sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Clarins meikkiuutuudet

 Saatu ilmaistuote

Clarinsin loppuvuoden meikkiuutuudet ihastuttavat säihkyvillä luomiväreillään ja kiinnostavilla kulmatuotteillaan. Nämä pikkunelikot on valittu vuoden parhaiksi luomiväreiksi eikä mikään ihmekään. Klassisen kauniit värit kompakteissa pakkauksissa ihastuttavat päivästä toiseen. Ylelliset ja klassiset Clarinsin meikit ovat meikkipussini kulmakiviä, pidän todella paljon tästä brändistä kun tuotteet tuntuvat niin laadukkailta. Clarinsin meikkiuutuudet ovat taas kerran superkauniita ja kyllä näissä silmä lepää...näillä paleteilla kelpaisi kaunistautua jouluun ja kukapa nainen ei ilahtuisi jos lahjapaketista paljastuu kauniita meikkejä...

Clarins Palette Ombre 4 Couleurs

Palette Ombre 4 Couleurs -luomivärejä löytyy kuutta erilaista joissa jokaisessa matta, satiini, hohtava ja glitterväri. Värit voi sijoitella luomelle oman maun mukaan mutta ideana on laittaa hohtava luomelle, glitter silmän sisänurkkaan, mattaa tai satiinia varjostuksiin. Tummimmalla sävyllä voi rajata silmät. Paleteissa on kivasti ajateltu tätä ideaa ja etenkin aikuisen naisen meikissä mattaväreillä on merkitystä.  Luomivärit sisältävät bambupuuteria joka toimii silmämeikinpohjustajana. Bambupuuteri ylläpitää ihon mattapintaisuutta ja parantaa silmämeikin kestoa jopa 12 tuntiin. 

Clarins Palette Ombre 4 Couleurs

Palettien kansissa on upea ombre liukuväri kuvastaen paletin värejä. Rakastan Clarinsin kultaisia pakkauksia! Paleteissa on välimuovi jossa hyvä aplikaattori. Minulla on paleteista kolme tumminta. Paletin hinta 49,90 e.

05 Jade paletista löytyy hopeaa, khakinvihreää ja sininen. Kokonaisuudessaan tämä paletti on hohtava ja kaipasin tähän mattaista varjostusväriä, sen voi napata vaikkapa aurinkopuuterista. Tai miksei poskipunasta, punainen sävy näyttäisi ihanalta vihreän kanssa! 

06 Midnight sisältää hopean, harmaan ja sinisen sävyjä. Ihana paletti korostamaan vihreän-ruskeita silmiäni! 

03 Flame sisältää punertavan ruskeita sävyjä. Tämä on paleteista mattaisin ja arkisin, helpoin ja käyttökelpoisin työaamuihin. 

Clarinsin kulmatuotteet ovat laadukkaita joten nämä vaikuttivat mielenkiintoisilta! Vaaleampi sävy on 01 Tawny Blond ja tummempi 03 Cool Brown. Brow Duo kulmatuote sisältää kaksi päätä joissa toisessa puuterimainen kulmaväri ja toisessa geelimascara. 

Puuterimaisen kulmavärin voi levittää toki suoraan tällä päällä, mutta koska itsellä on ohuet ja vaatimattomat kulmakarvat, koin tämän hieman holtittomaksi ;) tykkäsin ottaa tätä väriä kulmasiveltimellä koska pidän pikkutarkoista kulmista enkä halua liian tuuheaa lopputulosta. Kulmaväri tuntuu kulmissa jännän viileältä, se ei siis ole ihan puuterista vaan vähän vesipohjaista. Kulmaväri kuivuu nopeasti ja kulmien teko on helppoa. 

Geelimascaran pää on sopivan kokoinen pienillekin kulmille. Tuote on niin pigmenttistä että jos omaat tuuheat kulmat niin sulle riittää pelkkä kulmamascara! Pitkäkestoinen väri, pysyy kulmissa jopa 12 tuntia. Värisävyjä on neljä, näiden lisäksi Auburn ja Medium Brown. Kulmatuotteen hinta 22 e. 

Kulmat meikattu sävyllä 03 Cool Brown. Käytin puuterimaista väriä, alakuvan swatchissa 01 vasemmalla ja 03 oikealla. 

Clarinsilta käytän Everlasting meikkivoidetta mutta peiteainetta en ole ikinä kokeillut. Everlasting Concealer on täysin peittävä ja pitkäkestoinen peiteaine. Yleensä täysin peittävä kuulostaa vähän pelottavalta aikuiselle, kuivalle silmänympärysiholle, mutta tämä peiteaine sisältää hevoskastanjasta saatavaa eskiiniä joka aktivoi iholla mikroverenkiertoa ja vähentää turvotusta sekä tummuutta silmien ympäriltä. Hevoskastanjauute on tuttu ainesosa tästä loistokkaasta silmänympärysvoiteesta josta kirjoittelin tässä. Voin lämmöllä suositella kyseistä sy-voidetta aikuiselle iholle, todellakin toimii ja napakoittaa ihoa!!

Peiteaineen peittokyky on loistava! Kaikki tummuus peittyy ja iho näyttää tasaisemmalta. Meikkikuvassa peiteainetta on oikeassa silmässä, vasen on vielä peittämättä. Huomattava ero! Everlasting peiteaine sisältää myös luomukauran sokeria joka saa ihon tuntumaan kiinteämmältä ja parantaa voiteen kestoa. Peiteaine on juoksevaa ja paras levittää meikkisienellä. Luomukvinoauute kosteuttaa ja hoitaa ihoa jolloin peiteaine ei päivän aikana pakene juonteisiin. Mullahan on se ongelma että liian tuhti peiteaine "rypistää" ihon silmien alla ja se näyttää kamalalta. Käytän mieluummin kosteuttavaa peiteainetta jonka pitäisi pysyä koko päivä juonteisiin kertymättä. 

Tämä on kyllä loistava tuote aikuiselle iholle. Mulla on tästä sävy 01 Light joka on talvella täysin sopiva. Peiteaineesta otan aina mieluummin liian vaalean kuin tumman sävyn, ilme vähän kirkastuu luonnollisesti kun ei sitten valitse liian vaaleaa. Tätä on viittä eri sävyä ja 01 on toiseksi vaalein. Hinta 34 e. 

Ah tämä vuoden pimein aika...ei otollisin meikkikuville. Kiva tietysti kun on lunta, pakkasta ja se ihan oikea talvi. Luonnonvalosta ja auringosta on vaan turha haaveille etenkin kun tykkäisin ottaa kuvat luonnonvalossa. Mutta tätä on talvi. Ihanaa joulun odotusta just sulle ja kerrohan miltä Clarinsin uutusmeikit vaikuttivat :)

8 kommenttia:

  1. Flame näyttää ihanalta! Myös näistä se vihreä paletti on upea. Ajattelin meikata sillä jouluna. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on ollut Clarinsilta vain ihonhoitotuotteita ja ehkä kerran joku aurinkopuuteri, joten nämä kyllä vaikuttaa ihan mielenkiintoisilta, vaikkakin omaan makuun isommat paletit kivoja kuin pienet napit jotka usein jää käyttämättä, mutta ainakin näissä paleteissa on se yksi vaalea väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on jokaisessa hyvin eriasteisia värejä, saa hyvin moniulotteisen meikin. Clarinsin luomiväripaletit on yleensä ollut hyviä värisävyjä sisältäviä :)

      Poista
  3. Hyvät kommentit peitevoiteesta.
    Huomasin nämä uudet luomivärit viime viikonloppuna. Hienot pakkaukset myös, vaikka olen tottunut neliskulmaisiin. Laatu on näissä tärkein.
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Toi lämmin paletti on nätti, imma sucker for reds 😊

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3