keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Essie Tiers Of Joy

Essie Spring 2019 kokoelmassa oli yksi lakka joka löysi tiensä sydämeeni. 



Tiers Of Joy innostutti minut uudelleen kasarimaineessa olevista helmenpinnan tavoin hohtavista lakoista. Minusta tämä on kokoelman kaunein lakka. Pyörittelin tätä aiemmin Kicksissä käsissäni mutta jätin ostamatta. Onnekseni sain lakan pr-näytteenä. 


Rakastuin tähän heti ensilakkauksella ;D viileä, ihana lila jossa voimakas vihertävä shimmer. Pulloa liikuttaessa se hohkaa kultaa ja vihreää. Ihana, hiukan erilainen lakka! En yleensä pidä tälläisistä mutta nyt ihastuin! Olen ostanut nyt niin vähän kynsilakkoja ja lahjoittanut pois, kokoelmani mahtuu hyvin Alexin puolikkaaseen. 


Koostumus lakassa on kyllä hyvä Essien tapaan. Pulloa kannattaa sekoittaa kunnolla ja levittää vakaalla kädellä. Raitoja ei jää näkyviin mutta huolimattomasti levitettynä saattaa jäädä epätasaiseksi. Jos haluaa selvitä kahdella kerroksella! Pikakuivattaja on must tämän lakan kanssa, kuivuu hitaahkosti ja ottaa helposti osumaa = näkyy helmiäispinnassa. Koostumuksen voisi sanoa olevan tyypillinen helmiäislakoille. Essie kuitenkin osaa, vastaava lakka voisi olla painajainen lakata joltain muulta merkiltä.

Leimaukset MoYou London Porcelain 01. Lakka saatu pr-näytteenä. Kokoelman swatchit löydät esim. täältä.

Ihastuitko sinä Essien kevätkokoelmaan? Tuliko poimittua mitään itselle?

10 kommenttia:

 1. Onpas nätti! Täytyy myöntää että tää kokoelma on mennyt vähän ohi. Kävin nyt tuosta linkistä katsomassa. Yllättäen pinkki oli kiva ja persikka, mutta kyllä tämä on nätein. Vois itsekin hankkia.
  Miltä tuntuu kun on vähemmän lakkoja? Tee joku kooste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kivalta! Olen ehtinyt lakata tosi paljon vanhemmilla lakoilla. Eikä ole oikeastaan dupeja ollenkaan, ehkä oon tajunnut etten tarvii kymmentä nudea :D olen keskittynyt kivoihin merkkeihin, Essie lakat just kuuluu lemppareihin! Jos jaksan joskus kuvata niin voisin harkita koontipostausta ;)

   Poista
 2. Mun lemppari taas kokoelmasta on pinkies out, aika uniikki persikka vaaleanpunaisella shimmerillä, mutta on tääkin ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kiva mutta vähän liian lämpöisä minulle :)

   Poista
 3. Ihana lakkaus, muhun ei vielä uppoo helmiäiset. Otin sen sugar lakan kokoelmasta, hentoa kimallusta en vaan saa tallennettua kameraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli nätti mutta vähän epäsopiva sävy itselle :)

   Poista
 4. Mulla on mennyt tää kokoelma aivan ohi, mutta kun kävin kurkkaamassa linkistä swatchit, niin olipa ihania helmiäisiä! :) Jotenkin muhun on viime aikoina uponnut vaan helmiäiset. Ehkä siksi, kun omien rapistuneiden kynsien kasvatusprojekti ollut käynnissä ja tuntuu, että helmiäinen huijaa kynsiä vähän pidemmiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmiäinen näyttää kivalta kynsillä ja ei ehkä kiinnitä sitten huomiota pituuteen jos tykkää kasvattaa :)

   Poista
 5. Kaunis lakkaus! <3 Tuo lakka on muuten niin sinun näköinen, kuin olla voi! Sä saat kaikki violetit näyttämään aina niin upeilta :D Harmi, että omilla kynsilläni en pidä niistä niin erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 on tää kyllä mun suosikki violetteja!

   Poista

Kiitos kommentista <3