sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

All About My Eyeshadow Palette -haaste

Löysin kirjainmerkeistä tälläisen haasteen jonka olen kopsannut Lipstick Love -blogista, tänään voisi siis vastailla tähän ;) Rakastan näitä haasteita, näitä saisi kyllä enemmän pyöriä blogeissa! Entä taaskaan osannut vastata VAIN yhdellä paletilla joten nappasin useampia mukaan ;)

1. Mikä on uusin palettisi?
- BeeBeauty Barbarella tätä postausta kirjoittaessa, tosin muitakin uusia on tullut mutta tämä tuli ensin mieleen. En ole vielä kokeillut tätä, tuli Boxyluxessa.


2. Mikä on vanhin palettisi?
- Luulen että Diorin viisikoissa on yhtä vanhoja mutta vastaan Urban Decay Naked 2. Aikoinaan hehkutettu mutta nykypäivänä aika vaisu, jaksan tällä aina vähän aikaa meikata mutta sitten tympii se yksipuolisuus, paletissa kun on vain yksi järkevä mattaväri ja sekin kohta pannutettu. Musta on turhan ankara varjostuksiin.


3. Mikä on kallein palettisi?
- Diorin viisikoissa menee nykypäivänä hinta ihan yli, mutta nämä uusimmat ostin ota 3, maksa 2 -tarjouksesta jolloin ei tuntunut niin pahalta ;) ennen viisikon sai 50 e:llä, nyt ne maksavat 64 e ja kausipaletit 70 e....ja siis vain 5 väriä. 


4. Mikä on edullisin palettisi?
- Eiköhän nämä essencet ole mun edullisimpia paletteja. Varmaan jotain vitosen luokkaa halvimmat näistä.


5. Mikä on arkipalettisin?
- Näitäkin on monia mutta Physicians Formulan Sultry Night on hyvä arkimeikkiin. Monesti nappaan myös jonkun shimmervärin essencen Epic Sunsetista ja varjostan matalla aurinkopuuterilla. Tulee kiva perusmeikki.


6. Mikä on värikkäin palettisi?
-  Mulla on paljon värikkäitä paletteja mutta Urban Decayn Electric lie kirkuvin. Moni vastaisi tähän JS Jawbreaker mutta mulla ei sitä ole. En oikeastaan käytä enää hirmu värikkäitä meikkejä mutta en raaski tästä luopuakaan. 


7. Mikä on pienin palettisi?
- Viseart Pro 3, nämä ovat yllättävän pieniä mutta toimivan kokoisia. Laatu on niin ihana että haluan näitä lisää. Näissä olisi mahista saada loppumaankin koska tosiaan ovat niin minejä. Laatua kompaktissa koossa! Ja kokohan on n.kolmen tulitikkuaskin luokkaa! 


8. Mikä on suurin palettisi?
- Jeffree Star Blood Lust on överi, epäkäytännöllinen ja vie puolet Alexin laatikosta jo yksinään. Lisäksi tässä ärsyttää se että kansi on painava ja avatessa se on laitettava johonkin nojaamaan, muuten paletti kippaa.


9. Mikä paletti tuo eniten hyviä muistoja mieleen?
- Too Faced Sweet Peach ja Chocolate Bon Bons koska ihana ystäväni tilasi nämä mulle. Himoitsin näitä tosi pitkään kunnes raaskin tilata. Tykkään Chocolatesta enemmän ja senkin käytöstä on ihania muistoja mielessä :)


10. Mikä paletti on kaiken samansa hehkutuksen arvoinen?
- Too Faced The Natural Nudes on kyllä törkyihana, kaunis ja ihanan slimmi. Eikä ole kallis laatuun ja nappien määrään nähden.


11. Mikä paletti ei ole saamansa hehkutuksen arvoinen?
- Nämä Catricen paletit on vähän vaisuja, ihan ok toimivia kyllä mutta en rupeaisi näitä hehkuttamaan. 


12. Mikä paletti on suosikkisi paleteista, jotka omistat suosikkibrändiltäsi?
- Mun suosikkibrändi on kyllä Jeffree Star. Häneltä on monta ihanaa palettia joista on vaikea valita parasta ja mielipide saattaa aina muuttua, mutta vastaan Alien koska sitä ei enää saa, olen käyttänyt sitä paljon ja siinä on monta todella hyvää väriä joilla tulee mielenkiintoinen meikki. Oikeastaan voisi sanoa että siinä ei ole väriä jota en olisi käyttänyt ja josta en pitäisi. Pidin enemmän siitä että Jeffreeltä tuli ennen harvemmin paletteja niin niitä ehti käyttää ja kokeilla, voin ihan rehellisesti todeta että uusimmista mulla on reilusti yli puolet palettien väreistä kokeilematta.


13. Mikä on käytetyin palettisi?
- Selkeät kuopat ovat Dior Night Dustissa, Naked 2:ssa ja monessa MAC luomivärissä jotka olen koonnut Pro -paletteihin. Mulla taitaa nykyään olla niin paljon luomivärejä että kuopan syntyminen on aika epätodennäköistä, onkohan mulla ollut ennen sitten niin paljon vähemmän meikkejä että olen käyttänyt paljon samoja. MACit on kyllä tosi rakkaita mutta aika vanhojakin ;) samaten Naked 2 ja Night Dust mutta ei näistä voi luopua nostalgiasyistä. 

Oli kyllä kiva kirjoittaa tätä postausta ja huomata miten ihania meikkejä mulla on. Ja miten vähän niitä ehdin käyttää...tai siis nämä ripset. Kun on nämä ripset niin en halua rasittaa niitä sörkkimällä niiden taakse ja pesemällä luomia joka päivä. Kun se pesu tapahtuu vanupuikon kanssa niin ei se tee hyvää pidennyksille. Sillä on selkeä ero paljonko niitä rassaa, koska haluan ripsien pysyvän 4 viikkoa. Olenkin ajatellut ottaa taukoa ensi talveksi koska mun on pakko päästä käyttämään mun ihania meikkejä!! Pelottaa vaan että sitten on se kalju olo eikä mikään ripsiväri riitä, mutta ehkä kestän sen ;)

Olis kiva kuulla teidän vastauksia tähän haasteeseen :) lukisin mielelläni kommenttikentässä vastauksia, laitelkaahan tulemaan ;)

12 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus! Ja sulla todella on paljon erilaisia paletteja! Mun lempparimerkki on essence, hinta-laatu suhteen takia...!

    Aurinkoista kesäkuuta!💚

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essencellä on paljon ihania erilaisia paletteja <3 ja edullisesti! Ihanaa kesäkuuta <3

      Poista
  2. Ihana lukea tästä sun vastaukset, mulla on niin vähän paletteja että en varmaan pystyisi edes tähän osallistumaan :D Ja olen just heitellyt menemään paletteja kun on tullut mun mittakaavassa täysi ikä vastaan ja tarpeeksi pannuja esillä. Sulla tosi kivoja vastauksia tässä :)

    VastaaPoista
  3. Mun pitäs himassa tehdä tää, mutten koskaan muista!
    Ihan lonkalta Diorit ja Naked 1 on vanhimmat paletit.
    Isoin on sama, värikkäin jos puhutaan monesta eri väristä niin Jawbreaker.
    Muistoja ei taida olla kun ei tule heti mieleen. Suosikkimerkkiäkään ei ihan ole, Kaleidosin Club Nebula on ihana ja Jeffreen Blood Sugar.
    Mitähän palettia olis hehkuteltu? Jotain UDn Backtalkia ehkä, poskipuna puoli siinä on hyvä.
    Tällä hetkellä käytetyin on varmaankin Blood Sugar tai ABH Sultry.
    Pienin on Catricen viisikot.

    VastaaPoista
  4. Ihana lukea näitä palettipostauksia <3
    Monta tuttuakin löytyi! Mun oma lemppari brändi on Jeffree ja Anastasia. Yllättävän hyviä löytyy myös Essenceltä kun vähän valikoi, mitä sieltä ostaa. Tuo Essencen epic sunset paletti on aivan ihana!

    VastaaPoista
  5. Too Faced The Natural Nudes löytyy miultakin, en vaan ole kerennyt vielä kokeilemaan :D Swatchit kyllä tein jo aikaa sitten! Voisin itsekin tehdä tämän haasteen :)

    VastaaPoista
  6. Kiva palettiesittely. Kalleimmat ovat Anastasian MR ja UD:n Naked Cherry. Vaihtelee paljon mitä käytän eniten, mutta Ablazessa on värit kohdillaan ja helppo ottaa mukaan. :)
    Luomivärit onneksi säilyvät pitkään, niin voi käyttää kausittain niitä mistä sillä hetkellä tykkää.
    Ajattelitko jossain vaiheessa valita viikko- tai kuukausikäyttöön paletteja ja vaikka tehdä postauksia aiheesta tänne blogiin? :) Tämä taitaa siirtyä siihen hetkeen, kun pidät taukoa ripsistä. Miten meikkaat luomet ripsien kanssa, käytätkö luomilla meikkivoidetta tai luomivärin pohjustajaa?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi säilyvät koska olen ostanut tosi paljon uusia luomivärejä mutta en oikein pääse niitä käyttämään :) Tällä hetkellä olen toteuttanut meikkilaatikkoa Insta stooreissa mutta en ole valinnut paletteja viikoksi ja kuukaudeksi sen ihmeemmin, ehkä olen muutamia nakannut mukaan. Olen kyllä ollut helteillä tosi laiska meikkaaja että en käytä luomivärejä kuin pari kertaa kuussa. Se on alkanut vähän harmittaa koska uudet ostokset on käyttämättä, samaten kaikki rajauskynät yms. Jos meikkaan niin laitan pohjustajat ( UDPP + MAC Paint Pot, puuteri päälle ) ja sitten luomiväri. Nyt vaan on tullut hieman kyllästymistä ripsiin, ehkä just sen takia kun ei voi oikein meikata vapaasti ja pitää varoa ripsiä niin paljon pestessä. Otan viimeiset ripset kesälomaksi mutta sitten pidän taukoa. Ja alkaa tänne blogiinkin tulla enempi juttua luomiväreistä kun itsekin niistä tykkäisin kirjoitella ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3