torstai 30. joulukuuta 2021

Boxycharm joulukuu 2021

Jipii, se on taas kuukauden kohokohdan vuoro elikkäs joulukuun Boxycharm on täällä :) ne versiot mitä boxista näin, olivat ihan ok, jotkut vähän njääh ja todellakin toivoin etten sitä njääh -boxia saisi :D 

Kevyt paino enteili taas pahaa, en tiedä miksi sitä aina ajattelee että painava boxi tarkoittaisi hyvää :) avasin boxin heti kotona ja kyllä vaan, kokonaisuus oli mieleinen, onneksi!

Boxycharm sisältää aina viisi täysikokoista tuotetta. Minun boxiversioni on Base. Saan valita siihen aina yhden tuotteen ja tämän kuun valintani oli Algenist silmänympärysvoide.

Algenist Triple Algae Eye Renewel Balm / arvo 68 dollaria
Oma valintatuotteeni oli tosiaan balmi silmänympärysiholle. Lupailee vähän kaikkea ja tuloksiakin jopa 10 päivässä? Arvokas tuote jota kokeilen itse. Aika pitkä inci joten varovasti käytän, yleensä balmimaiset tuotteet saattavat ärsyttää silmiä, mutta incin mukaan tässä ei mitään järkytyksiä pitäisi minulle olla.

Studio Makeup Hyaluronic Acid Rejuvenating Serum / arvo 45 dollaria
Hyaluroniseerumi vain viidellä ainesosalla! Ja soveltuu minulle ;) ehdottomasti käyttöön jossain vaiheessa, olen tämän merkin tuotteesta tykännyt mitä Boxyssä tullut.

Seraphine Cosmetics Luna Liner - Water - Resistant Liquid Eyeliner / arvo 18 dollaria
Muistaakseni olen kyllä monesti saanut mustan eyelinerin ja harvemmin mitään esim huulipunia tai -kiiltoja. Tässä suhteessa vaihtelu olisi tervetullutta. Tätä en ota käyttöön koska sisältää propyleeniglykolia. Harmi, mustalle linerille olisi tarvetta! Onneksi tämä on muoveissa niin helppo laittaa hygieenisesti eteenpäin.

Araceli Beauty Bella Sponge Duo / arvo 24 dollaria
Vähän salaa toivoinkin saavani nämä boxiin. Testailen aina mielelläni erilaisia meikkimunia koska käytän meikkisientä aina meikkivoiteen levitykseen. 

Beauty Bakeria Breakfast In Bed Eyeshadow Palette / arvo 38 dollaria
Miten kiva yllätys, boksissa oli mukana luomiväripaletti! Se oli jännä kun alussa en kuukausiin saanut luomiväripaletteja ja nyt niitä on ollut joka boxissa. Ensi kuussakin on omana valintatuotteena luomiväripaletti ;)

Jotenkin oletin paketin perusteella hempeämpää kokonaisuutta. Tähän olisin toivonut vaaleampia sävyjä mukaan, en rehellisesti sanottuna inspiroidu tästä. En tee koskaan meikkiä ilman vaaleitakin sävyjä. Mietin siis laitanko tämän eteenpäin koska olen myös vähän kyllästynyt punaisiin luomivärisävyihin. Ei siis huono tuote boxiin, ei todellakaan, kun paletteja aina toivon. Ja voi olla että vaikka ihastunkin tähän hetken tuumailtuani.

Boxycharm maksaa 28 dollaria. Se menee minulla jenkeissä Planet Expressin osoitteeseeni, josta lähetän sen suomeen joka taas maksaa painosta riippuen 17 - 30 dollaria. Suomeen saapuessaan se pitää tullata joka maksaa postin käsittelymaksuineen n. 13 e. Boxycharmille tulee siis yhteishintaa about 50 - 60 euroa. 

Olisitko tykännyt tästä setistä?

10 kommenttia:

 1. Ovatko nuo tummat sävyt iholla samanlaisia vai näyttäisivätkö vaaleammilta? -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa kun en ole testannut. Paletti on ehkä vähän vaaleampi luonnossa kuin kuvissa. Tuo vasen puoli kyllä houkuttaa että jotain vaaleampia sävyjä tässä kuiteskin on...

   Poista
 2. Toi paletti näyttää ihanalle!

  VastaaPoista
 3. Kiva sisältö sulla tässä! Oma boksi on matkalla Turkuun, toivottavasti saisin sen pian :) Mä sain ton samaisen luomiväripaletin joskus reilu vuosi sitten ja jonkin verran oon sitä sentään käyttänyt, vaikkei toi mun suosikkini missään nimessä olekaan. Tossa on kivat sävyt syysmeikkeihin! Hyaluronihapposeerumi kuulostaa ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä just mietin että ehkä syksymmällä tuo paletti olisi kivempi ;) hyaluroniseerumi tuli tarpeeseen kyllä, mielenkiinnolla odotan mitä sulla on boxissa :)

   Poista
 4. Mielestäni hyvä boksi, seerumi ja balmi ovat boksin parhaat tuotteet. Meikkimunat tulisivat myös helposti käyttöön. Luomiväripaletti olisi myös omaan makuun turhan tumma, siinä on vähän "burnt toast" sävynä breakfast in bediin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan joo sävyt viittaa "teemaan" mutta kannen perusteella odotin jotain hömppää ja tyttömäisiä sävyjä :DD

   Poista
 5. Kiva sisältö tässä boksissa. Onkohan jokin raja rikottu, kun alkoi paletteja saapumaan? ;) Tässä oli kivasti kaikkea ja toivomiasi meikkejä. Toivotaan jatkossakin sisällön olevan yhtä hyvä.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan koska hinta on kuitenkin aika kallis kun kaikki kustannukset lasketaan yhteen :)

   Poista

Kiitos kommentista <3