keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Heissan! Kuun loppu tarkoittaa tuttuun tapaan loppuneita sekä ostoksia, tässäpä ostokset ;)

Kävin kampaajalla heti kesäkuun alkupäivinä. Tehtiin raitoja ja sävytettiin lila-harmaan sekoituksella. Ostin sitten parit naamiot mukaan ja nappasin myöhemmin vielä kaupasta Biozellin Pearl sävyn joka jäi uupumaan kuvasta. Naamiot 40 e.

Oletkauniilta tilasin piiiiitkään ostoslistalla olleen L.A.Girl Break Free This Is Me luomiväripaletin. Miialla oli alekoodi Instassa jonka hyödynsin ja näille ostoksille jäi hintaa 36 euroa. En kestä miten ihania juttuja!

Sitten taas kirppisostoja. Nämä olivat jotain 12 e luokkaa.

Nämä 16 e. Wet n Wildin paletteja olen himoinnut pitkään mutta ne on aina olleet Joensuun Prismasta loppu eikä viimeksi Wettistä ollut enää ollenkaan. Jeffreen puna taitaa nyt vihdoin olla se täydellinen harmaa-vaaleanpunainen jota olen etsinyt pitkään. Maksamakkara olisi ollut se oikea termi etsimään oikeaa sävyä, nytpähän osaan etsiä uusia ;) Nudist Colony on ostamani sävy. Punan ulkomuoto on muuten aika härski enkä tiedä pidänkö siitä...ehkä uroskoirien omistajat tietää mistä puhun :D

Lisää kirppistelyä, nämä ostokset 45 e. Tuota Smashboxia olen himoinnut pitkään, samaten Viseartia ja Fenty Beautyä pitää kokeilla ;)

**Lykolta tukkajuttuja halvalla...ja yksi Make Up Store Masai jemmaan, nyt kun sitä näytti saavan. On siis täydellinen viileänsävyinen varjostusväri ;) mun tukka on järkyttävän huonossa kunnossa eikä tuo raidoittaminen parantanut asiaa, toivotaan siis että näistä olisi apua. Lyko 30 e.

**Lykolle vielä toinenkin tilaus Riia Koiviston alekoodilla! Hankin Lorac Noir paletin jota en raaskisi normaalihinnalla joten olen kytännyt tätä alesta tai jollain koodilla. Nyt löysin. Pari essenceä varastoon koska näitä myydään vaan isommalla hyllyllä eli ei täällä. Tilaus 45 e.

Ja vielä Cocopandaa...olemassa olevat hopeashampoot eivät ole riittävän tehokkaita joten Fudgea, halvalla löytyikin. Cocopandan tilaus 21 e.

Huh, olipa siinä listausta kerrakseen ;) huomaa että innostuin taas tukkatuotteista ja noh...meikit on mun heikko kohta. Ihonhoitoa ei ole tullut nyt ostettua kun tuntuu että kesällä kaikki kuluu hitaasti pois ;) ja joulukalentereista tuli tuotteita niin rutkasti ettei tarvii ostaa vähään aikaan ;)

Mitä kivaa sinä hankit tässä kuussa? Oletko sortunut alennuksiin tai kun halvalla sai...?


17 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia<3 :D Toi Alamar Cosmeticsin sivellin on ihan mun suosikkeja! Mäkin tosiaan ostelin vähän tavallista enemmän kosmetiikkaa nyt kesäkuussa, mutta ihan tällaisiin määriin ei silti päästy :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvältä ja jämäkältä vaikuttaa, varjostuksiin olen tuota käytellyt :) no joo, en tiedä mikä mua vaivaa kun mikään ei tässä hamstraamisessa riitä :D

      Poista
  2. Oi miten ihania ostoksia! <3 Tuota Loracin Noir -palettia olen itsekin ihaillut ja se on kyllä tosi kaunis. Niin upeat nuo kaikki kimaltavat sävyt! Supreme Gloss -huulikiiltoa olen myös halunnut testata ja samoin tuota Lorealin hiusvettä.

    Mä aloin ihan miettimään, että mitä kosmetiikkaa olen tässä kuussa ostanut, mutten keksinyt mitään :o Eli joko nyt vaan olen unohtanut kaiken, tai sitten en ostanut mitään :D Ainakaan mitään kovin suuria ostoksia ei ole tullut tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä suuremmin suosittele tuota hiusvettä, ei ainakaan mulla tee mitään ihmeitä ;) onneks ei nyt ollut kallis sijoitus. Se Soleil paletti oli niin sikahyvä ja laadukas että mun oli vaan pakko saada tämä Noir koska se on enemmän sävymaailmaltaan minua. Se Soleil on aika lämmin ;)

      Poista
  3. Voi miten kivoja juttuja oot shoppaillut! Noi fudget on hyviä, ainoo vain että ne kuivattivat ihan sikana hiuksia joten jouduin vähentämään niiden käyttöä.
    Mä oon ollut käytännössä koko kesäkuun mökillä joten shoppailut on olleet lähinnä Tokmannilta Essencen huulikiiltoja ja yksittäisiä naamioita :)Tuntuu et kosmea kuluu tosi hitaasti kesäaikaan ja meikkejä vielä vähemmän joten tää hillitty kesäshoppailu tekee ihan hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kuluu meikkejä nyt aika vähän mutta silti niitä pitää näköjään ostella ;) nämä uudet Fudget tuntuvat muuten olevan kosteuttavampia, tosin olen vaan kerran ehtinyt käyttää :)

      Poista
  4. Luomiväripaletteja hommasin kaksin kappalein: Xobeautyn One & Only ja Morphen 35C. Jospa noilla pärjäis hetken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morphella on kyllä kivoja paletteja mutta ehkä en kaikkee tarvii kuitenkaan ;)

      Poista
    2. Veikkaan että sulla on moneen kertaan kaikki mahdolliset sävyt :D

      Poista
  5. Mittään en oo ostanu, varsinkaan alesta 🙈🙉🙊

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia! Pärjäsin eilen hyvin ostosreissullani enkä ostanut MITÄÄN! En kosmetiikkaa enkä vaatteita :) Mutta päätin palkita itseni ahkerista etsinnöistä tekemällä tilauksen sitten verkosta -vaatteita. Koitan vähän rajoittaa tuota kosmetiikan ostelua. Ja tarvitsen jotain pitkälahkeisia shortseja selvitäkseni kesästä ilman verisiä jalka-alleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä on jalka-allit? Siis pohkeet vai? Mun pitää kyllä kierrellä kaukaa vaatenettikaupat, niistäkin olen tilaillut mutta ei ne olleet hyviä/sopivia/mieleisiä ;)

      Poista
  7. Kivat ostokset ja paljon värejä. :D
    Sorruin kahteen "kun halvalla sain" -tuotteeseen. Ne ovat Havun ja Axiologyn huulipunat, jotka olivat hyvässä alessa. Pääsen vihdoin kokeilemaan Havua. :) Ostin myös Kjaer Weisin huulisävytteen mielenkiinnosta. Yritän tässä vähitellen siirtyä käyttämään vain luonnonkosmetiikan huulituotteita.
    Patykan sy-voide ja Whamisan lotion double rich löytyivät myös alesta. Samaten sivellinsaippuat.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Havun punat on kauniita ja näin niistä jonkun alevinkin, mutta ei mun kannata kun en ehdi käyttää ja menee pilalle. Liikaa huulimeikkejä ;)

      Poista
    2. Pitäisi ottaa pari huulituotetta tehokäyttöön, jotta loppuisivat joskus. :)
      Onnittelut Masai-löydöstä!
      t. TQ

      Poista
    3. Kiitos, Masai on ihana <3 mulla on aina tehokäytössä punia ja kiiltoja, muuten en saa niitä ikinä loppumaan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3