perjantai 17. joulukuuta 2021

Lip Product Addict Tag

Olen vastannut tähän haasteeseen varmasti joskus vuosien saatossa, mutta pistetään uusi rundi käyntiin ja haastetaan muutkin vastaamaan tähän!

Mulla on tosi paljon huulimeikkejä mutta käytössä vain avatut, ja yritän käyttää vanhoja pois ennen uusien avaamista. Joskus olen aukonut kaikki kerralla ja käyttänyt sitä sun tätä, ja niinhän siinä on käynyt että osa ehti mennä pilalle :/ nyt yritän olla tekemättä samaa virhettä uudestaan. 

1. Lempihuulivoide / hoitotuote?

- Voi vitsit kun ei ole vaan yhtä...enkä ole ihan täydellistä löytänyt. Blistexistä ja Carmexista olen tykännyt, niissä on vähän viilentävää efektiä. Muutamia uusia on kokeilematta, jospa niistä löytyisi uusi suosikki. Aco vaaleansininen on muistaakseni myös hyvä vaikka en ole moneen vuoteen sitä ostanut. Huulirasvan pitää mieluiten olla puikossa, en oikein tykkää purkeista. Toivottavasti näistä löytyisi uusia hyviä suosikkeja.

2. Paras katseenvangitseva punainen?

- Tykkäsin siitä Jeffreen Wifeystä nestemäisenä mattapunana, mutta se loppui enkä ole uutta ostanut. En oikein käytä punaisia kun tapahtumissa kesäisin...en kyllä ikinä arkena. Eikä mulla ole punaisia kuin kaksi Jeffreen vanhaa nestemäistä mattapunaa, Calabasas ja Gemini. Nämä ovat arkiystävällisempiä, ehkä Gemini on kivempi sävy :) punaisessa sävyn on oltava ehdottomasti viileänpuoleinen, oranssiin taittava ei sovi mulle yhtään. Nämä kaksi ovat sellaisia roosa-nudenpunaisia, ei ehkä noin pinkkejä kuin kuva antaa ymmärtää. 

3. Paras luksus & paras marketti?

- Charlotte Tilburyn Pillow Talk huulikiilto on ökyihana enkä raaski käyttää ;) näitä Estee Lauderin huulikiiltoja oli VITOSELLA Joensuun Sokoksen alelaarissa ja vieläkin harmittaa että tyhmänä ostin vain yhden. Niin upea kimallus ja tuntu huulilla että päihittää 100-0 kaikki halpikset. Luksushuulipunia mulla ei tällä hetkellä ole mutta Wet n Wild markettipunat on kyllä ihanan kiiltäviä ja helppoja käyttää. Näitä voisin ostaa lisää nudesävyissä. Sellaisia kiiltopunia, MAC Lustre vastaisi tätä koostumusta.

4. Paras MAC -puna?

- Creme D`Nude. Tätä olen käyttänyt monta...MAC punissa on ihana vaniljainen tuoksu, miellyttävät koostumukset joista Lustre on lempparini ja nämä antavat myös hyvin väriä huulille eivätkä kulu heti pois.

5. Suurin pettymys?

- Aika moni Catricen huulimeikki on ollut huono. Paha tuoksu, ei tule väriä ja ei vaan nappaa. essenceltä olen hamstrannut huulimeikkejä mutta nykyään yritän olla ostamatta niitä, ei mulla näyttänyt niitä nyt yhtään olevankaan että se kuvastaa jotain.

6. Huultenrajauskynä, juu vai ei?

- Olis kiva käyttää mutta en oikein jaksa. Ei vaan tule laitettua, en ehdi aamuisin kun tulee äkkilähtö hampaiden pesun kanssa enkä tykkää kantaa huultenrajauskynää takin taskussa huulipunan/kiillon kanssa. Joskus laitan kotona omaksi iloksi. Siksi en oikein hamstraa rajauskyniä...

7. Paras kiilto?

- Buxomin White Russian! Ihana huulia vaalentava vaaleanpunainen, pysyy hyvin eikä kulu heti pois. Buxomin kiillot on ihan parhaita, yritän olla ostelematta erilaisia kiiltoja ja keskittyä vaan laatumerkkeihin. Jeffreen huulikiillot on myös hyviä, kaikki mitä kokeillut niin tykännyt kanssa.

8. Jotain extraa!

- Jos haluat OIKEASTI huulia pullistavia kiiltoja niin Too Faced Lip Injectionit. Mulla on joskus sata vuotta sitten ollut näitä ja nyt innostuin taas uudelleen. Nämä kihelmöi, jopa polttelee, mutta turvottavat huulten ympäristön jolloin huulet näyttävät pulleimmilta. Sofia Belórf käyttää näitä ja katselin jonkun stoorin jossa hän oli Dubaissa, ja ostanut vissiin juuri tämän ja tätä oli hällä huulilla. Heti tuli kyselyä että täytitkö huulia siellä Dubaissa. Että joo, toimivat kyllä. 

Lukijani, ottakaa haaste vastaan ja vastailkaa kommenttiboxissa ja kanssabloggaajat, odotan teidän postauksianne, laitetaan haaste kiertämään ;)

Ps. Hiljennyn pian joulunviettoon ja latailen hiukan kirjoitusintoa. Kirjoittelen muutamia postauksia valmiiksi koska esim. vuoden suosikit vie aika paljon aikaa. Joulukalentereista tulee koosteet joulun jälkeen kuten myös loppuneet ja ostokset :) Ihanaa ja rauhallista joulua! 

9 kommenttia:

  1. Buxomit on kyllä munkin lemppareita! Mulla on vaan nyt joku kimalteleva ja läpikuultava, ehdottomasti ensikerralla joku mattainen vähän väriä antava. Olen niin huono käyttämään huulituotteita, että en kyllä juuri voi niitä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän kyllä joka päivä mutta enemmänkin voisin käyttää, omistan kuitenkin luvattoman paljon kaikkia :D

      Poista
  2. Puna, jossa on itsevarma olo, helppo laittaa ja tykkään tuoksusta: Zuiin neliskanttispuikkoinen sävy Fern. MACiltä mulla on vain virheostos-liila ja pitkään guuglaamani, hyvä Tropic tonic. NYXiltä hyviä sävyjä Unicorn fur, Jolt ja Pure red. Lumeneltakin monta mieluisaa, vaikka muita meikkejä en siltä merkiltä osta. Luksusmerkkejä ei ole, päinvastoin ehkä käytetyimpäni on opiskeluajoilta 20 vuoden takaa, tuntematon merkki Tarjoustalon alelaarista. Se piti vielä mainita, että ajattelin vielä pitkään että mun pienille huulille ei huulipunat sovi, ei saa kauniisti laitettua, mutta jossain vaiheessa totuin naamaani tai opin laittamaan.

    Ihanaa joulunaikaa!
    -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai löysit vaan oikeat sävyt :) mulla meni pitkään etten pitänyt punaisista mutta se johtui vääristä sävyistä, oikea kun osui kohdalle niin näytti hyvältä :) Kiitos samoin, rauhallista joulua :)

      Poista
  3. Mulla on aika monta Estee Lauderin punaa ja kiilloista lemppareita on Jane Iredalit. Benecos ois kans merkki mistä tykkäisin.. Mutta ne pakkaukset hajoaa mulla heti. Ja puna katkee, on pehmosii. Että niitä ei ikinä mukaan voi ottaa minnekään. Havun punia haluaisin testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Havun punat olisi kauniita mutta tiedän ettei mun kannata, luonnonkosmetiikka menee nopeammin pilalle :) Jane Iredalen kiilloista tykkään kun antavat väriä ja nätin kiillon.

      Poista
    2. Just sen takia en vielä oo Havuja hankkinu. Pitäis vanhat jemmat ensin käyttää 😅

      Poista
  4. Oo olipa kiva tagi! Tää täytyy ehdottomasti pitää mielessä, vaikka toisaalta mietityttää osaanko edes vastata kaikkiin kysymyksiin enää, kun huulipunien käyttö on mulla niin vähentynyt, kiitos koronan :D Mutta ihania huulimeikkejä sulla esillä ja valittuna tässä<3 Toi MAC:n punan sävy on tosi kiva, siihen iskin heti silmäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva lukea sinunkin vastaukset ja toivotaan että päästään pian maskeista eroon :) Ihanaa joulun odotusta <3

      Poista

Kiitos kommentista <3