perjantai 24. huhtikuuta 2020

Vihreät retrokynnet

*Saatu ilmaistuote.

Tänään kynnet jotka meinasi mennä ihan pilalle :) Lakkasin kynnet ihanalla keväisen vihreällä Color Clubin Martian, Martian, Martian* lakalla. Lakan kanssa ei ollut mitään probleemaa, kuten ei Color Clubien kanssa yleensäkään. Lakka peittää kahdella kerroksella.


Yritän käytellä pois vanhoja decaleitani, nämä ovat Blue Sean valmistamat. Mielestäni olen huomannut näiden menevän vuosien saatossa vähän huonoiksi. Irtoavat hankalasti taustastaan, eivät asetu kynnelle vaan irtoilevat ja niitä saa painella ihan hulluna :/ lisäksi testasin uutta päällyslakkaa joka oli virhe...Picture Polish Looking Glass lupaa kynsille kirkkaan pinnan ja hyvin nopean kuivumisen. Looking Glass onkin mukavan nopea kuivumaan ja kuivattaa alla olevan märähkön lakan. Decalit vaan rupesivat repeilemään tämän kanssa, kuten pikakuivattajien yleensäkin. Voi harmi, tykkäsin nimittäin lakan väristä ja decaleista yhdessä. Tämä just harmittaa että kun kerrankin koristelen, ne menee sitten pilalle :/ kyllä näistä kuitenkin ihan ookoot tuli ja annan todellakin Looking Glassille vielä mahdollisuuden, korkkasinhan sen ihan vasta. En tiedä miksi se sulatti decalit niin pahasti vaikka paksu kerros enkä hankaa sudilla decalia...Mutta tuli jo ikävä Seche Viveä :DD se on ihan täydellinen päällyslakka :)

Onko teillä kokemuksia Looking Glassista? Mitä tykkäät retrokynsistäni?

18 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet!
  Mä laitan decalin päälle aina vesiliukoista lakkaa niinkuin Unt, en uskalla laittaa suoraan päällyslakkaa.
  Leimojen päällekin lakkaan smudge prove- lakkaa koska nykyään nekin leviää jokaisella pikakuivattajalla, mikä lie taas tähdissä;)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit lakkaukset! -HH

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka upeat kynnet! Millonhan sitä ite innostuis tarttumaan lakkoihin ja decaleihin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei kyllä itsekään innostu enää kovinkaan usein vaikka joskus syntyy näinkin kivoja kynsiä ;)

   Poista
 4. Ihana vihreä. :) Nätit kynnet.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kynnet ja tosi nätti vihreä lakka. :) Ei mitään kokemuksia looking glassista. :)

  VastaaPoista
 6. Nää on ihanat<3 Looking Glass on hyvä, jos ei ole mitään koristeluja :D Mulla se myös repi siirtikset, sotki leimat ja ihan kaikki muutkin kynnet missä on enemmän kuin yksi lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) "kiva kuulla", ei ollut vika siis käyttäjässä :) muutoin se on ollut hyvä päällyslakka!!

   Poista

Kiitos kommentista <3