lauantai 4. huhtikuuta 2020

Jeffree Star paleteilla tehtyjä meikkejä

Jeffreen luomiväripaletit on kyllä mun lemppareita :) kuten olen varmasti toitottanut moneen kertaan. Omiksi lemppareiksi on noussut Blue Blood ja Alien. Tässä taas muutamia meikkikuvia.



Conspiracy värit Diet Cola, Diet Root Beer ja My Ride`s Here. Tosi klassinen ja kiva meikki töihinkin! Conspiracystä olen tykännyt tosi paljon! En osaa nimetä mitään lempisävyjä kun olen niin monenlaisia meikkejä tällä kokeillut :) yleensä en hopeista luomiväreistä hirveästi välitä mutta tämä Diet Cola oli upeasti kimmeltävä :)





Blue Blood sävyt Crystal Flesh, Untouchable, Celebrity Skin, Cremated ja Undertaker. Blue Blood saattaa olla paras JS -palettini. Tykkään tosi paljon sinisen sävyistä ja tässä paletissa on monia eri mahdollisuuksia ihan arkisiin työmeikkeihinkin. Tämä meikki oli ihana kun jaksoin häivytellä kunnolla eikä tämä ole niin sininen, vaikka käytin tummia harmahtavia sinisen sävyjä. Upea ja yllättävän tasapainoinen paletti verrattuna Conspiracyyn.




Alien sävyt Titan, Phone Home, Probe ja Area 51. Tämä meikki tuli tupareihin joten sen piti kestää yömyöhään asti. Tein hiukan tuplapohjustaessa sen virheen että vein silmämeikinpohjustajia liian ylös ( Wet´n`Wild & MAC Paint Pot ) ja nehän tietty tarrasivat ihoon kunnolla --> mummokurtut näkyviin :/ harmitti sitten mutta ajattelin että ihmiset on niin kännissä ettei ne tajua. Itse olen aina vähän sellainen iisimmin ottava enkä vedä perseitä. Paitsi kerran lipsahti ja hävettää vieläkin. 
Alien on ollut mieluinen paletti. Se oli välillä syrjässä mutta sitten otin uudelleen esiin ja taas uudelleen...oon meikannut tällä aika paljon töihin, Interstellar yläkulmasta on lempisävyjäni, samaten harmaa Tall Grey ja sinappinen Martian Soil. Mukava omistaa tämä paletti :)


Onko sulla mitään näistä kolmesta paletista? Mikä on suosikkisi heistä?

10 kommenttia:

  1. Ei oo yhtään. Noista alien olis houkuttelevin.
    Todella kauniita meikkejä osaat tehdä!!

    VastaaPoista
  2. Nättejä meikkejä ja hyvä, kun ovat mieluisia paletteja. :)
    Meikkasin tänään pitkästä aikaa. Käytin Ablaze-palettia (yllätys ;D). Sillä on ilo meikata. :)
    Aurinkoista lauantaita sinulle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ablaze on yksi lempipalettejani <3 Mukavaa sunnuntaita TQ :)

      Poista
  3. Alien on näistä paras, se sinapin keltainen on upea. Shanen paletista saa poskipunan, highlighter n ja bronzerin, joten siinä mielessä monipuolisempi.

    VastaaPoista
  4. Jeffreen luomivärit ovat myös mun suosikkejani ♥ Niissä on niin loistava laatu ja tykkään myös tosi paljon tuosta palettien ulkonäöstä ja visuaalisuudesta, vaikka ne eivät kaikkein helpoimpia säilytettäviä olekaan :D Mun suosikkini on tällä hetkellä Blood Lust, koska sen sävyt ovat just sellaiset, joita rakastan.

    Tosi kauniita meikkejä kaikki! Etenkin tuo Alien-paletilla tehty on todella upea :)

    VastaaPoista
  5. Mitään noista ei oo, mut Blood Sugaria oon himoinnut jo pitkään. Tosin noita luomivärejä on niin paljon että en varmaan sitä tuu koskaan ostamaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3