tiistai 21. tammikuuta 2020

Chanel Black Pearl

Heipä hei! En omista kuin yhden Chanelin kynsilakan, mutta sitäkin ihanamman :) Chanelin Black Pearl on jossain vaiheessa nauttinut kulttilakan mainetta ja muistan että minunkin se piti saada ;)

En ole ikinä sen enempää höyrähtänyt ns.luksusbrändien lakkoihin. En ole kokenut niitä sen paremmiksi ja n.20 e on maksimihinta mitä alan lakkapullosta maksaa. En sano että tämäkään mikään hirmu uniikki lakka on mutta kiva tämä on omistaa!


Black Pearl on helmenhohtoinen tumma harmaa, jotenkin hohkaa vähän vihreääkin. On sellainen helmimäinen muttei liian kiiltävä. Peittää kahdella kerroksella. Ohut suti ei ole enää nykypäivää mutta onhan lakka jo aika vanhakin, pienen googlettelun mukaan ilmestyi 2010.


Muihin kynsiin laitoin valkean essence lakan päälle Milv decalit. Nämä ovat vanhempaa mallistoa. Muistinpa muuten pitkästä aikaa miten ihana päällyslakka NCLA Gelous? on!! Se sopii niin hyvin Milvien päälle. Pikakuivattava päällyslakka sulattaa Milvin ja joskus mulla on mennyt kynnet ihan mönkään :/ Gelous? on paksua geeli päällyslakkaa niin se ei tuhri Milvejä eikä muuten leimojakaan ;) se antaa lakkauksen päälle paksun geelimäisen suojan ja on aina kestänyt monta päivää. 
Ei suotta mun lempi-päällyslakkoja, olenkin käyttänyt tätä monta pulloa! Gelous? ei ole pikakuivattaja mutta se kuivaa kuitenkin nopeasti ja tekee kynnelle hyvän paksun pinnan, joka olisi hyvä suojaamaan etenkin näin talvella.


Kynnet oli ihanat vaikka on vähän ollut harmia kynsiraukkojen kanssa. Kuvauskäden keskisormen kynnessä on pitkä halkeama pystysuunnassa jota yritän elvyttää CND Rescue RXx:llä. Toivottavasti kynsi ei katkea tai kynsikuvat on historiaa vähäksi aikaa. Yritän pitää ne aika lyhyinä ja käytän aina suojakäsineitä töissä. Ja ulkona lapasia!

Hei mitä tykkäät Black Pearlista? Mitä sun kynsille kuuluu?


12 kommenttia:

  1. Kauniit lakkaukset! -HH

    VastaaPoista
  2. Black Pearl on ihana, Chanelhan tekee aina ne muotivärit kynsilakkoihin, jotka sitten kaikki muut kopsaavat kokoelmiinsa. Edelleen Chanelilla on kapeat sudit lakoissaa ja toivoisin niin, että edes vähän leventäisivät niitä. Tekisi lakkauskokemuksesta miellyttävämmän.

    VastaaPoista
  3. Olisikohan aika käydä Chanelit läpi. Aika monta huonoa niissä oli, lakka ei jotenkin asettunut, kaljuuntui tai tarvitsi liian monta kerrosta, osa taas oli tosi hyviä. Huvittavaa että super halvalla essencellä on tasalaatuisempaa kynsilakkaa. Black pearlistä tulee aina Pirates of Caribbean mieleen =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullekin, mustan helmen kirous :) tämäkin vähän kaljuuntui, siksi en ostaisi kyllä normaalilla hinnalla, halvemmalla saa parempia ;)

      Poista
  4. Gorgeous manicure! Black Pearl is such a classic - got it and love it :-D

    VastaaPoista
  5. Tosi nätti lakkaus! :) Mun kynsille kuuluu aika huonoa, kun olen ollut ulkona ilman hanskoja ja pesen koko ajan käsiä flunssapöpöjen pelossa.

    Muistatko sen tummansinisen Chanelin lakan, joka kaikkien bloggaajien piti joskus vuoden 2010(?) tienoilla hankkia? Minäkin ostin sen, mutta annoin pois, koska ei pysynyt mun kynsillä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku hatara mielikuva saattaa olla nyt kun sanoit...mulla sitä ei muistaakseni ollut, mulla on vaan tämä Chanelin lakka eikä ole ehkä ollut muita ;D Kiitos, kädet on kyllä kovilla, hirmu kuivat ja vaikuttaa se kynsiinkin :/

      Poista
  6. Kiva lakkaus. :) Olen kokeillut Chanelin lakkoja ja minulla ne eivät ole toimineet hyvin. Muistan, kun vuosia sitten oli kunnon Chanel-hypetys. ;)
    Näin viime yönä painajaista, että kynteni olivat todella huonossa kunnossa. ;/ Täytyy viikonloppuna vaihtaa lakkaukset ja tarkistaa tilanne. ;)
    Mukavaa viikonloppua!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no onpa ollut painajainen, nyt kynsille kunnon hemmottelua viikonloppuna ;) Oikein mukavaa viikonloppua <3

      Poista

Kiitos kommentista <3