torstai 7. tammikuuta 2021

The Body Shop Ultimate joulukalenteri 2020

Hei! Viimeisenä ruoditaan The Body Shopin kallein eli Make It Real Together Ultimate kalenteri. TBS kalenteri mulla oli pari joulua sitten viimeksi, jos haluat verestää muistoja niin sisältö tässä. Silloinen sisältö oli super mutta en voinut perustella itselleni TBS kalenteria viime jouluksi, koska mulla oli tosi paljon käyttämättä vuoden 2018 kalenterin tuotteita. On mulla vieläkin muutamia tuotteita käyttämättä mutta ei ne mene pilalle koska pitkät päiväykset näissä on, ja säilytän kosmetiikkani yläkerrassa viileässä. 

Pääosin kalenterin sisältö tulee siis omaan käyttöön, siinä on kiinnostavia tuotteita ja aiempia suosikkeja. Niin siis tiesin sisällön etukäteen kun sen luin ja mietin tuleeko rahalle vastinetta yms. ja tuotteet sitten kans oikeesti käytettyä!! Isoja kokoja tulee hyvin ja matkakoot on käteviä testailuun. Osa tuotteista päätyy lahjoiksi tms. kun en ripsivärejäkään käytä. The Body Shopin tuotteissa on osassa myös propyleeniglykolia joten kasvovoiteet on harkinnan alla, öljyjä en käytä ollenkaan että siinä mielessä karsintaa on tehtävä. 

Kalenteri maksoi 149 euroa ja sen arvo 346 e. The Body Shopin kalentereita on kolme erilaista eri hintaluokasta ja kalenterit eivät lopu heti, vaan ostopäätöstä ehtii miettiä pitkään. Omani tilasin syyskuun alussa ja vielä joulukuussa niitä oli saatavilla. Kalenterin ulkoasusta ja kuvituksesta en oikein välitä, mutta itse kalenteri on tukeva, tullut aina ehjänä perille eikä repeile luukkuja avatessa. Itseasiassa luukut oli niin tiukassa että piti saksilla vetää ne aina irti paikoiltaan. 

Kalenterin sisältö lukee takakannessa joten jos haluaa vaikka myymälässä vertailla sisältöä niin se on mahdollista. Itse tosiaan halusin tutkailla ja vertailla sisällön etukäteen koska en halua krääsää enkä pelkkiä minituotteita. Mutta en myöskään halua esim. pelkkiä isoja vartalovoita tms. minulla hitaasti kuluvia tuotteita. Halusin myös tiettyjä lempi tuotesarjoja TBS:lta ja halusin tuotteita sen verran että kattavat kalenterin hinnan. Että kyllä tämä on ihan oikeaa työtä valita näitä kosmekalentereita ;))

Luukku 1 - Vitamin E Moisture Cream
Kaikille ihotyypeille sopiva kosteusvoide kasvoille. Muistelen etten ole ikinä kokeillut Vitamin E sarjaa, halunnut olen kyllä. Tämä on TBS.n myydyin kasvovoide jonka otan mieluusti käyttöön. Incin mukaan pystyn käyttämään.

Luukku 2 - Mango Shower Gel
Ihana tuoksu ja tulee ehdottomasti omaan käyttöön. 

Luukku 3 - Mango Lip Butter
Muistan että joskus nuorempana ihastelin TBS tuotteita ja joskus hankin jotain halpaa. Lienenköhän ostanut silloin tälläistä joten kiva verestää muistoja ja päästä taas tälläisen makuun ;)

Luukku 4 - Pink Grapefruit Hand Cream
TBS käsivoiteet on kivoja, hyvät tuoksut vaikka aika kepeitä ovat kosteustehoiltaan. Tätä greippiä olen tainnut vastikään käyttääkin. 

Luukku 5 - Banana Truly Nourishing Shampoo
Banaanituotteet olikin iso syy kalenterin ostoon. Mulla on ollut näitä muinoin ja ehdottomasti halusin käyttää uudelleenkin koska banaanisarjan tuotteet on mun lemppareita TBS:ltä.

Luukku 6 - Vitamin E Quench Sheet Mask
Vaikka olen kurkannut kalenterin sisällön etukäteen niin en muistanut yhtään että tulee näitä Vitamin E tuotteita. Tämä kangasnaamio oli siis iloinen yllätys. 

Luukku 7 - Facial Mask Brush
Kasvonaamiosivellin, tälläistä mulla ei ollutkaan. Tarpeellinen siis ;)

Luukku 8 - Himalayn Charcoal Purifying Glow Mask
Arvasin että siveltimen jälkeen tulee naamio. Tästä naamiosta tykkään, olisi kyllä ollut kiva kokeilla jotain muutakin kun tämä sama tuli toissa vuonna kalenterista. Mutta tulee kyllä käytettyä pois koska on todella hyvä naamio kyllä! 

Luukku 9 - Banana Truly Nourishing Condiotioner
Ennalta-arvattava luukku kun tiesin hoitoaineenkin tulevan kalenterissa ;) tämä on tosi hyvä ja hoitava hoitsikka ihanalla tuoksulla.

Luukku 10 - Happy Go Lash! mascara
Onpa kaunis pakkaus! Itse en mascaraa kuitenkaan käytä joten päätyy arvontaan teille. 

Luukku 11 - Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Tämä oli kyllä pettymysluukku. Hirveen iso pahviluukku ja joku mininaamio siellä. Lämmittävä, elvyttävä naamio kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta mutta olisi voinut olla isommassa koossa ja vaikka joku muu tuote sitten pienempi esim. vartalovoi.

Luukku 12 - Vitamin C Energising Face Mist
Incin mukaan pystyn käyttämään tätä kosteuttavaa ja virkistävää kasvosuihketta, en ole tainnut Vitamin C sarjaa edes kokeillakaan. Tuoksuu tosi raikkaalle!

Luukku 13 - Pink Grapefruit Shower Cream
Tämä kallein TBS kalenteri on kyllä siitä hyvä että tulee täysikokoisia tuotteita. Eiköhän tämäkin tule käytettyä, kivan pirtsakka tuoksu.

Luukku 14 - Matte Lip Liquid Nairobi Camellia 034
Sävyn pitäisi olla aika neutraali vaaleanpunainen. Näytti googlen mukaan ihan kivalta ja kokeilen tämän jossain vaiheessa. Kiva kun tulee neutraaleja suht vaaleita sävyjä, joskus taisi tulla oranssi ja se on kyllä riski se.

Luukku 15 - Berry Bath Blend
Marjaisa suihkuvaahto jonka käytän itse pois ihan suihkugeelinä. Jännä kun tulee näitä kylpyjuttuja, ei kai kylpyammeita enää nykyään niin ole? 

Luukku 16 - Tähtikuvioinen hiuspanta
Hiuspannoille on aina tarvetta kasvoja pestessä, olen jo tottunut että TBS kalenterissa tulee aina tälläinen ;)

Luukku 17 - Vitamin E Gentle Facial Wash
Tässä kalenterissa tulee kyllä reilusti täysikokoisia tuotteita, olihan tämä toki se kallein kalenteri näistä. Tämän käytän itse, kiva kokeilla ja tykkään kun kalenterissa tulee useampi saman sarjan tuote niin saa vähän tuntumaa.

Luukku 18 - Strawberry Lip Butter
Muistelinkin että kalenterissa piti tulla toinenkin lip butter. Mansikan tuoksu on ehkäpä ihanampi kuin mangon ;) 

Luukku 19 - Almond Milk & Honey Body Butter
Vartalovoiteiden suurkuluttaja varmasti ilahtuu tästä, mutta omalla kohdalla tiedän että tämä ehtii homehtua ennenkuin ehdin ottaa edes käyttöön. Laitan siis eteenpäin.

Luukku 20 - Camomile Gentle Eye Make-Up Remover
Hyvä tuote, ei ärsytä silmiä. Tulee itselle käyttöön koska muistaakseni poisti silmämeikit hyvin.

Luukku 21 - Vitamin C Glow Sheet Mask
Kiva kokeilla tämän sarjan maskiakin :) 

Luukku 22 - Himalayan Charcoal Purifying Gel Cleanser
Tämä oli hyvä luukku, kalenterin parhaita! Savipohjainen, geelimäinen vaahtoava kasvojenpesu sisältää Himalajan bambuhiiltä ja yhteisökaupan teepuuöljyä. Erityisen hyvä rasvoittuvalle iholle. Harmi kun sisältää propanediolia, en voi käyttää päivittäin. Otan tämän suihkuun kakkosputsariksi, on niin mielenkiintoinen tuote että haluan kuitenkin käyttää itse pois.

Luukku 23 - Almond Hand & Nail Manicure Cream
Tämä käsivoide on hyvä ja kiva kun tuli isossa koossa kalenterissa.

Luukku 24 - British Rose Body Yogurt
TBS vartalojogurtit on ainoita vartalovoiteita mitä oikeastaan käytän, kiva luukku siis tämäkin.

Luukku 25 - Drops Of Youth Concentrate 
Oijoi mikä loppuluukku! Mun TBS lempisarjani tehotiiviste, jota en muistaakseni ole käyttänyt. Tämä on ihan huippuhyvä sarja jota mulla ei nyt olekaan yhtään joten mahtava lopetus kalenterille!

Perusvarma valinta The Body Shop tuotteiden ystäville. Jos saisin valita, vaihtaisin kalenterin meikkituotteet välillä muihin. En tiedä viime vuodesta mutta 2018 tuli sama setti eli ripsiväri, huulikiilto ja sivellin, eri väreissä yms tosin. Pieni vaihtelu virkistäisi tässä suhteessa. Onneksi ei kuitenkaan sitä iänikuista mustaa kajalia joka tuli jo kahdesta muusta kalenterista ;D Jäin myös kaipaamaan joulun kausituotteita tähän kalenteriin, ne olisi olleet kiva lisä. Tai luomiväripaletti??

Kalenterin puolessa välin tuli vähän olo että en osta tätä ensi vuonna vaikka TBS tuotteista tykkäänkin. Ehkä tuo samojen asioiden toisto ja ennelta-arvattavuus toi vähän ähkyn. Mietin kuitenkin että ihan kuin olisi tuntunut että nyt tuli enemmän täysikokoisia tuotteita kuin 2018 kalenterista. Pitääpä vertailla! Jokatapauksessa varma ja hyvä valinta TBS tuotteiden ystäville ja jos haluaa testailla, edullisemmassa kalentereissa on pienempiä tuotteita. Tästä kalenterista vain 5 tuotetta lähtee jollekin muulle. Tästä kalenterista jäi tosi hyvä fiilis koska viisi viimeistä luukkua oli ihan huippuja ja 25. luukku oli oikein loppuhuipennus laadukkaalla kalenterille! 

Mitäpä tuumaa raati, olisiko tälläiselle satsille TBS tuotteita tarvetta?

18 kommenttia:

  1. Näissä oli kyllä niin ihana sisältö, että pitää vakavasti harkita hellisikö itseään tällaisella kalenterilla. Näistä kyllä se keskihintainen tai kallein olisi "paras" omaan mieleen, kun ei olisi vain testerikokoisia tuotteita :) Ja tässä pääsee kyllä just kokeilemaan muuta kuin saippuaa ja rasvoja, kun sisältöön on laitettu laajasti kaikkia TBS:n erilaisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä kallis mutta todella hyvin tulee vastinetta rahalle. Tykkään tosi paljon kun tulee isoja kokoja ennestään tutuista suosikeista tai mielenkiintoisista uutuuksista. Ei kyllä moitittavaa :)

      Poista
  2. Mua kiinnostaa nuo kylpyvaahdot, että mitenkä ne toimis suihkugeelinä. Briteissä ihmisillä on vielä kylpyammeita ja siksi tällaisia tuotteita tehdään, vaikka meidän suomalaisten näkökulmasta se on vähän hassua. Noissa olisi kuitenkin kiinnostavia tuoksuja ja saisi vähän vaihtelua suihkugeeleille. Tässä olisi ollut itsellekin mieleinen sisältö, vaikkakin joku meikkituote olisi ollut kiva lisä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kokeillut tuota ja varmaan nyt hetki meneekin ;) joskus mulla oli jossain vuokra-asunnossa kylpyamme, ne oli sitä aikaa ja siihen aikaan kai ne ammeet oli perus laittaa asuntoihin. Olihan siinä kiva läträtä mutta nykyään jos vesi olis kulutuksen mukaan niin huh huh :DD Tässä kyllä tuli monimuotoisesti paljon eri testattavaa eri sarjoilta. Tykkään :)

      Poista
  3. Joo britit tykkää ekologisesti lillua vannassa 😂
    Ihan kiva sisältö, mutta toisti aika paljon edellistä joten jätin väliin. Youth cons.on kyllä erittäin ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllähän se toistaa samaa kaavaa mutta onneksi aina vaihtaa tuotelinjojaan. Just viime vuonna olis se porkkanasarja ollut mielenkiintoinen mutta nyt nuo Vitamin E ja C. En usko että ensi vuonna tarvii kuitenkaan ostaa, seuraavana taas sitten ;)

      Poista
    2. Ai niin, kokeilin sitä porkkana päivävoidetta ja se oli mulle liian tuhtia joten annoin sen kuivaihoiselle siskolleni. Ei tykkää tuoksusta, mutta kuulemma kosteuttaa hyvin. Itse en ees tuoksua muista.

      Poista
    3. Mullakin on joku pikku testeri siitä, täytyisi kokeilla :)

      Poista
  4. Paria raksatiliä seuranneena, yllättävän moni nykyään sen ammeen ottaa, mutta käyttöä ei välttämättä ole kuin 1-2 kertaa kuukaudessa ns. hemmotteluna, toisin kuin Briteissä, jossa se amme on melkeinpä sääntö ja sitä käytetään useamman kerran viikossa.

    Joensuussa huomaa kyllä, milloin on vanha talo kyseessä, kun se amme siellä nurkassa kököttää :D Useimmiten ne sitten kyllä otetaan pois kokonaan, jos sattuu vesivahinko. Meillä päin kun ne ammeet on useimmiten samalla myös suihkuja, joista itse en tykkää. Pitäisi olla erikseen molemmat, jos kerta ne hankitaan (ja hyvä vakuutus, jos suihku on ammeen kanssa samassa).

    Miulle jäi tästä kalenterista kaikki muut tuotteet, paitsi huulivoiteet, mattapuna ja se iso vartalovoi. Vartalovoit ei omalla ihollani oikein imeydy kunnolla, pitää olla kevyempi koostumus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulirasvat on aika kevyitä, yllätyin. Talvella liian kepeää :/ joo Kuopiossa on paljon saman ikäluokan taloja ja amme niissä on, mikä tosi poistetaan remontin yhteydessä. Amme olis ihana mutta kuluttaahan se vettä ihan törkypaljon :)

      Poista
  5. Kylpyvaahdon laitoin eteenpäin joululahjaksi mutta muuten pidin tuotteet itsellä. Tosissaan tuon ripsarin ja huulipunan tilalle olisin ennemmin jotain muuta ottanut, en ole ikinä oikein Body Shopin meikkeihin tykästynyt. Se vähän harmitti, että ei ollut kausituotteita mukana. Toisaalta tästä tuli niin paljon tavaraa, että ensi vuonna riittää ehkä pienempikin versio jos vaan ei ole tungettu hirveästi kylpykuulia mukaan. Mulla ehtii tosin vartalovoi loppua jo tässä kuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä vartalovoin suurkuluttaja :) mulla ne imeytyy hitaasti kuten Mimosakin ylempänä kommentoi, pariin tuntiin ei voi vaatteita laittaa niin en tykkää hirveästi niistä. Paitsi jos on ihan lemppari tuoksu :D

      Poista
  6. Tästä tuli kyllä tosi mielenkiintoisia tuotteita ja ehdottomasti rahoille sai vastinetta! :) Tuo kahvinaamio oli kyllä vähän outo, kun muut tuotteet olivat ihan kunnollisen kokoisia. Tosin kiva päästä sitäkin testaamaan. Mä aloin haaveilemaan tällaisesta kalenterista myös ensi jouluksi, mutta täytyy taas silloin tehdä uudet taustatutkimukset kalentereille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan varmaan 2022 tämän taas, en usko että tarviin tälle joululle :) en ehdi käyttää tuotteita pois. Tuo kahvinaamio olis ollut kiva isompana ja ne muutkin TBS naamiot houkuttaisi kokeilla kun tuo Charcoal on niin huippuhyvä <3 niitähän on pienemmässä testerikoossa, huomasin kun kävin TBS liikkeellä :)

      Poista
  7. Tässä oli kaikista yhdenmukaisin sisältö edellisiin kalentereihin verrattuna. Kiva kun tuo sama ihonhoitolinja toistui tuotteissa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, tästä kalenterista tietää kyllä saavansa lähestulkoon pelkkää ihon- ja vartalonhoitotuotteita sekä hiuksille jotain :)

      Poista
  8. Body shopista tulee aina mieleen teinivuodet ja white musk. Eikö yhtään hajuvettä ollut mukana kakenterissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuten ollut! Hajuvesi olisi ollut tosi kiva kyllä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3