perjantai 1. tammikuuta 2021

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Huh, se on taas vuodeksi joulu juhlittu. Tai oikeestaan höyrytty vaikka kiva juhlahan se on. Ja uusi vuosi. Mutta kiva kun on näitä palkallisia pyhävapaita, tulevat tarpeeseen. Kurkataan vielä viime vuoden puolella joulukuun shoppailuja.


Marras-joulukuun vaihteilla tein tilauksen Lalalipstickiin. Jotain menin sinne katsomaan ja tottahan toki siellä uutuuksia oli joita on pakko tilata. Catricen Kaviar Gauche kokoelmasta otin hopean glitterlakan Flirty Glitter, voitteko nimittäin uskoa että kokoelmistani ei löydy hopeaa isompaa glitteriä sisältävää lakkaa! Käytän koristeluissa tätä, en lakkaa pelkästään tälläisillä. Samaisesta kokoelmasta Delicate Dream huulikiilto, näitähän mä tosiaan tarviin...mikä huulimeikkien ostolakko?? Catricelta myös Better Than Fake Lips pullistava huulimeikin primer. 
essenceltä pari hyvää kynsiviilaa jemmaan, samaten jemmaan tuo huippu aurinkopuuteri. The Brown luomiväripaletti on ollut tovin ostoslistalla joten se sitten samaan kyytiin jotta sai sen 25 e täyteen ilmaisille postareille. Tuo kauppa on niiiiiin petollinen....


Huomasin ihan sattumalta Mimosan postanneen fb:n Kynsikoristelut -ryhmään uudesta Nail2Mei -nettikaupasta. Uteliaana kurkkasin siirtokuvavalikoimaa ja sieltähän löytyi pitkään kaivattuja decaleita! Tilasin kerralla kunnolla, tilaus 34 e. Ja melkein kaikki on kukkakuvioisia :DD


Joulukuussa tuli myös jouluksi tilaamiani decaleita ja laatta Born Pretty Storesta. Toimituksessani meni melkein 2 kk...vaan eipä ollut arvokkaita, 7 e maksoivat. Enkä sitten tullut näitä käyttäneeksi mutta ehkäpä ensi jouluna sitten?!!


Bangerheadilta tilasin RefectoCilin kulmaväriä ja nappasin mukaan Make Up Storen Cover All Mixin. Olen vasta viimeaikoina syttynyt neutraloijille ja tajunnut niiden hienouden. Tätäkään tuotetta en ole siis ikinä kokeillut ja synti olisi jättää tämä kulttituote testaamatta etenkin kun MUS tuntuu olevan katoava merkki... Tilaus 24 e.


Ennen joulua käytiin vielä Kuopiossa pukkihommissa ja viime hetken lahjaostoksilla. Oli tosi ahistavaa kulkee maski päässä ja jäi kyllä puolet sitten käymättä ja katselematta kun jotenkin alkoi ärsyttää. Mutta hyvä vaan ettei tullut huvikseen shoppailtua. Ei vaan viitsinyt riskeerata kun työskentelen vanhusten kanssa ja joulun aikana tavataan sukulaisia. Ostin vaan äkkiä pakolliset eli tuhlasin Matkuksen Emotionissa lahjaksi saamani lahjakortin. Ostoslistalla oli joko UD Stoned tai JS Blood Money. Stonedia ei ollut joten Blood Money lähti mukaan sekä Invisibobblen hiuspanta jonka ei pitäisi painaa päätä. Tykkäisin pannoista mutta aina ne painaa ja tulee migreeni niin kokeilen tätä! Emotions ostokset jäi maksamaan 30 e.


Hong Kongista on tullut Rusta vai mitenkä? Anyway, käytiinpä katsomassa mitä sieltä löytyy ja siellähän oli pieni mutta antoisa kosmetiikkaosasto! A´pleu naamiot ja Seche Vite pikakuivattaja maksoivat kympin. Olis tehnyt mieli ostaa Secheä jemmaan mutta jospa käydään tuolla toistekin.

Siinäpä ne! 130 e. Tuntuu aika vähältä mutta jotenkin ei kosmetiikan ostaminen kiinnostanut kun hirvee jouluhöyräkkä ja rahaa menee...ja sitten kun joulukalentereista tuli kosmetiikkaa yli äyräiden niin eiköhän siinä ollut tarpeeksi ;)

Millaisia kosmeostoksia sulla oli joulukuussa? Tai toiko pukki mitään ihania meikkejä lahjaksi?


24 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Noi A'Pieun Milk-naamiot on ihania<3 Blood Money oli mulla kuolauslistalla hetken aikaa, mutta tajusin ettei mulla ehkä ole niin paljon käyttöä sen sävyisille luomiväreille, että kannattaisi noin paljon maksaa tosta paletista :D Jeffreen luomivärit on huippuja, mutta toi(kin) taitaa jäädä hankkimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyttää nekin rahat johonkin mieluisampaan ;) nuo Milk -maskit on varmasti ihania, näyttävätkin siltä <3 ois pitänyt ostaa enemmän..

      Poista
  2. Harmi kun täällä Kuusamossa ei Rustaa ole, eikä varmasti tulekaan.
    Missähän lienee lähin, Oulussa? Rovaniemellä?
    Molempiin on matkaa n.200km :D
    Tuo Jeffreen paletti huutelee minun nimeäni, Orgyn ohella ainoa Jeffreen paleteista jonka riemumielin itselleni tahtoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joensuussakaan ei tietääkseni Rustaa ole, Kuopiossa vaan lähin. Yli 100 km se on sinnekin ;D no niin sitten vaan hankkimaan, laatuhan tässä on kyllä kohdillaan <3

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! Mä tilasin Bearelilta naamioita yms joulukuussa ja Sokokselta hiustuotteita, koska siellä on niin hyvä valikoima.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Sokoksen hiustenhellimispäivät täynnä aina hyviä tarjouksia ;) sillon aina tilaan hiusjuttuja jemmaankin.

      Poista
  4. Kivoja juttuja oot ostellut! Mun TOISSA vuonna tilaamat joululaatat ja decalit ei koskaan saapuneet perille, mutta ajattelin taas jossain vaiheessa koettaa onneani Born Prettyn valikoimista, sinne oli tullut paljon uusia kivoja laattoja. Nail2Mei on kyllä kiva uusi kauppa, kuulemma keväällä tulee lisää Blue Sean decaleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa no sitten täytyy tilata taas täyttöä kokoelmiin...eipähän ne decalit periaatteessa mene miksikään, joskus vaan huomannut että nuo vanhemmat irtoaa huonommin taustastaan. Nyt kun vaan saisi kynnet pituutta niin pääsisi koristelupuuhiin <3 mulle on ihme kyllä tullut aina kaikki perille, eBaystkin tilasin varmaan kymmeneltä eri myyjältä kaikki näytönsuojia yms yms puhelimeen ja kyllä ne pikku hiljaa kaikki saapuu perille ;D

      Poista
  5. Olihan noissa joulukuun ostoksissasi vaikka mitä kivaa. Täytyy kurkata nuo essencen viilat.
    Joulukuussa tuli ostettua vaikka mitä saatuani pariin otteeseen kaverilta alevinkit. ;D Ostoskoriin löysivät Whamisan Refresh,toner original mini, kuorintalaput ja käsivoide. Löysin vihdoin Cattierin silmämeikinpuhdistajan. Kypriksen tuotteita ostin kokeiluun. Niitä oli kaveri kehunut. Vihdoin myös nappasin alesta oman UD Naked Cherryn. Käytin siihen lahjakortin jämän ja hinta jäi oikein kohtuulliseksi. ;) Green peoplen spf15 päivävoiteen ostin aurinkosuojan vuoksi ja rms:n poski- ja huulipunan sen voidemaisuuden vuoksi. Talvella suosin voidemaista poskipunaa.

    Kaveripukki antoi diptyquen pienen tuoksun joululahjaksi. Oikein kiva kaiken kaikkiaan^^. Loput lahjat olivat sitten pehmeitä paketteja tuoksukynttilää lukuunottamatta. :D

    Oikein riemullista vuotta 2021 sinulle! :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kamala, kaveripukki, kuulosti niin hauskalta :)) siis mä olen nyt joulun välipäivinä ja heti tammikuun alussa saanut aikamoista tuhoa aikaiseksi, en edes muista mitä kaikkea olen tilannut mutta paljon...katellaan niitä sitteen kuukauden päästä. Cherryn huomasin olevan hyvässä alessa ja se onkin ihana paletti. Stoned oli myös liki samaan hintaan CultBeautyssä ja voin paljastaa että se on tulossa. Cattierin silmämeikinpoistajaa oli hyvä, samaten Whamisat on ihania <3 Pysytään terveinä vuonna 2021 :)

      Poista
    2. Kyllä tämä vuodenvaihde on ollut aika villiä menoa kosmetiikkahankintojen suhteen. ;D
      A'pieun Green tea milk -kangasnaamiosta tykkäsin. Tilasin joskus muistaakseni Bearelista. Rusta taitaa olla vanha Hong Kong. Yllättävän hyvä valikoima noiden ostostesi perusteella.
      Kävin joulukuussa pyörähtämässä Joensuussa, mutta en päässyt Cittarin kosmetiikkaosastoa pidemmälle siellä. ;o Hyvä huomio nuo Whamisan lähestyvät päiväykset (edellisestä postauksen kommentista). Tilasin joulukuussa sellaisia ja niitä oli ennestään. Tulevat tehokäytölle keväällä.
      Onneksi jätin Emotionin UD kalenteripaletin ostamatta, niin pystyin ostamaan Cherryn. Jännittää oikein, pidänkö siitä ja käyn kurkkaamassa postauksesi paletista. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Joo Rustassa oli hyvä valikoima, oli siellä kaikkea muutakin mutta ei jääty enempää katsomaan kun ahdisti se maski päässä pyöriminen. Uskon että tykkäät Cherrystä, minusta se on parhaita UD Nakupaletteja, tosi hyvä laatu. Mulle on se Stoned tulossa kun pakko se oli hankkia joukon jatkoksi ;)

      Poista
  6. Meinasin, että en mä ostanu mitään. Mutta ostinpa🤔. UD nakupaletin -50÷ Emotionin joulukalenterista ja sivellinsetin...55 e. Kampaajalta Kevin Murphyn hoitoaine 26 e ja prismasta 2 vartalovoidetta ja Lactolinen pesuaine, noin 12 e yhteensä🤔. Aika vähällä pääsin. Black Friday tuntu vielä pussissa😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD nämä joulun välipäivät ja alkaneet alet ovat vielä pahemmat kuin BF. Ootahan kun paljastan tammikuun lopussa ostokseni...hyvin vähällä olet sinä päässyt ;)

      Poista
    2. Mahtavaa ja jännää! Ootan kovasti jo😅

      Poista
  7. Mielenkiinnolla odottelen tuomiota tuosta Invisibobblen pannasta. Itse tuota mietin myös, mutta jätin ostamatta ja sama vika kuin siullakin, että hiuspannat tuppaa painamaan ja kun on jo silmälasit, niin panta joutuu olemaan ylempänä paikoillaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen otin sen käyttöön ja ihan ilman vääntelyä oli sopivan kokoinen! Ei painanut päätä yhtään vaikka mulla oli kahden migreenipäivän jälkimainingit. Ainut että se tippui päästä jos sängyllä makasi selällään mutta ei se haittaa. Ajattelin ostaa kyllä toisenkin, tuo musta on just hyvän värinen kun siinä on kimaltavia mustia "kiviä" niin ei erotu liikaa tummasta tukasta mutta näyttää nätiltä :)

      Poista
  8. Just kävin Rustassa, hyvällä hinnalla kuivashampoota =)
    Sain Chanelia ja Dermosiliä joululahjaksi, alesta oon ostanu Huxleyta puoleen hintaan ja tilannu Sephoraa. Kicksistä siveltimiä. LF ja Beauty bayssa ei ollu oikein kunnon aleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan LF:ssä kunnon alet sillä TALVIALE koodilla? Tai siis ainakin sellaiset että sorruin tilaamaan...:DD Muistelen että katsoin siellä Rustassa jotain kuivashampoota mutta jäi ostamatta kun harvoin käytän. Sechee olis pitänyt ostaaa toinenkin, se jäi vähän harmittamaan :)

      Poista
    2. Minusta se oli vaan 20% ,en tosin muista. Sechee on onneksi aina siellä, ostin kyllä pullon jemmaan siltikin 😆

      Poista
  9. Mä ostin aika vähän kosmea joulukuussa. Itseasiassa olisko Dermalogican Daily Microfoliant ollut ainoa. Rakastan pari-kolme kertaa viikossa käyttää erittäin hellävaraisesti kuorivaa puhdistustuotetta. Omalle iholle liian tuhti päivittäin, mutta silloin tällöin pitää ihon kivan kirkkaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän useempaan kertaan viikossa, joko suihkussa perinteinen kuorinta tai Cliniquen kasvovesi tai Whamisan laput :)

      Poista
  10. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3