tiistai 6. lokakuuta 2020

Urban Decay Ultra Violet & Bohon uudet huulipunat

Saatu ilmaistuote*

Hei! Tämän päivän meikissä vihdoin ja viimein Urban Decayn Ultra Violet paletti! Hillosin ja jemmasin sitä aikani, ennenkuin otin käyttöön. Ei kannata kysyä miksi. Harmi kun nykyään meikkikuvien ottoon on rajalliset mahdollisuudet, arkena ei voi koska en meikkaa ihmeemmin ja sunnuntaina on "rosvitti" treenit kuten täälläpäin sanotaan. Sinne ei ihmeemmin kannata meikkiä laittaa jos ei halua että ne valuu silmiin. Lauantai on yleensä aikaa meikkikuvien ottoon...


Siispä testataan samalla kertaa useampi uutuustuote. Bohon huulipunat* ihastuttivat molemmat. Toinen on satiininen tumma syksypuna ja toinen nudempi joka sopii kaikille. En käytä ikinä persikkaisia huulipunia koska ne yleensä ovat liian lämpimiä minulle, mutta nyt sattui sellainen sävy joka taatusti sopii kaikille! 


Boho huulipuna 304 - Capucine on tumma persikka, tai sellainen aprikoosi ehkäpä? Neutraali värisävy joka tuo hyvin väriä huulille. Huoleton sipaista ilman peiliä tai rajauskynää. Tykkään, Bohon huulipunissa on muutenkin kiva kosteuttava koostumus. 


Capucine Ultra Violet persikka-violetti meikin kanssa.


Naked -perheen uusin tulokas oli violetti Ultra Violet. Kun näin ekat kuvat tästä, olin heti että pakko saada....mulla meni kyllä jonkun aikaa ostaa tämä kun oli kaikkia muita hankittavia paletteja. Kesälomalla ostin tämän Kicksistä -20% alennuksella. Ja onneksi ostin halvemmalla koska....



...paletti oli hienoinen pettymys. Siitä kohta lisää.

Ultra Violetilla halusin tehdä ensin kevyemmän meikin. Käytin luomella sävyjä Dazed ja Warning, alaluomella Cyber Punk ja varjostuksissa Optimized ja Hacked.


Käytin sävyjä siveltimellä. Tuntui että niissä oli joku kerros päällä koska alussa tuntui ettei pigmenttiä lähde. Aikansa kun hinkkasi niin johan alkoi tapahtua. Jotenkin tuntui ettei tämä ole niin pigmenttinen kuin Smoky, mutta voi olla että tämä on vaan alkutuntumaa. Persikkainen hohtava sävy Deazed on paletin upeimpia mutta aika paljon sai kerrostaa luomelle.


Ulkonurkassa pinkki-violettia ja mattaisia sävyjä varjostuksessa. Sensain eyeliner* ja pohjustus meikissä UDPP + puuteri päällä.


Toisen meikin halusin tehdä ihan vaan paletin violeteilla sävyillä. Rajauskynä on Yves Rocherin luumuisa Pivoine. Huulipuna Boho 313 - Life joka onkin huulilla vaaleampi kuin antoi ymmärtää. Tosi helppo ja kiva levittää ilman huulten rajaamista. Nopea lisätä ja kuluu luonnollisesti pois. Tykkäsin tästäkin ja toi ihanasti väriä kasvoille. Neutraali sävy tämäkin mun mielestä :)


Liikkuvalla luomella mattasävy Optimized, lopulla luomea ja ulkonurkassa Cyber Punk joka menee banaanivarjostukseen Euphoricin kanssa. Alaluomella Euphoric. 


Kaunis violetti meikki kyllä mutta ei syntynyt kovin helposti. En tiedä helpottuuko värien käyttö ajan myötä, onko näissä joku kerros mutta pigmentti on selkeästi huonompaa ja kuivakampaa kuin Smokyssä tai Naked 3:ssa. Mattasävy Optimized on jauhoisen kuivakka ja pölisevä. Shimmereitä saa kerrostaa urakalla, tässä joku kolmisen kerrosta lisäiltyä väriä.


Mietin tätä violettia meikkiä tehdessä että jos haluaa hyvän violetin paletin, osta Jeffreen Blood Lust. Ehkä kalliimpi mutta paljon enemmän värejä ja huomattavan parempi pigmentti. Tämä Naked Ultra Violet ei ihan tunnu hintansa arvoiselta mutta toisaalta moni UD -palettien omistaja sen varmasti haluaa omistaa. En tosiaan ole kokeillut kuin puolet väreistä, mutta tavallaan kyllä ne hienoimmat värit joiden takia paletin hankin. 
Ja täytyy muistaa etten tykännyt Naked Honeystäkään ensin ja edelleen olen sitä mieltä että toinen paletin tähtisävy on huonopigmenttinen ja hankala käyttää. En kuitenkaan hauku tätä maanrakoon, yllätyin ehkä vaan vähän kun Urban Decay on tasokas merkki jota uskaltaa ostaa kokeilematta. Kyllä meistä vielä kavereita tämän kanssa tulee ;)

Löytyykö sulta Ultra Violet? Ostaisitko? Tai Bohon huulipunia?

16 kommenttia:

  1. Oon jahkannu ostaisko ton paletin. Kiitos, säästän rahani nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempiakin on, ehkä jos hyvällä alella löytää niin sitten ;)

      Poista
  2. Ei se UD ole enää niin hyvä kuin ennen. Ihania meikkejä oot kuitenkin tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, tämä paletti oli kyllä notkahdus alaspäin...kiitos <3

      Poista
  3. Hei saako toivoa meikkilookkia? Kun sulla on noi harmaansävyiset hiukset, ois hauska nähdä meikki missä kulmat ois tehty myös harmaalla, voisi näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, nyt vasta kiinnitän huomiota että nuo kulmathan on ihan ruskeat ;DD mä käytän NYX Taupe kynää mutta tummanruskeaa kulmaväriä. Täytyypä kohta tutkailla olisko mulla hyvää luomiväriä kulmiin ja miltä se näyttäisi. Mulle vaan tuo NYX ja Make Up Storen kulmapaletti on niin rakkaat että hankala korvata niitä. Kiitos hyvästä vinkistä, voisin oikeastaan kokeilla heti huomenna!

      Poista
  4. Ja aivan ihana tuo kuva jossa hymyilet, sulla on todella kaunis ja valloittava hymy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, harvinaisia nämä hymykuvat kun en ole tippaakaan kuvauksellinen ;)

      Poista
  5. On kyllä todella upea tuo Bohon persikkainen sävy! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kun en yleensä persikasta huulipunissa välitä :)

      Poista
  6. Mun mielestä Bohon punissa on ihanat sävyt, mutta pigmentti saisi olla vähän erottuvampi. Joka tapauksessa ne on ihanan kosteuttavia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään just kosteuttavasta ja sellaisesta joka häipyy luonnollisesti, eikä tarvii huultenrajauskynää :)

      Poista
  7. Nätit meikit! Kumpikin Bohon huulipuna kaunis ja sopivat sinulle. Voisin ostaa itselleni.
    Kiitos rehellisestä Ultra violet -arvostelusta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olisipa tuo UV ollut parempi, odotin sitä itsekin niin kovasti <3

      Poista
  8. Päädyin tähän postaukseen Googlella kun huomasin paletin -50% alessa Kicksillä. Vähän samansuuntaisia arvioita löytyi muualtakin joten säästin just 28€ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti mennä kyylimään ja aijai, talvella ostamani Stoned on kans -50%. Puoleen hintaan tuo Violet on hyvä ostos, pari ihanaa sävyä siinä on kuten tuo Lucid mutta jos hienon näyttävän violetin meikin haluan niin teen sen kyllä muulla paletilla ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3