lauantai 6. helmikuuta 2021

Jeffree Star Blood Money

**Mainoslinkki

Tänään esittelyssä Jeffreen Blood -palettien neljäs osa; **Blood Money. Tuntuu että ennen kaikki blogit oli täynnä Jeffree uutuuksia mutta eikö kukaan ole hankkinut tätä? Minä hankin ja halusin hankkia tämän heti silloin kun ilmestyi! Vaan ei ollut silloin rahaa ja jäi vähän myöhemmäksi...

Jeffree Star Blood Money

Kunnes ennen joulua...hankin tämän joululahjaksi saamalla lahjakortilla :) Ihana hankinta kyllä ja pakkohan minun on keräillä kaikki Jeffreen paletit jotka vähänkään miellyttää. Tuntuu vaan että näitä tulee nykyään turhan usein, ovat kuitenkin aika hintavia. Eiköhän tämäkin ollut liki 70 e Emotionissa. Vaikka toki tässä on paljon värejä :)

Jeffree Star Blood Money

Minusta tämä nimittäin on upea. Pakkaus jäljittelee alligaattorin keinonahkaa ja on kauniin minttuisen vihreä kultaisine yksityiskohtineen. Pakkaus on tukeva ja jämäkkä, niinkin jämäkkä etten Emotionissa saanut tätä auki ja kun kassalla pyysin myyjää tarkastamaan paletin olevan ehjä, myyjä sanoi ettei tätä saa auki rikkomatta pahvia. Sanoin kauhuissani ettei pahvia saa rikkoa ja yritetään nyt avata. Olisi nimittäin tosi kurjaa ajaa kotiin ja huomata jonkun napin olevan rikki. Saatiin paletti auki ja ehjähän se oli, mutta tässä pakkaus on turhan ihmeellisesti pahvin sisällä että eiköhän helpompiakin tapoja olisi. Itse siis säilytän kaikki pahveja myöten luomiväripaleteissani. 

Jeffree Star Blood Money swatch

Paletissa on tuttuun tapaan eri koostumuksia; mattaa, duochromea ja shimmeriä. Vaikka kyseessä on vihreä paletti, löytyy siis neutraalimpi puoli jos laittaa paletin vasempaan ja oikeaan puoleen. Paletti kannattaa käydä kurkkaamassa ihan livenä, huomaan että mun kuvissa osa väreistä näyttää turhan värikkäältä ja tummemmilta mitä oikeasti ovat. Voi kesä ja luonnonvalo...nämä meikkikuvatkin on aika tuskaa mutta tiedän että tosi moni toivoi postaustani tästä paletista ja mä itsekin halusin tulla tästä kertomaan :)

Ripsienpidennysten kanssa olen huomannut erään miinuspuolen. Ei tule käytettyä luomivärejä!! Ennen meikkasin joka päivä silmät ja aina viikonloppuisin ja kun oli aikaa, tein hienoja silmämeikkejä. Nykyään laitan luomiväriä tai rajauskynää ehkä 2-3 kertaa viikossa. Voitte arvata miten huono omatunto alkaa siitä olla kun ostelen kuitenkin koko ajan lisää paletteja. Mutta plussapuolena se etteivät silmät enää vuoda ripsivärin takia eikä ripsiväri leviä luomen yläosaan. Näissä pidennyksissä on siis omat huonot ja hyvät puolensa.

volyymiripset

Jeffreen luomivärikin oli vaan ihastelun asteella kun ei ollut päiviä laittaa ja mulla on just huolletut ripset, niin haluaisin niiden säilyvän hyvänä. Se on totta että silmien meikkaaminen ja meikinpoisto rasittaa ripsiä ja niitä irtoaa pesussa. Volyymiripset pysyy mulla hyvänä n.3 viikkoa ja neljäs viikko on tuskaa vaikka periaatteessa ripset näyttää hyvältä. Olen vaan huomannut että nyt talvella oikea silmä vuotaa yöllä ja saatan rassata sitä nukkuessani. Pari viimeistä huoltoa on ollut niin että vasen silmä on siisti mutta oikeassa ripsiä lähtenyt huomattavasti enemmän ja keskellä on iso kolo.

Jeffree Star Blood Money makeup

Jeffree Star Blood Money makeup

Tässä meikissä luomen sisänurkassa Divine Intervertion, luomella Money Heist ja varjostuksissa Private Island sekä Equity. Tämä oli ensimmäinen kokeilu paletilla ja huh huh...kyllä rakastuin kertaheitolla!! Mattasävy Equity on upea haalea armeijanvihreä. Money Heist on ennennäkemätön duochrome vaaleaa kultaa, vihreää ja sellaista näiden kahden sekoitus ruskeaa. Meikkikuvassa näyttää ettei väriä ole tasaisesti mutta on sitä, levitin sormella ja väri liukui luomelle yllättävän helposti tasaiseksi. Duochrome näkyy luomea liikuttaessa ja kaikkia värejä on laitettu vähemmän kuin yleensä käytän, mutta meikkikuvissa meikki näkyy liian kovan värisenä. Luonnonvalo vaan on talvella kylmä ja kova.

Tykkään kovasti kun paletit glittersävyt ovat tasaisia ja laadukkaita, eivät sellaista karistavaa irtoglitteriä jota on sitten ripset täynnä. Lopputulos on luomella sellainen kiiltävä ja upea eikä kimaltava. Varmasti on makuasioita, itse pitän tälläisestä lopputuloksesta. En esim. Thirstystä tykännyt jotenkin ollenkaan.

green makeup

halo eyes makeup

Halo Eyes -meikissä sisä- ja ulkonurkassa Secret Stash, luomella valopilkkuna Poison Ivy ja varjostuksissa Make It Rain ja Crocodile Tears. Eyeliner mulla on molemmissa meikeissä Sensai. Vaikka halomeikki on aika tumma ja näyttävä, se sopii raskaille luomille ja muutenkin kaikki vähän piiloutuu ripsien taakse. Itse tykkään halomeikistä kyllä tosi paljon! Kulmat on turhan vahvat kun just värjäsin ne ;)

volyymiripset

Jeffree Star Blood Money

Ihan mahottoman upeita kyllä nämä värit!! Jeffreen tapaan pigmentti on huippulaatuista eikä sivellintä tarvitse kuin dipata nappiin ja siirtää luomelle. Tosi helppoa ja vaivatonta meikkaamista, lopputulos on näyttävä ja värit pysyvät hyvin iltaan asti. Vihreä meikki on kyllä näyttävä, minä kyllä rakastan vihreitä ja sinisiä luomivärejä.

Jeffree Star Blood Money

En ole paletista käyttänyt kuin alle puolia nappeja mutta pystyn kyllä sanomaan että nappiostos! Ihan älyttömän hyvä laatu, silmien meikkaaminen oli nopeaa eikä tarvinnut tuskailla. Jeffreestä voi ihmisenä olla montaa mieltä ja moni juttu on varmasti jotain julkisuuskuvaa, minua ei kiinnosta, mutta meikit osaa kyllä tehdä. Blood Money on upea lisä Blood -paletteihin, mietin vaan että mitä seuraavaksi?

**Blood Money paletti 64,90 e Oletkaunis.fi -verkkokaupassa.

Iskeekö vai onko nou-nou?

8 kommenttia:

  1. Kyllä varmaan tulee joskus hankittua, mutta toistaiseksi riittänyt ne vihreät Alienistä ja mulla on se uudempi versio mini Controversy stä.
    Ihan hyvän näköinen paletti kyllä ja ihania meikkejä ! Varsinkin tuossa vikassa tuo vihreä, ooooooh 😳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitooss!! Mulla on se ensimmäinen mini contro, olisin ostanut sen vihreän jos ois tienny et semmonen on tulossa :)

      Poista
  2. Hienoja meikkejä ja värejä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  3. Tässä paletissa on tosi kivat sävyt :) Mä käytän vaan tosi harvoin vihreetä luomiväriä, niin en ole raaskinut hankkia :D Mulla se Jeffreen Blue Blood on jäänyt viime aikoina tosi vähälle käytölle, kun jotenkin sinistä tulee käytettyä vielä harvemmin. Joskus vielä haluaisin tämän, mutta taidan odotella josko tulisi johonkin hyvään tarjoukseen :) Tosi harmi kuitenkin kuulla tuosta pahvipakkauksesta :/ Tykkään kans säilyttää pahvipakkaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ton pahvin saa säilytettyä ehjänä kunhan ei revi liian voimakkaasti. Conspiracy on kans ärsyttävästi sen pahvinsa sisällä :/ eiköhän tämä tule vielä hyvään tarjoukseen, itse kun en malttanut odotella ;))

      Poista
  4. Tuo Poison Ivy on upea sävy! Ja sopii sulle tosi hyvin :)

    Luulisin, että Jeffree ei ole enää niin puhuttu ihan hänen persoonaansa liittyvien ongelmien takia. En ehtinyt koskaan ostaa mitään tuotteita enkä kyllä pysty tukemaan häntä enää. Näistä asioista voit googlettaa lisää. Itseäni myös inhotti hänen överi ja itsekeskeinen käyttäytyminen videossaan. Ei ole väärin olla rikas, mutta haluan tukea tyyppejä joilla on käytöstapoja ja inhimillisyyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Kiitos paljon :) joo mä olen kuullut joitain asioita ja onhan ne sellaisia joita en tue, mutta en anna vaikuttaa meikkien ostoon jos ne tuotteet tosi mieluisia itselle ovat. Samalla tosin tiedostan tukevani tätä överiä elämäntyyliä...mutta kaipa se
      normaalia on siellä rikkaiden keskuudessa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3