keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Goodiebox Joulukuu 2019 + alekoodi

**Mainoslinkki

Hipheijaa! Toiveenne on toteutettu ja jatkossa pääsette taas lukemaan mietteitäni kauneusboxista, tilasin nimittäin itselleni Goodieboxin! Mullehan tuli Bette Box itse tilattuna ja pr-näytteenä vuosien ajan, mutta lopetin sen osittain kyllästymisen vuoksi ja boxi muuttui niin markettituotepainotteiseksi ettei enää napannut.

Goodieboxia mietin jo aiemmin ja kun se yhdistyi Bette Boxin kanssa ja ekan boxin sai puoleen hintaan, päätin sitten tilata boxin. Goodiebox ilmestyy kerran kuussa ja se sisältää 5-7 kauneustuotetta, arvoksi luvataan aina väh. 75 e. Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)


Goodiebox on myös ulkonäöltään kiva, boxi on jämäkkä ja sitä voi käyttää vaikkapa säilytyslaatikkona tai lahjalaatikkona jouluna tai synttäreillä. Minun tilaukseni alkoi joulukuusta ja tiesin mitä tuleman pitää. Joulukuun boksi sisälsi 5 tuotetta sekä extran kiitoksena tilauksesta.

Extratuotteena oli Ecooking Day Cream. Kyseessä on ihoa kiinteyttävä, kollageenia lisäävä kermainen, hajusteeton päivävoide. En tiedä vielä testaanko itse, nuita voiteita kun kerääntyi aikalailla joulukalenteristakin. Mutta ihan kivan kuuloinen tuote, luulen että kuulostelen ensin mitä muut tykkää ja päätän sitten testaanko ;) Arvo 36 e.

Niré Beauty Plush Powder Blush on upea glittervartinen puuterisivellin. Tämä sopii myös poskipunalle tai bronzerille. Tämä upea sivellin näytti niin hyvältä ja mieluisalta että tein tilauksen vähän tämän vuoksi ;D Arvo 16 e.

Phase Zero Makeup Metal Foil Eyeshadow on upea, hohtava vaalea ruusukullan sävyinen luomiväri. Näyttää ihanalta mutta lähtee eteenpäin, ei mulla tule käytettyä yksittäisiä luomivärejä ja nämä vaan ovat raskailla luomilla vähän hankalia. Arvo 10,05 e.


Jorgobé Refreshing Scrub Mask on 2-in-1 naamio ja kuorintavoide joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Sisältää jojoba kuorintarakeita ja aprikoosinsiemenöljyä. Tämä tulee itselle käyttöön, mielenkiintoisen kuuloinen tuote! Arvo 26,90 e.

Benefit Cosmetics BaDgal BANG! Mascara on ensikosketukseni tai ainakin kosketukseni pitkästäpitkästä aikaa Benefitin tuotteisiin ;D tuuheuttava ripsiväri kuulostaa hyvältä ja tulee kyllä käytettyä. Täysikokoisen tuotteen arvo 27,50 e.

Furr 3D Faux Mink Lashes tekoripset menevät eteenpäin. Kun mie en käytä! Arvo 17 e.

Kiva sisältö ensimmäiseen boksiin! Laskin arvoksi ilman extraa yli 90 e! Muutama aiempi boxi on ollut ihonhoitotuote painotteisempi, nyt kallistuttiin enemmän meikkeihin mikä on aina minusta kiva juttu ;D 


Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)Goodiebox ei sisällä näytteitä tai muuta skeidaa mitä Bettessä tuli. 
Oon seurannut nyt useamman Goodieboxin sisällön ja kaikki on olleet sellaisia joista maksaisi 24 e. Kauneusprofiili täytetään omissa tiedoissa ja vissiin tammikuun boksi on sitten ensimmäinen joka on suunnattu profiilin mukaan. Saa nähdä mihin suuntaan Goodiebox muuttuu Betten tullessa mukaan kuvioihin. En nyt usko että huonompaan kuitenkaan. Vaikka mullakin aina lähtee osa tuotteista suoraan eteenpäin, saan boxeista kuitenkin kivoja tuotteita omaan käyttöön ja uusia juttuja testattavaksi. Se vaan on kun kaapit pursuaa kosmetiikkaa ja ei kaikkea tarvii, niitä on laitettava eteenpäin. 

Mutta nyt minä haluisin kuulla sinun mielipiteesi Goodieboxista! Mitä pidit sisällöstä? Miltä Goodieboxin ja Betten yhdistyminen vaikuttaa?

18 kommenttia:

  1. Mä tilasin kans tän ja saan ekan boksin helmikuussa. Muita bokseja mulle ei nyt tulekaan, kun kyllästyin myös Betteen ja kaikki ulkomaiset, joskin kiinnostavat, boksit tulee niin pahuksen kalliiksi enkä oikein jaksais säätää minkään Shipitojen kanssa. Kiva saada taas pitkästä aikaa yllärijuttuja, tässäkin ois ollut kiva sisältö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en kyllä jaksa mitään Shipitoja niin ei ole tullut tilattua esim.Boxycharmia :) nämä tulee vähän hassusti jos sulla alkaa helmikuussa. Nyt on jo tammikuun loppu eikä tammikuun boksi ole lähtenyt vielä tulemaan minulle :)

      Poista
  2. Mulle tulee tämä kans. Tammikuun boksi oli kyllä jäätävä pettymys. Ootko samaa mieltä? 😏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä ole vielä lähetetty minulle, älkää spoilatko ;D

      Poista
  3. Boksin sisältö on kyllä hyvä ja toivon, että taso pysyy yhdistymisestä huolimatta. Mielenkiintoista minkälaisia boksi variaatioita nyt tammikuussa on liikkeellä ollut. Olen toistaiseksi vain nähnyt yhdenlaista eli saman boksin minkä itse sain viikko sitten. Minusta on vähän hölmöä ettei Goodiebox toimita kaikkia bokseja samaan aikaan vaan ripotellen pitkin kuukautta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, olis kiva kun kaikille lähetettäisiin yhtäaikaa! Ei ole tosiaan minun tammikuu edes tulossa vielä, pitää vaan yrittää olla spoilaantumatta :) siks en oo lukenut sinunkaan postausta!

      Poista
  4. Tässä oli kyllä kiva sisältö! Ja oon tyytyväinen, että Bettestäkin tuli nyt tammikuussa toi samainen sivellin, se on aivan ihana<3 Mä odotan mielenkiinnolla mitä Betten ja Goodieboxin yhdistyminen tuo tullessaan, varmasti taso ainakin nousee Betten tasoon verrattuna, mutta toivon silti, että mukana tosiaan olisi sitten myös niitä suomalaisia brändejä, kuten Lumenea jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenea olis kyllä kiva löytää Goodieboksistakin <3

      Poista
  5. Goodieboxeissa on kyllä ollut tosi hyviä sisältöjä! :) Mielenkiintoista nähdä kuinka Betteen yhdistyminen vaikuttaa sisältöihin. Nuo laatikot ovat tosi kivoja kun voi uudelleenkäyttää monella tavalla.

    VastaaPoista
  6. Tykkäsin joulukuun boxista tosi paljon, mukava sisältö kuten tässä uudessakin eli tammikuun boxissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää miks kaikki on jo saanut sen paitsi minä ;DD ei saa spoilata sitten :)

      Poista
  7. Tilasin! Oli hyvä tarjous. Ja noi sun saamat tuotteet ihan huippuja. Benefitin ripsarista en itse tykännyt. Mielenkiinnolla kuulisin sun mietteet siitä.
    Jes, nyt mulle tulee eka boksi!!😀💟

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, on se vaan kiva aina odotella sitä boksia :) kyllä mä kirjoittelen arviota siitä kunhan aikanaan testaan. Silmät on välillä niin herkillä etten uskalla kokeilla uusia, täytyy tuostakin tutkia inci ensin ;)

      Poista
  8. Oisin kans tykänny tosta benefitin ripsarista...tilasin boxin sun linkin kautta just ja tuun saamaan ilmeisesti tammikuun boxin. Googlasin sen eka..ja olin tyytyväinen siihenkin ja nyt unohdan sen saan yllättyä;)
    Kiitos koodista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiitos kun käytätte sitä <3 mä en ole spoilaantunut vielä tammikuusta, viikolla 7 kai se lähetetään mulle. Vähän hassua kyllä saada tammikuu helmikuussa ja miten nää nyt sitten tulee menemään. Vai jääkö mulla tammikuu välistä ja seuraava on helmikuun, saa nähdää ;)

      Poista
  9. Hyvältä näytti sisältö. Toivotaan, että yhdistymisen myötä myös postittaminen yhtenäistyy. ;) Viime aikoina olen mielummin ostanut suoraan tuotteet, jotka minua kiinnostavat. Saattaa olla, että jossain vaiheessa kaipaan taas boksia, johon joku toinen on puolestani valinnut tuotteet. ;)
    t, TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei ole tullut boksia yli puoleen vuoteen joten nyt oli aika kokeilla Goodieboksia ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3