keskiviikko 13. tammikuuta 2021

10 parasta kosmetiikkatuotetta vuodelta 2020

Heipat! Nyt ne on listattu, nimittäin 10 ultimaattisen ykköstä eli parasta eli bestiä suosikkia viime vuodelta! Tässä vuoden 2019 suosikit. Piti lukaista olenko vielä samaa mieltä ja noh, eipä ole lista paljoa muuttunut...

10 parasta on kyllä yllättävän hankala valita! En halua tehdä listasta liian vaikeaa ja liian monta kategoriaa sisältävää koska en itse oikein jaksa lukea sellaisia. En haluaisi myöskään listata aina niitä samoja, mutta toisaalta 10 parhaan pitäisi sisältää varmuudella sellaisia tuotteita joita käytän ja ostan aina uudelleen. Monesta eri kategoriasta ;)) niin että yritäppä sitten siinä. Mietin tätä listaa nimittäin useamman kuukauden että tarkkaan harkittu lista on! 


Mossa Juicy Clean puhdistusvaahto
Valkoherukan AHA-happoja sisältävä puhdistusemulsio joka muuttuu iholla vaahdoksi. Poistaa meikit hyvin konjacsienen avulla enkä ole tarvinnut toista puhdistustuotetta. Mielestäni kirkastaa ihoa, ei kuivata ollenkaan ja on kaiken lisäksi vieläpä edullista. Pieni määrä riittää. Paras kokeilemani Mossan tuote ja paras meikinpoistoaine viime vuodelle, ei nimittäin ärsytä silmiäkään ja pumppupullo on siisti käyttää.

Garnier misellivesi
Samaten misellivesiä olen kokeillut montaa erilaista tänä vuonna, mutta aina palannut Garnierin pariin. Käytän kasvojenpesussa puhdistusgeeliä ja viimeistelen meikinpoiston misellivedellä. Tämä on tehokasta, kaikki lähtee vaivatta ja iho jää aina pehmeän tuntuisaksi. Ehkä ihanin on ollut se kurkkuversio. Iso pullo on edullinen ja kestää tosi pitkään. 

Clarins silmämeikinpoistoaine
Kun tämän löysin, en ole enää muuta ostanut. Ei kirvele silmissä ja kaikista kokeilemista tehokkain jo pienellä määrällä. Ei tarvii hangata ja tosiaan, pieni määrä riittää. Siksi tämä sitten kestääkin kuukausia. Tässä on tuote joka maksaa mutta johon kannattaa panostaa, eikä tämän veroista halvemmalla saa.


Sim Sensitive hiuslakka
Hajusteeton ja pitää hyvin mutta on helppo harjata pois. Tätäkin käyttänyt useamman pullon ja haluan aina palata tämän pariin vaikka hairahtelen testaamaan muita lakkoja.

Goldwell vaha
Tätä vahaa olen käyttänyt muutaman purkin ja minusta tämä on paras vaha ikinä. Goldwellin hiustuotteet on muutenkin laadukkaita ja edullisia. Etenkin se kultainen sarja kuiville hiuksille. Ja tämä pastamainen vaha joka ei tahmaa mutta pitää. Sopii lyhyille sekä näin kohta?! puolipitkille?! hiuksille ;)) olen käyttänyt monia vahoja mutta kaikissa on aina joku vika, ja palaan sitten tämän tutun ja turvallisen vahan pariin.


Trind Nail Balsam
Yritän opetella olemaan ilman lakkaa ja voitelemaan kynsiäni Nail Balsamilla. Monia kosteuttavia tuotteita olen testannut mutta tämä on vaan paras. Eron kynsissä huomaa jo parin päivän ahkeran käytön jälkeen. Kun kynsi on kosteutettu, sen ei pitäisi liuskoittua niin herkästi. Liuskoittuminen ja kärkien mureneminen on just mun kynsiprobleema.

Essie Millionails aluslakka
Viime vuonna olen valinnut parhaimpiin Trind Nail Repairin. Nyt sitä ei enää saa alkuperäisenä versiona, joten olen hankkinut tilalle Essie Millionailsia joka käsittääkseni sisältää edelleen formaldehydiä. Ainakin näin olen lukenut jostain inci-listasta kun eBaystä tätä tilaan. Ainut aluslakka siis joka pitää kynnet jotenkuten kuosissa. 

NYX Taupe kulmakynä
Tämä vaan on parhautta vuodesta toiseen, monta kulmakynää ja -tuotetta testanneena. Tekee tarkkaa jälkeä, täykky sävy, hyvä hinta ja kestää kuukausia. Harja toisessa päässä iso plussa.

Make Up Store Trio Brow
Paras kokeilemani kulmaväri. Kiva pakkaus, hiukan pro-sarjan tuntua. Pigmenttinen, ei murustu ja toimii hyvin eri sivellinten kanssa. Menee hyvin kulmiin, on helppo häivyttää ja tekee microblading -tapaisen lopputuloksen. 

essence Cocoa-Cool aurinkopuuteri
Meikkituote jota ostan jemmaan ainakin kaksi. En ole tänä vuonna rakastunut näin palavasti yhteenkään toiseen meikkituotteeseen! Siis tämä on täydellisen viileän sävyinen aurinkopuuteri jota voi huoletta sutia naamaan, ilman pelkoa rajoista. Tämä on vaalea ja kerrostettava, mutta lopputulos on siltikin luonnollinen ja kauniin päivettyneen ilmeen kasvoille luova. Kun vaalensin hiukset, tämä näytti mulla ihan sikahyvältä ja sen jälkeen käytin tätä melkein joka päivä!! Jos olet viileäihoinen ja tykkäät bronzereista, on kyllä ihme jos sulta ei vielä löydy tätä.

Olisin halunnut ottaa listalle luomiväripaletteja mutta niistäkin hankala valita parhaita kun ihania on niin monta! Meikkivoiteissa ykkössijaa pitää sama kuin ennenkin, samaten huulimeikeissä. Olisi siis ollut vähän tylsää valita taas niitä samoja, olisi kiva nostaa uusia esille mutta kun ne eivät korvaa vanhoja suosikkeja ;)

Olisi kiva kuulla sinunkin suosikkeja mitä erityisesti jäi viime vuodelta mieleen :)

10 kommenttia:

  1. Itsellä oli tuosta clarinsista juuri testeri ja oli kyllä mielestäni todella hyvä ja itse käytän just misellivettä kasvoille ja vain silmät 2-tehosella, joten ei kulukaan paljon mitään :)

    VastaaPoista
  2. Oiskohan mulla mitään must juttua kuin Lorkun puhdistusemulsio ja Cienin puhdistusvaahto. Niitä menee eniten kynsilakanpoistoaineen ohella.

    VastaaPoista
  3. Juuri tänään mietin kirjoitatko tästä aiheesta postauksen. :D
    Vakiotuotteita käytössä, joita ostan uudelleen ovat Weledan Skin food (jaloille), Dependin miljövänlig, Pure=Beautyn birch sap kasvovesi ja Laponien puhdistusmaito ja päivävoide. Myös Hurraw! moon balm. Rimitan deodorantti hyvä.
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Tuo Clarinsin silmämeikinpuhdistusaine menee kyllä toivelistalle! Kuulostaa tosi hyvältä :) Nyxin kulmakynä on minullakin käytössä ja se on minustakin tosi hyvä.

    VastaaPoista
  5. Mä olenkin tehnyt tän postauksen omaan blogiin.

    Sulla oli mulle aika tuntemattomia tuotteita, ainoastaan Mossan putsaria olen käyttänyt ja siitä kyllä tykkäsin. Niin ja Garnierin misellivettä, mutta se oli ok. Sen sijaan Garnierin pinkit puhdistusliinat on ainoita puhdistusliinoja joita ostan, jos tulee joskus tilanne, että tarvin niitä mukaan. Parhaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne samat vissiin mitä mä käytän :) niitä on kyllä aina löydyttävä kotoa ja yhdessä miselliveden kanssa ne kyllä poistaa meikit hätätilanteessa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3