perjantai 10. huhtikuuta 2020

Goodiebox Limited Edition - Vegaaninen kauneusboksi

Goodiebox julkaisee Limited Edition bokseja joista ensimmäinen on vegaaninen kauneusboksi. Tämän boksin sisältö on etukäteen kurkattavissa joten voi päättää olisiko siinä mieluisia tuotteita. Boksin voi lunastaa gb pisteillä kuten itse tein. Muutoin boksi maksaa 29,95 e. Kyseessä on LE tuote eli myynnissä niin kauan kuin bokseja riittää. Ja siis kaikki tuotteet on vegaanisia ;D



Bilou Tasty Donut Shower Foam / arvo 6,50 e

Olen aika ihastunut suihkuvaahtoihin! Ne ovat käteviä sheivaillessa ja muutenkin miellyttävän tuntuisia. Mansikkadonitsin tuoksuinen suihkuvaahto olikin boksin kiinnostavimpia tuotteita. Ja tuoksuu älyttömän hyvältä! 


Human+Kind Moisturizing Facial Cream / arvo 27,50 e
Ärtyneelle iholle sopiva kasvovoide joka sisältää aloe veraa, shea- ja kaakaovoita. En ole oikein kiinnostunut tämän merkin tuotteista enkä halua avata näin isoa tuubia kokeilumielessä. Lähtee siis jollekin kellä tulisi käyttöä ;) tällähän voisi hoitaa myös raskausarpia tai ekstrahoitoa kaipaavia ihonkohtia.

Manicurist Bird Of Paradise - Green Nail Lacquer / arvo 14 e
Kestävän kehityksen periaatteella valmistettu, 84% luonnonmukainen kynsilakka, jonka ainesosina on mm.peruna, vehnä, luonnollinen kaakao ja bambu-uute. Olisin itse toivonut jotain muuta sävyä, esim. nudea tai punaista, toki tämä on keväinen jos mikä, mutta persikat/korallit/lohenpunaiset eivät sovi ihonsävylleni. Kiinnostava kuitenkin kokeilla ihan uutta merkkiä. 


Raunsborg Hand Cream / arvo 16,70 e
Tylsästä pakkauksesta huolimatta superhyvä tuote! Koivun tuoksuinen, käsiä ihanasti kosteuttava voide. Tämäkin merkki on mulle ihan outo enkä tosiaan pakkauksen perusteella olisi kiinnostunut. Toinen suosikkituotteeni boksissa!


Maria Nila Head & Heal Hair Masque / arvo 33 e
Vegaaninen, sulfaaniton ja parabeeniton hiusmaski Maria Nilalta joka on muuten hirmuisen laadukas merkki! Mielestäni tämä oli boksin tähtituote ja innosti tilaamaan koska pelkästään tämän arvo jo heittämällä kattaa boksin hinnan. Tämä naamio hellii hiuspohjaa, suojaa väriä ja ehkäisee hilseilyä. Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia. Ehdottomasti käyttöön!! 


Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir / arvo 38 e

Vitamiineja, ruusuvettä ja mineraaleja sisältävä kauneuseliksiiri iholle. Tämä on koostumukseltaan aina hehkuvaa ja itse karsastan tälläisiä ;D mietin siis vielä avaanko tämän vai laitanko kiertoon. En halua avata arvokasta tuotetta kokeilun takia ja havaita etten tykkää, pahimmillaan jää vaan kaappiin seisomaan ja homehtumaan. Mieluummin kierrätän suoraan niin onpahan mieluisampi tuote jollekin muulle ;)

Tiesin kyllä etukäteen ettei minulla ole käyttöä kaikille tuotteille, mutta silti koin saavani "rahoille vastinetta". Boksin arvo oli n. 136 e. Odotan kyllä tosi innolla muita Goodieboksin LE -bokseja, meikkiboksi olisi nimittäin ihan huippu! Tämä boksihan oli aika ihonhoitotuote painotteinen eikä vegaanituotteet ole mulle välttämättömiä, mutta ideana tämä on hirmuisen kiva ja sisältö kyllä hyvin harkittu. Olen kyllä muutenkin tykännyt Goodieboksista pääosin. En kyllä voi valittaa vaikka pakko on välillä inistä jostakin ;D

Mitä ajatuksia vegaaniboksi herätti? 

Ensimmäisen Goodieboksisi saat puoleen hintaan tilaamalla sen linkkini kautta. Saan linkin käytöstä gb pisteitä itselleni :)

14 kommenttia:

  1. Musta on kiva, että näiden erikoisboksien sisällön näkee etukäteen. Olen pariin otteeseen tilannut LF:n vastaavan ja sisällöt on kyllä olleet superkivoja.
    Näistä tuotteista itsekin nostanut tähtituotteeksi tuon Maria Nilan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Maria Nila oli kyllä suurin syy boksin tilaamiseen <3

      Poista
  2. Oi, jännän kuuloinen kynsilakka ja mun ihooni taas oikein passeli väri. Täytyykin pitää silmät auki, jos tulisi joskus vastaan. Kerro toki kokemuksia, jos kokeilet tuota. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron, mikäli päädyn kokeilemaan :) mulla on vaan yksi tuon värinen ja aina kun sillä lakkaan, on olo outo väärän värisessä lakassa. Korallit ei istu yhtään viileän väriselle iholle. Muutoin olisi kiinnostanut kokeilla kun ihan kiinnostava merkki olisi :)

      Poista
  3. Toi kynsilakka näyttää massiiviselta, ihan kuin 30 ml pullo =D

    VastaaPoista
  4. On kyllä varsin muhkea sisältö. Itsekin olen Goodieboxin boxeista tykännyt, meikkejä toivoisin olevan enemmän tosin, vielä on ollut ihonhoitopainotteista.

    Mukavaa pääsiäistä Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä saisi olla kyllä enemmän! Ihanaa pääsiäisen aikaa Tiia ja terkkuja pikku killille <3

      Poista
  5. Koin nyt tässä postausta lukiessa oivalluksen, että mullekaan ei vain sovi tuon sävyinen kynsilakka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten sulla varmasti on viileän / neutraalin värinen iho :) silmämeikissä mulle sopii vastaavat sävyt mutta huulissa, poskipunissa tai kynsilakoissa ei ;)

      Poista
  6. Mä tykkäsin boksista tosi paljon ja tuo eliksiiri ei ole ollenkaan niin hehkua antavaa kuin voisi väristä päätellä. Imeytyy hyvin iholle ja jättää vain aavistuksen hehkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kuulla! Minä jotenkin pelkäsin tuota ihan liian hehkuvaksi ;D

      Poista
  7. Kivan monipuolinen sisältö tässä boksissa. Teemaboksit on hyvä idea ja niiden sisällön näkeminen etukäteen. :)
    Minä tilasin jo viime syksynä Madaran syksy ja kevät boksit, joista jälkimmäinen saapui maaliskuun lopulla. Sisältöä en tiennyt etukäteen, mutta arvasin sen sisältävän uuden hyaluronigeelin. Sen lisäksi oli luomi-poskiväri sekä konsentraatti. Kaikki vegaanisia.
    Jos GB:ltä ilmestyisi luonnonkosmetiikkaa sisältävä LE-boksi, voisin tilatakin. :) Saatko LE-boksin tilauksesta gb-pisteitä? :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kyllä varma saako siitä pisteitä :) luonnonkosmetiikkaboksi olisi ihana <3 itse mietin sitä Jolien jotain kevätboksia mutta jätin vielä tilaamatta...

      Poista

Kiitos kommentista <3