sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Paese, ammattilaisten suosima meikkisarja + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö / SKÖN Beauty

Sain aivan ihanan paketin Paesen meikkejä joiden joukossa on mm pitkään himoitsemani luomiväripaletti sekä aivan ihania huulimeikkejä! Paese on ennestään tuttu sarja minulle, olen kokeillut joitakin heidän tuotteitaan ja tykännyt kyllä. Muistaakseni Bette Boxissa tuli Paesea ja merkki on tuttu Hehku -myymälöistä. Paese on meikkitaiteilijoiden suosittelema ja ihoa hoitava meikkisarja. Tuotteissa on laadukas pigmentti, hoitavuus, hyvä levittyvyys ja pitkäkestoisuus, nämä kaikki kielivät tuotekehitykseen panostamisesta ja trendikkyydestä.

Tästä postauksesta löydät esittelyt Paesen uutuuksista ja alekoodin ostoksiin. Paese ystävällisesti myös sponsoroi arvonnan lukijoilleni johon sain valita itse tuotteet. Valitsin kaksi omaa lempparia ja tällä kertaa toteutan arvonnan Instagramin puolella. Ota siis @paesesuomi sekä @tainacharming seurantaan.

Mattlicious luomiväripaletti on ollut himotuslistallani pitkään! Itseasiassa luulin ettei tätä enää saa mutta väärässä olin! Paesesta saisi puhua enemmän ja näitä saisi näkyä enemmän somessa, itse kun asun korvessa niin täällä mitään kauppoja ole. Kaikki tieto tulee onkia netistä ja ottaa selville mistä mitäkin saa tilattua. Eli siis tätä palettia saa isommista Prismoista tai SKÖN verkkokaupasta. Itsehän olen tästä paletista tosi tohkeissani koska tämä on täydellisen värinen!

Se on matta ja se sisältää samat sävyt kuin ikisuosikissani Dior Night Dust paletissa. Tässä on perusvärit vaaleasta tummaan, vaikka rajauksiin. Sitten löytyy häivyttelyyn lämmintä sekä kylmää ruskeaa. Sekä ihanat lilataittoiset harmaat! Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on ihan hitti, tulee mieleen Linda Hallbergin paletit jossa on aina kaikki tarvittava. 




Meikissä paletin harmaanlila, harmaa, lämmintä ja kylmää ruskeaa sekä mustaa rajauksessa. Huippu paletti ja mitkä pigmentit! Tätä palettia voit myös yhdistää mihin tahansa koska tässä on pelkkiä perushyviä mattasävyjä.



Paketista paljastui myös toinenkin luomiväripaletti joka on nimeltään Dreamily. Tässä on selkeästi hempeämpi sävymaailma ja ajattelin heti että tämä on ihana keväällä. Väreistä löytyy poweria kuitenkin ja nämä molemmat paletit ovat törkeän pigmenttisiä! Pidän paletin kompaktista koosta, isosta peilistä ja hinnasta 19,90 e. Ei paha näin pigmenttisistä väreistä! Ja alekoodi postauksen lopussa tiputtaa hintaa entisestään...

Meikki on tehty Dreamily paletin matta lilalla, kultaisella ja mattaruskealla. Vasemman yläkulman mattavaaleaa kulmaluulla, ihan täydellinen sävy siihen!

Puutereita valitsin kaksi erilaista; riisipuuterin ja silmänaluspuuterin. En nimittäin muista onko mulla ikinä ollut riisipuuteria, mutta rasvoittuvan ihon omaavana se kiinnostaa tosissaan. 

Näin ikääntyvän ihon omistavana erillinen silmänaluspuuteri on tärkeä. Paeselta halusin siis ehdottomasti kokeilla Puff Cloud puuteria joka muuten voitti 2020 Suomen Kosmetologien yhdistyksen lajinsa vuoden paras meikkituote -palkinnon. Kevyen, valoa heijastavan puuterin viikunaopuntiöljy hoitaa ihoa ja silottaa juonteita. Suosittelen ehdottomasti ikääntyvälle, kuivalle iholle erillistä silmänaluspuuteria koska se on paljon hienojakoisempaa, ei rypistä ihoa ja peittää väsymyksen merkkejä sekä häivyttää silmäpusseja. 

Hi Rice! riisipuuterissa on hento kellertävä sävy ja se sopii normaalille ja sekaiholle. Tätä voi käyttää myös meikkivoiteen alla pohjustajana. Talkiton, vegaaninen, imee iholta liiallista talia. Hienojakoinen puuteri sulautuu ihoon ja kiinnittää meikin, luoden valoa heijastava soft focus -efektin. Ja tämä pitää kiillon poissa normaalia pidempään! Nykyään kun ikää tulee niin ei puhettakaan että sama puuteri sopii ympäri kasvoa, vaan kevyt silmien alle ja muualla kiiltoa poistava irtopuuteri :)

Ihaninta ripsienpidennyksten poistamisessa on ollut se että vihdoinkin pääsen testailemaan uusia ripsivärejä ;) Paesen uutuusripsareissa on kaksi mielenkiintoista; nailonharjalla varustettu kuituja sisältävä Liloosh ja kumiharjainen Cheeky. 


Liloosh lupaa maksimaalista tuuheutta, jo yhdellä harjan vedolla! Tiimalasin muotoinen nailonharja taikoo ripsistä tuuheammat, paksummat ja näyttävämmät panoraama efektillä! Voidemainen koostumus toimii hyvin jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja ripsistä tuli näyttävämmät kuin normaalisti käyttämälläni ripsivärillä. Ei tahri ylä- tai alaluomelle päivän mittaan.

Cheeky mascara antaa ripsille erotellun. kohotetut ja pidennetyn lopputuloksen. Olen ehdottomasti kumiharjan ystävä ja kaareva silikoniharja sisältää neljä eripituista harjasta jotka nopeuttavat levitystä, erottelevat ripset täydellisesti ja tekevät ripsistä pidemmän näköiset. Tämä ripsiväri on säänkestävä. En osaa sanoa kumpiko ripsiväri ole parempi, molemmat nimittäin ihan loistavia ja toimivat heti eikä kolmen viikon päästä! Parhaimpia ripsivärejä mitä olen käyttänyt tämän vuoden puolella.

Ja sitten pääsemme erääseen lempiaiheeseeni eli huulimeikkeihin ;) olen toivoton huulimeikkihamsteri joka löytää aina ihania sävyjä jotka tarvitsee, ja joka aina metsästää sitä täydellistä nudea tai pukevaa jokapäivän sävyä. Korona-aika rajoitti huulimeikkien käyttöä ja mulla ehti pari lempisävyä mennä vanhaksi :/ nyt onkin aika katsoa uusia huulimeikkejä ja näidenkin hankintaan on sitä alekoodia postauksen lopussa ;) valitsin eri koostumuksia, punia ja kiiltoja. 

Lip Care Primer on ehdoton tuote huulimeikin alle. Etenkin talvella! Tutkimustulosten mukaan neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen huulten kosteustasapaino parani 65%. Paesen huulimeikinpohjustaja kosteuttaa huulia ja se on ihana etenkin mattaisen huulimeikin alle. Melko väritön sävy, ihana karkkinen tuoksu. Sopii käytettäväksi kaikkien huulimeikkien alla ja jos tälläisestä on haaveillut, se kannattaa hankkia nyt alekoodin kanssa.

Paese Beauty Lipgloss ravitsee ja kosteuttaa huulten ihoa. Antioksidanttinen valkohilppaöljy kosteuttaa ja rauhoittaa huulten ihoa. Kolme herkullista helmiäishohteista sävyä, minulle 03 Glossy joka on huulilla upean kiiltävä ja hehkuva. Näet sen huulilla Dreamily -meikkikuvissa ylhäällä.

High Gloss Liquid Lipstick on hyvä valinta jos kaipaat kosteuttavaa nestemäistä huulipunaa. Neljä värisävyä joista mulla NR 50 Bare Lips. Yllättävän pigmenttinen ja satiininen lopputulos huulilla. 

Mattologie huulipuna oli lempparini näistä. Valitsin myös teille arvottavaksi sävyn 103 Total Nude. Arvonnasta lisää postauksen lopussa. Vaikka kyseessä on mattapuna niin se on huulilla hoitava riisivahan ja vitamiinien ansiosta. Värisävy on rusehtava persikka, oikeastaan kaikille sopiva sävy. Täyspeittävä koostumus joka ei todellakaan tunnu kuivattavalta vaan erittäin miellyttävältä. Tyylikäs musta pakkaus joka napsahtaa kiinni magneetilla. 

Argan huulipuna on satiinisempi ja voimakaspigmenttisempi. Arganöljy ja kandelillavaha pehmentävät huulia ja antavat huulipunalle silkkisen koostumuksen yhdessä vitamiinien kanssa. Minun sävyni on 17 joka on myöskin persikkainen nude. Valitsin sävyjä värikartan perusteella ja hyvin sattui tälläisiä arkisia käytettäviä sävyjä. Vaikka sitä maskia vielä joutuisi käyttämään, nämä nudesävyt eivät sotkeennu ja tätäkin voisi lisätä ilman peiliä. Lisäksi tämä kosteuttaa huulia. 

Paese meikit löydät Keskisen kyläkaupasta, suurimmista Prismoista, valikoiduista kauneushoitoloista ja kampaamoista sekä SKÖN Beauty verkkokaupasta ( https://www.skonbeauty.com/paese 

SKÖN Beauty verkkokaupasta saat -20% alennuksen koko valikoimasta koodilla CHARMING20. Nyt viimeistään on aika hankkia joululahjat itselle ja kokeilla Paesen ihania meikkejä! Huomasin että SKÖNistä löytyy myös Ziaja Med -tuotesarjaa joka on erityisen hyvä herkälle, atooppiselle tai allergioista kärsivälle iholle. Itsehän käytän Ziama Med silmänympärysvoidetta joka on paras ikinä! Suosittelen testaamaan jos sinulla on kuiva sy-iho tai kärsit esim silmien vuotamisesta. Muita suosituksia mm Paese Hydrobase Under Eyes silmänalusmeikin pohjustaja, olen käyttänyt vastaavaa Smashboxilta mutta se on koko ajan loppu. Aion tilata tuon itselle testiin. Huomasin myös että luomiväripaletteja on jopa -35% alessa! Alekoodia voit käyttää useamman kerran ja se on voimassa vuoden loppuun asti.

Onko Paese tuttu sarja sinulle? Mikä tuote kiinnostaisi eniten?

Ps. Teille on arvonta Instagramin puolella ( @tainacharming ) jossa voit voittaa kaksi valitsemaani suosikkituotettani Paeselta. Tuotteet ovat Mattlogie luomiväripaletti sekä 103 mattahuulipuna. Sinne siis! 


4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja tuotteita, kun nää tuli Prismoihin pidin kyllä mielenkiintosena tätä uutta brändiä :) EN oo ostanut, mutta molemmat luomiväripaletit vakuuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua ja voi kun täälläkin olisi Prisma, sais aina kaikkee kivaa ostettua :)

      Poista
  2. Hauska lukea Paesesta. Bettestä sain luomivärejä ja yhden poskipunan. Se poskipuna sopi kuin nakutettu kaverilleni. Aikaisemmin näitä oli hankala löytää kivijalasta. Hyvä tietää, että nyt voi löytyä Prismasta. Puuteri kiinnosti eniten.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen katsoin Joensuun Prismassa niin tosi hyvin oli kaikkea, kannattaa käydä tutustumassa omassa Prismassa. Arvostan itse myös että saa ihan kivijalasta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3