maanantai 27. tammikuuta 2020

Tammikuun kosmetiikkaostokset + Goodiebox alekoodi

Moi! Aika ruotia vuoden ensimmäiset kosmetiikkaostokset. Mulla ei ole kuukausittain varsinaista budjettia ostoksille, vähän rahatilanteen mukaan mennään. Ei nyt ihan satasia kannata syytää, mitä vähemmällä aina selviää niin sen parempi ;) 
Tammikuussa tulikin sitten autoveroa, sähkö- ja vakuutuslaskua...hammaslääkärilaskuja ( mutta nyt on puhdas suu ) ja mitähän vielä?? Loppukuu meni tosi tiukalla linjalla mutta kivoja juttuja sain kuitenkin hankittua!


Kuukausi alkoi varsin ihanilla ostoksilla :) ja mikä parasta, ne olivat ilmaisia! MAC Ruby Woo huulipunan hain Kuopion Sokoksesta B2M palautuksessa. Urban Decay Naked Honey paletti tuli hankittua joululahjaksi saamallani lahjakortilla. Olin haaveillut paletista pitkään ja nyt sen sain. Tykkään Naked paleteista joten olihan tämä hankittava joukon jatkoksi.


Toisella Kuopion reissulla ostin Prismasta kaikkea käyttötavaraa mitä ei täällä myydä. X-tra kynsilakanpoistoainetta parikin pulloa, Erisan puhdistusemulsiota, huulirasvaa ja meikinpoistoliinoja. Lisäksi olen ostanut kaupasta essencen ripsarin ja hiuslakkaa, kaikista perusostoksista ei tule aina otettua kuvia. Ostokset 25 euroa. 


Olen kärsinyt kuivasta silmänalusihosta joka ikävästi korostaa juonteita meikatessa. Ongelmaa korjatakseni ostin Laura Mercierin Secret Brightening Under Eye Powderin. Puuteri 17 e.


Luin Bette Boxin ja Goodieboxin yhdistymisestä ja koska olen miettinyt jo aiemmin Goodieboxin tilaamista, päätin laittaa nyt tilauksen menemään.
Ensimmäisen Goodieboxin saa puolen hintaan ( 12,45 e ) joten se houkutti tilaamaan. Jos Goodieboxin tilaaminen mietityttää, saat sinäkin ensimmäisen boksisi puoleen hintaan tilaamalla tämän linkkini kautta ( saan linkistä Goodiebox pisteitä itselleni ). 

Kuukauden kosmeostot 54 e. Siis 54 euroa!! Aika hyvin meni. Veikkaan kyllä että ensi kuu on myös yhtä tiukka. Tuli sähkönsiirtomaksu, vakuutus ( TAAS ) ja kaikki laskut päälle. HUOH. Aina olisi himotuksia mutta voi pohtia onko ne vaan pelkkää himotusta vai oikeaa tarvetta ;) himotuksia ehtii ostaa sitten kun on enemmän rahaa.

Miten sulla meni tämä kuu?

'

30 kommenttia:

  1. Todella paljon sait vähällä rahalla! :) minä tilailin ihan hurmoksessa Kicksin alesta kaikkea "turhaa" koska oli halpaa ja maksoin heti verkkopankilla ja tuli kyllä pieni katumus että rahaa meni turhuuksiin... Kun paketti saapui ja avasin niin tuotteita puuttui paketista. Kyllä ketutti siinä vaiheessa, että mua on huijattu. Onneks asiakaspalvelu vastas ja ilman turhaa vääntöä palautti rahat puuttuvista tuotteista ja olin jopa tyytyväinen etten niitä koskaan saanut ja rahaa säästyi kun palautui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinähän kävi lopulta hyvin ;D Kicksillä kyllä toimii asiakaspalvelu, itsekin käytän heidän nettikauppaa silloin tällöin. Nyt en uskalla edes aleja kurkata ;DD

      Poista
  2. Aika hyvin sulla meni😉
    Mä ostin vaan Nioxin shampoo/hoitoaine pakkauksen ja saman merkin muotoiluvoiteen. Olivat alessa joten vaan 25 e meni kosmetikkaan tässä kuussa. Yritän olla ostamatta tänä vuonna muuta kuin tarpeeseen. Ens kuussa tarvin hoitonesteen ja huulirasvan ehkä. Ja kivipuuterin. Siinäpä ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tarviin kohta uuden kynnenkovettajan ja kulmien värjäysjuttuja :) muutoin yritän olla huvikseen tilailematta ;)

      Poista
  3. Ja niin joo goodieboxi 12,45€

    VastaaPoista
  4. Vau, selvisit tosi pienillä kosmemenoilla tammikuussa! :D

    VastaaPoista
  5. Goodieboxin tuotteet ovat kivan freesejä olen tykännyt. <3 Naked paletti on kyllä aika ihana. Oma lemppari on edelleen Born to Run paletti.

    Kivaa uutta viikkoa Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei Born To Runia olekaan ;) mutta se on kyllä kiva paletti <3 Ihanaa viikkoa Tiia!

      Poista
  6. Topzin puhdistusliinoja en ole tiennyt edes olevan olemassa.
    Pitääpä katsastella sillä silmällä kauppareissuilla.
    Honey paletin pakkauskin on jo niin upea.
    Onneksi ei ole varaa ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ;D onneksi pukki toi <3 en ole minäkään tiennyt mutta en noita ostaisi toiste, enkä kyllä suosittele muillekaan :)

      Poista
    2. Uskon sun sanaasi enkä osta.
      Mun suosikkimerkki puhdistusliinoista on Simple.

      Poista
    3. Mä tykkään kans Simplen liinoista, Topzit on paljon kuivempia niihin verrattuina :)

      Poista
  7. Tässä kuussa ostin Sokoksen tarjouksesta Maybellinen peittarin ja meikkivoiteen. Melkein kaikki joulukuun ostokset tulivat tässä kuussa ja osa on vieläkin tulematta, joten niitä ei lasketa (=

    VastaaPoista
  8. Ei ollenkaan paha summa tästä saaliista! :D Mä oon myös käyttänyt Sokokselle saamaani lahjakorttia, kun piti ostella pakolliset hiusjutut (lakka, naamio ym.) kun vanhat vetelee viimeisiään. Omaa rahaa mulla on mennyt tässä kuussa vaan silmämeikinpoistoaineeseen eikä sekään ollut kuin muutaman euron. Toi Naked-paletti on hurjan kaunis<3 Haaveilin siitä aluksi itsekin ihan hirveästi, mutta ainakaan vielä toistaiseksi en anna itselleni lupaa ostaa yhtäkään uutta luomiväripalettia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Honey on kyllä nätti mutta onneksi sain sen lahjakortilla, se ei lämpimine sävyineen ole kuitenkaan se paras Naku mulle ;) sinisille silmille se taasen olisi ihana!!

      Poista
  9. Olipas maltillista! Itsekin sorruin tuohon boksiin. se ja pari muutakin juttua tuli hankittua. onneks alle satasella selvisin.
    Lukisin mielelläni puuterista arviot. Edullinen se kyllä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kirjoittelen siitä, se kyllä valitettavasti maksaa oikeasti enemmän kun tämä oli hyvä löytö...

      Poista
    2. Tuota jäin miettimään. Et LM puuteri maksaa kyllä lähemmäs viiskymppiä?
      Arviot tiskiin silti 😀👍

      Poista
    3. Tässäpä tulee; Täydellinen ja hienojakoisin omistamani puuteri sy-iholle. Pieni määrä riittää, tulos on " sisäisesti hehkuva " eli ei mitään kimallehippuja ja näkyvää kiillettä silmien alla. Tosi pieni määrä riittää eli vaikka kallis tuote, kestää ikuisuuksia! Muut puuterit jää näkyväksi, menevät juonteisiin tai korostavat kuivaa ihoa. Tämä ei. Ohut kerros peiteainetta ja tätä kevyelti siveltimellä päälle niin on hyvännäköinen silmänalusiho. Useampi meikkaaja/kauneusbloggaaja suositteli mulle tismalleen tätä puuteria ja uskalsin ostaa kokeilematta. Huuto.netistä löysin uuden avaamattoman näin edullisesti ;)

      Poista
  10. Kivoja ostoksia! :) Tuo Honey -paletti on tosi kaunis. Itse jätän sen hankkimatta, kun veikkaan että sävyt eivät mulle sopisi :/ Tuosta Laura Mercierin silmänaluspuuterista luin jostain kehuja, niin se vaikuttaa kiinnostavalta. Olisi kiva joskus kuulla sinunkin arvio siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa yläpuolella tulikin jo lyhyt ja ytimekäs arvostelu ;D kirjoittelen siitä varmasti vielä myöhemminkin mutta todellakin hankkimisen arvoinen puuteri, jos vaan omaa kuivan ja ikääntyvät sy-ihon <3 Honeystä on myös tulossa perusteellisempaa postausta ;)

      Poista
    2. Se kuulostaa kyllä tuon perusteella tosi hyvältä! Mulla on kuivuutta silmänympäryysalueella(kin) ja jotenkin monen puuterin kanssa näyttää ihan superkuivalta ja kiristävältä iho :D Täytyy laittaa muistiin tuo!

      Poista
  11. Tuo Honey- paletti on älyttömän ihana ja houkuttava! Pelkkä tuo ulkokuori on semmonen minkä takia sitä olen harkinnut, mutta vielä en ole *onneksi* sortunut :D Swatcheja selaillessa oon tullut siihen tulokseen että vaikka värit on kuinka ihania niin todella sopimattomia omiin silmiin sekä ihon sävyyn muutenkin :( omistan Smoky- nakupaletin ja siitäkin käytössä yleensä vain yksi sävy ollut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoky on kyllä ihana :) itse oon tykännyt siitä tosi paljon :) kannattaa kyllä harkita, niin teen itsekin. Googlailen swatcheja ja saatan miettiä hankkimista monta viikkoa. Pahin himo laantuu ja pystyy järjellä päättämään tarviaako oikeasti ;)

      Poista
  12. Voi tytöt;). Sinulla pysyi mopo käsissä, minulla ei. ;D Löysin kaikkea kivaa ja jännää alennusmyynneistä, niin pitkästä aikaa annoin palaa.
    Ensiksi, sisarukseni maksoi minulle valitsemani Hermèsin un Jardin en Méditerranée -tuoksun joululahjaksi. Tämä oli minun ns. lahjakorttini. ;)
    Löysin alesta myös kaksi nättiä Clarinsin luomiväripaletti nuden ja roosan sekä Isadoran Bronze Bliss -paletin. Nämä 52 euroa.
    Lisäksi pitkästä aikaa ostin kynsilakan - Essien treat love & color kuparisen lakan 156, jollaista en ollut ennen nähnytkään. Löysin myös Isadoran Rock basea todella hyvään hintaan;o, niin ostin niitä 2 kpl. Kynsiostokset 13 euroa. - Rock base on pitänyt hyvässä kunnossa minun kynteni tänä syksy-talviaikana, joten onneksi painajaiseni oli väärässä. :D
    Bioeffectin lahjapakkaus 33,50 euroa. Olin lukenut niin hyvää kommenttia tämän sarjan seerumista, että päätin kokeilla, kun iho kaipaa nyt kosteutusta.
    Jottei tämä riemu vielä loppuisi, niin Jane Iredale -poistoalesta ostin kauan ostoslistallani olleen Powder-Me SPF Dry Sunscreenin, huulipunan sekä meikinpoistoliinan. Flow cosmeticsin Peach-mineraalimeikkipuuteri tuli ostettua kesää ajatellen. Nämä yhteenä 100 euroa.
    Aika isoon summaan omalla kohdallani pääsin tällä kertaa. Jatkossa taas maltti on valttia. ;D

    Kivat ostokset oli sinullakin. :) Maltoin viime hetkellä Honeyn kohdalla. Odotan kuvia. ;) Erityisesti kiinnostaa esittely Ruby Woo'sta. Kävin sitä pikaisesti kurkkaamassa kaupassa, mutta kaipaan kuvia ja käyttökokemuksia. Minäkin ihmettelin miten sait noin halvalla LM-puuterin. Se selvisi kommenteissa. Hieno löytö ja odotan kattavaa esittelyä tuotteesta myöhemmin. Saattaa tulla ajankohtaiseksi minullekin sen hankinta. By Terryn hyaluronipuuteria olen jo harkinnut ajatuksen tasolla. ;)
    Ihanaa viikonloppua sinulle!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana tuoksulahja! Ihana sisko sinulla <3 Rock Base on itselläkin ostoslistalla ja tekisi mieli ostaa se Trindin tilalle mutta en ihan tiedä uskallanko ;) jos painajainen toteutuu sitten minulla!! Bioeffectin lahjapakkauss kuulostaa hurjan edulliselta! En ole kokeillut vielä sitä seerumia kun käytän ensin vanhoja pois. Mutta superhyväksi sitä kehutaan :) Minä lupaan kertoilla Rubystä ja puuterista, senhän kerrotaan olevan parempi kuin By Terryn, siksi valitsin ostaa sen ;) Ihania ostoksia sulla, välillä on lupa hullutella ;) Clarinsin luomivärit on kans ihkuja!!

      Poista
  13. Tuo Honey -paletti on niiiin ihana! Just mun sävyjä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3