torstai 11. helmikuuta 2021

Goodiebox helmikuu 2021

**Mainoslinkki

Jipii, helmikuun Goodiebox on täällä!!

Tällä kertaa boxi olikin mulle erittäin mieluinen. Ulkoasukin on nätti, vihreä boxi hologrammi kuvioilla. Pääsin hakemaan boksin heti kun siitä kilahti saapumisviesti ja kirjoittelin tästä pikapikaa teille. 

Boksi sisälsi 4 täysikokoista tuotetta ja yhden näytekoon. 

Ecooking Repair Shampoo / arvo 23 e
Ravitseva shampoo joka korjaa ja kosteuttaa kuivaa hiusta. Tulee itselle käyttöön, lupaa pehmentää hiukset kukkien ja viherkasvien tuoksulla. Ecooking merkiltä on kiva päästä kokeilemaan muutakuin ihonhoitotuotteita. 

Miqura Décollete Mask / arvo 8 e
Voidepohjainen, kolmikerroksinen naamio rintojen yläpuoliselle alueelle. Eiköhän tule kokeiltua vaikka en usko että jatkossa tälläistä ostaisin.

Respire Solid Face Cleanser / minikoko
Orgaanista pellavaöljyä ja auringonkukkaöljyä sisältävä kasvojen puhdistusaine, joka luo terveen, rauhoittuneen ja kosteutetun ihon. Mulla on todella herkät silmät joiden on pysyteltävä kaukana kaikenlaisista saippuoista joten tämä lähtee kiertoon, kyseessä on siis saippuapala. 

ModelCo Instant Radiance Concealer / arvo 22 e
Kiva meikkituote boksiin! Kosteuttava, erittäin kirkkaan koostumuksen omaava peiteaine silmien alle. Tätä aion kyllä kokeilla.

Niré Beauty The Multitasker Brush 113 / arvo 20 e
Nirén siveltimet ovat yksi syy boksin tilaamiselle ja kiva kun niitä tulee aika usein. Tälläistä kaksipäistä sivellintä mulla ei olekaan joten tämä voisi olla kätevä vaikkapa matkalle mukaan? Tämän siveltimen häivytyspää on muuten samanlainen kuin yhdessä Luxien hyvässä siveltimessä, joten uskon että tämä on huippuhyvä. Toinen pää on perinteinen luomivärisivellin. Niré siveltimet ovat korkeatasoisia ja niitä käytetään paljon ammattilaisten mestari- ja kauneuskursseilla. 

Edellinen Goodiebox ei ollut mieleeni koska sisälsi paljon ihonhoitotuotteita. Toivonkin enemmän meikkejä ja meikkituotteita joten tällä kertaa toiveeni toteutui ;) parasta antia oli Nirén sivellin, peiteaine ja shampoo koska tarvitsen nyt tosissaan hyviä korjaavia tuotteita. 

Jos olet harkinnut Goodiboxin tilaamista, se kannattaa tehdä **linkkini kautta. Boxi 24,95 e / kk. Edelliset boxit voit kurkata tästä.

Mitäs tykkäsit tästä sisällöstä?


12 kommenttia:

  1. Tämä boksi oli taas hyvä osoitus siitä, kuinka paljon mieltymykset vaihtelevat! Mä en nimittäin itse tykännyt tästä boksista juuri ollenkaan :D Tosi kiva kuitenkin kuulla, että sä tykkäsit ja löysit tästä kivaa testattavaa :) Sivellin oli mun suosikki ja se vaikuttaa tosi hyvältä :) Shampoo vaikuttaa myös mielenkiintoiselta ja sitä testaan mielelläni. En vain tykännyt sen tuoksusta yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä tuoksutellut sitä mutta enköhän mä kestä sen ;)

      Poista
  2. Tätä boksia moitittiin somessa, mutta kyllä mä olisin ihan tykännyt tästä. Ehkä tylsin olis ollut tuo decoltee-naamio. Sivellin on kiva ja samoin peiteaine. ECookingin tuotteista en ole testannut kuin sy-voidetta ja siitä pidin kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kokeillut jotain kasvovoidetta ja se oli turhan tuhtia mulle. Olenkin laittanut suosiolla kaikki Ecooking naamatuotteet etiäpäin, mutta joulukalenterista tulleen balmin käytän ja tän shampoon kokeilen mielelläni <3 no joo, ei kyllä boksi miellytä aina kaikkia, onkin ihan kiva kuulla monenlaisia mielipiteitä kun itse esmes en tykännyt viime boksista mutta monelle muulle se oli mieluisa ;)

      Poista
  3. Itse en sinänsä olisi välittänyt kovin paljon. decolte naamio ja palasaippua + peitevoide (jos väri ei olisi sopiva) ei jotenkin tästä olisi omaan makuuni hittejä, boksi kyllä kivan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksi oli kiva mutta kohta pitää keksiä laatikoille enemmän käyttöä kun niitä jo vino pino siunaantunut :D

      Poista
  4. Kummallinen boksi.
    Shampoo oli kiva tuote, mielelläni testailen uusia shampoita. Sivellin ja peitevoide olivat omat suosikit. Ihania tuotteita ja vaalein sävy on itselleni passeli.

    Mutta tuo pesupala oli pettymys - haisee pahalle, on oudon pieni eikä kovat pesupalat vain toimi kasvojen pesussa. En myöskään ymmärrä tuon maskin päälle. Olisipa tilalla ollut jotain muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole muutenkaan innostunut shampoopaloista vaikka nykyään ne tuntuvat olevan suosittuja, ehkäpä tämäkin tuli siksi boxissa kokeiluun :) maski oli kans erikoinen mutta kokonaisuudessaan kiva sisältö kuitenkin :)

      Poista
  5. Ihan kivan oloinen boksi, sivellin olis ollu munkin lemppari :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3