maanantai 6. syyskuuta 2021

Syksyä kohti

Hei vaan ja syyskynnet ovat täällä! Tässä pieni kooste tekemistäni kynsistä, ei mitään ihmeellisiä mutta kiva näitä on taltioida. 

Moyra Green Leaves 2

Color Club Lunar Logic + tuplaleimaus mustalla ja kultaisella Moyra laatasta Green Leaves 2

OPI The Man With The Golden Gun

OPI Suzi Says Da!

OPI Suzi Says Da!, päällä OPI The Man With The Golden Gun ja leimaus Moyra Green Leaves 2

Moyra Green Leaves 2

TQ kyselit millä lakalla aion lakata syksyn tullen niin tässähän näitä nyt tulee...mulla on monta OPI -klassikkoa, monesti täällä nähty, mutta kyllähän tämä Suzi Says Da! kyllä löytää aina tiensä syksyisiin lakkauksiin ;) se on kerrassaan yksinkertaisen upea ja nimi on hauska. Voi kun pääsisi jonnekin OPI lakkojen alennuksiin ja tekisi ihania löytöjä! Aika pihalla olen nykyisistä kokoelmista mutta haluaisin hankkia uusia sävyjä.

Moyra Norka´s Garden

Mulla on monia ihania vanhoja OPI -lakkoja ja ne kyllä ovat niin rakkaita minulle! Yksi suosikkini on Just A Little Rösti At This jonka päälle leimailin Moyra Norka´s Garden laatasta.

OPI Just A Little Rösti At This

Nämäkin on tosi simppelit, nopeat ja näyttävät, tykkään eniten tälläisistä kynsistä. En jaksa tai ehdi enää tuntikausien väkerrystä ;)

Mitä tykkäilet Moyra leimoista tai mikä on suosikkisi lakoista?


12 kommenttia:

 1. Suzi says da on kyllä hieno. China glaze llä olis taas ihana syyskokoelma, ei mitään ihmeellistä, mutta juuri niitä syksyn sävyjä joista tykkään. Ei oo muuten hajuakaan mikä on Opin, onhan se nyt varmaan jo tullu.
  Mulla on taas noita halloween laattoja miljoona ja kaksi lisää tulossa että kiire tulee jos lehtiäkin pitää ehtiä leimaamaan. Ja oravia, kettuja, tammenterhoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiirettä pitää syksykynsien kanssa ;) China Glaze on nykyään ihan outo merkki, mulla ei taida edes olla enää yhtään heidän lakkaa enkä ole kokoelmia seurannut aikoihin.

   Poista
  2. Harmi kun niitä ei helposti saa...

   Poista
  3. Niinpä, en jaksa enää ulkomailta tilata tullien takia...

   Poista
 2. Kaikki upeta, tuosta harmaan beessistä lakasta joka on ylimmässä pidän kyllä värinä eniten!

  VastaaPoista
 3. On kyllä mieleeni nuo toiset lakkaukset! -HH

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita syyslakkauksia! Tykkään hirveästi näistä tummien lakkojen ja valkoisten leimojen yhdistelmistä. Pitäisikin kaivaa omat leimaustarpeet esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sitä kun omaa näin yksinkertaisen koristelutyylin... :D no ei tosi, mä tykkään nykyään aika simppelisti koristelluista ja leimauksista <3

   Poista
 5. Tosi upeita lakkauksia. Etenkin toiset kynnet.
  Nuo vampylakat ovat minulla enemmän käytössä marraskuussa. Tänä alkusyksynä on lakkailu ollut vähäistä. Täytyisi ryhdistäytyä, kun on monta ihanaa syyslakkaa ostettuna. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3