lauantai 16. tammikuuta 2021

Goodiebox tammikuu 2021

**Mainoslinkki

Boxi tuli jo eilen mutta niin myöhään iltapäivällä että olin jo ehtinyt kotiin. Ehdin sitten somessa vähän spoilaantua jostain tuotteesta, se on kyllä harmi että menee tämä yllätysmomentti pieleen. Hain paketin tänään kauppareissun yhteydessä. 

Odotin boksia tosi innoissani, kyllä se yllätysmomentti on vaan parasta. Tämä oli nyt vuoden ensimmäinen boksi ja pari juttua osasin odottaa, Goodieboxin paljastusten toimesta sekä spoilaantumisen takia. Tämän kuun boksi ei valitettavasti ollut mieleeni ja pohdinkin kannattaako mun tätä tilata vaikka pisteillä saankin. Yleensä valtaosa tuotteista lähtee eteenpäin, mutta kun tässä kuitenkin tulee välillä tosi hyviä juttuja ja mielestäni taso on toista kuin Bette Boxin aikaan. Vaikka nytkään ei osunut nappiin niin tuotteet ovat isoja kokoja, mukana ei ole mitään täytettä tai minikokoja ja boksin arvo on kuitenkin pitkälti toista sataa euroa. Meikkituotteet vaan jäivät puuttumaan kokonaan ja se oli vähän pettymys. Mutta ehkä sitten ensi kuussa niitä meikkejä??!!

Terre De Mars 008 Reddition Body Cleanser  / arvo 19 e
Orgaaninen, hellävaraisesti vaahtoava, aromaattinen suihkugeeli. Sisältää kahvia ja rosmariiniuutetta sekä aloe veraa silottamassa ihoa. Ei vaikuta oikein kiinnostavalta tuotteelta joten kiertoon. Mulla on niin paljon suihkugeelejä odottamassa käyttöä että ei ole järkeä hautoa tuotteita joita ei käytä.

YA.BE Feed Your Skin, Feed Your Mind / arvo 20 e
2-in-1 kasvonaamio joka sisältää arvokasta otsonoitua auringonkukansiemenöljyä. Naamio ravitsee ja rauhoittaa ihoa. YA.BE tarjoaa myös mahdollisuuden kuunnella rentouttavaa podcastia samalla kun naamio vaikuttaa. Nyt on niin hohhoijaa että kiertoon. 


Karmameju Renew Face Brush / arvo 41 e
Kasvoharja kasvojen kuivaharjaukseen. Pakko todeta että kalliilta harjalta tuntuu kun pahvipakkaus oli rikki ja harjakset sojottaa valmiiksi. En tarvitse enkä ole kiinnostunut edes kokeilemaan ripsienpidennysten kanssa tälläistä. 

Dr.Botanicals Cocoa Noir Time Reserve Facial Serum / näytekoko
Arvokas näytekoko, tämän hinta on 50 e luokkaa. Anti-age seerumi, en kuitenkaan pysty käyttämään incin mukaan ( propylene glykol + öljyjä ) ja kaapissa on niin paljon jonoa...eteenpäin. 

Verso Nourishing Cream / näytekoko
Ravitseva, intensiivisesti kosteuttavaa voide joka tuo iholle pitkäaikaista kosteutusta. Sisältä niasiiniamidia joka tuntuu olevan trendikäs ainesosa sekä kaura lipidiä ja öljyjä. Vissiin arvokas merkki joten käytän varmaankin kaulavoiteena pois. Mulle inciltään liian tuhti kasvoille.

Sellaista tässä kuussa. Mitäs tuumitte Goodieboxin hinnan noususta, kaikille sama 24,95 e ? Minuunhan tämä ei vaikuta kun mun hinta on tuo 24,95 e. Kohtaako hinta ja laatu, oisko tässä boxissa ollut sulle jotain?

 ps. Goodiebooxin saat **tilaamalla sen linkkini kautta!

21 kommenttia:

  1. Harmi, ettei tästä juurikaan jäänyt sulle käteen mitään :/ En olisi kyllä itsekään hihkunut riemusta, mutta olisin sentään suurimman osan tuotteista varmaan saanut omaan käyttöön! Toi hinnannousu oli mun mielestä ihan odotettavissa, mutta todennäköisesti olisin itse perunut tilaukseni nyt, jos en sitä olisi tehnyt jo pari kuukautta sitten. Jotenkin en koe Goodieboxia niin "omaksi boksikseni" ja maksan kuitenkin ihan kiitettävästi joka kuukausi Boxycharmista ja Ipsystä, joiden sisältö on meikkipainotteisuuden vuoksi enemmän mun mieleeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm olisi ihana, saisipa suomesta vastaavaa boksia ❤️ Minua ei hinnannousu kosketa mutta ymmärrän hyvin pitkäaikaistilaajia, nousu on kova. Siksi sitä odottaakin hyvää sisältöä ja kyllähän tämäkin taas kattoi maksetun hinnan ;)

      Poista
  2. Minä olen juuri niitä tilauksen lopettavia, hinnasta 13,90 tulee liian roimakka kertakorotus, vaikka toki oli tiedossa että jossain vaiheessa näin käy.
    Tää boxi oli mun mieleen, paitsi toi harja kun tuskinpa tulee käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se tosi kova korotus että ymmärrän kyllä :) kun on muita edullisempia bokseja että jotenkin pitäisi kyllä erottua joukosta. Goodieboxissa on kyllä paljon mielenkiintoisia merkkejä mutta pääosin ihonhoitoa niin se ei niin nappaa minua...

      Poista
  3. Mä olin tähän tosi tyytyväinen, vaikka mullakin on seerumeita, voiteita ja naamioita jonoksi asti :)

    VastaaPoista
  4. Ihan kiva boksi, harmi tietenkin jos sulla ei oikein osunut kohdalleen. Itse en tästä maksaisi uutta hintaa. Mulle tuli hetken 18,90 hinnalla ja sekin oli kipurajalla. Uudella hinnalla saa jo jenkkibokseja, tosin niissä postitus tekee melkein toisen mokoman päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ne jenkkiboksit on niin vaikeasti tilattavia. Jos mulla ei olisi näitä herkkyyksiä niin kyllähän tästäkin satsista saisi enemmän testattavaa. Mutta pelkkää ihonhoitoa sisältävä boksi on vähän epäkiinnostava, meikkejä näihin toivoisi :)

      Poista
  5. Mielestäni sisältö on kiva mut goodiebox menee selkeästi ihonhoitoa päin kuin meikkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo semmonen meikkiboksi olis ihana, miksei kukaan valmista ssellaista?!

      Poista
  6. Oisin tykänny tästä kyllä. Mutta kieltämättä mullakin kaikkee ihonhoitoo on aika paljon. Tosin muutossa oon hukannu upouudet seerumit 2 kpl ja kosteusvoiteen ja naamion. Siinä meni noin 150 € roskiin. Että hyvin alkoi tää säästämisvuosi😢

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis miten ne on voineet kadota? Apua! Ehkä ne vois kuitenkin löytyä vielä jostain? Itse luulen aina muutossa kadottaneeni/unohtaneeni jotain mutta sitten ne löytyy. Toivon että näin kävisi kun kyseessä kalliit tuotteet!

      Poista
    2. Toivotaan😅. Ettei olis päätynyt roskiin vahingossa. Meillä oli innokasta muuttoväkeä🤣

      Poista
  7. Huh, onneksi et ole alkamassa käyttämään tota harjaa. Yhteen blogiin just kommentoin, että toivottavasti kukaan ei pistä tota kasvoilleen. Jopa kropan kuivaharjauksessa pitää olla tarkka ja miettiä sopiiko se sulle ja miten usein sitä tekee. Mutta hyvänen, aika ei tollaisella harjalla kasvojen ihoa, siitä voi seurata vaikka mitä iho-ongelmia... Kaikkea ne saa päähänsäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo harja näytti turhan isolta ja kovaharjaksiselta kasvojen harjaukseen. Ei couperosa tykkää. Ja kun mä tiiän että jaksaisin ehkä kokeilla, mutta sitten se harja jäisi pyörimään. Laitan siis mieluummin kiertoon jollekin joka sitä oikeasti käyttäisi ja osaisi käyttää :)

      Poista
  8. Minulla ainakin loppuu tilaus tähän boksiin. Hinnankorotus on se viimeinen niitti, vaikka aikaisemminkin on jo ärsyttänyt. Jotenkin epäilyttää nämä boksien kokonaisarvot. Osa tuotteista on sellaisia, että niitä pyörii vain eri bokseissa ja sitä miettii, että mikä on niiden todellinen arvo. Vikaa on meissä tilaajissakin, kun toivotaan mahdollisimman arvokasta sisältöä ja mieluusti täysikokoisia tuotteita. Kuitenkin hauskinta on se yllätysmomentti, että mitä sieltä tuleekaan sillä kertaa, eikä boksin kulloinenkin arvo. Goodieboxin aikaan olen alkanut haikailla jopa BetteBoxin aikoja. Boksien laskennalliset arvot eivät olleet niin korkeita, mutta se tuntui rehellisemmältä. Boksit on bisnestä ja mukana on toki myös mainosarvoa tuotteille. Kuitenkaan ei bisnes toimi, jos lähetetään vaikka 100 euron arvoinen boksi tavallisille kuluttajille (joita on suurin osa) nyt esim. tällä Goodieboxin 25 eurolla. Itse ottaisin nykyään mieluummin boksin, jonka laskennallinen arvo voisi olla matalampi, mutta joka sisältäisi huolellisemmin ja monipuolisemmin valittuja tuotteita. En ikinä maksaisi esim. tuollaisesta kasvoharjasta 41 euroa. Boksin arvon nostaminen tuollaisella tuotteella tuntuu lähinnä huijaukselta. Vastaavia harjoja ja parempia saa murto-osalla tuosta hinnasta. Harmi, että ollaan niin pieni markkina-alue, että erityyppisiä bokseja ei kauheasti tänne kannata suunnata. -hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä pointteja! Joskus olen itsekin harmitellut kun se arvokkain tuote on joku tuollainen kasvoharja tai vartalonkuorinta, ei esim. joku highlighter tai meikkipaletti. Itselle se yllätysmomentti on tosi tärkeä eikä sisällön arvokkuus, mulle riittäisi joku 1 tai 2 jee -tuotetta kun tasapaksu ihonhoitotuotesetti. Mutta toisaalta, onhan näissä Goodieboxeissa sisältö vaihdellut, viime kuussa oli enempi meikkejä. Jään itse vähän seurailemaan miten sisältö muuttuu/muuttuuko. Kun ei oikein muut kauneusboxit toistaiseksi ole napanneet :)

      Poista
  9. Lopetin betten tilauksen lähes kolme vuotta sitten. Tykkään enempi ostaa tarvitsemiani tuotteita, kun niitä bokseista saapuneita alkoi kertyä varastoihin. Nyt on joulun jälkeisistä alennuksista ostettu taas tämän vuoden tarpeisiin ihan riittävästi. ;)
    Mitä gb:n hinnankorotukseen tulee, siihen vaikuttaa varmaan se, mitä boksilta odottaa. Uusia tuotteita, värikosmetiikkaa vai ihonhoitoa. Korkealta tuo gb:n hinta kuitenkin tuntuu.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se korkea verrattuna siihen mitä kauneusboksit maksaa, ollaan totuttu saamaan ne alle 20 e:llä. Mutta tokihan sisältö on aina kattanut hinnan mutta ei sillä ole taaskaan merkitystä jos sisältö ei oikein mieluinen ole. GB:sssä minua viehätti alussa uudet tuotemerkit, niitä on kyllä tullut mutta aika moni sitten osoittautunut sellaisiksi joista en välitä. Osasta taas tykkään tosi paljon! Katsellaan nyt vielä vähän aikaa :)

      Poista
  10. Joo-o, tätä sisältöä katsoin Instassa aiemmin, että nyt on kyllä turhan tuntuisia juttuja. Ja eihän mikään kauneusboksi ole kiva, jos siinä ei ole meikkejä! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3