keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Huhtikuun kauneussuosikit

Hei! Keväisten kauneussuosikkien vuoro :) nyt voidaan jo oikeasti puhuakin keväästä, täällä nimittäin alkaa pellot näkyä ja tiet olla sulana. Pienestä pääsiäisen takatalvesta huolimatta ;D 


Sleek Solstice highlighter tuli lf joulukalenterista. Käytin tätä monta viikkoa liki kyllästymiseen asti :DD tosi kaunis rasia, hyvät sävyt ja kunnon hohto poskipäillä! Ihana paletti joka kannattaa kyllä hankkia, ihanaa luksusta arkeen :) ainoastaan tuo voidemainen sävy on jäänyt käyttämättä, kaikki muut sävyt sopivat iholle hyvin vaikka ovat "värillisiä". 

Mavala Mava-strong aluslakka tuli minulle Trind Nail Repairin tilalle. Suomesta ei saa enää vanhaa kunnon Nail Repairia, formaldehyde on kiellettyjen ainesosien listalla. Enkä ole ikinä löytänyt muuta hyvää aluslakkaa joka oikeasti auttaa liuskoittumiin. Moni muu aluslakka vaikuttaa alussa hyvältä mutta ei pidemmän päälle auta kynsien kuntoon. Ja monet olen kyllä testannut ;D
Mava-strong sisältää mm.keratiinia joka olisi hyvä ainesosa kynsille, siksi halusin luottaa tämän tehoon ;) Olen käyttänyt tätä helmikuun loppupuolelta. Pullo on aika lilliputti mutta saapahan käytettyä pois ennen jankkiintumista. Harmi kun tätä ei myydä täällä vaan joutuu aina tilaamaan netistä. 

Mulla on ollut kynnet aivan pskana. Talvi kyllä teki taas tehtävänsä, ihan sama homma oli vuosi sitten. Muistan kun kaikki meni vereslihalle ja oli ihan hemmetin kipeet sormenpäät. Nytkin vedin kaikki melko lyhyeksi. Osassa kynsissä on liuskoittumia ja se masentaa. Tuntuu ettei pituus kasva ja itse käännän veistä haavassa katselemalla vanhoja kynsikuviani. Kuka muistaa sen ajan kun mulla oli kauniit ja pitkät kynnet?? No ehkä se on vielä saavutettavissa mutta toisaalta haluanko sitä enää? Nyt haluan kynteni olevan hyväkuntoiset, pituudesta viis. Mava-strong on auttanut hyvin eikä uusia liuskoittumia ole tullut. En sano että tämä on se oikea ja loppuelämän aluslakkani mutta auttaa kyllä liuskoittumiin kunhan ne viilaa tasaiseksi!! 


IsaDora Hypoallergenic mascara on herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille suunniteltu mascara. Se ei sisällä ylimääräisiä ainesosia joten ei ärsytä silmiä. Harjapää on kuminen ja siro mutta ripsiväri tekee mukavaa jälkeä. Se on siisti ja helppo käyttää, ei ikinä tuhri päivän aikana eikä varise. IsaDoralla on ollut aina hyvät ripsivärit joten tätäkin oli kiva kokeilla ja havaita hyväksi :) ripsiväriä on nimittäin oikeasti hankala ostaa jos olet kosmetiikka-allerginen, incit on syynättävä tarkkaan ja googletettava. 
Itse olen siis allerginen propyleeniglykolille joka myös propanediolina tunnetaan, silmien lähellä käytettävissä meikeissä se aiheuttaa minulle silmien kirvelyä ja vuotamista.


NYX Bare With Me Multitasking Spray on ihana monitoimisuihke! Se sisältää aloe veraa ja kurkku-uutetta. Se sopii kosteuttamaan ihoa ennen tai jälkeen meikkaamisen, mutta itse tykkään käyttää sitä kostuttamassa meikkisivellintä! Tästä pääsemme Bohon meikkivoiteeseen...

Boho meikkivoide on ollut ahkerassa käytössä koko lopputalven. Se on niin ihanan kevyttä, kuulasta mutta silti peittävää. Sopii hyvin työpäivään kun en halua niin raskasta meikkiä.Tämän levityksessä on omat niksinsä etenkin jos olet kuivaihoinen. Löysin kivan combon joka toimii eli NYX Bare With Me suihke jolla kostutan Real Techniques Buffing Brushin. Levitän meikkivoiteen pienin vedoin, pieni alue kerrallaan. Meikkipohjasta tulee ihanan kosteutettu ja kuulas. Tykkään! Jos vielä kaipaa tasoitusta, kaiken voi viimeistellä kostealla meikkisienellä.


Huhtikuussa olen löytänyt pari kivaa luomiväripalettia. essencen The Rose Edition sisältää nudeja, hohtavia ja pari punertavaa sävyä. En käytä töissä värikkäitä meikkejä, aina mennään nudella. essencen paletti on mukavan pigmenttinen ja helppo käyttää, ulkonurkankin saa äkkiä varjostettua kahdella reunimmaisella sävyllä. 
Mutta ihan paras meikki on tummahko smoky tummilla varjostuksilla. Se vaan istuu raskaille luomille parhaiten. Pretty Vulgarin Nightingale sisältää kaikki perussävyt tummempaan nudemeikkiin. Tummuutta voi säädellä hyvin. Pigmenttiä on kiitettävästi, kiiltoa luomelle ja mattaa varjostuksiin. Tämä on kyllä mahtava paletti ja erityisen ilahtunut olin kun löysin sen edukkaasti kirpalta, muuten ei olisi tullut hankittua :) tosi hyvä myös matkalle mukaan koska tässä on kaikki sävyt monipuoliseen meikkiin.

Miten pitkällä kevät on teilläpäin? Mitä suosikkeja sulla on ollut tässä kuussa?


22 kommenttia:

  1. Mun kynnet on kans ihan tuusana tästä jatkuvasta käsien tehopesusta ja käsidesillä lotraamisesta. Lakat tuppaa lohkeilemaan etenkin kynsien kulmista:( Tulin toiveikkaana lukemaan postausta, kun näin mavalan pullon esikatselukuvassa, koska ajattelin, että olet löytänyt jonkun uuden super-aluslakan Trindin tilalle. Saakohan tuota Mavalaa mistään kaupoista? Mistä olet tilannut sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toinen aluslakka nyt testissä Mavalan seurana, kumpikaan ei valitettavasti ole yhtä super kuin Trind. Siis tämän pullon olen saanut Maria Glow:lta mutta Mavalan kynsienhoitotuotteita olen joskus nähnyt Cittarissa ja Sokkarilla :)

      Poista
  2. Solstice on ehdottomasti yksi ihanimpia highlighterpaletteja mitä on<3 Voidemainen sävy ei mullakaan oo kovin paljon päässyt tosta paletista käyttöön, mutta esim. sen alapuolella oleva kellertävä sävy on melkein kokonaan loppu jo :D Bohon meikkivoide alkoi kiinnostaa, täytyy ehdottomasti pitää se mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, aika hyvin oot saanut sitten käytettyä sitä ;)

      Poista
  3. Mun suosikkeja tässä kuussa on ollut meikeistä Misshan bb voide (punanen tuubi) ja it cosmeticsin peiteaine ja Urban Decayn sinkkunappi Sin ja Macin luomiväripaletti amber times nine, josta yks nappi jopa kului loppuun eli kitties. Parissa muussakin ja tossa Sinissä on iso pannu jo. Tänään laitoin pitkästä aikaa bare mineralsin complexion rescueta meikkipohjaksi...ja taidan sen tuubin käyttääkin nyt loppuun...on ihana ja vanhin kokoelmassani😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut tuo Misshan bb ja se oli hyvä! Mulla on Amber Lights solonappina, mukavasti kuoppaakin jo. Jos muistan oikein niin se löytyy tuosta paletista :)

      Poista
    2. Piti tsekata...en löytäny että amber lights ois tossa paletissa. Enkä näköjään sitä sävyä omista. Täytyypä googlata se.

      Poista
    3. Eipäs näköjään olekaan vaikka luulin niin :) joku mielikuva mulla oli mutta voi olla että sekoitan johonkin muuhun tai nimi on antanut vaan ymmärtää Amber Lightsin olevan siinä :D

      Poista
  4. Oon tykänny Nablan highlighterista tosi paljon, toisenkin sävyn vois hankkia. Vanha Max Factor healthly skin meikkivoide on uudelleen käytössä ja on näköjään poistumassa, ylläri! Ihanan näköisen pinnan jättää, pitää jostain metsästää uus pullo ihan varmuudeksi.
    Jeffreen Jawbreaker paletti on enimmäkseen käytössä, sopivasti pastellisia sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei Jawbreakeria olekaan vaikka se aina vähän himotuslistalla onkin ;)

      Poista
  5. Mulla tuo Trindin tuote kirveli sormenpäitä aivan tavattomasti jopa kynsien läpi! Huh.

    Mailtiques-merkkiset lakat auttavat hyvin liuskoittuviin kynsiin, kunhan aloittaa miedommilla, ja vaihtaa stydimpiin, elleivät ne auta. Omat kynteni kaipaavat myös rasvaamista ja niille on sopimus hyvin se Vaselinen vaaleanpunaisessa tuubissa/pullossa myytävä käsi- ja kynsivoide. Niillä mennään ja suhteellisen hyvillä kynsillä tätä nykyä. Blogissani olen näistäkin kirjoitellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyypä syventyä näihin ;) Trind on kyllä tymäkkää tavaraa :/

      Poista
    2. Typo: Se on tietty Nailtiques, N:llä. Ebayssa on eräs puolalainen kauppias, jolta yleensä ostan. Toimittaa nopsaan, eikä postimaksukaan päätä huimaa.

      Tuota Vaselinen voidetta näin muistaakseni ainakin Prismassa, varmaan löytyy muistakin marketeista.

      Poista
    3. Vaselinea mulla on ollut, se oli hyvä. Katselin tuota Nailtiquesia mutta aika kallista on. Jos sulla on linkata edullisempi kauppias niin linkkaa ihmeessä <3

      Poista
  6. Mulla on mennyt koko alkukuu niin sumussa, ettei ole mitään suosikkeja sen kummemmin kertyä. Tosin, Essencen peel off base-lakkaan olen ihastunut. Niin helppoa, kun ei tarvitse kynsilakan poistoainetta sitten ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on OPI ja UNT vastaavat, ihanan helppoja mutta en voi käyttää nyt kun kynnet on niin liuskoittuneet :/

      Poista
  7. Essencen nudepaletti on kyllä niin ihana, jos mulla ei olis jo ennästään useampaa nudepalettia ostaisin. :D

    Täällä ei ainakaan ole lunta maassa (ei ole pysyvää ollut koko talvena), joten siltä osin kevät on pitkällä. Lämpötilojen puolesta ei niinkään. :/

    Mun ehdottomia lemppareita on olleet tässä kuussa monet Paula's Choicen tuotteet ja korkkasin pitkästä aikaa Sensain sen alkuperäinen 38 mascaran, jossa on pieni harja (oon välissä käyttänyt varmaan 1,5 vuotta aina jotain niistä muista) ja muistin heti miksi se taitaa olla mun lemppari niistä kaikista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä vielä lunta mutta vinhaa vauhtia sulaa pois :) ellei tule taas huomenna lisää ;D

      Poista
  8. Siitä UD.n ripsarista tulikin käytön myötä ihan hyvä. Jotenkin jännästi notkistui se massa. Tykästyin tosi paljon siitä Goodieboxista tulleesta silikoni kasvoharjasta. Tehostaa paljon puhdistusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa siitä harjasta ja monesti ripsivärikin paranee käytön myötä :)

      Poista
  9. Minulla on ollut yllättävän vähän liuskoittumia. Ilmeisesti rock base on toiminut. :) Liuskoittumia tulee etenkin silloin, kun en ole lakannut viikkoon tai kahteen värilakalla. Kynsien kärjessä oli talvella liuskoittumia jonkin verran, muttei onneksi pitkää aikaa. Kynsinauhat kärsivät todella paljon kylmistä ilmoista. Ne ovat ihan kuivat ja otin Solar Oilin käyttöön tällä viikolla.

    Huhtikuu on ollut ihonhoidon kuukausi ja olen hoitanut kuivuutta maaliskuussa ostamillani Absolutionin kasvovedellä ja öljyllä. Naamaa kiristää paljon vähemmän tai ei lainkaan verrattuna tammi-maaliskuuhun.:)
    Meikeistä olen kokeillut Bohon volume & green -ripsiväriä, jolla saa pitkät ripset, sekä TBS:n bb:tä. Kumpikin ovat vielä testissä, joten tarkemmat arviot myöhemmin. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin alkaa ihon kuivuus hellittää, ilmeisemmin kun ilmat lämpiävät :) Rock Basen kyllä ostan kokeiluun kun pääsen joskus IsaDora hyllyn ääreen ja muistaisin sen napata mukaan :D

      Poista

Kiitos kommentista <3