torstai 21. lokakuuta 2021

Boho voidemainen meikkipohja sekä uudet meikkikynät

 Saatu ilmaistuote



Tänään testaillaan uusia sekä vanhoja tuttavuuksia Boholta! Boho onkin minun lempisarjani luonnonkosmetiikan värimeikeistä. Jotenkin ne pakkaukset iskee, tuotekoot eivät ole liian isoja ettei niitä saisi kulutettua loppuun, hinta kohtuullinen ja jotenkin...kerää koko sarja -fiilis...nämä simppelit kierrätettävät pakkaukset eivät vie liikaa tilaa meikkikaapistani.



Boho BB-voide on minulle uusi tuttavuus. Kevyen, luonnollisen peittävyyden antava bb-voide sisältää karpalovettä, karitevoita, kaurauutetta sekä jojobaöljyä. Minun sävyni on Beige Clair. BB-voide on paksua, jopa balmimaista mutta iholle hyvin levittyvää meikkisienen avulla. Boholle tyypillinen tuoksu ja kevyt peittävyys. Kuivan ja aikuisen ihon tuote, sekä loistava kiireisiin aamuihin koska levittyy vaivatta. Muista kosteuttaa iho kuitenkin ensin ;)



Neutraloijat ovat minulle ennestään tuttuja paitsi vihreä 05. Keltainen 06 on ihana kirkastamaan ja neutraloimaan, oranssi 07 on minulle sopivampi neutraloija kesällä. Talvella se saattaa erottua liikaa vaalealta iholtani. Käytän neutraloijaa silmän alla sekä nenänpielessä. Vihreä 05 sopii peittämään couperosan punoitusta poskiltani sekä vanhoja finniarpia.


Meikissä highlighter 01 Sunrise Glow ja aurinkopuuteri 01 Sun-Kissed Glow. Bohon highlighterit ovat upeita ja monen kehumia! Niissä ei ole mitään glitteriä vaan hillitty kaunis hohto ja tosi hyvät, luonnolliset sävyt! Sunrise Glow on Me Naisten vuoden 2020 paras puuteri! 
Bronzerin sävy on hyvä, hiukan hohtava vaan ei liikaa eikä tämä erotu kasvoilla vaan levittyy luonnollisen kauniisti olematta oranssi. Nämä molemmat sävyt ovat melko vaaleita ja uskaltaisin suositella monille ihonsävyille. Mulla on pari erilaista bronzeria Boholta ja tämä 01 on kyllä vaalein.



Boho Compact Foundation eli voidemainen meikkipuuteri oli minua kiinnostava tuote. Kesällä en uskokaan että tämä rasvaisella iholla pysyy, mutta ajattelin tätä talvea vasten kun ihoni alkaa kuivua. Tummempi sävy on 02 Beige Clair ja selkeästi keltaisempi 01 Beige Diaphane. Iholle swatchatessa tummilta näyttävät sävyt tasoittuvat ja molemmat näyttäisivät sopivan minulle. Käytin sävyä 02 näissä meikkikuvissa, puuterina on 01.

Rasvaisen ihon tuote tämä ei ole mikäli ei pidä glowsta iholla. Hieman vieroksun alussa hohtavuutta mutta hyvin tämä pysyi kun vaan puuteroi ja painelee sitten liikoja paperiin pois. On ainakin nopea käyttää, levitin meikkisienellä suoraan purkista ja mikä peittävyys! Peittävimpiä tuotteita mitä olen luonnonkosmetiikasta kokeillut! Ihastuin peittokykyyn ja tämä jää ehdottomasti talven meikkivoiteeksi. Kompakti pakkaus on loistava ja jos ihosi on kuivempi niin tämä on niiin sinun tuotteesi! Tai jos haet hehkuvaa mutta peittävää meikkivoidetta :)



Compact Powder eli kiinteä puuteri löytyy minulta kahdessa sävyssä; hieman tummempi 02 Beige Clair ja vaalea 01 Beige Diaphane. Molemmat on kyllä vaaleita, neutraaleja sävyjä ja tasoittavat meikkipuuterin mahdollista tummuutta. Mulla on Boholta ollut jauhemainen mineraalipuuteri joka oli myös hyvä. Tämä kivipuuteri on mattaisempi kuin jauhemainen. Suosittelen tälle pientä, löysempää puuterisivellintä koska pöllyää helposti. 



Bohon uutuuksiin kuuluvat vegaaniset, koostumukseltaan uusitut silmämeikkikynät. Kulmakynää on 4 sävyä ja silmämeikkikyniä 5. Mulla ei ole kaikkia mutta löysin näistä itselle sopivat ihanat sävyt.



Vas --> oik; kulmakynät 01 - Blond ja 03 - Brun. Silmämeikkikynät 01 - Noir, 02 - Brun, 04 - Gris ja 05 - Bleu.



Kulmakynistä mulla on sävyt 01 Blond ja 03 Brun. Blond on täydellinen viileä sävy suomalaiselle jolla on tälläinen maantienharmaa tukka. Mulla on kulmapigmentointi tehty maantienharmaalla sävyllä ja Bohon Blond sulautuu siihen täydellisesti! Eikö näytäkin hyvältä sävyltä, kulmat tehty Blondella kuvan meikissä. Brun oli minusta hieman lämpimämpi sävy joten se sopii vähän tummempaa kulmakynää kaipaavalle tai kulmien loppupään meikkaamiseen.

Kulmäkynän päässä on harja ja kynä on kovuudessa keskiverto, ei liian pehmeä ja mutta ei raastavan kovakaan. Yleensä käytän automaattikyniä joten yllätin itseni löytämällä tästä Blondesta uuden suosikkini! Kannattaa kokeilla jos olet väritykseltäsi maantienharmaa.


Silmämeikki oli tosi yksinkertainen. Laitoin koko luomelle kulmakarvoihin asti puuteria, tähän sopii myös vaalea beessi luomiväri. Banaanivarjostuksen tein Bohon luomivärillä 104 - Cafe, joka on kaikille sopiva perus vaaleanruskea häivytyssävy. Rajasin silmät silmämeikkikynällä 05 - Bleu jonka päälle rajaus luomivärillä 213 - Nuit viistopäisellä siveltimellä. Ihana meikki, todella nopea ja varmasti jokainen osaa tälläisen tehdä! Bohon kyniä voi käyttää rajauksiin tai niillä voi värittää koko luomen luomivärin pohjaksi vaikka smokymeikissä. Kynä on melko pehmeä ja todella helppokäyttöinen, itse kyllä suosisin rajauksen pehmennystä luomivärillä jolloin lopputulos on pysyvämpi. 

Olipas siinä hengästyttävän paljon Bohoa! Olen tykännyt itse Bohon tuotteista niin paljon että niitä on kertynyt jo meikkipussillinen ;) Odotan vaan syksyn / talven meikkikokoelmaa koska Boholla parasta ovat kausituotteet joissa on yleensä kiva luomiväripaletti tai nättejä kynsilakkasävyjä. Bohoa voit ostaa monista nettikaupoista, itse tilaan useimmiten Ruohonjuuresta, siellä on laaja valikoima ja oikeastaan aina alennuksia kun satun katsomaan. Bohoa löytyy myös useista kauneushoitoloista, kaikki jälleenmyyjät paikkakunnittain tässä.

Onko Boho sulle tuttu sarja? Mikä tuotteista kiinnosti eniten tai oletko löytänyt jo jotain omaa suosikkia?

12 kommenttia:

  1. Bohon neutraloijat on huippuja. Peittoaa monet peitevoiteet!
    Tuosta Bb voiteesta en itse tykännyt, koska siinä ei ole peittävyyttä nimeksikään. Itse kaipaan että meikkivoide silti antaa kesken keskinkertaisen peittävyyden jota voi sitten korjailla peitevoiteella tarvittaessa.
    Boholla on myös ihania huulipunia ja tykkään niistä pahvisista kierrätyskoteloista😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, käytän päivittäin <3 Bohon meikit on huippuja!

      Poista
  2. Todella nätti meikki ja noi sun kulmat näyttää älyttömän hyvältä. Tykkään tosi paljon Bohon huulipunista ja kynsilakat ovat myös hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) huulipunista tykkään myös, mulla on muutama ja ovat mieluisia <3

      Poista
  3. Bohon Blond-kulmakynä on kyllä loistava. :) Näköjään "pakkaus" on uudistunut sitten viime näkemän.

    VastaaPoista
  4. Mulla ei oo kuin bohon oranssipeitepuikko olemassa.. Liian tumman aurinkopuuterin nakkasin kesällä lopulta menemään, harmitti koska tykkäsin laadusta ja pakkauksesta. Mielellään testaisin lisää kanssa😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian tummalla ei kyllä oikein tee mitään, luomivärinä jos käyttää niin loppuelämän kestää ;)

      Poista
  5. Bohon tuotteet on mulla edelleen testaamatta, mutta jonain päivänä vielä ostan niitä! Neutraloijia varsinkin on kehuttu tosi paljon ja tässäkin postauksessa oli taas useita kiinnostavalta vaikuttavia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bohon neutraloijat on kullä jokapäiväisessä käytössä <3 niitä kokeilin itsekin ensimmäisenä ja sitten hurahdin sarjaan :)

      Poista
  6. Nätti meikki ja mielenkiintoisia tuotteita.
    Ostin liudan erilaisia Boho-tuotteita syyskuussa. Niitä pitäisi kokeilla. Varsinkin, kun ostin syksyksi sen keltaisen luomivärin. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaiset luomivärit on kivoja ja sopivat niin monen värin kanssa, kannattaa kokeilla vaikka violettia tai pinkkiä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3