarvaisista :)

      Poista
    2. Mikähän olis mun lemppari? Mac 224 on kiva, IT cosmetics sydämenmallinen meikkivoidesivellin on huippu, sillä kyllä saa monenlaisen pohjustuksen toimimaan.

      Poista
    3. Heti rupes tuo IT kiinnostamaan :D

      Poista
    4. Se on ihan älyttömän upea, eikä kallis jos vertaa vaikka NYXiin jonka siveltimet ei nyt niin mahtavia ole vaikka maksaavatkin. NYXin nro 20 on muuten ihan jees meikkivoiteelle.

      Poista
  5. Tää olikin mielenkiintoista! Mulla on meikkipohjalle suosikkina Bobbi Brownin sivellin.. Ja puuterille Idunin pitkävartinen kabuki. RT:llä on monta suosikkia kans.. Ja ne Sigman silmämeikki siveltimet mitkä mies osti lahjaksi, mielettömän hyviä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans tuo Idunin sivellin, on suosikkeja puuterin levitykseen Ja kestänyt vuosia <3 Sigman siveltimet kuulostaa kyllä kiinnostavilta!

      Poista

Kiitos kommentista <3