torstai 2. huhtikuuta 2020

The Body Shop Zesty Lemon

Saatu ilmaistuote. Mainoslinkit merkitty *-tähdellä.

Moi :) Sitruunantuoksuiset tuotteet eivät ole ikinä olleet lemppareitani, valitsen aina jotain tylsää vaniljaa tai banaania ja harvemmin kokeilen mitään erikoisempaa. Kannattaisi kyllä poiketa mukavuusalueeltaan koska joskus saattaa yllättyä iloisesti!

Tämä kevät ja korona-aika on ollut vähän tympeä. Työt ovat hieman vähentyneet ja takaraivossa on pieni pelko lomautuksesta. Tykkään mun työpaikasta nimittäin tosissani ja sainpa vielä palkankorotuksen ihan pyytämättä! Harmittaisi siis hirveästi jos joutuisi lomautetuksi koska miehelleni kävi näin, ja hän jää kotiin. Siis ihan kiva tietysti että on kotona ja jakaa kotihommia, mutta minä olen kyllä ihminen jolla alkaa hermot kiristyä jos ollaan koko ajan yhdessä. Minä kaipaan sitä omaa aikaa ja rauhaa. Bloggaaminen on yksi mun henkireikä ja tänään minua ilahduttivat ihanat tuotteet jotka sain pr-näytteinä.  


Olen kyllä lukenut monesta blogista *The Body Shopin uutuussarjoista, Cool Cucumberista ja Zesty Lemonista. Molemmat torppasin ajatuksella "ei mun tuoksuja". Ilahduin kuitenkin kun näin paketista paljastuvan Zesty Lemon -sarjan tuotteita. Pakkohan niitä oli nuuhkia heti, ja noh, arvatenkin ihastua ensinuuhkaisulla! Mä tykkäsin tosi paljon TBS:n Virgin Mojito tuotteista ja jos piditte niistä, ihastutte myös tähän kirpakkaan sitruunaan ;) 


Olen tosi huono käyttämään vartalovoiteita ja ainoat joita suostun käyttämään, ovat The Body Shopin vartalojogurtit. Näissä on niin herkulliset tuoksut, mukavan viilentävä koostumus eikä x-asennossa seisomista, nämä imeytyvät tosi nopeasti! Todella ihania etenkin kesällä. Tämä sitruuna ei tee poikkeusta, varmasti tulee käytettyä pois. Hurmaava, samalla raikas ja kirpakka tuoksu joka jää viipyilemään iholle. 13,50 e ( tällä hetkellä tarjouksessa 10 e ).


Zesty Lemon -sarjassa on vain kolme tuotetta eli tuo jogurtti, vartalonkuorinta ja suihkugeeli. Meillä on edelleen ( :D ) tuo pesuhuoneremontti menossa enkä ole päässyt lotraamaan ihanilla tuotteilla ja pitkillä suihkuilla :/ ehkä se nyt etenee kun mies on kotona. Homma seisoi viikkoja koska ensin oli hän, sitten minä, räkätaudissa. Kuka tänne uskalsi tulla remontoimaan josseonkoronaa
Eli kun pesuhuone on valmis, minä aion kuoria ihoani niin paljon kuin sietää ja istua saunassa kaksi tuntia. Tykkään kuoria ihon ihan kunnolla silloin tällöin ja plussaa jos se jää mukavan tuntuisaksi, kuten näistä luomusokeria sisältävistä TBS kuorinnoista. 22,50 e. 


Suosikkejani The Body Shopilta ovat kuitenkin suihkugeelit. Tuoksu on aina voimakas ja iholle jäävä. Yleensä ostan suihkugeelin kun en osaa päättää minkä tuotteen kausisarjasta otan. Tämänkin raikastava sitruunainen tuoksu jää pitkäksi aikaa iholle suihkun jälkeen. Nämä hedelmät joita on sarjoissa käytetty, ovat elintarviketeollisuuteen kelpaamattomia. Huippua että kaikki käytetään ja nykyään hedelmistä valmistetaan kosmetiikkaa. 8,90 e ( nyt tarjouksessa 7,50 e ).


Kumpaanko kesäsarjaan sinä ihastuisit enemmän?

8 kommenttia:

  1. Mä ihastuin tähän sitruunaan aivan täysin ♥ Yleensä tosin tykkään muutenkin sitruunan tuoksusta, mutta tässä viehätti erityisesti se makeus. Ei tullut astianpesuainefiilistä :D Mulla on tästä suihkugeeli ja vartalonkuorinta. Vartalojogurtin koostumuksesta tykkään kans tosi paljon, mutta vartalovoiteita on varastossa niin paljon, etten viitsinyt sitä nyt hankkia. Ei sillä etteikö suihkugeelejäkin kaapista jo löytyisi... :D Itseasiassa laitoin juuri viikonloppuna tilaukseen yhden lisäpullon tästä sitruunasta sekä suihkugeelin ja käsivoiteen siitä kurkkusarjasta. Vaikka se kurkkusarjakin vaikuttaa tosi kivalta, niin kyllä sitruuna vie itselläni voiton tuoksussa :) Tosin kurkkutuotteet ovat viilentäviä, joten voisivat kesähelteillä olla aika ihania! Harmi ettei tähän sitruunasarjaan kuulunut kuin kolme tuotetta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen kanssa että sitrus on paremman tuoksuinen kuin kurkku. Mulla ei ole kuin yksi TBS vartalojogurtti tämän lisänä niin eiköhän nuo tule käytettyä :)

      Poista
  2. Sitrustuoksut ovat ihania. :D Sattuneista syistä olen kiertänyt kaupat kaukaa viime viikkoina. Tätä haluan käydä tuoksuttamassa.
    Jotenkin kesäsarjat jäävät talvisarjojen jalkoihin, vaikka kesällä on ilmestynyt todella ihania tuoksuja.
    Vineyard peach on ollut lempparini TBS-tuoksuista. Virgin mojito oli myös kiva ja samaten peppermint candy cane. Näin vähän aiheesta innostuen. ;)

    Aurinkoista loppuviikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peppermint on ihana ja Virgin Mojitosta pidin kans tosi paljon. Joku aika sitten käytin muuten jonkun sitruksen tuoksuisen hajuveden samplen ja se oli kyllä ihana :) Mukavaa viikonloppua :)

      Poista
  3. Mä jotenkin heti ajattelin, että tän Zesty Lemonin on pakko olla sitruunaversio Virgin Mojitosta, joka on paras ikinä TBS:n tekemä sarja. Onneksi oli juuri niin. :D

    VastaaPoista
  4. Noi vartalojugut on ihan parhaita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3