perjantai 10. tammikuuta 2020

Muutama uusi A England

Moi! Tässä olisi loput lakat niistä uusista A Enkuista jotka sata vuotta sitten ostin. Tein vähän talvisia lakkauksia ja toiset kynnet oli mulla pikkujouluissa. 

A England Mod on yksinkertaisen kaunis musta hololakka. Mulle tummat ja simppelit lakat on rakkaimpia, näilläkin olen itseasiassa lakannut pariinkin otteeseen. Niin paljon lakoista pidin! Mod on melko samanlainen kuin Color Club Beyond jonka olen jättänyt leimauslakaksi. Tämän holokuvio on kyllä hillitympi josta jotenkin pidän nykyään enemmän. 


Leimauksissa tavoittelin jouluntunnelmaa Moyran Frozen laatasta, en tiiä itkeekö vai nauraa, en viihtynyt kynsillä montaa päivää ;D kynsien pituus myös alkoi ketuttaa joten nappasin ne lyhyiksi. Pari kynttä meni vähän liiankin lyhyiksi mutta siitähän ne kasvaa. 
Cesarin Satu on tarjonnut mulle monta kertaa Kiara Skyn aloituspakettia testiin mutta niin uppiniskainen olen että haluan pitää omia luonnonkynsiä ;DD en tiiä, toivottavasti ei tänä talvena mennä siihen pisteeseen että kynnet rapistuu, muuten täällä nähdään esittely Kiarasta ;)


Tässäpä swatchit Modista jotka on otettu toisella lakkauskerralla. Se on vaan niin nätti lakka!



Goth oli myös uusi lakka kokoelmassani. Tosi tumma ja syvä hennolla kimalteella. Tavallaan yksinkertainen mutta silti minua miellyttävä väri. Näyttää hyvältä myös lyhyemmillä kynsillä, en tykkää pitää koko ajan hirmu pitkiä kun ne tuntuu raapivilta ja ärsyttäviltä :) Gothia kaksi helppoa kerrosta, hyvä pigmenttinen koostumus ja helppo peittävyys. Hyvä lakata jne! Harvemmin merkin lakoista valittamista löytyykään paitsi pysyvyyden suhteen.



Gothin koristelut Hipsteri-Hippu leimoilla :D Leimat on siis MoYou London Hipster 26 laatasta. Jotenkin rupesi nuo leimatkin ärsyttämään, ihan pieleen meni keskisormesta kun leimasin liikahti. Teki mieli ottaa koko lakkaukset pois ja heitellä koristeluvälineet roskiin. Perus. Mulla kun se asia on joskus näinkin pienestä kiinni...nää oli mun pikkujoulukynnet muuten. Omissa työpaikoissa ei pikkareita ollutkaan joten onneks miehen työpaikan pikkujouluihin pääsee avecit mukaan :)



Mut semmossii. Mitä uusia lakkoja sinä olet lähiaikoina ostanut?

12 kommenttia:

  1. Mod on kaunis, ihan kuin se hohtaisi jostain syvyyksistä. Holo ei siis näytä olevan pinnalla vaan tulevan esiin tosi ihanasti.

    VastaaPoista
  2. Mä ostin kans muutaman A-Englandin vähän aikaa sitten, muuten on kyllä lakkaostokset olleet vähissä viime aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin, eipä näitä nyt hirveästi ole tullut shoppailtua :)

      Poista
  3. Nää sun upeat kynnet! <3 En ole nyt taas aikoihin ostanut lakkoja, jotkin kauniit holot kyllä houkuttais!

    VastaaPoista
  4. Mä en oo ostanut lakkoja aikoihin, koittanut saada kulutettua nykyisiä mikä tosi hidasta kun on geelikynnet. Nuo sun kynnet on kyllä niin kauniit!

    VastaaPoista
  5. Mun on pakko myöntää, et mä en meinannut eka muistaa milloin olisin ostanut viimeksi kynsilakan. Sit tajusin, et ostinhan mä joulukuussa Essien pikakuivattajan, mutta ennen sitä, ei mitään hajua. :D Ennen ostelin joka kuukausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ostin ennen joka kuukausi ja ihan useita kappaleita. Nykyään aika harvoin, ehkä jonkun kuukauden välein jokusen. Ennen ostin halpoja lakkoja silmät sumeina mutta nykyään vähän arvokkaampia mutta harkiten :)

      Poista
  6. Hurmaavat ja nätit lakat. Mod oli näistä suosikki ja iso plussa kuvista lakasta sellaisenaan. :)
    Lakkoja olen ostellut harvaseltaan, sillä kokoelmallani on vielä kokoa. ;)
    Viimeksi ostin Isadoran Rock basea, kun löysin alesta. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitäis kokeilla tuota IsaDoraa vaikka kesällä, nyt talvella ei uskalla Trindistä luopua ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3