tiistai 26. tammikuuta 2021

BeautyAct by Kicks

**Mainoslinkki

Heips! Nyt on Kicksin meikkejä käytetty pidempikin tovi ja haluaisin kertoa vähän kokemuksiani. Jotenkin jännä että näistä suoranaisesti hurmioiduin kun en aiempaa Kicksin omaa meikkisarjaa pahemmin noteerannut. Minusta ne näyttivät niin halvoilta...?! 

Toistapa on näitten kanssa! Kultaa, ruusukultaa ja klassista valkoista. Hinnat ovat kohtuulliset ja tuotteet vaikuttavat laadukkailta. **BeautyActilla on paljon mielenkiintoisia tuotteita kuten mm. Brightening Under Eye Powder joka alkaa olla meille ikääntyville aika must-have...itse en ainakaan pysty enää laittamaan mitä tahansa puuteria silmien alle. 

Olen silmäillyt näitä Kicksissä mutta kun harvemmin sinne pääsen, tilasin näitä Kicksin verkkokaupasta kun sattuivat olemaan alessa. Tilasin yhden siveltimen, poskipunapaletin ja kulmamascaran. Useampi tuote jäi vielä sille kuuluisalle himotuslistalle joten tulen hankkimaan ne jossain vaiheessa ;)

Pakkaukset BeautyAct tuotteissa ovat jämäkät ja sivellin tuntuu laadukkaalta. Osa BeautyAct tuotteista on hyvinkin edullisia, osa hinnakkaampia ja nämä kolme tuotetta olivat yli 60 e ilman alennuksia. Olisin siis halunnut ostaa enemmän mutta pakko oli himmailla ;) poskipunapaletti oli 29,90 e, kulmamascara 14,90 e ja sivellin 27,90 e.

Buffing Foundation Brush Nr 102 on tarkoitettu meikkivoiteen tai puuterin levittämiseen sekä rajojen häivyttelyyn. Mietin pitkään mitä sivellintä BeautyActilta kokeilen ensimmäisenä ja päädyin sitten tähän. Ihanan pehmeä sivellin ja kaunis kultainen painava varsi. Tykkään näteistä siveltimistä ja painava varsi on hyvä kädessä! Olen käyttänyt tätä lähinnä häivyttelyyn mutta tämä on hyvä myös koko kasvojen puuteroinnissa kabukimaisen muotonsa ansiosta.

Fixing Fiber Brow Mascara sisältää kuituja joten se tuuhentaa kulmia ja asettelee ne paikoilleen. Mulla on sävy Soft Brown joka oli ainut saataville oleva, muut oli loppu. Sävy on minulle turhan tumma ja jää hieman näkyviin ohuisiin kulmiini. Olin kuitenkin jossain vaiheessa laminoitujen näköisten kulmien fani ja halusin itselle vähän pörheämmät kulmat. Tämä on siihen tarkoitukseen oivallinen ja tämä on ihan huippu jos sulla itselläsi on paljon kulmakarvaa, silloin pelkästään tämä riittää! Parhaita kokeilemiani kulmamascaroita ja voisin ostaa uusiksi vaaleammassa sävyssä. 

Iconic Blush Kit sisältää 4 poskipunaa. Oikeastaan tässä on kaksi puolta; kylmä ja lämmin. Poskipunat ovat mattaisia, yhdessä on shimmeriä. Vaikka en välitä shimmeristä poskipunassa niin tämän hohde ei näy kasvoilla ja kaikki sävyt ovat kerrassaan ihania! Pakkaus on tosi jämäkkä, hyvänkokoinen ja peili on kätevä meikatessa. Hyvin laadukkaan oloinen tuote. Kaikki sävyt sopivat minulle, ovat pigmenttisiä mutta sulautuvat kassvoilla hyvin. Sävyjä voi myös sekoitella tai käyttää esim. luomivärin häivyttelyssä. Tämä paletti on ihana ja niin lemppari että käytin monta viikkoa putkeen! 

**BeautyAct meikit, meikkausvälineet ja ihonhoitotuotteet löydät Kicksin verkkokaupasta tai myymälöistä. Itse Kicksin kanta-asiakkaana hyödynnän aina kaikki tarjoukset, alekupongit ja edut, jos et ole kanta-asiakas niin kannattaa liittyä. Osa BeautyAct tuotteista oli postausta kirjoittaesssa -20% ja esim. tuo sivellin osa settiä jonka löydät Ale -osastolta -50&!! Piti itsekin lähteä äkkiä Kicksin verkkokaupasta pois koska sorrun kuitenkin ostamaan :DD

Oletko kokeillut Kicksin uusia meikkejä?


8 kommenttia:

  1. Ostin ihan summassa peittarin ja irtopuuterin, erittäin hyviä. Joulun jälkeen Ostin pari silmämeikki sivellintä ja pakkauksen jossa sivellin ja irtopuuteri eli nyt on sitä puuteria 😂
    Muutakin voisi kokeilla, ulkonäön suhteen kivempi kuin Kicks, nimi nyt on vähän kummallinen, mutta mitä oon kokeillu toimii 👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintataso kans kohtuullinen ja tarjouksessa usein :) mulla on se vaaleampi contourpaletti ostoslistalla.

      Poista
  2. Tää sarja on kyllä ihan eri tavalla kiinnostava kuin se vanha Kicksin oma. Mulla ei ole näistä vielä kokemusta, olen vaan myymälässä hipelöinyt. Tosin jäin kaipaamaan siitä vanhasta sarjasta sivellinten puhdistussuihketta, nyt mitään vastaavaa ei taida olla saatavilla:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tainnut joskus olla sitä suihketta ja se oli kyllä ihan jees :)

      Poista
  3. Kicksin aiemmasta linjasta eritoten pidin mattahuulipunista, concealerista. Muita ei tullut juuri testattua, BeautyAct on edullinen ja heidän myyjä juuri piti myyntipuhetta että on valittu ainesosia jotka pitävät ihon hyvänä. Esim jotain kasvoputsaria voisi joskus kokeilla, ilmeisesti ihonhoitotuotteita mainostetaan laadukkaampina kuin heidän aiemmassa brändissä oli mahdollista. Ja just nuo paletit oli tosi kauniita minkä sinäkin oot hankkinu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä poskipunapaletti on upea, se contourpaletti on ostoslistalla. Ja sitä aiemman sarjan peiteainetta olisin halunnut kokeilla kun kaikki sitä kehui :)

      Poista
  4. Kiva oli lukea Kicksin oman sarjan tuotteista arvostelu. Vanhassa sarjassa oli pari lempparituotetta, kuten konjacsieni (Koreassa valmistettu) ja siveltimien puhdistussuihke.
    Pakkaukset näissä ovat entiseen verrattuna hienostuneempia. Hinnat taitavat olla korkeammat.
    Hyvä, kun olet tykännyt ostamistasi tuotteista. Sivellinsettejä katselin jokin aika sitten, mutta juuri en nyt uusia tarvitse.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarviisi minäkään yhtäkään uutta sivellintä mutta kummasti niitä tulee aina hankittua :D hienostuneempi ja ammattimaiseempi, ehkä olikin jo aika muuttua ;) entinen sarja vaikutti sellaiseslta halpikselta ei_kicksin_tyyliseltä.

      Poista

Kiitos kommentista <3