perjantai 12. helmikuuta 2021

Pettymystä aiheuttaneet meikit

Viimeaikoina olen valitettavasti tehnyt meikkiostoksia jotka eivät sitten olekaan osoittautuneet mieleiseksi. Mietin että ehkä tekin haluaisitte kuulla niistä. Jos et halua nähdä kiroilua niin kannattaa jättää postaus lukematta.

Viileä, harmahtava nude kuvauksella tuntuu olevan monta eri käsitystä. Itse ymmärrän sen huulilla vaaleana kylmänkalvakkana sävynä. Kuten Rincon Cosmetics Ciri alla. Vaan ei...

Rincon Cosmetics Ciri

Olen ostanut monta mattahuulipunaa odotukseni huulilla vaalea, viileä, kylmä, harmahtava sävy. Ja tätä olen saanut. Swatchissa ylempänä, tuo ruskea. Siis ruskea, ei lähellekään tuota mitä valmistajan swatchissa!!

Rincon Cosmetics Ciri

Miksi ei voi kirjoittaa suoraan että punan väri on ruskea?? Miksi valehdellaan sen olevan harmaaseen taittava nude? Aika paljon mennyt rahaa hukkaan näitten kanssa. Rincon Cosmeticsin Ciri piti olla harmahtava nude mutta kyllä tuo minusta ruskea on. Koostumus oli täys kymppi mutta sävy. En oikein käytä ruskeita, eivät sovi mulle. 

Ja sitten nämä NYX Lingeriet. Corsetin ja Honeymoonin ostin odotuksena kylmät harmaaseen taittavat nude vaaleanpunaiset/harmaat. No paskanmarjat, ruskeaa taas. Eikä kovin nudeakaan :/ tosi tumma on mun huulilla, oikeen sellainen tummanruskea. Yläpuolella swatchissa ihana, totuus ihan muuta. Vertailin kyllä tosi paljon eri kuvia ja swatcheja mutta en olettanut kuvien valehtelevan noin kovasti. Oikeesti, mistä saan tuollaisen viileän harmahtavan nude mattapunan?? Jeffreet testattu, mikään ei ole sellainen kuin haluan. 

Morphe x Jaclyn Hill The Vault tuli mulle kirppisostona. En onneksi maksanut tästä paljoa. Ihania värejä ja hyviä koostumuksia mutta yllättäen seassa on ihan pommeja. Siis ihan sellaisia sävyjä joista_ei_lähde_väriä. Kuten tuo paletin ihanin väri violetti Gem. Ei lähde väriä edes sormella hinkuttamalla. 

Morphe luomivärit

Tässä setissä laatu heittelee kyllä laidasta laitaan. Lisäksi tästä puuttuu keskiruskeat häivytyssävyt mutta lämpimiä oransseja on sitten vaikka koko kylälle jaettavaksi. Muutama kiva väri pelastaa koko setin roskikseen menolta. Tämä on hankittu käytettynä joten mietin onko entinen omistaja käyttänyt värejä kostealla siveltimellä. Silloinhan ne menevät pilalle, itse en ikinä kastele sivellintä ja sitten läärää sillä luomiväriin. Joskus olen sitä tehnyt ja luomiväriin tuli heti pilalle mennyt kohta. 

Ai niin ja vielä yksi huulimeikki!! Catrice Kaviar Gauche Volumizing. Turvottava kimalle huulikiilto. On kuin joku lasten meikki, saa lisätä koko ajan jos haluaa kimalteen erottuvan. Kuluu heti pois eikä kyllä turvota huulia ollenkaan. Vitonenkin tuntuu tästä liian kovalta hinnalta. Kuluu myös putkilossa hyvää tahtia pois, muutaman päivän käytön jälkeen sain noin paljon sitä vajumaan! Onpahan mahiksia saada joskus joku huulimeikki loppumaan ;) Omistan muutaman Catricen meikkituotteen ja sanotaanko että se halpa hinta kyllä näkyy. Että jos haluan laadukkaita meikkejä niin rahalla saa ja hevosella pääsee.

Mitä meikkipettymyksiä sulle tulee mieleen?

27 kommenttia:

  1. Hei! Kaunis tuo puna sinulla oli vaikkei se mitä piti. Ehkä olen ollut vähän pettynyt Lily lolo -meikkipuuterijauheeseen, taitaa sopia parempi-ihoisille. Ripsivärejä en yleensä uskalla vaihdella, kun jotkin kokeilut ovat nopeasti pettäneet. Yksi etanauute-meikkivoide olisi sävyltään ja koostumukseltaan ollut loistava, mutta se aiheutti reaktion jossa parin viikon aikana naaman iho kuoriutui pois. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se käytettyä tulee mutta harmaan nuden metsästys jatkuu ;) ohoh, kuoriutuva iho kuulostaa pelottavalta!! Lily Lolon meikkipuuteria olen käyttänyt, sekä jotain viimeistelypuuteria ja ihan tykännyt, mutta jos haluan ihan peittävää niin käännyn synteettisten meikkivoiteiden puoleen :)

      Poista
  2. Toi swatch näyttää enemmän Nikolle kuin Cirille, miten se voi noin erilainen?
    Ei ole lingerie tä ollut pitkään aikaan, mutta ihan kuin mulla olisi ollut joku tuollainen harmaa niissä, muistaisin kotoo kattoo onko niitä vielä jossain laatikon pohjalla ja swatchata.
    Ei oo pitkilleen ollut mitään pettymystä, ostin sokkona uuden Maybellinen meikkivoiteen että katotaan oisko se 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin en ymmärrä koska swatchissa tuo Ciri on täydellinen!! Mutta mun swatchissa ruskea ja huulilla kans. Heheh, äsken Tokmannilla mietin että haluaisin kokeilla jotain Maybellinen meikkivoidetta pitkästä aikaa. Ne on varmasti taas tarjouksessa jossain vaiheessa niin ehkäpä sitten...toivottavasti ei tule pettymyksiä ;)) jos se on ihana harmaa niin kerro sit!

      Poista
  3. Tuossa ekassa sävy selkeästi ruskea, ei edes harmaaseen taittava hailakka vaan ihan oranssinruskea omaan silmään kuvissa :'D Nyx:n kuvissakin sävy lähempänä mutta silti tosi tumma. Kuvissa varmasti joku pohjustus/meikkivoide huulilla otettu studiossa ja muokattu..

    Varmaan itseäni vituttaa eniten että ostin jeffree starin mattapunan ja odotin luksusta mutta rapistuu huulilla surkeammin kuin jotkut halvimmatkaan, esim lyx liquid suede sarjankaan mattapunat eivät tähän tapaan kuivuneet huulille. En voi käyttää sitä mattapunaa kuin huulikiillon alla, en ostaisi koskaan enää jeffreen huulituotteita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä googlaan vielä useamman kuvan että en luota ekaan...mutta aina kaikki näyttää nudeilta ja ne onkin sitten mulla ihan ihmeellisiä, liian ruskeita yleensä. Mikä sävy niistä rapisi? Mulla on useampi JS mattapuna ( Liquid Lipstick ) eikä yhdessäkään ole huono koostumus vaan hyvin tasalaatuisena pidän. Laitan aina huulirasvan alle ja ohuen kerroksen. Mutta sitä en kiellä ettei sävyjen välillä olisi eroja ja maanantaikappaleita saattaapi sattua...

      Poista
  4. Jos luomiväriä on käyttänyt märkänä ja se "kovettuu", sen kohdan voi vaan rapsuttaa pois tai poistaa sen teipillä. Itse käytän aika usein kosteaa sivellintä kimalleluomiväreille, eikä suurin osa niistä ole siitä moksistaan. Olen kyllä kuullut, että laatu ei ole mikään paras noissa Jacklyn Hillin paleteissa.
    Ehkä suurimmat pettymykset itsellä ovat olleet meikkivoiteet, joiden on luvattu olevan mattapintaisia, mutta eivät sitten olekaan. Pari hutia on ollut myös Essencen ja Catricen luomiväreissä, joissa ei ollut pigmenttiä nimeksikään, sekä eräs Cliniquen luomiväriduo ja Jane Iredalen kasvopaletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just tuo, mattameikkivoiteen pitäisi sitten olla täysin matta! Mua harmittaa kun jostain Jeffreen napista otin kosteana, en muista miksi ja siihen tuli heti kovettunut kohta. Pitäis kyllä raaputtaa se pois ja tuo teippi on itseasiassa parempi vinkki, kun mua pelottaa että se raaputus työkalu lipeää O_o musta tuntuu että tuossa Jaclynin paletissa on koko napin pinta kovettunut, hyvin vaikea saada raaputettua se pinta pois :/ ja tuo siis useammassa napissa.

      Poista
  5. Rahan hukkaan heitto huonoilla tuotehankinnoilla harmittaa joka kerta.
    Minulle tulee mieleen huulirasvat, jotka eivät kosteuta riittävästi huulia.
    Aurinkoista viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Montakohan huulirasvaa minäkin olen ostanut turhaan...Ihanaa viikonloppua :)

      Poista
  6. Värisävyt huulipunissa ja kynsilakoissakin ovat hankalia. Vaatteista puhumattakaan..

    Valon väri ja määrä vaikuttaa sävyihin ja olen oppinut ettei kirkkaasta ruudun näytöstä selviä koskaan tuotteen aito sävy.
    Jos kivijalkakaupassakin haluan varmistaa sävyn, yritän löytää myös luonnonvalon luo, missä sävy voi muuttua täysin verrattuna loisteputkivalaismien tai spottien valoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mullakin on eri värisävy tässä läppärin näytöllä kun taas puhelimen näytössä. Se vähän hankaloittaa kuvien muokkaamista mutta ei ole kukaan huomauttanut mitään, että kaippa kaikki on ok :) siksi yritän aina googlettaa swatchitkin molemmilla.

      Poista
  7. Mulla on kaks luomiväripaletti ollu pettymyksiä viime aikoina. Macin natural vice ja buxomin joku mattapaletti. Onneks toisen ostin blogikirpparilta ja toisen - 70% alesta. Mutta meni niihen 60 e silti aikoinaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ kalliit hutiostot vaikka olis ollu alessa. MACin luomiväreissä on kyllä huippuja mutta on kehnompiakin, aika paljon vaihtelee laatu...

      Poista
  8. NYX:n Lip Lingeriet nyt ylipäätään on sellaisia, mitä en omille huulilleni enää suostuisi laittamaan, sillä yhtä kuivattavia ja huonoja nestemäisiä huulipunia en oo muualta löytänyt :D Mutta joo onhan se aina tylsä, kun swatchit ja tuotekuvaukset ei joidenkin tuotteiden kohdalla vastaa ollenkaan todellisuutta ja sitten tulee niitä hutiostoksia :/ Catriceltä oon testannut muutamia meikkipohjan tuotteita ja meikkivoiteet on olleet hintaansa nähden mun mielestä tosi hyviä, toisin kuin sitten vaikka essencen, jotka ei oo sopineet mulle yhtään. Noiden Morphen palettien epätaisesta laadusta oon kuullut tosi paljon myös muilta. Harmi, kun noi on tosi nättejä kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä :D onhan ne vähän sellaista sementtiä huulilla ;D Catricelta mulla on huippuja highlightereita, yks luomiväripaletti joka ok ja jotain huulimeikkejä. Catrice on jäänyt mulle vähän etäämmäksi kuin essence. Jotenkin en vaan ole siitä enempää innostunut kun osa tuotteista ei ole ollut mieleisiä, eikä sitä täällä myydäkään. Toisinkuin essenceä. Morphella on tosi paljon kauniita paletteja ja mullahan on se Always Golden (?) ja se on hyvälaatuinen <3

      Poista
  9. Oliskohan Lime Crime cashmere hyvä sävy?Mietin vaan, mulla siis on toi mikä lie matte velvetines cashmere ja kyllä se viileä mun mielestä on,mutta taitaa sekin olla liian tumma?Ei se ruskea ainakaan ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just joku tuollainen olis ihana, laitanpa vähän korvan taakse ;)

      Poista
  10. 'Cashmere' an on-trend '90s 'greige' lukee jossain kuvauksena sävystä.

    VastaaPoista
  11. Eh, miten voikin olla noin päin mantyä olevat sävyt... Apua eihän tuo ole tosiaan harmaata nähnytkään :D Ärsyttää, kun joissain tuotekuvissa selvästi kuvien editillä on vääristetty sävyt ja tästä syystä johtaa aika tehokkaasti ostajaa harhaan...

    VastaaPoista
  12. Diorin Diorshow ripsiväri. 40€ hukkaan heitettyä rahaa.
    Monesti myös tullut tilattua huulimeikkejä nettikaupoista swatchien perusteella ja lopputulos ei ole lähelläkään omissa huulissa sitä mikä piti ja mitä tilasin.. Näitäkin sattunut Nyxin huulituotteiden kohdalla että kalliimman selektiivisenkin kohdalla. Kyllähän se aina hieman harmittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyökyttelen, se kyllä harmittaa kun menee rahaa hukkaan eikä ole sellainen kuin toivoisi. Diorshow ripsari on kyllä minusta ihana :D mutta ei kaikki tykkää samoista, ihan ymmärrettävää :)

      Poista
  13. Mulla on tuosama Catricen kaviar mikälie huulikiilto ja oon ihan samaa mieltä sun kanss. Catrisen meikeissä on paljon enemmän laatuvaihtelua jos vertaa vaikka Essenceen , joka on plajon tasalaatuisempaa vaikka edeullista.

    Hyvää ystävänpäivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laadunvaihtelua on kyllä molemmissa, ehkä olen enemmän essenceä käyttänyt mutta molemmissa on tosi hyviä ja sitten vähän huonompia tuotteita :) silti niitä aina haksahtaa ostamaan ;DD
      Mukavaa alkanutta viikkoa <3

      Poista
  14. Oletko katsonut L'orealin infalliblle paintiä sävyssä 310 Taupeless ja rajauskynää 212 Nude-ist? On tuollaisia vaaleita viileitä taupen sävyjä.

    Miksiköhän muuten tuo puna on infallible mutta kynä infaillible...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää en ole tiennyt tuollaisista! Kiitos vinkistä, tuohan näyttää ihan täydelliseltä! Täällä ei myydä L`orealia niin en ole tutustunut merkin valikoimiin. Täytyypä katsoa saako noita vaikka eBaystä kun ihanalta näyttää :)

      Poista

Kiitos kommentista <3