keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Syyskuun kauneussuosikit

**Mainoslinkki

Helteet ovat onneksi väistyneet ja olen saanut kasvatettua ripsiä pois, arvatkaapa mitä se tarkoittaa?? No meikkaamista tietennii! Ihanaa kun on ollut kiireettömiä aamuja ja paljon uusia meikkejä testattavana, on ollut tosi kiva meikata enemmän pitkästä aikaa :) tässä kuukauden kauneussuosikit joissa on myös paljon muutakin kuin meikkituotetta ;)

Lorac Behind The Scenes Eye Primer tuli testattua koska hyvät silmämeikinpohjustajat kiinnostavat aina. Tämä onkin todella mainio kuivalle ja ikääntyvälle iholle, on yhtä kosteuttavaa kuin Smashbox ja pitää silmämeikit viiruttamatta paikoillaan koko päivän. Kertaakaan ei ole meikki pettänyt tämän kanssa! On väritöntä luomilla ja todella helppokäyttöistä. Laitan tätä taputellen luomille, annan kuivahtaa ihan sekunnin ja sitten päälle MAC Paint Pot Painterly, sekunnin kuivatus ja puuteri päälle. **Lorac Eye Primer 25,90 e tai minikoko yhdessä **Unzipped Gold paletin kanssa 45,90e. Nuo ovat normaalihinnat, Lorac on kyllä melkein aina Cocopandalla tarjouksessa ;)

-----

Cosnature on NaTrue -sertifikaatin omaava luonnonkosmetiikkasarja. Mikä parasta; kyseessä on edullinen sarja jota myydään Tokmannilla. Oikeesti, asukaapa tälläisellä tuppukylällä niin alatte arvostaa Tokmannia ihonhoidon valikoimassa! Cosnaturen tyrniseerumi on nimittäin ihan loistava ja mihin hintaan..!! Alunperin kuulin tästä Karkkipäivä -blogissa ja se jäi mieleen. Tokmannilla asioidessa muistin ostaa tätä testiin. Multi-Anti-Aging Sea Buckthorn Serum maksoi alle 8 e. 


Tyrniseerumin inci on omaan silmään ihan pätevä ja sisältää erilaisia öljyjä, sheavoita sekä hyaluronihappoa. Seerumi ei kuitenkaan ole liian öljyistä, mistä en itse pidä, vaan emulsiomaista mikä jotenkin yllätti. Tyrniseerumi tekee ihosta todella pehmeän ja miellyttävän tuntuisen! Pintakuivuus on poissa ja voide imeytyy iholle huomattavasti paremmin. Ihana tuote joka sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. 


En muista olenko ikinä maininnut tästä hopeashampoosta sen enempää, joten nyt on aika nostaa tämä parrasvaloihin! Ostin tätä kampaamoreissun jälkeen lisää koska halusin hyvän hopeashampoon joka ei vedä tukkaa violetiksi eikä siniseksi. Se pelkästään kirkastaa ja tuo viileyttä väriin. Tämä ei kuivata yhtään vaan on miellyttävän tuntuista. Ja lopputulos on aina tasainen eikä takerru kuiviin latvoihin. Hyvin helposti ostettava eikä hinta ole paha, n. 16 e. Kotimainen tuote ja sarjalle on muuten tulossa hoitoainekin tänä vuonna ;)


Joukkoon mahtuu toinen hiussuosikki joka on ihan uutuustuote minulle! Kävin lomalla kampaajalla raidoittamassa tukkaa lisää ja kokonaisilme on taas blondi ;) blondilla on kuitenkin hintansa ja se on hamppuuntuva superkuiva tukka. Bongasin Riia Koiviston ig stooreista suosituksia tästä kun vaikuttajat kertoivat alle 10 e hiustuote suosikeista. Garnier Goodbye Damage hoitoaine on tarkoitettu vaurioituneille, karheille hiuksille. Omassa paksussa, kuivassa luonnonkiharassa tämä on toiminut loistavasti ja selvittänyt vaurioitunutta kohtaa kiitettävästi. Hiukset on mahdollista selvittää jo suihkussa ja niiden kampaaminen märkänä ei ole niin repimistä. Garnierin tai markettien hiustuotteet eivät yleensä ole suosikkejani mutta tämä on loistava! Ainakin hintaansa nähden ;) ohuelle tai helposti latistuvalle tukalle en tätä suosittele, vaan tämä on selkeästi vaurioituneiden ja käsiteltyjen hiusten tuote. 


Miltä kuulostaisi Banana Split tai Cherry Wine -tuoksuinen kynsinauhaöljy? No ihanalta tietysti ;) Ilmat viilenevät ja tulossa on katastrofaalisin vuodenaika kynsien kannalta. Itse olen varautunut hamstraamalla hyviä kynsienhoitotuotteita ja kynsiöljy kuuluu olennaisesti joukkoon. Moyralla on tosi paljon erilaisia kynsinauhaöljyjä joista ostin Banana Splitin. Tuoksu on ihana eikä nämä ole kalliita ( 4 e ), Moyran tuotteet olen hyviksi havainnut joten tykkään tästäkin. Lisäksi tämä on selkeästi kosteuttanut kynsiä ja vaikuttanut niiden hyvinvointiin, liuskoittumat eivät ole niin pahoja kuin yleensä vaikka niistä en näytä pääsevän kokonaan eroon.

Sellaiset suosikit tässä kuussa! Oliko joukossa jotain sulle tuttuja tai joku kiinnostava uusi tuttavuus?

16 kommenttia:

  1. Kaikista Market-shampoista ja hoitoaineista juuri Garnierin Goodbye Damage on mun lemppari! Se on mun makuuni myös ihanan tuoksuinen :) Haluan kyllä ostaa jotkut ihan perus-market hiustuotteet kun saisin noita nykyisiä kaappeja enemmän tyhjenneltyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole markettituotteista löytänyt ihan vakituiseen käyttöön jääviä, mutta silloin tällöin on kiva jotain kokeilla :)

      Poista
  2. Tuo tyrniseerumi pitää napata testiin. Olin jo ihan unohtanut sen. Hyvä, että muistutit :) Oletko kokeillut ko. merkin muita tuotteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sitä kamomilla putsaria ja se oli kamala :D muuta en ole intoutunut testaamaan kun aika pieni valikoima niitä on täällä :) tuota tyrniä kyllä ostan lisää kun loppuu.

      Poista
  3. Olipa kiinnostavia tuotteita! Ton Four Reasonsin hopeashampoon haluan myös ehdottomasti testata jossain vaiheessa, kunhan mun litran pullo Fanolaa joskus loppuu :D Banana Splitin tuoksuinen kynsinauhaöljy kuulostaa kieltämättä aika herkulliselta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun pitäisi Fanolaa kokeilla näin vannoutuneena Fudgen ystävänä ;)

      Poista
  4. Uuuu banana split kuulostaa ihanalle. Tuleekohan sitä KVDtä muualle kuin verkkokauppaan, kun haluaisin niitä hiveltää. Kun tuo Lorac kaan ei ole livenä kuollattavana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se ole Kuopiossa? Mua kiinnostais kans nähdä livenä ja minusta näin Sokos Kuopion ig:ssä KVD arvonnan :)

      Poista
  5. Mulla on kans tuo tyrniseerumi käytössä ja tykkään tosi paljon. Täällä lähimmällä Tokmannilla se on ollu monesti loppu, nii nyt mulla on pari sitä jemmassa.

    VastaaPoista
  6. Jos nimenomaan haluaisin liilaksi vetävän hopeashampoon, niin mitä suosittelisit? :D Mun ongelma on kun tuntuu ettei hopeashampoot oikein tee mitään.. fanolaa on monessa lähteessä kehuttu, se on vielä testaamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fudge kyllä toimii ja vetää harmaaksi ja liilaksi jos sillä joka kerta pesee ;) Fanolaa en ole kokeillut kun olen tuohon Fudgeen niin tyytyväinen <3

      Poista
    2. Fudgea on kyllä myös kehuttu joka paikassa, kiitos vastauksesta! Nyt päädyin välittömän vaikutuksen antavaan budjettiratkaisuun ja sekoitin pikkuruisen töräyksen biozellin kylmää lila-suoraväriä hoitoaineeseen :D toimii!

      Poista
  7. Kaikki uusia tuotteita minulle. Tyrniseerumia voisin kokeilla.
    Syksyn myötä iho ja hiukset ovat kuivuneet ja tarvitsevat kosteutta, joten olen vaihtanut tuotteet sen mukaisiksi. Suosikkini on ollut Kicksin lopetettu niacinamide-naamio. Aamulla on iho ollut ihanan tasainen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta naamiolta <3 mä olen nyt käyttänyt tuota tyrniseerumia + Laveran geelivoidetta eikä iho oikeastaan ikinä tunnu kuivalta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3