maanantai 6. toukokuuta 2019

5 parasta highlighteria

Moi! Tänään kurkataan mun Top 5 listaus highlightereista. Mitenhän me meikattiin ennenkuin korostukset tulivat kuvioihin? En muista ;D kuitenkin, korostuksista on tullut mun juttu ihan jokapäiväisessä meikissä. Pyöräytän highlighteria aina poskipäille sekä kulmaluun korkeimmalla kohdalle. Highlightereissa suosin kylmiä ja vaaleita, mielellään shampanjan tai beigen sävyjä. Sellaisia värikkäitä ja erikoisia highlightereita mulla on melko vähän, mitään vihreää tai sinistä en vaan osaa käyttää.

Nämä ovat paremmuusjärjestyksessä!


1 - Jeffree Star Ice Cold. Ehdottomasti upein highlighterini! Tämän myötä mulle tuli himo hankkia lisää Jeffreen Skin Frosteja. Muutamaa sävyä mietin mutta swatchasin niitä kaverilta tai luin huonoja arvosteluja niin en ole uskaltanut ostaa. En ole sitten antanut himon yltyä, ainakin tämä yksi on nyt riittänyt. Näin iso tuote kun kestää ikuisuuden. Tällä saa upean kylmät kiiltomadot poskille, mun mielestä täydellinen tuote joka kannattaa hankkia jos ei Skin Frosteja vielä omista. Tätä myy Oletkaunis.fi.

2 - theBalm Mary-Lou Manizer. Tämän aion ostaa joskus täysikokoisena, niin paljon tästä pidän! Sopii vähän kaikkiin meikkeihin koska on sellainen shampanjan värinen. Erittäin pigmenttinen, hyvin näyttävä kasvoilla ja pehmeä käyttää. Tätäkin myy Oletkaunis.fi.


3 - MAC Perfect Topping. Upeaa viileää ja näkyvää kiiltoa poskipäille tuova korostaja. Hyvä pigmentti! MAC:in tuotteet on kyllä hyviä vaikka MSF:ssä esiintyy laatueroja. Täytyy vaan lukea arvosteluja ja valita ne hyvät. En muista enää milloin olen tämän ostanut mutta tosi paljon tästä tykkään! Nämä on kuitenkin mielettömän riittoisia vaikka hinnakkaita ovat. Kuvassa ja swatchissa keskellä.

4 - MAC Lightscapade. Perfect Toppingin vaaleampi pikkusisko. Sopii hyvin jokapäiväiseen meikkiin ja tämä mulla on kulunut vähän kuopalle! Tämä on sellainen MAC -tuote jota suosittelisin kaikille viileään korostustuotetta etsiville. Melko neutraali kuitenkin. Kuvassa ja swatchissa oikealla.


5 - MAC Star Wonder. Mulla on useampi kultainen highlighter mutta ne ovat kyllä joko kesä- tai juhlakäytössä. Star Wonder on niin kesäinen ja lämminhenkinen että olen tykännyt tästä tosi paljon. Ihanan pigmenttinen! Kuvassa ja swatchissa vasemmalla.


Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Mikä on sun lemppari highlighter?

18 kommenttia:

  1. Mac lightscapade täälläkin! Lisäksi löytyy LF joulukalenterista tullut illamasquan shampanjan värinen highlighter. Guerlainin meteoriitit miellän myös korostukseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en niistä meteoriiteista ole ikinä innostunut, en vaan ole ymmärtänyt niiden jujua?

      Poista
    2. Kyl se lemppari on Jeffreen Sarcophasus ❤ 24 karat pro paletti onkin usein käytössä. Catricen LE tuote Kaviar highlighter on upea ja Anastasian Amrezy niin herkullinen että tekis mieli aina nuolaista sen pintaa 😁
      Vanha kunnon Estee Lauder taisi olla ensimmäinen korostus tuote jonka muistan. Nimeä en sille googlella löytänyt. Oisko 10 vuotta vanha, edelleen loistava.

      Poista
    3. Anastasialla taitaa olla aina hyviä highlightereita!

      Poista
  2. Olen ehkä hieman ajasta jäljessä, koska en ole vielä opetellut highlightereiden käyttöä, mutta tuo theBalm Mary-Lou Manizer näyttää tosi kivalta :). Pitää kyllä ottaa asiaksi opetella näiden käyttö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin ensin tuntui hankalalta mutta nykyään ei osaa olla ilman!

      Poista
  3. Mulla kesti tosi pitkään lämmetä highlightereille, kun koin ne jotenkin liian näkyvinä ja outoina :D Nykyään tosin kuuluvat mullakin ihan jokapäiväiseen meikkiin enkä osaisi olla ilman :) Mun suosikkeja on ehdottomasti Jeffree Starin highlighterit ja niitä onkin kertynyt monessa sävyssä. Suosikkisävyjäni on Ice Cold, Sarcophagus ja Peach Goddess <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarcophagus näyttää kyllä ihanalta, laitetaanpa vähän korvan taakse ;)

      Poista
  4. Ihana postaus! Voisin lukee kostustuotepostauksia maailmantappiin asti :D

    VastaaPoista
  5. Ilman highlighteria ei mun meikkiä synny, oli se sitten kuinka kevyt tahansa :D Mary-Lou on varmasti mun ikuinen suosikkini, se vaan sopii ihan jokaiseen lookiin ja näyttää aina yhtä hyvältä! Mullakin oli ensin toi The Manizer Sisters -paletti, mutta nyt oon jonkin aikaa jo käyttänyt ihan täysikokoista Mary-Louta ja onneksi se on niin iso, että siitä riittää iloa pitkäksi aikaa<3 Jeffreen highlighterit kiinnostaa, mutta oon lukenut niin ristiriitaisia arvioita niistä, etten oo vielä saanut hankittua sellaista. Kiva kuulla, että oot tohon Ice Coldiin ollut tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää ostaa seuraavaksi täysikokoinen Mary-Lou, kyllä sitä sen verran ahkerasti tulee käytettyä :) Ice Coldista en ole pahaa kuullut joten siitä kannattaa aloittaa tutustuminen JS highlightereihin!

      Poista
  6. Lemppari highlighter on ehdottomasti Beccan Champagne Pop. Hyvänä kakkosena on Too Faced Natural face paletin Satin sheets. Jeffree Starin tuotteisiin jostain kumman syystä ei ole hinkua vaikka kivoilta näyttääkin, luultavasti siksi kun ei ole päässyt niitä livenä sörkkimään :) Nyt suurimpana himotuksena Fentyn tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua on himottanut myös se Too Facedin timantti highlighter :)

      Poista
  7. Mielenkiintista lukea toisten suosikeista!
    Mun ehdoton lemppari on Diorin Backstage-paletti. Siis herrajumala mitä highlightereita! Hyvänä kakkosena Too Facedin sydän-highlighter.Molemmilla tulee sellaista upeaa kosteannäköistä kiiltoa.

    Oon yrittänyt kommentoida sun muihin postauksiin mutta jostain syystä uudella puhelimellani se ei oo onnistunut, kommentit vain katoaa. Mun moka, pitääpä tehdä asialle jotakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just tuo TF sydän, sen haluaisin! Mullakaan ei onnistu puhelimella kommentointi, kommentti joko katoaa tai heittää Charming Nailsina koko ajan pihalle. Melkoisen rasittavaa!

      Poista
  8. MAC Lightscape on pitkään ollut mielessä, mut olen vielä onnistunut kiertämään sen. Tykkään kuitenkin sen jättämästä jäljestä todella paljon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3