keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Essie Winter 2020

Saatu ilmaistuote

Sain pr-lahjana Essien talvikokoelman jota olin jo aiemmin silmäillyt sillä silmällä. Kaksi lakkaa oli jo käsissä mutta en voinut sallia itselleni niiden ostoa. Lakkakokoelmani on valtaisa ja oikeasti pitää käyttää vanhempia ensin pois. Mutta siltikin aina on tilaa uusille vai mitä?

Essie winter 2020

Essie Winter 2020 kokoelma sisältää kuusi kullankimalteista talvista lakkaa. 

In A Gingersnap - Kullanhohtoinen mausteinen punainen
Love At Frost Sight - Kullanhohtoinen vaaleansininen
Twinkle In Time - Kullanhohtoinen valkea
Sugarplum Fairytale - Kullanhohtoinen vaaleanpunainen
Bonbon Nuit - Kullanhohtoinen vaalea liila
Peppermint Condition - Kullanhohtoinen vaalea vihreä

Kokoelmassa oli kaksi selkeää suosikkia eli punainen ja liila. Myös vihreä oli sitten yllättävän kiva! Jollain tapaa keväinen, tummempana olisi jouluisampi?

Essie In A Gingersnap

Essie In A Gingersnap

Essie In A Gingersnap

Yleensä nämä kullankimalteiset lakat ovat mulle vähän hankalia. Ne ovat superkauniita mutta jollain tapaa koen ne liian lämpimiksi ihonsävyäni vasten. Harmi kun kuvani eivät tee oikeuksia näitten kimallukseen, tämäkin punainen kimaltaa todella paljon enemmän luonnossa, jopa hämärässä. Kaksi kerrosta riitti oikein mainiosti. Lakka on onneksi sen verran neutraalin sävyinen että sopii myös kylmälle ihonsävylle. Pysyvyys oli tosi hyvä, pidin lakkaa neljä päivää kynsillä.

Paketissa tuli myös hauska kuusenkoriste joka sisältää lakan Fishnet Stocking. Ja välittömästi alkoi soimaan päässä Stray Catsin "my sweet baby wear fishnet stockings When she starts a rockin`"...tästä lakasta tuleekin yksi kokoelmani helmi, väri on mieluinen, ajaton ja lakan nimi iskee minuun :)

Kokoelmaa löytyy jo myynnistä, hankitko sinä tästä jotain? Mulla on nyt niin punaisten lakkojen kausi että jätän keväämmät värit keväälle, mielessä on lakata lilalla ja vihreällä seuraavaksi ;)

Ihanaa joulua kaikille!! Palataan pyhien jälkeen ja aloitetaan joulukalenterien ruotiminen ;)


8 kommenttia:

 1. Noi vaaleat näyttää jänniltä, en osaa oikein kuvitella miltä ne näyttävät kynsillä, pitäisikö olla tummaa lakkaa alla vai ei.
  Hyviä jouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilalla lakkasin, se oli sellainen kultaisen näköinen kynsillä. Ei vaan tullut hyvät koristelut niin en ottanut kuvia ;) Hyvää joulua teidän sakille :)

   Poista
 2. Ostin just ton Bon Bon Nuit ja se on aivan ihana! Heittämällä tuli suosikkilakka. Toimii kivasti myös lilan cremelakan päällä 😍

  VastaaPoista
 3. Olen nähnyt näitä lakkoja kaupassa, mutta huonosti löysin kuvia lakoista esiteltyinä. Kiva, kun sait tämän kokoelman. Nättejä lakkoja. FS on hauska lakan nimi. Olen itsekin sille hymyillyt.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kauniita, juhlakauteen sopivia :) punainen on ihanin <3

   Poista

Kiitos kommentista <3