torstai 2. toukokuuta 2019

Huhtikuun loppuneet tuotteet

Tässä kuussa ei päästy samoihin lukemiin kuin viimeksi, mutta en sitä odottanutkaan ;) tässä kuussa nimittäin loppui tosi paljon käyttistuotteita tai sellaisia, joita olen yrittänyt kuluttaa loppuun jo pitkään. Kaikista luvassa arviot ja mielipide, ostanko uutta tilalle joskus vai en :)

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!



Frantsila Nuorekas hehku tehovoide
Tätä olen käyttänyt aiemminkin ja ostin uudelleenkin. Ravitseva ja täyteläinen yövoide kuivalle iholle. Sekoitin tämän sekaan välillä öljyä. Sopii päivävoiteeksi ohuelti laitettuna. Frantsilan tuotteet on tosi jees, tykkään! En nyt osta heti uutta tilalle mutta ehkä taas joskus :)

Yves Rocher Vadelma-piparminttu suihkugeeli
Ihanan tuoksuinen suihkugeeli. Näitä ostan todellakin lisää eri tuoksuissa.

Whamisa Organic Fruits Feeling Finger Mitt
Sormiin sujautettavat kuorintalaput. Sisältävät hedelmähappoja sekä betaiinisalisylaattia kuorimassa ihoa. Omenen ja vadelman uutteet, hyaluronihappo sekä betaglukaani taas kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Ihanan hellävaraiset laput joita voi käyttää vaikka päivittäin. Ja iho pysyy siistinä! 
Mulla on tosiaan niiin kamala määrä tuotteita odottamassa vuoroaan että en osta nyt  uutta tilalle. MUTTA joku päivä voisin ostaa näitä, tosi nopeita, siistejä ja helppoja käyttää jos kaipaa jotain hellävaraista kuorintaa päivittäiseen käyttöön. Whamisan tuotteet on muutenkin olleet loistavia! Pr-näyte.

essence You Better Work! Gym-proof Fixing Spray
Edullinen ja hyvä meikinkiinnityssuihke. Raikas ja kiva tuoksu. Toimii arkimeikissä, illaksi hakisin jotain muuta. Mutta erityisen hyvä hinta-laatusuhde, metsästän näitä halpoja ja hyviä tuotteita arkipäiviin. Mun mielestä paras kiinnityssuihke mitä essenceltä löytää. Pumppu toimii hyvin, tuote itsessään kestää pari viikkoa. Pr-näyte.


Brilliant Cosmetics Mattifying Powder
Hieman satiinipintainen mutta ihan kiillottomaksi jättävä kivipuuteri. Hyvä vaalea sävy 01 Miracle. Tykkäsin käyttää koska tämä tuntui riittoisalta, piti ihon kiillon kurissa eikä pöllynnyt käytössä. Pr-näyte Kauneuden verkkokaupasta.

Garnier Micellar Cleansing Wipes
Näitä käytän aina, halpoja ja saa kaupasta. Aika monissa miselliliinoissa on propyleeniglykolia, olkaahan tarkkana jos on muita allergisia. Nämä myös pitävät aina kosteutensa, pyyhin näihin meikatessa siveltimiä niin niitä ei tarvii pestä niin usein ;)

IsaDora Volume Lash Styler mascara
Luottomascarani pitkiin, näyttäviin ripsiin. Ripsarihyllyllä saa olla tosi tarkkana, moni ripsiväri sisältää propyleeniglykolia/propanediolia. Käyttämissäni IsaDoran ripsiväreissä sitä ei ole joten yleensä ostan tätä hopeaa tai kultaista. Kestää kuukausia, ei varise tai tuhraa. 

Glisten & Glow Cuticle Oil Pen
Tuoksuna Pumpkin Spice Latte, ihanan mausteinen ja pitkään tuoksuva. Kosteutti kynnet hyvin ja kynä oli varsin kätevä mukana töissä! Pr-näyte, näitä myy CesarsShop. Tuoksuja on 10 erilaista tuoksuttoman vaihtoehdon lisäksi.

Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.


Lierac Lotion Gélifiée
Kaksoispuhdistus gel-in-water kasvovesi. Sain tämän joskus Sannilta ja tykästyin kovasti! Geelimäinen, kevyt ja kosteuttava putsari/kasvovesi. Raikasti ja kosteutti kasvot hyvin. Sisälsi propygeliglykolia joten en voinut käyttää ihan loppuun, parhaani kuitenkin yritin.

Cutrin Sensitive Hajusteeton hoitosuihke
Värjättyjen ja kuivien hiusten hoitoainesuihke. Ihan ok, en nyt kuitenkaan hanki uutta tilalle.

Cattier Paris Makeup Remover Oil
Cattierin meikinpuhdistusöljy oli ihanan kevyttä ja toimi hyvin kaksoispuhdistuksessa. Ei ärsytä silmiä. Tykkäsin tosi paljon mutta on niin paljon muitakin öljyjä joita käytän, siksi en hanki uutta tilalle. Saatu pr-näytteenä, kirjoittelin öljystä ja kaksoispuhdistuksesta enempi tässä.

Clarins True Radiance meikkivoide
Sävy 105 - Nude oli mulle just hyvä. Meikkivoide levittyy ongelmitta ja jättää iholle kuulaan, raikkaan pinnan. Rasvoittuvalle iholle hieman kenkumpi, alkaa kiiltää ja korostaa ihohuokosia jo 6 tunnin kuluttua ja on illalla inhan rasvaisen näköinen.
Tavallaan siis pidin mutta toisaalta inhosin. Laadukas ja erittäin riittoisa meikkivoide. Pidän Clarinsin meikeistä ja voisin käyttää Everlasting Foundationia mieluummin kuin tätä :) tää vois olla hyvä kuivemmalla iholle. Saatu pr-näytteenä. Kesti mulla vuosia ja lasipullo on ylellisen kaunis, tavallaan harmittaa tämän loppuminen vaikka en kauheasti tykännyt :D naiset...kun mikään ei kelpaa ;)

L.A.Girl Ultimate Eye
Pehmoisa, ruskea kajal. Paksuhko, pyöritettävän mallinen kynä. Kesti aika pitkään mutta oli melko herkkä katkeamaan. En ostaisi uusiksi. Pr-näyte Oletkauniilta.

Gucci Bamboo
Elevenin joulukalenterissa tullut edp, sain myös ystävältäni toisen tälläisen. Mulla on siis toinen tätä vielä jemmassa mutta välillä käytän muuta. Ihan kiva ja raikas tuoksu! Ei kovinkaan raskas mutta hieman pistävä. Tykkäsin mutta en ostaisi täysikokoisena.


Skin79 All That Black, Skin79 Snail ja Missha Herb In Nude Sheet Maskit
Kaikki kolme erihyviä, istuivat täydellisesti, ohut ja hyvä kangas sekä miellyttävät käyttää! Just näitä en välttis osta tilalle, jemmassa on paljon muitakin naamioita. Mutta yleisesti Skin79 ja Missha on mun lempimerkit kangasnaamioista. Iho ei ole niin kuiva ja tukkoisen oloinen kun jaksaa käyttää sheet maskeja.


Iroha Gold + Collagen Kiinteyttävä kultanaamio
24k kultaa ja kollageenia sisältävä kultainen sheet mask. Kaksiosainen naamio istuu hyvin kasvoille ja tuntuu napakalta. Vähän liiankin napakalta koska pisteli kasvoja vaikutusajalla. Ei ole niin märkä kuin kangasnaamiot yleensä. Hmm...voisin ostaa tai sitten en...tällä hetkellä mulla on niin kamalasti kangasnaamioita että pitää olla toooosi erikoinen mennäkseen heti uudelleen ostettavaksi -osastoon :D

Eyenlip Snail Moisture Essence Mask
Uusi merkki minulle, tilasin Eyenlipin maskeja Beautykolta. Ihoa uudistava ja korjaava maski sisältää etanaseerumia. Maski istuu kasvoille melko hyvin pienen asettelun jälkeen. Kangas on ohutta ja naamio hyvin märkä, nestettä valui käytön aikana kaulalle. Iho piti naamiosta mutta oli kuitenkin kuivan tuntuinen käytön jälkeen. Kokeilen muitakin ostamiani Eyelipin naamioita, tämä ei ollut sellainen jota toiste ostaisin.

Berrisom Peking Opera Mask
Tästä en jotenkin pitänyt, jätti ihon kuivaksi ja jotenkin kirveleväksi. Näitä kaikkia naamioita saa Elevenistä, osa on pr-näytteitä ja osa itse hankittuja.



Joku muu tykkään, itse en pitänyt näistä.

Lumene Mustikka-kaura Rauhoittava huulivoide
Järkyttävän huono, ei kosteuta ollenkaan vaan päinvastoin huulet oli rohtuneen oloiset tätä käyttäessä. Sai hinkata huuliin puolen tunnin välein eikä mitään vaikutusta :(

Oliko tuttuja mukana?

20 kommenttia:

  1. Vadelma-piparminttu suihkugeeli olisi varmasti sellainen, mistä minäkin tykkäisin - kuulostaa niin hyvältä tuoksuyhdistelmältä :).
    Näistä tuotteista vain Garnier Micellar Cleansing Wipes olivat tuttuja, niitä tulee ostettua usein helppoutensa takia :).

    VastaaPoista
  2. Garnierin miselliliinat on mun lemppareita, silloin kun harvoin puhdistusliinoja tarvin. Ostan aina paketin esim. reissuun, koska niillä saa helposti putsattua vähän mitä tahansa. Jopa laukusta likatahrat pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikatessa pyyhin niihin siveltimet, tahrat sormista/naamasta ja siistin sivellinpussukan. Reissussa poistan meikit, pyyhin just likatahroja vaatteista tai laukusta ja kyllähän niillä vaikka kainalot freesaa :D

      Poista
  3. Mulla on nyt myös blistexin pyöreä mustikan makuinen/hajuinen huulirasva ja se ei kyllä jotenkaan vaan oo niin hyvä kun ne perinteiset, eli kuivuu huulille nopeasti

    VastaaPoista
  4. Hyvin loppuneita. Ei yhtään tuttua tuotetta. Kuinka usein sä käytät noita kangasmaskeja? Voiko niistä saada yliannostuksen 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai voi ;D nyt pitäisi taas käyttää kun ihoa kiristää ja on epäpuhtaan tuntuinen. Monihan käyttää vaikka joka päivä mutta melko kalliiksi tulisi ;)

      Poista
  5. Cattierin meikinpuhdistusöljy oli näistä tuttu. Whamisan tuote kiinnostaa. Pitää vain ensin käyttää vanhoja pois ennen ostoa. Oli kiva lukea kokemuksistasi eri kangasnaamioista.
    Minulla ei tainnut loppua kasvoveden lisäksi mitään muuta huhtikuussa. Monta tuotetta loppumaisillaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whamian tuotteet on minusta tosi hyviä, ihan kunnolla kosteuttavia ja toimivia. Yksi lempisarjojani <3

      Poista
  6. Ai Glisten & Glowllakin on tuollaisia öljykyniä! Ja mikä tuoksuvalikoima, kuulostaapa houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
  7. Millaisia oireita saat nuista allergisoivista aineista? Minun on pitänyt vaihtaa kaikki kasvorasvat luomuun, saippuat hajusteettomiin yms, kun alkoi iho lohkeilemaan naamasta ja käsistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmien kirvelyä ja vuotamista silmämeikeistä tai kasvorasvoista. Isoja ihonalaisia paukamia mineraaliöljyä sisältävistä voiteista. Siksi itsekin pidän enemmän luonnonkosmetiikasta mutta käytän synteettistä meikkivoidetta. Voiteet tykkään käyttää luomuna :)

      Poista
  8. Mulle tuli tuosta Lumenen huulirasvasta huulet täyteen pieniä vesikelloja. Luulin ensin huulen olevan vain kuivat joten lisäsin rasvaa jatkuvasti. Lähitarkastelu paljasti kuivuuden ihan muuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks lopetin sen käytön koska olisi varmaan mennyt huulet pahemmiksi :( oon nyt tosi monelta kuullut huonoa Lumenen huulirasvoista!

      Poista
  9. Mulla on kans toi Lumenen huulirasva ja on kyllä kaukana hyvästä. :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3