perjantai 19. helmikuuta 2021

Helmikuun kauneussuosikit

Pitkästä aikaa suosikkeja! Jotenkin olen ollut tylsä meikkaaja ja ihonhoidossakin vaan keskittynyt purkkien tyhjentämiseen. Mietin siis tovin mitä kuukauden kauneussuosikkeja mulla olisi, mutta kyllä niitä löytyi kun aikansa pohti. 

invisibobble panta

Invisibobble panta oli huippu ostos! Tästä tuli jo kyselyä Instagramin puolella ja ei, tämä panta ei paina päätä ja on miellyttävä käyttää. Itse en joutunut tätä vääntelemään vaan se oli heti sopiva. On vieläpä nättikin, mustia kimaltavia kiviä mutta ei liian näkyviä. Omani ostin Emotionista. Aion hankkia toisen varalle koska tämä on niin kiva eikä aiheuta/pahenna migreeniä.

Smashboxin Be Legendary huulipunat eivät ole tuttuja, mutta Matkuksen Kicksissä alepöytiä laaratessa silmiin osui pari harmaata ja niistä valikoitui sävy Punked Matte. Tämä oli halpa, 6,60 e, joten uskalsin ostaa kokeilematta. Sävy on sellainen harmaa josta tulee mieleen MAC Stone -huulipuna. Eli sellainen josta ei ota selvää mitä se on, mutta kevyelti laitettuna tämä on huulilla just sellainen harmaa jota olen etsiskellyt. Tavallaan vaalea, omat huulet kuultaa vähän, mutta heti enemmän laitettuna ihan selkeä harmaa. En olisi ostanut tätä normaalihinnalla koska en tod käytä harmaata huulipunaa joka päivä, mutta alehinnalla ihana ostos. 

Trind Nail Repair on uskomaton tuote! Löysin tätä pari pulloa huuto.netistä ja silloin tällöin kurkin jos löytyisi lisää. Ei tarvinnut käyttää viikkoakaan kun kynnet alkoivat tuntua vahvemmilta. Haluaisin kyllä todellakin tietää mikä tämän tuotteen salaisuus on. Se tuntuu ihan liimaavan liuskoittuneet kynsinauhat takaisin yhteen. Myös Essien Millionailsissa on formaldehydiä mutta ei se ole niin tujakkaa tavaraa kuin tämä, eikä tee tätä "liimaamista". Harmittaa ihan vietävästi että tämä vedettiin pois markkinoilta. Aion käyttää tätä siihen asti kun kynnet on kuosissaan ja sitten harvemmin. On vaan tosi ikävää että mun on turha haaveilla enää pitkistä kynsistä ilman tätä :( jos jollain on tätä pulloa vielä jemmassa ja haluaa luopua niin av ja yv! 

PuroBIO siveltimet

BeautyAct By Kicks siveltimiä olen hankkinut pikku hiljaa ja ehdottomasti aion hankkia niitä lisää. Aina kun alennuksesta löytyy...102 Buffing Foundation Brush on kaunis kultavartinen ja pehmeäharjaksinen, All Over Cheek Blush on glitterpinkki varjostus- tai poskipunasivellin. Etenkin kultavartinen on aika painava ja jotenkin tykkään siitä. Nämä istuvat hyvin käteen ja ovat monipuolisia. Haluan tutustua BeautyActin meikkeihin kyllä enemmän :)

PuroBIO siveltimet hankin aiemmin Oriolashopin ystävämyynnistä. Ja voi että kun olisin tiennyt hankkia enemmän! Mulla ei ollut mitään hajua millaisia nämä on, mutta kun hintaa oli pari euroa, otin kokeiluun. Ja ihastuin! Näitä pitää ostaa lisää jos löydän jostain, ainakin Prismassa olen PuroBIOa nähnyt. Ihan harmittaa kun en ostanut näitä alesta enempää. 

Istuvat todella hyvin käteen pitkän vartensa ansiosta ja muotoilu siveltimissä, etenkin tässä "pikku kabukissa" eli sivellin nro 9 on nerokasta. Kabukimainen sivellin on pyöristetty ja viistopäinen ja sillä voi tehdä monia asioita, kuten häivyttää luomivärejä tai meikata nenänpieliä. Luomivärisiveltimessä ei ole numeroa mutta melko varmasti se on nro 7 eli perus luomivärisivellin jolla tarvittaessa tekee koko silmämeikin, paitsi itse en osaa tälläisillä varjostaa. 

Oliko tuttuja tuotteita? Mitä suosikkeja sinä olet viimeaikoina löytänyt?


18 kommenttia:

  1. kiitos hiuspantavinkistä! Täytyy käydä tutustumassa tähän. Säädettävä panta kuulostaa juuri siltä, mitä tarvitsen. Monet pannat painavat päätä ja yhden sain parissa päissä poikki. Vähän taivutin ja hups, oli kahtena kappaleen. Onneksi ei ollut kallis. Täytyy tsekata, että kuinka näkyvät nuo mustat kivet on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ole hirveän näkyvät sitten tummassa tukassa ainakaan :) mulla on kans ollut se ongelma että pannat painaa tai sitten ne napsahtavat poikki :)

      Poista
  2. Suosikki on birch sap -kasvovesi. Tuo ihanaa kosteutta iholle.
    Mukavaa viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
  3. Tollainen hiuspanta olisikin hyvä, täytyypä katsella.
    Whamisanin deep rich toner on ollut käytössä, niin ihanaa! Essencen princess maskara on loistava,etsin sitä uutta Maybellineä vieläkin, mutta joka paikasta loppu. Se Maybellinen 30 h active meikkivoide on ihan hyvä, pysyy maskissakin paikoillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, tuo Maybellinen meikkivoide menee siis ostoslistalle ;)

      Poista
  4. Oon kans katellut noita pantoja, minähän käytän pelkästään invisibobblen hiuslenkkejä ja pompuloita, mutta enpä tiedä tulisko pantaa käytettyä. Kauniita kyllä ovat :)

    Mulla on ollut nyt värikkäiden silmämeikkien kausi, kai se on kun kevät tulee :D Jeffreen Jawbreaker paletit ja Anastasian Alyssa Edwards paletti olleet nyt kovassa käytössä. Tein yks päivä meikin Modern Renaissancella ja totesin että ei, nää murretut /luonnollisemmat sävyt ei nappaa kyllä nyt yhtään! Yksi syy voi olla sekin, että kirkastin taas hiusvärin ja nyt on taas räikyvän väriset hiukset. Siinä jää ruskea silmämeikki vähän valjuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei mene tukka vielä kokonaan ponnarille niin panta on ahkerassa käytössä ;) no joo, kirkas hiusväri kyllä kaipaa vähän värikästä meikkiäkin! Mullakin menee meikkaustapa tukan mukaan mutta ei aina. Alyssa Edwards paletti oli mulla pitkään ostoslistalla mutta ostin sen Jackie Ainan sitten kuitenkin :)

      Poista
  5. Mulla taas ei sitä Jackie Ainaa sitten ole. Nehän on loppujen lopuksi aika samantapaisia väreiltään, paljon pinkkejä/violetteja molemmissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, Jackiessa oli sitten loppujen lopuksi enemmän mulle mieluisia värejä niin hankin sen :)

      Poista
  6. Mä oon nauttinu weledan suihkugeelistä ja vartalovoiteesta(jopa purkin jo tyhjäsin). Redkenin herkän päänahan shampoo ja bonacuran, joku ikivanha lämpösuojavoide hiusjutuista. Meikeistä Jane Iredalea jyrää. Ainakin huulikiilloissa ja luomiväriduo on kovasti käytössä. Ihonhoidossa Medik8 retinoliseerumi on ollu ihan huikee... Iho kestää vasta 1-2 x viikossa sen käytön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jane Iredalen meikit on kyllä laadukkaita, etenkin ne huulituotteet on ihania <3

      Poista
  7. Mä ostin tänään Invisibobblen pannan leveämpänä ja se tuntuu kyllä ihanalta, kun ei paina yhtään :) Luulen, että mun täytyy hankkia tuollainen ohut panta vielä jossain vaiheessa juhlakäyttöön. Tuo Smashboxin huulipuna näyttää tosi kauniin sävyiseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kiva juttu :) Smashboxin puna on jännän sävyinen, ei joka päivä käytettävä mutta tosi nätti kyllä. Just sellainen mitä olen etsiskellyt :)

      Poista
  8. Mua on meikatessa kans vaivannut vähän sama tylsyys. Ehkä se tästä kevään tullen... :D Mun uusimmat ihastukset taitaa olla ihonhoitoa, mutta odotan Jane Iredalelta pari loistavaa uutuustuotetta. ;)

    VastaaPoista
  9. Noita hiuspantoja on kehuttu tosi paljon, täytyy pitää noi mielessä jos joskus tulee tarve pannalle! Mikään ei oo niin inhottavaa kuin panta, joka puristaa päätä heti, jos sitä käyttää vartin kauemmin.. Ihana toi harmaa huulipuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaikki muut pannat on sellaisia puristavia, ei kiva!

      Poista

Kiitos kommentista <3