sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Lavera Firming ampullit

En tiedä mikä lie iskenyt, ikäkriisi vai laiskuus ihonhoidossa...mutta se näkyy naamassa. Suurentuneet ihohuokoset, kiiltelevä naama täynnä mustapäitä, meikkipohja näyttää huonolta päivän mittaan. En tykkää ja ärsyttää. Olen nyt käytellyt pois jemmatuotteita ja vuoroaan odottavat kivemmat tuotteet. Tähän saumaan sain kuitenkin maahantuojalta testiin kohutut ja himoitut Lavera Firming -ampullit.



Firming -tuotesarjan tehotipat häivyttävät juonteita, kiinteyttävät ihoa ja tekevät siitä pehmoisen sileän. Paketti sisältää 7 x 1 ml kaksifaasiset ampullit. Ampulleissa sekoittuvat öljy sekä vesi. Kertakäyttöiset ampullit suositellaan käytettävän tehokuurina viikon ajan tai viikottain ylläpitävän hoitona. Mukana tulee korkki jolla lasinen ampulli napsautetaan auki. Sisältö tiputetaan kämmenelle josta sormin levitetään kasvoille. Ampulli suositellaan käytettävän ennen seerumia, nämä toimivat myös meikin alla kun antaa hetken imeytyä.



Ampullien Green Lift Complex raaka-aineseos boostaa ihon omaa kollageenintuotantoa. Ampullit sisältävät mm. hyaluronihappoa, karanjaöljyä, lipoaminohappoja, alppitähtiuutetta ja lesitiiniä. Ampullit sopivat kirkastusta, kosteutusta tai tehohoitoa kaipaavalle väsähtäneelle 35 - 45 vuotiaalle iholle ( kuten omani on ). Ampullit tulivatkin sopivaan saumaan niin näen toimivatko ne minulla miten hyvin. 
Sanni kertoi käyttävänsä yhtä ampullia kaksi iltaa, mutta oma ihoni on sen verta kuiva että kaikki meni kerralla. Ampullit tuoksuvat ihanilta ja imeytyvät hyvin äkkiä ihoon. Mä en tarvinnut enää seerumia perään, pelkkä ampulli kosteutti ihon niin mielettömän hyvin.


Ennen ja jälkeen

Ei kyllä ole tarvinnut ikinä pettyä Laveran tuotteisiin, ei tälläkään kertaa! Ampullit terhakoittavat ihoa ja se näyttää heti paremmalta. Nuorekkaammalta, elinvoimaisemmalta eikä niin väsyneeltä tai epäpuhtaalta. En tiedä miten kuvissa erottuu mutta iho oli hämmästyttävän paljon pehmeämpi jo parin ampullin jälkeen. Yritin ottaa kuvat ennen ensimmäistä ampullia ja päivä viimeisen jälkeen samassa valaistuksessa. Ainakin omaan silmään iho on puhtaampi ja terveempi, muistan oikein miten karhealta iho tuntui ennen ampullikuuria. 
Meikki näyttää heti siistillä iholla paremmalta. Voisin käyttää ampulleja jatkossa silloin tällöin kun iho kaipaa virkistystä. Tai tehokuurina ennen häitä tms. tärkeää tapahtumaa jossa haluaa näyttää hyvältä! Hieroin joka ilta ampullin jämät käsistä iholle ja kynsinauhoille, siinäkin huomasi eron että kädet eivät tarvinneet joka päivä käsirasvaa! Eivät huutaneet kuivuuttaan kuten normaalisti. 

Firming -ampullit 21,82 e. Tuote saatu blogin kautta. Suosittelen tutustumaan myös muihin Green Lift Complex -linjan tuotteisiin. Tuotteet ovat NaTrue -sertifioituja ja vegaanisia.

Miltä nämä kuulostivat? Vai oletko kenties jo ampulleja kokeillut?

20 kommenttia:

  1. Ampulleja tulee käytettyä todella harvoin, eikä kovin monesta merkistä ole kokemusta. Voisi olla kivaa vaihtelua:)
    Mukavaa sunnuntaita Taina<3

    VastaaPoista
  2. Oon pari kertaa laittanut meikin alle ja wow, ihan parhautta. Varsinkin jos iho on aamulla kuiva ja kaipaa sellaista kunnon plumped-efektiä. <3

    VastaaPoista
  3. Jännää! Sain nämä myös testiin ja nimenomaan Sannin suitsuttamana ylipäätään ajattelen kokeilevani, sillä normaalisti oma herkkä ja ohut ihoni on vähän äkkijyrkkä anti-aging-tuotteiden suhteen ja ottaa liian aktivoivista tuotteista helposti nokkiinsa. Mutta nämä testaan ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  4. Sain nämä myös testiin ja innolla odotan miten toimivat omalla iholla! Odotukset ovat korkealla. Olen joutunut siirtämään näiden käyttöönottoa, koska on niin monta seerumia nyt käytössä, mutta ehkä repäisen ja otan nämä tällä viikolla kokeiluun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en käyttänyt mitään seerumia näiden kanssa, iho ei tuntunut tarvitsevan :)

      Poista
  5. Näitä voisin kokeilla! Olen nyt tykästynyt käyttämään erilaisia hyaluronihappoa sisältäviä tiivisteitä ja seerumeita ennen varsinaista voidetta. Ampullitkin käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa mutta nyt ei ollut mitään seerumia yhtäaikaa käytössä :)

      Poista
  6. Olen käyttänyt ja tykkään! Tässä muuten matkustaville kiva tuliainen Saksasta, jossa hinta ei huimaa kuin edullisuudellaan, saatavuus on hyvä ja paketti sopii käsimatkatavaroihinkin.
    Vinkki: kun ampulli pitää sekoittaa hyvin ennen avaamista, kärkeen jää herkästi tuotetta jumiin. Kannattaa napauttaa kärkeä pystyasennossa pari kertaa ennen avaamista, niin saa kaikki tipat käyttöön. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Mä napauttelin ampullia kämmentä vasten niin sai kaikki tulemaan pihalle :)

      Poista
  7. Kuulostaa hankalalta toi avaaminen. Oliko se? Eikö lasinen ollut huono käyttää? Mun mieli niin näkee pieniä siruja aineen joukossa, jos kärki napsautetaan auki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ampullin pää laitetaan muoviseen korkkiin joka tulee mukana. Ampulli naksautetaan auki korkin kanssa ja ampullin toinen pää jää muoviin. Siitä se on helppo ottaa käteen. Ainoastaan yhdestä korkista tuli pienen pieniä lasinsirpaleita mutta senkin avasin liian kiireellä. Ihan ovat siis turvallisia käyttää, sitä lasia ei tipu aineen sekaan :)

      Poista
  8. Vitsi mä rakastan erilaisia ampulleja, mut en oo käyttänyt sellaisia sitten opiskeluiden jälkeen. Ihan super juttu, että Laveralle on tullu tämmönen pakkaus :)

    VastaaPoista
  9. Kiva lukea tällaisesta tuotteesta arvio. Olen kauan sitten käyttänyt hiuksille tarkoitettuja ampulleja. Minulla on yksi Madaran ampulli odottamassa käyttöä. Miellän nämä ampullit syksy- ja talvituotteiksi sekaihoiselle. Kannattaako kokeilla kesällä?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ehkä ihan hirmu helteillä mutta näilläkin keleillä oikein hyvä. Talvella vaatisi jopa sen seerumin allensa :)

      Poista
  10. Nämähän kuulostaa hyvältä! Olis varmasti talvellakin ihanan hemmottelevia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3