keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Päivän meikki - Huda Beauty Naughty Nude

Huda Beauty. Nimenä tuttu, mutta muuten vähän etäiseksi jäänyt. Parin pikku paletin verran olen merkkiä kokeillut. Hankin kuitenkin nyt syksyllä kaksi Hudan isoa palettia joista tänään esittelyssä Naughty Nude.

Hudan paleteista vielä sen verran että olen niitä joskus kaverilla swatchaillut enkä ihan oikein vakuuttunut. Muistaakseni myös Rose Gold paletin kanssa oli jotain laatuhäikkää ja paletista onkin nykyään myynnissä Remastered versio. Huda jäi sitten ei-kiinnostavaksi merkiksi mutta mutta...nykyään tilanne on toinen! 

Naughty Nudea olen nähnyt IGssä ja tottakai se näytti himottavan ihanalta! Hudan paleteilla on vaan aikalailla hintaa ja jos joutuu ulkomailta tilaamaan, se vähän jarruttaa ostopäätöksiä. Etenkin nykyään kun on tullimaksut yms. Naughty Nude sisältää viittä eri formulaa; pigmenttistä mattaa, superkiiltävää shimmeriä, kermaista multichrome shimmeriä, mattaisen marmorisävyn ja helmenhohtoisen hybridin. 

Paletti on todella jämäkkä ja sisältää ison hyvän peilin. Paletti on oikeastaan niin jämäkkä etten saa edelleenkään sitä auki ilman saksia tai pinsettejä. 

Meikissä sävyt Filthy, Untamed, Tantric ja Juicy. 

Tässä meikissä sävyt Shameless, Desire, Rought ja Spicy. Todella upeat duochromet luomella, silmää liikuteltaessa vaihtaa väriä pinkki-kulta-vihreään!

Laatu on todellakin enemmän kuin kohdillaan ja vakuutti minut ensisipaisulla. Mattaiset sävyt ovat superpigmenttisiä eikä niistä tule kickbackia. Sivellintä voi vaan käyttää napin päällä ja väriä tulee siveltimeen helposti. Mattasävyt ovat tässä paletissa oivallisia meikin rakenteluun ja moniulotteisten varjostusten tekemiseen. esim. Anastasian paleteilla vastaava on mahdollista. 

Shimmereistä en saanut väriä irti en synteettisellä enkä luonnonharjaisella siveltimellä. Vasta sormella varovaisesti sipaisemalla väri tarttui ja siirtyi luomelle upean hohtavana ja metallisen kiiltävänä. Joissain shimmernapeissa oli flakiesia joka erottui hieman epätasaisena mutta en kokenut sitä kuitenkaan häiritsevänä asiana.





Sävyt Passion, Untamed ja Hypnotic.

Joskus minua häiritsi ottaa luomiväriä sormin enkä tykännyt siitä ripsienpidennysten tai pitkien kynsien aikaan, mutta nykyään se on ihan ok. Putsaan kyllä sormet aina puhtaaksi rasvasta jotta luomivärin pinta ei mene pilalle. Sävy Slippery on ainut jota tuskin tulen käyttämään. Outo, "bakteerimainen" sävy on kuin vaseliinia. Se on tarkoitettu pohjustamaan kiiltäviä sävyjä. 

Hudan isot paletit valmistetaan Italiassa ja pienet Kiinassa. Mulla on pari pientä Hudan palettia mutta niiden perusteella en ymmärtänyt merkin hypetystä. Vasta kun otin nämä isot käyttöön, tajusin miksi näitä hypetetään. Hintaahan näillä, vieläpä rutkasti. Omani tilasin Hudan sivuilta tarjouksesta. Päälle tuli tullit ja postin käsittelymaksu. Kannattaa hoitaa tullaus aina itse eikä antaa kuljetusyhtiön hoitaa sitä puolestasi, se maksaa! Kannattaa ottaa @hudabeauty IGssä seurantaan, uskoisin että tämä tarjous toistuu että osta yksi paletti, saat Mercury Retrograden kaupan päälle. Ostin siis nämä kaksi palettia tästä tarjouksesta ja tullienkin kanssa hinta oli edullisempi kuin jos olisin ostanut ne suoraan.

Näissä meikki-ihastumisissa on aina vaaransa ja harmittaa haksahtaa aina näihin kalliisiin brändeihin. Arvatkaa vaan onko Rose Quartz himotuslistalla...

Onko sulla Hudan paletteja? Mitä tykkäät tästä?

14 kommenttia:

  1. Katselin vähän ja Ruotsin Sephorastahan saa tilattua ja siellä hintaa tälle n. 62 € ja siihen postit päälle (5-10 €). Muistelin itse tilanneeni Hudan huuli-tuotteita sieltä viime jouluna kun heiltä aukesi toimitus Suomeen, joten tulleja ei tarvitse maksella sitä kautta. Paletti on todella kaunis ja ihana! Nuo shimmaavat sävyt näyttävät myös tosi hyviltä ja tuo ensimmäinen puna-kultainen meikki eniten mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo mä katsoin kans jotain sieltä Sephorasta ja voi olla että teen jonkun kertatilauksen sinne :) en vaan oikein ymmärtänyt niitä sivuja kun Ruotsi on täyttä hepreaa itselle...

      Poista
  2. Hudan paletit on kauniita, mutta mun mielestä nää ei ihan oo hintansa arvoisia. Tai no ei mulla oo isoista kuin The New Nude, mutta siis ikinä en enää maksaisi siitä niin paljon kuin silloin paletin ostohetkellä. Ne pienemmät paletit vielä menettelee hinnan puolesta! Eniten ärsyttää just toi, ettei shimmersävyjä saa toimimaan siveltimellä. Ymmärrän sen, että monien muidenkin brändien shimmerit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, kun niitä lisää sormella, mutta suurin osa kuitenkin toimii siveltimellä edes jollain tasolla :D Mutta onhan nää kauniita paletteja, sitä ei voi kieltää<3 Ja hei upeita meikkejä taas kerran, sun lookeista saa aina omiinkin meikkailuihin inspiraatiota ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda :) se on kyllä iso ärsytys jos pitää käyttää sormin, jotenkin outoa etteivät toimi siveltimellä. Mutta tottuuhan tuohon...Rose Quartz on ostoslistalla, täytyy katsella jos olisi tarjouksia, aika kalliita nämä ovat kyllä.

      Poista
  3. Ihana paletti! Oon tykänny kaikista Hudan paleteistni. Ehkä eniten tähän mennessä siitä desert dusk paletista. Nudella tuli tehtyä aika pinkki meikki ja Rose quartz vaatii lisää perehtymistä😍.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan superkauniita ovat ja ne sinunkin ihania, etenkin Rose ja Desert <3

      Poista
  4. Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!��

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Ei ole Hudan meikkejä. Paletti on tosi kaunis, itseltä luultavasti tylsänä meikkaajana jäisi käyttämättä, mutta rakastan katsella näitä värikkäämpiä meikkejä muilla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arkena minäkin olen tylsä meikkaaja, en tod taiteile tälläisiä neljältä aamulla :)

      Poista
  6. Mulla on Hudalta se eka nude paletti, muut onkin sitte niitä pieniä,oon tykänny niistäkin. Feelunique viime vuonna kalenterista tullu Ruby on oikein ihana punainen.
    Haluaisin sen Chameleon paletin, se on jotenkin jänskä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan googlettaa ja näyttääpä tuo Chameleon kivalta, ihana väripilkku se sininen vai violettiko se on? Ruby on kans nätti ja se Amethyst joka mulla on :)

      Poista
  7. Kyllä on nättejä värejä paletissa ja meikissä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3