torstai 17. joulukuuta 2020

Joulukuun kauneussuosikit

Hei. Tänään kuukauden kauneussuosikit. Yhdestä tuotteesta tulette hämmästymään. Kivittäkää vaan ja sanokaa takinkääntäjäksi, mutta yksi tämän kuun suosikeista oli aiemmin inhokki.

Anastasia Beverly Hills Waterproof Creme Color sävy Honey tuli mulle kirppisostona. En oikein ollut perillä mikä tuote tämä on kun en ollut kellään tätä käytössä nähnyt. Ajattelin kokeilla luomivärin sävyllisenä pohjustajana. Ja hei, siinähän tämä toimi hyvin ja jopa paremmin kuin ikisuosikkini MAC Paint Pot Painterly! Honey on pigmenttinen beessi sävy jota taputan pienen määrän UDPP:n päälle. Se antaa värillistä pohjaa luomivärille, sävyt näkyvät paremmin ja meikki pysyy hyvin paikoillaan. Pitäisi kurkata näitä Creme Coloreita kun Kicksissä käyn. Mulla on raskaat, rasvaiset luomet ja nykyään vielä nuo volyymiripset edessä, niin luomivärin pohjustus on oma hommansa. Pitää olla kunnon pohja että meikki pysyy paikoillaan. 

Näin Miia Johanssonin Instagramissa ja blogissa ihanan meikin tehtynä Urban Decayn Ultra Violetilla. Eli samalla paletilla jota haukuin tässä...nyt hävettää :D Otin palettiin uuden asenteen ja itseasiassa uuden siveltimen! Kokeilin palettia synteettisellä litteällä luomivärisiveltimellä ja ihan sormin. Värit kyllä levittyivät paljon paremmin VAIKKAKIN ne vähän häipyivät luomelta päivän mittaan. Luovuin kuitenkin ajatuksessa hirmu räväkästä violetista meikistä ja asennoiduin pastelliseen hempeään värimeikkiin. 

Aloin tykkäämään paletista koska onhan se tosi nätti, ja olisi sääli inhota sitä. Edelleenkään en ole sitä mieltä että se on pigmenttisin ja laadukkain UD paletti, se vaan haluaa olla erilainen. Pidän siitä silti ja onhan siinä hirmu kivat värit. 

BeautyAct By Kicks -merkin uutuus Fixing Fiber Brow Mascara on huippu jos tykkää laminoidun näköisistä kulmista. Mulla on ongelmana harvat, vaaleat kulmat jotka on hankala meikata. Molemmat kun ovat vieläpä eri paria. Tykkäsin siitä laminoinnista kun se antoi kulmiin ryhtiä ja ne oli helpommat meikata kun hahmotti sen muodon. Olen kaivannut jotain kulmamascaraa joka antaisi kulmiin mallin, joka olisi sitten helpompi hahmotella kynällä. Laitan yleensä tätä ensin, harjaan kulmat ylös ja hahmottelen sitten kynällä ja puuterimaisella kulmavärillä. Sävyni on Soft Brown joka on ihan ok, vaaleammat sävyt oli loppu. Tässä on kuituja seassa ja tämä antaa hyvin väriäkin, sopii kulmatuotteeksi yksinäänkin jos omaat hyvät kulmat luonnostaan. Tuossa meikkikuvassa on käytetty tätä mutta esittelen näitä BeautyAct tuotteita myöhemmin tarkemmin.

Viime aikojen joka päivän poskipuna on ollut MAC Fleur Power Satin -koostumuksella. Sävy on sellainen ruusuinen vaaleanpunainen. Swatchissa vasemmalla, ei ole noin hurja poskilla sitten ;DD Joskus aikoinani pyysin MAC myyjää valitsemaan minulle sopivan poskipunan ja hän valitsi tämän. Tämä on ollut aina suosikkini, en ole kyllästynyt sävyyn koska tällä saa ihanan punastuksen. Sävy sopii joka päivän poskipunaksi ja nämä MAC poskipunat on niin riittoisia etteivät kulu millään. Siveltimelläkään ei tarvii kuin painaa nappiin ja väriä tulee riittävästi. Eikä tätä tarvii lisätä vaan tämä pysyy koko päivän! 

Huulimeikkinä olen suosinut työpäivinä jotain nudea...ja myös punainen tai pinkki voi mennä nudena kun ne ovat tarpeeksi vaaleita sävyjä! Ja sointuvat muuten hyvin tuohon poskipunaan ;) nämä molemmat olen saanut pr-näytteinä, swatchissa keskellä pinkimpi Paese 31 - Natural Pink ja oikeella Boho 406 - Cassis. Molemmat sävyjä joita voi sipaista ohimennen ja jotka kuluvat luonnollisesti pois eivätkä ole liian värikkäitä. 

Ihanan huurteisia ja raikkaita sävyjä! Sopivat hyvin lumiseen joulukuuhun ;) Mitä meikkejä sinä olet joulukuussa suosinut?


14 kommenttia:

  1. Oi joi joi, toi silmämeikki! Niin upea! :)

    VastaaPoista
  2. Hienot kulmat. Saa sitä mielipidettä vaihtaa. Kivempi, kun paletti alkoikin miellyttää. Nätin meikin teit sillä.
    Bohon keltainen neutralisoija on ollut lemppari tässä kuussa. Muuten samat meikit käytössä silloin harvoin, kun tulee meikattua. Tuoksuja tulee enempi vaihdettua mielialan mukaan.
    Ihanaa viikonloppua!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, harvinaisen hyvin onnistuneet ;D ei ne joka päivä noin kivat ole. Mä olen oikeastaan joka päivä arkimeikannut, tänään laitoin jopa luomiväriä...Kivaa viikonloppua ja joulun odotusta :)

      Poista
  3. Meikki näyttää tosi kauniilta<3 Ja mielipidettä saa ehdottomasti muuttaa! Varsinkin, kun tässäkin tapauksessa oot löytänyt paremman tavan saada sävyjä näkyville niin totta kai se mielipide siitä muuttuu positiivisempaan suuntaan :) Mä itse inhoan sitä, jos joudun lisäämään luomivärejä sormen kanssa, mutta joidenkin shimmersävyjen kanssa se on vaan ainut vaihtoehto, jos haluaa saada sen sävyn kunnolla näkyviin luomilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 eilen käytin yhtä minulle uutta luomiväripalettia ja sen kanssa yllätyin siitä miten siveltimeen ei tarttunut mitään mutta sormeen jonkun verran. Siveltimiä tykkäisin kyllä käyttää enempi. Harvojen palettien kanssa kyllä on tuota ongelmaa vaan joskus ne "paremmatkin" merkit yllättää.

      Poista
  4. Kaunis meikki! :) Tuo paletti olisi sävymaailmaltaan niin mua, mutta jokin siinä kuitenkin työntää poispäin niin, etten ole sitä tullut hankkineeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo on värimaailma on kuin tehty ja yleensä olenkin Nakupaleteista tosi paljon tykännyt. Nyt ehkä pari viimeisintä on vähän yllättänyt, Honeyssä ne kultaiset sävyt ei olleet niin pigmenttisiä kuin odotin..

      Poista
  5. Jane Iredalen huulikiillot.paulas choisen omega + complex sarjan seerumi ja kasvovoide. Ehkä ennenkin oon kehunu Kevin Myrphyn hydrate sarjan tuotteita. Puhdasta rakkautta pidennyksille ja kasvavalle omalle tukalle. Suolanen hinta, mutta riittoisia🥰. Luomiväreistä oon käyttäny sitkeesti sitä Gwen Stefanii...mutta tehostanu Sultryllä. Se on ihana paletti🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole muuten ikinä kokeillut Kevinin hiustuotteita!! Hyviä varmasti :) Mulla ei ole Sultryä mutta se on todella kaunis ja juhlakauteen sopiva :) Rauhallista joulua Mari <3

      Poista
  6. Tuo ultra violet paletti on kyllä NIIN kaunis sävyiltään ja meikki tässä tosi ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3