maanantai 18. lokakuuta 2021

Ikivanhoja OPI suosikkeja

Syksyisillä suosikkilakoilla jatketaan ;) tänään esittelen pari lempilakkaani jotka kaivan esiin aina syksyn saapuessa. Rakastan syyslakkoja ja voisin pukeutua näihin ympäri vuoden. Olen ehdottomasti klassisen tyylin ystävä enkä ole kovin värikäs pukeutuja, ehkäpä siksi kynsissäkin tykkään tälläisiä käyttää.

OPI Get In The Expresso-Lane

Kuka muistaa OPI Get In The Expresso-Lane lakan? Tämä on yli 10 v vanha mutta edelleen ihan kunnossa. Käyn usein läpi lakkavarastojani ja sekoittelen lakkoja. OPIt ovat säilyneet hyvänä eikä niissä liiemmin ole erottumista. Eikä lakat kuiva pulloihin ( paitsi jotkut hiekkalakat ). Lisäksi näin klassiset sävyt viehättävät vuodesta toiseen.

OPI Get In The Expresso-Lane

Koristelussa OPI Pure 18K kultahippulakka sekä decalit. Huikean kiillon antaa Seche Vive, lempi päällyslakkani! Rakastin näitä kynsiä, niin mieluisat!

OPI Over & Over A-Gwen

OPI Over & Over A-Gwen on rehellisen punainen lakka. Ja yksi lempi-Opejani! Tosi paljon tykästelen!

OPI Over & Over A-Gwen

Gwen Stefanin lakan koristelin ( taas ) Moyran Norka´s Garden laatasta...pitäisköhän välillä vaihtaa laattoja kun teillä menee hermot jatkuviin samoihin...nämäkin kynnet oli simppelit joten todella kivat.

Nyt onkin ollu hyvä putki päällä kynsissä joten eiköhän seuraavaksi vuorossa ole epäonnistumisia...kummat oli enemmän sun mieleen, lakkaatko sinä kynnet syksyllä näillä sävyillä?


10 kommenttia:

 1. Molemmat tosi hyvät! Itelleni ottaisin punaiset kun en tummissa ole kotonani. Koitan kanssa sekoitella lakkoja, mutta turhan harvoin. -HH

  VastaaPoista
 2. Kokeilu kommentti kun ei toimi...

  VastaaPoista
 3. No kiva, tuli perille. Puuttu pari päivää koko kommentti kenttä.
  Ruskealla en oo pitkilleen lakannu, pitäisikin korjata asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelinkin missä kaikki kommentit :DD onpa outo juttu taas, mutta näyttää aina tökkivän tuo kommentointi ja välillä kommenttien tarkistuskin...

   Poista
 4. Musta on tullut niin laiska lakkaaja, että oon vuonna 2021 lakannut kynsiä ehkä viisi kertaa. Ihailen silti aina toisten kauniita kynsiä💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelen välillä että voispa tän lakkaamisen vaan lopettaa :D

   Poista
 5. Nättejä lakkauksia kummatkin. Ruskeat ja punaiset värit kuuluvat syksyyni.
  Expresso-Lane-lakan olen ostanut kaverille lahjaksi. Tuo punainen on kauniinvärinen.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3