sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Mitä kuuluu kynsille?

Olen tässä jonkun aikaa parannellut kynsiäni ja opetellut olemaan välillä ilman lakkaa. Kynnet olen tykännyt pitää lyhyempinä. En haluaisi stressata lakkojen kanssa joka päivä vaan haluaisin pystyä olemaan lakatta.

Trind Nail Balsam

Trind Nail Balsam on odottanut lakkalaatikossa käyttövuoroaan. Tajusin että olen ostanut tämän 1,5 vuotta sitten ja siis tässä välissä käyttänyt muita tuotteita. Vaikka tämä on ollut aina sikahyvä ja avittanut kynsiä niin jotenkin vaan unohtunut. Mutta apua miten hyvää tavaraa tämä on!! Ei tarvinnut käyttää montaa päivää kun kynnet alkoivat olemaan joustavammat ja kosteamman oloiset. 

Ostin tälläisen essencen kynsiviilan ( löytyy essence hyllyistä ) jossa 4 puolta ja viilasin kaikki liuskoittumat ja rosot tasaisiksi. Olen välillä ilman lakkaa ja kostutan kynsiäni useaan kertaan päivässä Nail Balsamilla. Tuntuu auttavan paremmin kuin kynsiöljy! Välillä lakkaan kynnet, silloin kun on aikaa tehdä se rauhassa. Arkena en aina ennätä. Paitsi mattalakat on ihanan helppoja! 

Siis aivan ihania lakkoja taas löytyi omista kätköistä! Moni varmasti muistaa tämänkin; Lumene 35 - Aamuinen sade, hennon huurteinen nude vaaleanpunainen. Tulisipa näitä Lumenelta lisää!! 

Ja tämän; 36 - Himmeää valoa. Huurteinen hiekkainen nude. Nämä pikku pullot on sieviä ja varmaan oikeesti saan nämäkin lakat joskus käytettyä loppuun ;)

Sinällään mulle ei ole enää väliä kynsien pituudella. Haluaisin vaan että kynnet olisi terveet ja hyväkuntoiset. Että voisin välillä olla ilman lakkaa ja lakata silloin kun siltä tuntuu. Ilman stressiä. Mulla on kuitenkin edelleen normaaliin verrattuna messevä kynsilakkakokoelma joka ei ikuisuuksia tule säilymään. Tavaraa on varmasti satasien edestä ainakin. Haluaisin minä niitä käyttää.

Mutta pakko se on myöntää että tunnen pienen piston sydämessäni kun katson vanhoja kynsikuviani. Joskus pystyin tuottamaan noin kauniita kynsikuvia ja swatcheja. Tuntuu että muilla on niin ihanan pitkät kynnet ja nätit kuvat. Kun ei pitäisi verrata! Aikansa kutakin. Ei mulla ole enää aikaa yhtälailla kynsien kanssa hääräämiseen kuten ennen. En mä usko että monellakaan on. Tulee elämänmuutoksia, perheenlisäystä, uusia työtilanteita...elämä menee ja muuttuu. Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet muuttuu. Sen verran tavoitetta on kuitenkin oltava että haluan pystyä tuottamaan kynsikuvia ja swatcheja edelleen, oli kynnet pitkät tai lyhyet. Kunhan ne on siistit ja tasamitassa ;)

En tiedä mikä järki tai pointti näissä mun postauksissa on, kunhan piti saada suoltaa ulos ajatuksia kynsistä. Mitä sun kynsille kuuluu?


10 kommenttia:

  1. Mullakin on tärkeintä, että omat kynnet on tasamittaiset ja siistit, riippumatta pituudesta. En silti usko pystyväni olemaan ilman lakkaa, sillä mulla alkaa lakattomana kivistää sormenpäitä aika pian. Aina jotain pitää olla kynsillä, mutta yksivärisetkin lakkaukset riittää. Oon huomannut omilla kynsillä sen, että jos ei ihan nysät kynnet ole, niin niitä lakkaa omaksi iloksi paljon mielummin kuin lyhyitä. Ja siksihän tätä tuleekin jatkettua, omaksi iloksi lähinnä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kiva kun on lakatut kynnet. Piristää ja jos ne pysyy, jaksaa lakata uudelleenkin :) on se kuitenkin parempi olla kynnet lakattuina, suojaa se paremmin kuin ilman oleminen. Mullakin koskee helposti sormenpäihin jos on ihan ilman mitään :)

      Poista
  2. Ei kuulu kovin hyvää. Tähän asti kynnet ovat olleet hyvässä kunnossa, mutta nyt katkoin peräkkäisinä päivinä kolmesta kynnestä kulmat ja jouduin lyhentämään ne aika nysiksi. Myös iho on ollut superkuiva, joten ehkä joku biotiinikuuri voisi olla paikallaan. Nyt kun tässä hypistelen lyhyitä kynsiä, niin kyllä ne tuntuu aika kivoilta kuitenkin, mutta olisi kiva jos lyhentämisen voisi tehdä vapaaehtoisesti eikä pakon edessä.
    Mullakin on muuten jossain tuo Millionails, pitäisi ehkä testata sitä jos on vielä kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli kyllä ihanan pitkät mutta sulla on muutenkin pidempi kynsipeti, niin nätimmät näköiset ne on lyhempänäkin :) Mulla ei meinaa se terävä kulma kestää talvella, pakko ottaa vähän pyöreämmäksi vaikka se muoto ei muuten istu kynsiini...mun pitäis kans joku kuuri ottaa tähän yleiseen väsymykseen ja huonoihin kynsiin...

      Poista
  3. Just hajos kaksi vasemmasta, jotta terve taas 🙄
    Harkitsen taas vakavasti geelejä!

    VastaaPoista
  4. Kivoja lakkauksia ja muistan nuo lakat. Pullokoko on hyvä. Essien joulukalenterin luukuista on tullut eniten pikkupulloja, mikä on oikein mukava asia niiden käytön kannalta.
    Satasia on todellakin kulunut täälläkin kynsilakkoihin. Joskus taisi kokoelman arvo olla kolmen nollan verran. Tärkeintä olisi, että niitä lakkoja käyttää. Sitä olen opetellut koko ajan, ja itseni hillitsemistä lakkaostoksilla. ;D Kyllä nuo kynsilakat kuitenkin iloa tuovat. Väriä elämään. ^^
    Olen huomaavinani parantunutta mielialaa kynsiäsi kohtaan. Kiva juttu, kun on hyvät tuotteet löytyneet ja ehkä vähän stressikin hellittänyt. Omia kynsiäni pitäisi muistaa enempi hoitaa. Kuitenkin käsiä rasvatessa laitan kynsille/kynsinauhoillekin voidetta. Minullakin on tuollainen monitoimiviila. Oikein näppärä.

    Mikä on tämän joulun kynsilakkasi vai meinaatko olla au naturel? :)
    Tänään aion lakata Maki me happylla, joten joko se tai vaihdan/lisään PP holo berries -lakkaa.
    Kaunista joulunaikaa sinulle. ^^
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieliala on ehkä vähän kohentunut vaikka kynnet ovat edelleen tosi lyhyet. Aina joudun lyhentämään vaikka pituutta saisikin. Toivottavasti nyt auttaisi kun on pyhiä ja vapaita niin saisi kynnet levätä :) Mulla oli perjantaista eiliseen NCLA Red Square, eilen vaihdoin sen NCLA Steppeen ja jouluna lakkaan NCLA Siberialla. En varmaan koristele, en ennätä enkä jaksa. Pääasia olis että nää lakat pysyis pidempään kuin vuorokauden ;)) Mukavaa joulun odotusta TQ :)

      Poista
  5. Tämä vuosi ei oo ollut mitään käsien tai kynsien juhla-aikaa. Kyllä se käsidesien ja saippuan lisääntynyt kulutus vaan on näkynyt kynsien kunnossa. Ja ehkä hoitokin on jäänyt vähemmälle...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3