lauantai 12. joulukuuta 2020

3 vinkkiä pikkujoulumeikkiin

Saatu ilmaistuote*

 ...tai siis joulumeikkiin, alkaa kyllä varmasti viimeiset pikkujoulut olla käsillä, kuka niitä nyt viettääkään. Pikkujoulut on kyllä kiva juhla johon saa vähän tälläytyä. Tällee maalla asuvana ne laittautumiset on vähissä joten ihan varmasti otetaan ilo irti kun jonnekin päästään. Tässä postauksessa omia ideoita juhlavampaan (pikku)joulumeikkiin. 

Metallinhohtoinen näyttävä silmämeikki

Rakastan kiiltoa, kimallusta ja glitteriä mutta harvemmin suoranaista glittermeikkiä teen. Se ei vaan ole volyymiripsien kanssa jotenkin hyvä idea. Ennen huoltoa meikkaan yleensä näyttävämmin mutta heti ripsien laiton jälkeen yritän varoa niitä. 

essence luomiväri

Tämän meikin tein essencen Make A Wish, Little Fish -paletilla. Ideana halomeikki jossa keskellä luomea on vaalein ja kimaltavin osuus. Tämä oli kyllä tosi kiva meikki ja jotenkin halo sopii mun silmille hyvin, koska harvemmin teen perinteisen mallista smokya. 

granny hair

Hei ja tuo hopea väri sopi hyvin hiuksiin! Käytän muutenkin enemmän hopeakoruja niin tämä olisi hyvä kokonaisuus juhlameikkiin. 

Heleä meikkipohja

Oriflamelta sain tuotteita heleään meikkipohjaan. Olen käyttänyt Oriflamen tuotteita toooosi vähän joten mielenkiinnolla testaan. Age Defying Serum Boost Foundation* on aikuisen ihon meikkivoide  joka sisältää prebioottista seerumia ja lootuksen kukkauutetta. Se suojaa ihoa, kosteuttaa, tekee iholle pehmeän ja joustavan pinnan. Meikkivoidetta voi kerrostaa jolloin se antaa puolipeittävän, 8 tuntia kestävän pinnan.

Juhlameikkiin valitsen mielelläni tälläisen pitkäkestoisen meikkivoiteen. Vaikka tämä kertoo olevansa valoa heijastava ja heleä meikkivoide, lopputulosta voi säätää pitkäkestoisemmaksi mattaavalla primerilla ja puuterilla. Mulla Oriflamen meikkivoide kesti moitteetta ja oli mattaisempi kuin luulin. Heleä ja valoa heijastava luo monesti mielikuvan ettei se sovi rasvoittuvalle iholle. Olin kuitenkin itse yllättynyt miten satiinisen mattainen tämä meikkivoide lopulta oli. Ei ollenkaan liian kiiltävä tai hehkuva.

harmaat hiukset

hopeat hiukset

Etenkin aikuisen naisen on kuitenkin kiinnitettävä huomiota meikin pohjustukseen. Sehän alkaa hyvästä ihonhoidosta, itsekin olen aamulla kosteuttanut kasvot ja mikäli iho vieläkin tuntuu pintakuivalta, avuksi kannattaa ottaa kosteuttava primer. Oriflame Tinted Moisturizing Pearls -meikinalusvoide* sisältää mm.hyaluronihappoa joten se kosteuttaa ja raikastaa sekä heleyttää ihonväriä. Ja näyttää jännältä koska sisältää pikku helmiä jotka muuttuvat iholla väriksi.Koostumus on geelimäinen ja kevyeti sävyttävä. Tämä kaksikko yhdessä on omiaan kuivahkolle aikuiselle iholle. Itse puhun puuteroinnin puolesta, kiiltoa painelen t-alueelta pois vessapaperilla ja lisään pari kertaa puuteria illan aikana. 

Klassinen silmämeikki kissarajauksin ja punahuulin

Omin pikkujoulumeikki syntyy punahuulilla ja mattaisella silmämeikillä. Käytin silmämeikissä klassisia mattasävyjä Urban Decay Honey -paletista. Rajasin silmät Sensain eyelinerilla* joka pysyy raskaillakin luomilla. Silmissä on volyymiripset, voit käyttää magneettiripsiä ja tupsuja. 

Boho 313* huulipuna ( ylemmissä kuvissa ) kuluu huulilta luonnollisesti pois. Se on kivasti vähän pinkki mutta ei liikaa. Luonnollinen vaikka on värikäs! Bohon huulipunat on hyviä, kannattaa tutustua. En itse tykkää jos huulet pitää rajata ja koko ajan varoa. Bohon kanssa ei tarvii!

Muistan kun viime vuonna mulla oli pikkujouluissa Jeffreen Wifey -mattapuna. Koko ajan juodessa ja syödessä piti varoa, ihan hirveen ärsyttävää! Koko ajan tsekata salaa peilistä onko huulipuna levinnyt. Mutta niin se vaan punainen puna kesti koko illan leviämättä. 

Juhlitko pikkujouluja vai nappaatko nämä ideat joulumeikkiin? Millainen sun (pikku)joulumeikkisi on?


10 kommenttia:

  1. Ihania meikkejä!
    Mä tein pikkujouluihin meikin ABH Jackie Aina paletilla johon lisäsin Linda Hallberg interstellar voidemaista luomiväriä,ihana duochrome! Irtoripset ja Sugarpill Clink!huulipunaa jota täytyy tilata lisää, niin mahtava sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upean kuuloinen meikki <3 enkä ole Jackie Ainalla muistanut meikata...

      Poista
  2. Mukavia meikkejä ja kimallus sopii kyllä joulunaikaan sekä myös uuteenvuoteen mielestäni :)
    Tuli mieleen noista huulipunista niin joskus oli niitä Rimmelin kaksipäisiä huulilakkoja (?) Joista ensin levitettiin väri ja päälle väritön lakka kiinnitti. Se pysyi muuten kuin tauti koko päivän eikä meinannut lähteä minkäänlaisella meikinpoistoaineellakaan pois! Ajattelin että jes täydellinen punaiset huulet pysyy ja kestää treffitkin eikä kulu rumasti. Kuinka ollakkaan alkoholihan sen huulipunan kulutti niin järkyttävän rumasti osittain pois, jonka huomasin vasta myöhemmin peilistä! Oli kohtelias seuralainen kun ei hänkään tohtinut huomauttaa tietenkään mutta itteäni hävetti minkä näköinen olin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä apua :D muistan nuo huulilakat! Punainen huulipuna on ihana mutta käytän vaan sellaisia merkkejä joiden tiedän pysyvän. Testaan aina kaikki uudet ensin kotona että pysyykö vai ei :) jäi kiinnostamaan että tapasitteko tämän seuralaisen kanssa sitten toiste :) ?

      Poista
    2. Juu minäkin olin testannut nuo Rimmelit muuten ja todennut että kestää koko päivän monet syömiset eikä iltaisin lähtenyt millään pois. Mutta alkoholia sisältävä juoma oli virhe ja asia mitä en ollut testannut :D ja nähtiin muutamia kertoja mutta ei sen enempää tullut :'D oli mulla tämän saman kanssa myös kun irtosi kesken kaiken ravintolaillan toisesta silmästä tekoripset eikä tietenkään mitään millä korjata asia. Eyelineri lähti rumasti samalla kun liimatkin ja jollain keinolla sain hetkeksi painettua jotenkuten ripset hetkeksi paikoilleen ja sanoin että täytyy mennä :D ehkä selviä merkkejä että ei kannata enää edes yrittää treffailla

      Poista
  3. Ihania meikkejä, toi pinkki puna LOVE! <3

    VastaaPoista
  4. Kiva nähdä meikkejä tällä paletilla tehtynä. Sopii hyvin hiustesi väriin.
    Bohon huulipuna on hieno.
    Pikkujoulut tuli ja meni. Ehkä olin ehostautunut tai sitten en. ;D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä kyllä ole mun työpaikalla pikkujouluja eikä miehenkään työpaikalla tänä vuonna järjestetä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3