sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Parit eri mattamustat

Sarjassamme kynsiä joista ei sen enempää kerrottavaa ollut...kuhan lakkailin! Vaan saipa näistäkin sitten loppujen lopuksi vähän tarinaa aikaiseksi vaikka tuntuivat niin peruskynsiltä alkuun.

NCLA She´s Dead To Me

NCLA She´s Dead To Me - Mustien mattalakkojen ystävän must-have, tässä on pientä purplea twistiä. Tämän hintaiselle lakalle olisin toivonut parempaa koostumusta, on melko tuskallinen levittää kun halkeilee joten kaksi kerrosta on paikallaan. Ei pysy mulla vuorokauttakaan joten ihan spessutilanteiden lakka on. 

NCLA She´s Dead To Me

Mutta onhan se nyt ihan pirun hieno!! Lakkaisin tällä joka päivä kun vaan pysyisi paremmin. Ja oikeesti hei, tämä sointuu täydellisesti autoni väriin...mattamusta on vaan siitä pirullinen että tämä lakka nappaa pintaansa käsivoiteen rasvan. Mattamusta auto taas kaikki sormenjäljet kun konepeltiä auotaan eikä huono mattapinta kestä edes pesua...mutta...se on hieno!

Isadora Velvet Matt Nails

Isadora Velvet Matt Nails

IsaDora Velvet Matt Nails -sarjan Black Caviar ei ollutkaan niin matta kuin muistelin. Sehän oli itseasiassa satiininen. Ihan erilainen kuin NCLA. Oikeastaan hyvä että tuli molemmilla lakattua niin nyt tiedän miten erilaiset nämä on. Tämä on yksinään niin hieno ettei kaipaa mitään koristeluja. Tämänkin pysyvyys on tosi heikko, vedin kyllä päällyslakan ennen työpäivää mutta vuorokaudessa sai taas lakat vaihtaa. 

Isadora Black Caviar

Kummasta tykkäät enemmän, ihan matasta vai saisko olla vähän satiininhohtoa? Vai eikö kumpikaan nappaa?

16 kommenttia:

 1. Onpas erilaista nähdä sulla lyhyet kynnet! Minusta matta pitää olla just ekan kuvan mukainen. Ärsyttää jos mattalakka ei olekkaan matta. Tykkään leikkiä mattaavalla päällyslakalla. Mutta sekään ei aina toimi. Inm out the door käytössä mulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole nyt mattaavaa päällyslakkaa kun harvemmin tuli käytettyä. Vaikka mattalakkaukset on kyllä kivoja! Toivottavasti jatkossa nähdään vähän pidempiä kynsiä ;))

   Poista
 2. Jotenkin toi Isadora on tosi kaunis! Ei ole niin kova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis ja kiva kun on erilaisia mistä valita :)

   Poista
 3. Mattalakat! Rakkautta ja ei 😆 Joskus Kiaran matta päällyslakka blokkaa käsivoiteen vaikutuksen ja joskus se taas saman tein tekee oikeasta matasta satiinisen. Ehdottomasti tykkään täysin matasta.
  Tällä hetkellä käytössä viisi matta päällyslakkaa joista Kiara on toiminut parhaiten, paitti joka kynnen välissä sitä pitää ravistaa muuten lakkaustulos ei ole matta! En muista aikoinaan mattalakkojen olevan näin hankalia, esim Opin lakalla ei tee mitään enää, se ei vaan mattaa millään.
  Mustat matta kynnet ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattamusta on <3 niin ne varmaan ajan myötä menee huonoiksi tai paksuuntuvat, voi olla että joku meni mulla huonoksi ja heitin pois..

   Poista
 4. Tästä huomaa, että lakat voivat olla samanvärisiä, mutta silti eri sävyisiä tai lopputuloksen jättäviä.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Tykkään tuosta ylemmästä enemmän joka on ihan matta! Tosi Cool!

  VastaaPoista
 6. Huih, tän takia mä välttelen mattalakkoja kun en todellakaan ehdi lakata kynsiä joka päivä :D mä uusin lakat siis aina viikonloppuisin, eli päällyslakka on todellakin must have. Vaikka onhan nuo sun mattakynnet nyt upeat! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3