tiistai 29. joulukuuta 2020

Lookfantastic joulukalenteri 2020

Toisena käydään läpi Lookfantasticin joulukalenterin sisältö. Jos kiinnostaa lukea viime vuoden sisällöstä, löydät postauksen tästä.

En lukenut tällä kertaa sisältöä ennakkoon koska luotin siihen että se on hyvä. LF kalenteri tuntuu olevan sellainen että kun sen kerran hankkii, ei pety ja se on pakko hankkia tulevina vuosinakin ;) Olin katsomatta kaikki kalenterin availu -videot vaan päätin katsoa ne jälkeenpäin. Muutamassa ulkomaisessa tubettajan videossa spoilaannuin, niissä avattiin toisen merkin kalenteria ja kerrottiin että hei, tää sama tuli LF kalenterissa...se oli vähän plääh mutta ei sille mahda mitään. Tiesin siis tulevan Molton Brown suihkugeeliä ja sama Luxie sivellin kuin mikä mulla jo oli ennestään.

Kalenteri maksoi 95 e ( arvo yli 500 e ) ja sitä sai kyllä odottaa tällä kertaa reippaasti yli 2 kk. Kalenteri on ulkonäöltään hirmu nätti enkä varmaan raaski heittää sitä pois. Mulla on viime vuoden laatikkokin vielä tallella mutta en ole keksinyt käyttötarkoitusta sille. Ideoita? Pientä hämmästystä herätti se että kalenteri oli likainen! Kun avasin kannet, luukkujen ulkopuolella oli paljon pölyä ja sormenjälkiä sekä jotain likatahroja! Tuli jotenkin sellainen kiireen fiilis, onko tullut paniikki pakata ja lähettää koska näitähän tuli uusi erä myyntiin pari päivää sen jälkeen kun omani sain. Eipä ne liat nyt haitannut, pyyhin pois ja nakkasin kalenterin napottamaan kuvia varten. Sitten vein yläkertaan ja odottamaan joulukuun ekaa! 

Luukku 1 - Natasha Denona Blush Glow Duo
Tästä luukusta toivoin luomiväripalettia mutta en voi kuitenkaan sanoa pettyneeni tähän! Blush Glow Duo sisältää hohtavan highlighterin ja satiinisen poskipunan. Ensimmäinen ND meikkini!! Olipa kyllä kova aloitus kalenterille, nyt on odotukset korkealla ;)

Luukku 2 - Luxie 522 Tapered Highlighter
Voi harmi kun mulla löytyy jo tämä, joku toinen sivellin olisi tietysti yllättänyt enemmän mutta ei mahda mitään. Huippu sivellin korostuksiin tai miksei kasvojen pienten alueiden puuterointiinkin. Mietin vielä tarviisinko tuplakappaletta itselle vai laitanko kiertoon. Hyvä luukku siltikin!

Luukku 3 - Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel
Hyvä, nyt tuli se toinenkin tuote mistä spoilaannuin eli kaikki loput luukut on ylläreitä. Molton Brownin suihkugeelit tuntuvat olevan kalenterin vakiokalustoa, mitä en pistä pahakseni. Tulee käyttöön. 

Luukku 4 - Rodial Dragon´s Blood Cleansing Water
Kosteuttava misellivesi joka sisältää hyaluronihappoa ja b3 -vitamiinia. Tulee itselle käyttöön, mielenkiintoinen tuote.

Luukku 5 - 3INA 532 Cream Eyeshadow
Voidemainen luomiväri purkissa, sävy on ruusukultainen. Tämä lähtee eteenpäin koska käytän vain mattaista voidemaista luomiväriä primerina. Enkä viitsi avata ja kokeilla tuotetta jos on epäilystä ettei tule käytettyä. Sinällään kuitenkin kiva luukku koska luomivärin väri on jouluinen ja uskon että miellyttää valtaosaa kalenterin avaajia.

Luukku 6 - Philip Kingsley Elasticizer Therapies Deep-conditioning Treatment
Vanilja-appelsiinin tuoksuinen hoitoaine/hiusnaamio. Ai vitsit, olen käyttänyt merkin hiusnaamiota ja se on ihan tajuttoman hyvä! Tämä oli ihana luukku, mietin raaskinko käyttää tätä kun kuulostaa niin ihanalta :DD erikoinen tuote sinällään kun käytetään ennen shampoota mutta onnistuu se mulla niinkin.

Luukku 7 - REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
Siitä on vuosia kun olen RENin tuotteita käyttänyt. Kiva päästä kokeilemaan tätä kirkastavaa ja kuorivaa kasvovettä.

Luukku 8 - Eve Lom Cleanser
Puhdistusvoide kasvoille. En ole varma tuleeko käytettyä itsellä, en ole ehkä ihan tälläisen tuotteen ystävä. Voi tietysti olla että kokeilen mielenkiinnosta koska kyseessä on vissiin ihan kulttituote. 

Luukku 9 - Diego Dalla Palma Eye Pencil 
Olisin ehkä mieluummin ottanut kajalin ruskeana, tämä musta on niin perus ja mulla on käyttämättä se viime vuoden kalenterin kajalikin. Onkohan tämä sellainen pehmeä vai kova, onko joku kokeillut? En viitsi itse kokeilla kun haluan laittaa tuotteet kiertoon käyttämättöminä.

Luukku 10 - Rituals The Ritual Of Sakura Body Scrub
Ensin katsoin että voi ei, vartalovoide, mutta sitten olin että huh, onneksi kuorinta! Kuorinnat saa kulutettua pois joten käyttöön tulee, kiva luukku kyllä! 

Luukku 11 - Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum
Hmm, mielenkiintoisen kuuloinen! Tulee kyllä kokeiltua varmasti kesemmällä ;) kyseessä siis itseruskettava seerumi kasvoille. 

Luukku 12 - Illamasqua Loaded Lip Polish Vogue
Sävyn pitäisi olla yleispätevä nude vaaleanpunainen joten kokeillaan. Illamasquan tuotteita ei tule hankittua itsellä niin kiva kun niitä tulee kalenterissa.

Luukku 13 - Glov Sleep Mask
Tuntui vähän njäääh -luukulta...en käytä tälläisiä ja tuntuvat jäävät nurkkiin pyörimään. Kesällä ehkä voisi tarvita mutta luulen etten pysty nukkumaan tälläinen naamalla. 

Luukku 14 - Elemis Pro-Cpllagen Oxygenating Night Cream
Tämä luukku taitaa jo kattaa liki kalenterin hinnan. Mulla on se viime vuonna tullut Elemiksen voidekin käyttämättä, raaskiskohan nämä nyt käyttää yhdessä ;) en kyllä itse ikinä raaskisi ostaa satasen kasvovoiteita!

Luukku 15 - Ecooking Vitamin C Serum
Tämä mulla lähtee kiertoon, inci on sellainen etten uskalla käyttää ja muistan että tämän sarjan voide ei sopinut mulle yhtään. Muuten olis ollut ihan mielenkiintoinen ja arvokas tuote. Tämä sarja on hajusteeton ja kertoo olevansa allergiaystävällinen mutta sitten propanediol on heti incissä kolmantena.

Luukku 16 - thisworks Deep Sleep Body Cocoon
Vartalovoide joka auttaa nukahtamaan :D ei ole tarvetta, liian voimakas laventelin tuoksukin..laventeli on jotenkin sellainen tuoksu että pienenä määränä ok mutta liian voimakkaana luotaantyöntävä. Tiedän myös varmaksi että lähtö tulee sängystä jos menen tältä tuoksuvana viereen.

Luukku 17 - Omorovicza Silver Skin Savior
Niacinamide tuntuu olevan nyt kuuma ainesosa ihonhoidossa. Sitä ja hopeaa sisältävä naamio hoitaa epäpuhdasta ihoa, sisältää myös salisyyli- ja glykolihappoa. Tälläisiä erilaisia luksustuotteita just toivon kalenterista, ei tulisi itse hommattua testiin. 

Luukku 18 - Sleek Mattifying Primer
Kyllä kiitos tänne vaan kaikki mattaavat primerit. Tulee siis ehdottomasti käyttöön, kiva tuote boksiin! Luin että tästä oli vaihtoehtona kosteuttava primer, onneks sain tämän mattaavan ;)

Luukku 19 - Anastasia Beverly Hills Laash Brag Volumizing Mascara
Oooh, Anastasiaa joulukalenterista!! Tämä mascara menee ehdottomasti kokeiluun heti kun otan taukoa ripsienpidennyksistä. Upea luukku!

Luukku 20 - Mio Clay Away Body Cleanser
Vartalonkuorinta-aine/naamio, eiköhän tule käytettyä pois.

Luukku 21 - Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream
Eiköhän tämäkin ryppyvoide tule käytettyä pois vaikka Filorgasta ei mitään lempisarjaa ikinä tullut. Kaula ja dekoltee ryppyjä pitäisi ehkäistä niin nämä ovat hyviä siihen ;)

Luukku 22 - Caudalie Vinopure Purifying Gel Cleanser
Epäpuhtaan ihon puhdistusgeeli. Mielenkiintoinen ja tarpeellinen. Sisältää kyllä propanediolia mutta koska on näin pieni koko, pystyn käyttämään silloin tällöin tätä pois. 

Luukku 23 - Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask
Luksusbrändin liki 90 e arvoinen naamio. Kiva päästä käyttämään Avantin tuotteita enemmänkin kun toisessa kalenterissa sain voiteen. Vähän on inci sellainen pystynkö käyttämään mutta kokeilen kyllä.

Luukku 24 - Lord & Berry Perfect Brow Magic Pencil Definer
Brunette sävyinen kulmakynä. Vaikuttaa kovalta kynältä enkä oikein välitä tälläisistä muutenkaan. Sävy näyttää myös liian lämpimältä. Jouluaaton luukusta toivoisi aina jotain kivaa...

Luukku 25 - ESPA 24 Hour Balancing Moisturiser
...kuten myös luukusta 25 johon on asetettu kaikki odotukset. Ja mikäs sieltä paljastuu, TAAS voide, Espa 24h kamomilla-laventeli kosteusvoide. Arvokas tuote mutta..

Mitä odotin kalenterilta? Toivoin ainakin jotain luomiväripalettia kuten oli viimekin vuonna. Ykkösluukku oli kultainen ja sen mallinen että siellä voisi olla paletti. Natasha Denonaa sieltä paljastuikin, ei huono aloitus kalenterille. Kalenterissa tuli eniten ihonhoitotuotteita ja aika vähän meikkejä, mutta toki ne tulleet meikit oli sitten ihan huippumerkkejä! Mieluummin kyllä sitten vähemmän huippumerkkejä kuin mitä sattuu skeidaa ja randon meikkejä. Kuulin myös kommentteja että moni muukin toivoi kalenteriin enemmän meikkejä.

Olin kuitenkin tosi tyytyväinen, tuli paljon uutta kokeiltavaa ja juurikin sellaisia luksusmerkkejä ja kalliita tuotteita joita ei muuten tulisi hankittua. Kiva myöskin kun tuli joitakin samoja merkkejä kuin viime, koska mulla on niitä viime vuoden ihonhoitotuotteita käyttämättä niin nyt pääsen käyttämään niitä yhdessä :D 7 tai 8 tuotetta multa kuitenkin lähtee eteenpäin tästä kalenterista koska osa mulla jo oli ja joistakint iedän ettei tule käytettyä.

Ihan huippu kalenteri ja aion kyllä ostaa ensi vuonnakin. Nämä myydään sitten nopeasti loppuun että ole kärppänä tilaamassa heti kun LF kalenteri tulee myyntiin. En kyllä usko että kukaan tähän pettyy kun luvattu arvokin tulee hyvin täyteen ;) Ainut minkä olisin itse tehnyt, niin olisin laittanut 24 tai 25 luukkuihin Natasha Denonan ja tuon rasvan sitten alkupään luukkuihin. Vähän jäin kaipaamaan enemmän meikkejä, rasvoja tuli tosi paljon mutta ehkä ensi vuonna sitten sitä bling blingiä ja hihghlighteria mitä nyt jäin vähän kaipaamaan loppuluukkuihin ;)

Miltäs LF kalenteri vaikutti? Kaiken kohun arvoinen?


22 kommenttia:

  1. Musta viime vuotinen oli parempi ja Feelunique ehkä hitusen parempi, ainakin vikan luukun kohdalla.
    Natashassa ärsyttää sen poskipunan pinkkeys, miksi se ei voinut olla joku neutraalimpi, mulle ei noin vaaleanpunaiset käy.
    Ja kyllä on todella naamarasvoja yllikyllin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä Natashaa kokeillut :) jospa olis kiva! En osaa itse verrata viime vuotta ja tätä, viime vuonna oli kyllä yksi meikkituote enemmän mutta nyt nuo meikkituotteet oli aika kovilta brändeiltä :)

      Poista
  2. Aika kiva kalenteri, olisin kyllä odottanut enemmän meikkejä. En oo myöskään ikinä ymmärtänyt noita thisworksin tuotteita, jotka edesauttaa nukahtamista. :D
    Itsellä oli tänä vuonna elevenin kalenteri, sieltäkin jäin kaipaamaan enemmän meikkituotteita, mutta oli se minusta ihan jees. Saa nähdä mihin sitä päätyy ensi vuonna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. elevenin sisällön olen nähnyt vaan kuvana mutta jotenkin jäi hahmottamatta mitä siellä tarkalleen oli. Mä nukahdan kyllä ilman tuotteitakin enkä ymmärrä miten joku kärpänraadolta haiseva tuote voi siihen auttaa...

      Poista
  3. This worksin tuotteet ei iske muhunkaan, vähiten sen laventelin tuoksun takia :D Mä en pystyisi taas itse nimittäin nukkumaan, jos tuoksuisin laventelilta. Mäkin olisin ehkä vaihtanut Natasha Denonan ja ton kulmakynän paikkoja kalenterissa, nyt oli jouluaaton luukku vähän tylsähkö.. Muuten tykkäsin kyllä kalenterista, vaikka muutama tuote lähteekin eteenpäin :) Oli kiva lukea sun fiilikset tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) minäkin laitoin useamman tuotteen eteenpäin kun en pysty kaikkea käyttämään enkä noista kaikista tykännyt. Miksipä niitä jemmaamaan jos ei käytä :)

      Poista
  4. Mun on kyllä sanottava, että petyin vähän tämän vuoden LF kalenteriin. Tosin petyin kyllä lähes jokaiseen muuhunkin kalenteriin. En tiedä vaikuttiko korona vai mikä mutta sisällöt oli tosi paljon huonompia kuin aikaisempina vuosina. LF jäin juuri kaipaamaan jotain meikkipalettia ja meikkejä ylipäänsä. Lisäksi mua oikeasti ärsyttää nykyään ne kalenterin turhat täytetuotteet kuten LF oli tuo silmälappuhommeli ja nuo thisworksit on kans aivan turhia. Sisältö kyllä hyvä ja kiinnostavia brändejä, mutta jotenkin sellainen yllätyksellisyys ja juhlavuus puuttui tänä vuonna.

    Pakko kyllä sanoa, että ainoa kalenteri josta olin että wow oli Lykon starshine eli se halvempi. Huippu sisältö! Monet muut kalenterit, oli ne ihan kivoja mutta ei mitään minkä takia lopulta olisin ne kiljuen halunnut ostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä LF kalenterista jäi nuo parhaimmat tuotteet mieleen ja kiva käyttää niitä sitten. En nyt avaa vielä kun käytän entisiä pois. Turhakkeita oli mutta jospa ne mun roskat on jollekin aarre :) mutta meikkejä olisin toivonut enemmän, nuita turhuuksia olisi voinut korvata meikeillä ja olihan tässä aika paljon voiteita. Upea ja juhlava luomiväripaletti jäi kyllä puuttumaan, ekan luukun ND latasi odotukset aika korkealle ja loppua kohden odotin loppuhuipennusta :) nyt se oli monessa muussa kalenterissa parempi kuin tässä. Kulmakynä jouluaatoksi on kyllä aika laimea suoritus :)

      Poista
  5. Mulla oli LF ja Glossybox. Luulen että just korona tai mikälie vaikutti kalentereihin tänä vuonna, tuotteet oli mun mielestä kooltaan pienempiä ja ei niin hyvät sisällöt kuin yleensä. LF on ollut mulla joka vuosi siitä asti kuin aloittivat sen tekemisen, oisko tää ollut viides vai kuudes vuosi? En osaa olla enää ilmankaan, mut noi thisworksit joutais kyllä kalenterista pois, yök. Mutta monta kivaakin tuotetta tuli ja ne joista en tykkää annan pois, kyllä ne aina jollekin kelpaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thisworksia ei ollut viime vuonna? Silloin mulla oli eka LF kalenteri. Voiskohan se korona oikeesti sitten vaikuttaa, en osannut itse ajatella ollenkaan noin. Glossybox kalenteri ei ollut mun mieleen ollenkaan. Ensi vuodella harkitsen NYX kalenteria kun siinä ainakin tulee meikkejä ;DD ja LF tulee kyllä hankittua, ei voi olla ilman kun kuitenkin jotain kivaa siellä sitten ;)

      Poista
  6. PS. Briteille jouluaatto on ihan tavan arkipäivä, joten sen takia siinä luukussa ei ole mitään "erikoista".

    VastaaPoista
  7. Mulla on kolme vuotta sitten ollut Lookfantasticin kalenteri ja sen jälkeenkin se on aina ollut kalenteripohdisnnoissa mukana, mutta ei ole tullut hankittua. Tässä oli ihan kiva sisältö, mutta meikkejä olisi saanut mun makuun olla hieman enemmän. Ihan kaikki tuotteet eivät varmaan olisi mullakaan päässeet käyttöön, mutta pääosin olisin kyllä ollut ihan tyytyväinen sisältöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin myös tyytyväinen vaikka kaikki ei tule käyttöön, ja meikkejä olisi saanut olla enemmän :D

      Poista
  8. On kyllä rahan arvoinen kalenteri ehdottomasti.

    Hehe tulin tänne kuikuilemaan, olisiko mahdollista saada sun punajuuripaistoksen ja lohipiirakan ohjeita. :)

    Sydämellistä uutta vuotta Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan valmista ohjetta ei ole koska sovelsin...mutta punajuuripaistoksen ohje löytyy googlesta, korvaan vaan aurajuuston Koskenlaskija Savuporolla koska en ole varma syökö kaikki aurajuustoa. Lohipiirakan ohjeen taioin päästä mutta ohjepohjana peltilihapiirakka eli siis rahka-voitaikina pohjaksi jonka teen jääkappiin edellisenä iltana, täytteenä lohisuikaleita, riisiä, kananmunaa ja tilliä. Tein pellillisen eli taikina puoliksi, toisesta osasta pohja, täytteet väliin ja toinen taikinan osa päälliseksi :) aion kokeilla samaa jauhelihatäytteellä koska on varmasti tosi hyvää niinkin :) Ihanaa uutta vuotta <3

      Poista
  9. Ihan kiva, aika paljon samoja pyörii vuodesta toiseen sisällössä. Avantin tuotteet on ihan lemppareita mitä kalenterista ja boxeista tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo sisältö on kyllä arvattavissa brändien suhteen mutta ei haittaa koska brändit on sellaisia mitä en oikeastaan itse osta :)

      Poista
  10. Mahtuisiko tuohon kalenteriin säilytykseen meikkejä ja meikkitarvikkeita poislukien JS paletit. ;)
    Varsin kattava sisältö kalenterissa ja mahtavaa, kun oli mieluinen sinulle.
    Ihonhoito on itselleni nykyään mieluisampaa kuin meikit, niin siltä osin oikein hyvä sisältö;).
    Toivottavasti tänä vuonna löytyisi sinulle jokin hyvä meikkikalenteri. Oliko jotain muutakin kuin NYX:n kalenteria myynnissä, MAC,Loreal,Lumene? essencellä ainakin oli, mutta siellä oli taas jotain krääsää mukana.
    Meinaatko ottaa tänä vuonna joulukalenterituotteita tehokäyttöön? :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä kalentereita muillakin mutta essencessä tulee oheistavaraa josta en tykkää, Lumenen tuotteita en hirveästi käytä, MAC on törkyhintainen sisältöön nähden. Tämän takia hankala päättää kun mikään ei kelpaa ;DD kyllä mä yritän ottaa niitä tehokäyttöön, osa mulla jo on käytössä. Onneks niissä on päiväykset ja vviileä säilytyspaikka kun pitää käyttää muita vanhaksi meneviä ensin, esim. huomasin että Whamisa- jemmoissani tulee päiväykset keväällä/loppuvuodesta niin ne käytän ekaks pois. Harmi kun nuo kalenterit on niin isoja niin ne vaatii oman säilytystilansa, tällä hetkellä ne lojuu lattioilla kun ei ole paikkaa. Täytyisi jotain keksiä!

      Poista
  11. Tuo unimaski on hinnaltaan kyllä aivan käsittämätön, sillä pitäisi kyllä jo saada kunnon yöunet ilman häiritöitä sillä hinnalla :D

    Itse en ehkä välitä niin paljoa kasvovoiteista olipa se yö- tai päivävoide, sillä rasvoittuvalla iholla ne on niin riittoisia käyttää. Meikkejä on kyllä yllättävän vähän! Painottunut ehkä hitusen tuohon ihonhoitoon enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä ollut kiva jos olisi ollut enemmän meikkejä ja unimaskin olisi voinut korvata vaikka jollain meikkituotteella ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3