tiistai 5. lokakuuta 2021

Boxycharm syyskuu 2021

Syyskuun boxi alkoi jännittää jo valintaa tehdessä koska tiedossa oli kunnon draamaa jenkkilän malliin! Olin tekemässä valintaa heti tiettyyn kellonaikaan milloin Choices on auki, mutta mitään ei tapahtunut! Menin katsomaan Boxycharmin Instaan ja ei toiminut muillakaan, moni muukin siellä kyseli ja raivosi miten tähän valintaan nyt lounastunti menee. 

Yhtäkkiä se valintaikkuna avautui ja oli vain kaksi vaihtoehtoa joista valita. Glamglow naamio tai kasvopaletti. Sen verran ehdin miettiä kumpiko ja googlata/katsoa yt:sta videota paletista että päätin valita paletin koska niitä tulee liian vähän. Onneksi tein valintani melko nopeasti koska ilmeisesti nämä kaksi vaihtoehtoa edes olivat jäljellä ja Glamglow loppui heti kun olin valintani tehnyt! On kyllä harmi että täytyy olla noin salamannopea ja jos satut valinnan unohtamaan, niin kaikki kiva on loppu. 

Tästä boxista olin kuitenkin innoissani koska tiesin sen sisältävän kivan oman valintani ja muutoinkin paljastusten mukaan boxi on meikkipainotteinen. Boxycharm nostaa nyt hintojaan mutta luojan kiitos se ei koske base boxia. Ymmärsin muutenkin että toiveita olisi kuunneltu ja luvassa olisi jatkossa meikkipainotteista sisältöä. Saamme nähdä! 

Oma valintani oli tosiaan kasvopaletti. Nyt kyllä riittää nämä kasvopaletit, lokakuulle valintatuotteena oli taas kasvopaletti jonka skippasin. Olen nyt saanut muistaakseni 3 kasvopalettia Boxycharmista ja haluaisin jo vaihtelua. Kun niitä luomivärejä ei tule ikinä tai mitään huulimeikkejä. Joku saa niitä silmänaluslappuja koko ajan...tai sy-voiteita. Tai eyelinereita :D

Blinc Cosmetics Glow Getter Face Palette / arvo 50 dollaria
Oma valintani boksiin. Ylärivin mattasävyt näyttivät ihanilta ja tykkään tosi paljon tälläisistä monitoimipaleteista. Alarivin highlighterit näyttävät myös käyttökelpoisilta. Käytän joka päivän bronzeria, contouria, poskipunaa ja highlighteria joten tiedän tämän olevan tarpeellinen tuote minulle. 


Georgette Klinger Marula Primer / arvo 32 dollaria
Kaikkea lupaava, blurraava, kosteuttava, tasoittava, smoothisti levittyvä primer etenkin silikonipohjaisille meikkivoiteille. Kokeilen mielelläni! Vähän vaatimattoman näköinen purkki mutta sisältö tietysti voi olla täyttä timanttia.

Insert Name Here Quick Slick Hair Essence / arvo 22 dollaria
Tämä kyllä kuulosti vähän erikoiselta, mascaraharjainen hiustuote jolla voi kesyttää babyhiuksia, joita muuten itseltä löytyy turhan paljon. En kuitenkaan oikein tiedä onko mulla tälläiselle oikeasti sitten käyttöä, boxin ainut outo tuote..

Saint Luxe Beauty Brow Gel / arvo 22 dollaria
En käytä kulmageeliä, en oikein tarvii kun on pigmentointi eikä niitä karvoja nimeksikään :D mutta enköhän kokeile jos tällä jotain saisi esille ;) käsittääkseni tämä on läpinäkyvä, hyvä niin.

Elaina Badro Babyblues Set / arvo 58 dollaria
Olen saanut nyt kolme erilaista sivellinsettiä Boxycharmista mutta ei se haittaa, kivoja uusia siveltimiä on mukava testata. Nämä ovat nättejä ja käytännöllisen näköisiä. Pullea häivytyssivellin, vino rajaussivellin ja viistopäinen kasvovsivellin. Synteettiset siveltimet on hyviä silmämeikissä, kasvoilla en ole niin ihastunut mutta testaillaan, testaillaan ;)

Yleisilmeltään ihan jees. Oma valinta pelasti! Pidin kuitenkin boxin meikkipainotteisuudesta vaikkakin tarjolla ollut Hudan huulituote tai Realherin huulipuna olisi innostanut enemmän kuin tuo hiustuote :) Boxin arvo oli 184 dollaria. Nuo siveltimet tuntuvat kyllä "vähän" ylihintaisilta mutta tuo kasvopaletti on iso kooltaan. Ja onpa surkeaa jo kuvata luonnonvalossa mutta sainpahan kirjoiteltua tästä heti ;)

Miltäs syyskuun Boxycharm vaikutti?


10 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa sama paletti ja se oli mulle ihan selkeä valinta sen naamion sijaan :) Onpas jännä toi hiustuote! Ja itselle siis kylläkin myös täysin turha, mikäli omasta boksista löytyy toi sama, mutten oo koskaan ajatellutkaan, että ihmiset käyttää babyhiuksille erikseen jotain tuotteita :D Primer kuulostaa tosi kiinnostavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole minäkään ajatellut, eikö se hiuslakka riitä niille :D luulen että tuo primer on kiva kun silikonipohjaisia yleensä käytän :)

      Poista
  2. Toi sama kulmageeli taisi tulla jossain glossyboxissa vähän aikaa sitten. Tylsää että euroopassa ja jenkeissä pyörii samoja tuotteita bokseissa samoihin aikoihin. Tuo kasvopaletti on todella kauniin näköinen! Ihanaa, että ehdit sen saamaan. Tässä boksissa kokonaisuus vaikuttaa kuitenkin kivalta kun sait tuon paletin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bellápierre ja Manna Kadar on kans brändejä jotka pyörii jokaisessa kauneusboxissa. En todellakaan haluaisi niitä Boxycharmista! Tuo kasvopaletti on mieluinen <3

      Poista
  3. Muistan kans että aina ollut säätöä noiden valintojen kanssa. Välillä sivut kaatuneet ja osa tuotteista loppuu heti. Mulla oli aina muistutus puhelimessa kun se aukesi että ehdin heti varaamaan oman 😂

    Jotenkin nämä boksit on nykyään vähän tylsiä. Just kun puuttuu ne meikit ja kiinnostavat brändit. En tajua miten ne hintojakin nostaa kun aika kallis on se premium ja Luxe jo nyt. Tuntuu tosin olevan trendi nostaa hintoja ihan joka puolella. Suomen postikin oli nyt viime viikolla nostanut kaikkien pakettien lähetyskuluja eurolla.
    Tuo sivellin setti on muuten vähän outo mix kaikkea kasvosiveltimestä luomivärisiveltimeen 🙄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen posti nyt on...en ymmärrä esim näitä käsittelymaksuja kun tulliveron joutuu jo maksamaan. Tavallaan tämä on vähän tylsä, tai tavanomainen? mutta ihan kiva silti kun nyt on noita meikkejä enemmän :)

      Poista
  4. Tämä taisi olla askel parempaan suuntaan. :) Jatkossa hälytys päälle oikeaan aikaan ja äkkiä klikkailemaan. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
  5. Mä valitsin sen Glamglown. Noi siveltimet ois kyllä kelvannu mullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä nätit :) Glamglow naamio on varmasti hyvä, mietin hetken otanko sen vai naamion.

      Poista

Kiitos kommentista <3