keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Kesäkuun meikkilaatikko

Kesäkuun meikkilaatikossa haluan kertoa parista uudesta meikkipohjatuotteesta sekä ahkerasti käytössä olleista luomiväreistä :) mullahan loppui viime kuun loppuneissa meikkipohjat ja sain avata uudet! Olen nyt käyttänyt kerrallaan kahta meikkivoidetta, ettei kerralla olisi hirmu määrää avattuna. Eipä mulla näiden lisäksi olekaan kuin yksi MAC meikkivoide jemmassa ;)


Missha BB-voide tuli ostettua viime kesänä kun Misshat rantautuivat Cittareihin. Minun rahatilanteeseen auttaa tosi paljon se etten asu houkutusten äärellä :D ei tule sitten pyörittyä kaupoissa ja osteltua kaikkea. Miinus on toki se että jos jotain tarviit, sen joutuu tilaamaan netistä tai olla ostamatta jos on vaan joku himotuksen kohde :DD

Missha BB on varustettu suojakertoimella 42. BB voide hoitaa ihoa, peittää sen virheitä ja epätasaisuuksia. Kermaisen hyvin levittyvä voide tuntuu kosteuttavalta ja se levittyy tasaisesti meikkisienellä. Peittää kuin meikkivoide ja sävy 21 tuntuu sopivan täydellisesti. En ole tarvinnut kerrostaa tätä vaan yksi tasainen kerros on riittänyt hyvin arkimeikkiin. Käytän päällä irtopuuteria ja iltapäivällä korjailen kivipuuterilla. Misshan BB on pysynyt hyvin iltaan asti ja tuntunut oikein laadukkaalta tuotteelta, totisesti parhaita käyttämiäni BB-voiteita!  


Estee Lauder Double Wear meikkivoiteesta olen aina kuullut tosi paljon kehuja! Siksi halusin hankkia sen testiin. Ja rakastuin kyllä heti ensikäytöllä! Mattainen, pitkään pysyvä ja iholla hyvältä näyttävä. Pullo on ehkä vähän ärsyttävä, joutuu kaatamaan kädelle. Levitän tämän meikkimunalla ja sillä on levittynyt nätisti. Peittää hyvin ja tätä pystyy kerrostamaan jos haluaa enemmän peittävyyttä. Mulla on ihossa punakkuutta/couperosaa ja tämä tasoittaa sävyerot hyvin. Laadukas tuote jota tykkään käyttää jatkossakin. Ostin swatchien perusteella sävyn 1n1 ja ihan meni nappiin :D tilasin tähän vielä pumpun Eleveniltä niin johan pelittää ;) itsellä on bb päiväkäytössä mutta meikkivoidetta käytän viikonloppuisin tai menoissa, silloin kun haluan meikkipohjan pysyvän varmasti hyvänä aamusta yömyöhään.


Luomiväreissä olen juminut Urban Decay Vice 3 palettiin! Ostin tämän edukkaasti bloggaajakollegalta. Tykkään tosi paljon oikean reunan smokysävyistä ja punertavista...aika nopsa ja helppo paletti arkeen vaikkakin muutamia mattasävyjä voisi olla lisää ;) UD:n paletit on yleensä aina ihania, tämä ei ehkä suosikkini mutta on juminut "meikkilaatikkoon" :)


NYX Marine Layer oli myöskin edullinen ostos toiselta bloggaajalta ;D olen tykännyt Perfect Filter paleteista koska ovat hyviä arkimeikkiin. Tykkään meikata arkenakin kivasti mutta en jaksa hirmu vaikeita häivyttelyjä tai värien sommittellua. Tässä riittää sommiteltavaa mutta pigmentti ei ole kovin vahvaa tai vaikeaa käyttää, siksi nääkin viihtyy meikkilaatikossa eli käytössä olevista meikeistä koostuvasta meikkipussista ;)


En ole vielä siirtynyt kokonaan aurinkopuutereihin koska en ole kovin ruskettunut ;) Varjostuksilla mennään ;D MAC Emote ei ole ihan täydellinen sävyltään, ehkä hitusen liian lämmin mutta sopii siis käyttää vaikka ihan loppuun ;D Olenkin kuluttanut tätä ihan urakalla eikä sureta jos tämä loppuu. Tiiä vaikka kohta olisi pohjaa näkyvissä. 

Mitä uusia tai vanhoja meikkejä sulla on tehokäytössä tällä hetkellä?

14 kommenttia:

  1. Aurinkopuuteri on nyt tehokäytössä kun oon saanut väriä! Myös meikkipohja on kevyempi ja luomet meikkaan melko yksinkertaisesti. Iho tykkää.

    VastaaPoista
  2. Hei! Mulla ei ole kovin hyvä iho ja olenkin kranttu meikkivoiteiden kanssa. Misshan käytön aloitin viime kesänä ja tykkään tosi paljon. Varsinkin hinnasta, kun sitä ennen käytin Sensaita! Mutta tasoittuu hienosti iholleni, toisin kuin tuo Estee Lauder, joka sinun kuvassa näyttää tosi tasaiselta. Ehkä jonain päivänä saan omankin ihoni tarpeeksi hyvään kuntoon sitä varten. Harmittaa kun meidän Cittari lopetti Misshat valikoimistaan. Hyviä juhannusajeluita! :) -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en asu enää kaupungissa niin en tiedä onko siellä enää Misshaa. Luulisin kyllä :) onneksi sitä saa esim. Elevenistä! Mä levitän EL:n meikkimunalla ( Real Techniques ) niin se tasoittuu hyvin. Kiitos, mukavaa juhannusta sinnekin :)

      Poista
  3. Misshan BB-voide on todella hyvä ja itsekin käytän sitä aika usein. Onneksi sitä saa edullisesti Cittarista. Sellainen sattuu olemaan aika lähellä, mutta aika harvoin käyn kuitenkin. Jotenkin on nyt niin houkutukseton olo, ettei jaksa edes markettien kemppariosastoja kiertää;)
    Mukavaa juhannusta Taina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa juhannusta Sari :) se on jo hyvin jos pääsee kemppariosastot ilman ostoksia läpi ;)

      Poista
  4. Mulla on kesäaikaan oikeastaan vain ihonhoitotuotteet ja aurinkotuotteet tehokäytössä.

    Leppoisaa juhannusaikaa ♥

    VastaaPoista
  5. Kommenttini taisi kadota :D Kysyin siis, vältteletkö propyleeniglykolia muissa tuotteissa kuin silmätuotteissa? Tuossa Misshan BB-voiteessahan näyttää nimittäin olevan propyleeniglykolia. Entä vältteletkö propanedoilia, joka ilmeisesti on propyleeniglykolin johdannainen (tai jotain sinnepäin)?

    Aihe kiinnostaa, koska kärsin itse aiemmin etenkin niskassa ja kaulassa olevista näpyistä sekä silmienvuotamisesta. Luin sitten tästä propyleeniglykolista ja päätin testata, olisiko välttämisestä hyötyä. Kas vain: näpyt hävisivät ja silmienvuotaminen loppui! Nyt vaan sitten saa olla tarkkana ja syynätä tuotteiden incit.

    Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullut perille, hyvä kun laitoit uudelleen :) No niinpä oonkin, voi vitsit tosi kiva kyllä...propyleeniglykoli on siitä p*ska aina että sitä on joka paikassa. Tunnettu myöskin nimellä propanediol :/ ahaa, mullakin on niskassa ja kaulassa näppyjä, aiheuttaako tämä sitäkin...silmien vuotamista se ainakin aiheuttaa ja kun pystyn olemaan käyttämättä tuotteita jossa sitä on, silmien kirvely ja vuotaminen helpottaa.
      Yritän vältellä sitä ja olla ostamatta tuotteita jossa sitä on. Mutta välillä ei muista katsoa incejä tai jos on ostanut kalliin tuotteen, ei viittis olla käyttämättä. Tai tuotteita tulee pr-näytteinä. Tuntuu välillä ihan mahdottomalta päästä siitä eroon. Mutta on hyvä tiedostaa allergia ja etenkin ripsivärissä olla ostamatta sitä sisältävää tuotetta :) Tosi hyvä että sinäkin olet löytänyt syypään ja oireet helpottavat. Kosteuttavia silmätippoja voi käyttää myös apuna :) Mukavaa juhannusta :)

      Poista
  6. Mulla on tuota tummempaa Mischan bbtä, joka onkin nyt päivettyneelle hyvä. Nenästä se katoaa päivän mittaan, muuten pysyvyys on hyvä. Ordinaryn kahta serum meikkivoidetta olen kans sekoitellu, toinen liian vaalea ja toinen tumma joten yhdessä saan kuvan kesä sävyn.
    Tosi moni tykkää tosta Estee Lauder ista, haluaisin kokeilla siitä kevyempää versiota, on kuulemma tuubissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tuubiversio kai :) Missha kuluu vähän nenän päästä etenkin jos siihen painaisee lisää puuteria. Mutta pysyi se hyvin eilisenkin aamusta aamuyöhön, essencen valkea mattapuuteri oli päällä. Ei kulunut nenusta :)

      Poista
  7. Kiva lukea sinun kesäkuun meikeistäsi. Minulla on EL:n meikkivoide vielä korkkaamatta. Käytin viime vuonna ostamaani Estelle&Thildin meikkivoidetta pois tässä kuussa. Viime viikolla annoin sen toiseen kotiin, kun ei se minulla toimi. Kesällä hieman parempi kuin muina vuodenaikoina.
    Minä käytän RT:n meikkimunaa sävytetyn aurinkovoiteen levittämiseen kasvoille. :D
    Tällä hetkellä käytän lähinnä vanhoja tuotteita pois. Poikkeuksena Isadoran Classy nude -huulituotteet. :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RT meikkimuna on mun ehdoton suosikki kunhan vaan pesee sen kunnolla tarpeeksi usein. Se imaisee itseensä aika paljon tuotetta :) mutta joka päivä käytän sitä. Ihanaa viikkoa TQ :)

      Poista

Kiitos kommentista <3