perjantai 29. tammikuuta 2021

Herkän ihon Atopik & arvonta

Saatu ilmaistuote

Sain Atopik -sarjan uutuuksia testiin ja kaiken jouluhössötyksen lomassa tuli testailtua näitä pidempikin tovi. Atopik on vegaaninen, luonnonkosmetiikkalaatunen apteekissa myytävä sarja. Atopikilta löytyy neljä tuotelinjaa herkälle, ikääntyvälle, epäpuhtaalle ja kosteuspuutteesta kärsivälle iholle. Minulla on testissä nämä Hydrate tuotteet jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta heti ja pitkävaikutteisesti. 

Hydrate -sarjan puhdistusgeeli on ihanan hellävaraista kasvoilla! Sisältää glyseriinia ja aktiiviaineina ksylitolia sekä kaurauutetta. Mielestäni puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille ja poistaa meikin hyvin yksinäänkin konjacsienen avulla. Helppoa geeliä käsitellä, aika pieni määrä riittää eikä tämä ärsyttänyt silmiä.

Hydrate kosteuttava kasvosuihke sisältää hyaluronihappoa, prebioottia, betaiinia ja ksylitolia ja sen koostumus on vesimäisen ohut. Suihke virkistää kiristävää ja sameaa ihoa. Se myös rauhoittaa ihoa ja on tosi hyvä couperosa-iholleni vähentämään punoitusta. Kasvovesi kannattaa laittaa iholle taputellen ja se tuntuu kosteuttavan tosi pitkävaikutteisesti. Pumpun ansiosta tämä on helppo ottaa matkallekin mukaan ja käyttää kosteussuihkeena tai kasvovetenä. Monikäyttöinen tuote!

Kosteuttava hyaluronivoide 24h sisältää mm. kauraa, prebiootteja ja viinirypäle siemenöljyä. Voiteen hyaluronihappo ja betaiini kosteuttavat ihoa ja lisäävät sen kuulautta. Prebiootit tukevat ihon suojausta, hyvinvointia ja tasapainoa. Geelimäisen kevyt voide sopii normaalille, kosteusköyhälle ja sekaiholle. 

Hydrate kosteuttava hyaluroniseerumi jatkaa ihon kosteuttamista hyaluronivoiteen jälkeen. Tehokkaasti ihoa nesteyttävän tehoseerumi sopii kaikille ihotyypeille, se sisältää betaiinia, kaurauutetta ja ksylitolia kosteuttamassa ihoa kokonaisvaltaisesti ja parantaen ihon kosteustasapainoa. Kiva kaksikko meikin allekin mutta sopii tottakai yöksikin.

Tehokosteuttava kasvonaamio on koostumukseltaan kermaista ja täyteläisen kosteuttavaa. Tätä voit käyttää 10-20 minuuttia naamiona joka pyyhitään pois, tai sitten yöksi jätettävänä yönaamiona. Naamio suo välitöntä helpotusta kuivuuttaan kiristelevälle iholle. Vaikuttavina aineina lactobacillus-fermentoitu kaura ja hyaluronihappo. 

Kaksitehoinen kuorinta on koostumukseltaan voidemaista ja se levitetään ensin vaikuttamaan iholle. 1-3 minuutin vaikutusajan jälkeen naamio hierotaan pois iholta. Kuorinta sisältää mekaanisesti kuorivia jojobarakeita ja kemiallisesti kuorivaa PHA-happoa. Minä rakastan tälläisiä kuorintoja koska ihoni on epäpuhdas vaikkakin kuivahko. Kaikki Hydrate -tuotteethan imeytyvät paremmin kun iho on kuorittu hyvin. 

En ollut ikinä kokeillut Atopikin tuotteita. Pidin todella paljon näiden tehosta, mutta valitettavasti en voinut käyttää kaikkia tuotteita pitkäjänteisesti. Osan incissä on propanediolia ja tiedän saavani siitä silmä-ärsytystä, siksi testailin harvakseltaan pidempään. Omiksi suosikeiksi nousi Kaksitehoinen kuorinta, kasvovesisuihke ja seerumi. 

Atopik Hydrate tuotteet valmistetaan suomessa ja niissä suositaan vahvasti kotimaisia raaka-aineita kuten ksylitolia, sokeriteollisuuden sivuvirroista saatavaa betaiinia ja kauraa. Hydrate -sarjan tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin. Puhdistusgeeli ja kasvovesisuihke pullot on valmistettu kierrätettävästä muovista. Hydrate -sarjan tuotteet 14,90 e- 36,50 e.

Onko Atopik sinulle tuttu sarja?

ps. Sain paketissa myös pienen lahjapakkauksen jonka laitan arvontaan teille. Olen kerännyt myös muitakin tuotteita mukaan joten osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Voit jättää s-postiosoitteen mukaan jotta saan voittajan kiinni tai lähettämällä sen minulle s-postilla. Arvon voittajan 1.2.2021. Onnea arvontaan :)



44 kommenttia:

  1. Ei ole vielä tuttu, kuulostaa kyllä hyvältä :)
    ambivalentti @ yahoo . com

    VastaaPoista
  2. Ite oon kokeillu yksittäisiä atopikin tuotteita ja tykänny kyllä! Kun ne vaan on siellä apteekissa, niin meinaa unohtua koko vaihtoehto kosmetiikkaa ostellessa 😅

    emmi.koponen @ hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Kyseinen sarja ei ole kyllä ennestään tuttu, hassu kuulla että kosmetiikassa on ksylitolia :D Vaikka se taitaakin olla makeutusaine/sokeri ruuassa. Osallistun mieluusti arvontaan, ihonikin on atooppinen joten testereitten kokeilu sopisi siinä suhteessa minulle :) kosmetiikkakatri@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Olin Tuubitoleranssilta lukenut Atopikista ja sarja oli pidempään ostoslistalla. Vihdoin ostin joulun jälkeen alennuksella sensitive-sarjan pakkauksen ja olen tykännyt valtavasti! Pitää todellakin kokeilla myös tämä hydrate. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Tuttu ja hyväksi havaittu sarja, näitä uutuuksia en ole vielä testannut :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Atopik on kyllä nimenä tuttu, mutta itse en ole vielä päässyt testailemaan.
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
  7. Hei! Ei ole Atopik tuttu, tosin käytän lähinnä marketittuotteita ihonhoidossa. Olen parin vuoden aikana koittanut lisätä kosteuttavien tuotteiden määrää, se tuntuu tekevän hyvää. OSallistuisin arvontaan, laitan sähköpostiisi tietoni. -HH

    VastaaPoista
  8. Nimenä on tuttu ja on plussaa kyllä, että hyödynnetään ylijäämämateriaalia ja että pakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista. Vaikuttaa kiinnostavalta sarjalta kyllä. Täytyy ottaa kokeiluun. Jos onni suosii, niin minut saa kiinni osoitteesta nina.sandberg2@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mulla on atopin tuotteista käytössä ollut vasta päivettävä kasvovesi. Kiva ois kokeilla kotimaista sarjaa.
    Saas nähdä muistanko laittaa sähköpostia😅

    VastaaPoista
  10. Oho ja voi hiivatti jos piti vastata kysymykseen, on pitänyt jo pidemmän aikaa kokeilla sarjaa mutten ole saanut aikaiseksi. Jos kaupan hyllyllä tulisi vastaan niin ostaisin kyllä kokeiluun. Ei ole vaan ollut niissä verkkokaupoissa mistä yleensä ostelen tuotteita.

    VastaaPoista
  11. Ei ole entuudestaan tuttu käyttökokemuksen kannalta, nimen olen kyllä nähnyt, kiinnostavia tuotteita.
    lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Jep jep, mukana ollaan!
    suvipeh94(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. En ole kokeillut Atopikin tuotteita ennen, mutta vaikuttaa kiinnostavilta.
    yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Nimeltä tuttu, mutta en ole koskaan testaillut sarjan tuotteita.

    j.m-87 (a) netti.fi

    VastaaPoista
  15. Atopik on erittäin mielenkiintoinen sarja,hyvä ja kattava esittely 😊
    rusana.vainio@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. En ole sarjan tuotteita kokeillut, voisi kyllä hyvin sopia itselle.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Nimi on kyllä tuttu, mutta en muista olisinko käyttäny tai testannut mitään heidän tuotteitaan :) Kivaa viikonloppua :) tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Vain somen kautta nimenä ja kuvina tuttu, en ole itse testannut.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tuttuja tuotteita. Hyviä valintoja herkkäihoisille.

    VastaaPoista
  20. Olen lukenut Atopikin tuotteista mutta kokemusta niistä minulla ei vielä ole.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Tiedän sarjan, ja muutamaa tuotetta oon testannut. Mielellään testaisin lisääkin, mukana arvonnassa siis!

    pinja.pylvas@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Tuttuja ja turvallisia tuotteita herkkäihoisille. Eivät ole tuottaneet pettymystä.
    tiina.lampio@hotmail.fi

    VastaaPoista
  23. Eivät ole tuttuja tuotteita. Näin atoopikkona kyllä kuulostaa tutustumisen arvoisilta��maarit.n@outlook.com

    VastaaPoista
  24. En ole käyttänyt kyseisiä tuotteita, mutta näin atoopikkona kuulostavat erittäin mielenkiintoisilta. Olen mielelläni mukana arvonnassa😊 maarit. n@outlook.com

    VastaaPoista
  25. En ole Atopikin tuotteita testannut mutta kiinnostus on ollut kova. Kotimaisuudesta ehdottomasti plussaa 👌🏻

    mari_koivisto@luukku.com

    VastaaPoista
  26. En ole kokeillut kun nimen perusteella ajattelin sen olevan atooppiselle iholle tarkoitettu sarja. Mutta nyt oikein kinnostavalta kuvailusi perusteella tuntuu. Eli toiveikkaana mukana.
    siru.hautala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  27. Vieläkö kerkii mukaan? En ole atopikia kokeillut, naama hilseilee kuivuuttaan niin nämä kuulostaa pelastukselta :l
    piikki.lihassa@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Hyvältä vaikuttaa, ennestään tuotteet eivät olleet tuttuja. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Hyvältä vaikuttaa, ennestään tuotteet eivät olleet tuttuja. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Nimi on tuttu, mutta en ole vielä kokeillut. Olis kiva kokeilla!

    VastaaPoista
  31. En oo vielä kokeillut, mutta mielellään testaisin :) Ihoni on herkkä ja couperosaa poskilla, joten varmasti olisi hyvä sarja omalle iholleni! :)

    skatt5692@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Atopik on täältä blogien maailmasta tuttu ja ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla, etenkin tätä Hydrate-sarjaa! Sähköposti näkyy Bloggerin profiilissa :)

    VastaaPoista
  33. Mielelläni kokeilisin! En ole vielä kokeillut.
    naturoinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Atopikin tuotteet odottavat vielä kokeiluaan. Tiedän, että se on kotimainen sarja, mutta apteekissa en ole tottunut kosmetiikkaostoksia tekemään, niin on jäänyt ostamatta. Jälleen ihmetyttää, miksi sarjan tuotteissa pitää olla propanediolia. Kuitenkin kuvauksesi perusteella kaksitehoinen kuorinta kuulostaa parhaimmalta omaan tarpeeseeni.
    Mukavaa sunnuntaita.
    t. TQ

    VastaaPoista
  35. Ihan uusi sarja minulle.
    Terkuin
    -mari-
    mari.pajunen@meiliboxi.fi

    VastaaPoista
  36. Ei ole tuttu sarja. Tuo tehokosteuttava naamio kuulostaa kyllä juuri siltä, mitä ihoni kaipaisi tällä hetkellä 😊 kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Merkin aurinkosuojaa olen kokeillut kesällä ja muutkin tuotteet kiinnostaa. jannalaiho1@gmail.com

    VastaaPoista
  38. On tuttu sarja!:)

    antfin8@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Minulla on tällä hetkellä käytössä Atopikin puhdistusvoide ja kasvovesi herkälle iholle. Seerumia olen kyllä kaipaillut. Sain tuotteet ystävältäni joululahjaksi.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Oi, mukana arvonnassa jos vielä ehtii!
    pajun.kissa@luukku.com

    VastaaPoista
  41. Sarja on vain nimeltä tuttu, mutta olen muutamasta blogista lukenut näistä tuotteista ja mielelläni testaisin niitä. Mukana siis arvonnassa.

    -Marikki

    pokkaritaivas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  42. Nimeltä tuttu sarja, mutta en ole tullut vielä kokeilleeksi Atopikia :) Mukana arvonnassa!
    -saya
    sayav (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  43. Mukana jos vain vielä ehtii! Ei ole tuttu sarja, mutta kuvauksen perusteella sopisi omalle iholle kyllä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3