tiistai 8. tammikuuta 2019

The Body Shop Ultimate joulukalenteri - Mitä sisällöstä jäi käteen?

Tänä vuonna minulla oli The Body Shop Ultimate joulukalenteri joka maksoi 149 euroa. Halusin joulukalenterin josta tulee paljon erilaisia minulle uusia tuotteita. Minulla ei ollut muita kosmetiikka kalentereita joten raaskin satsata tähän. Rakastan kokeilla erilaisia tuotteita ja TBS on kiinnostava merkki. Ostin kalleimman kalenterin koska siinä oli tietyt kiinnostavat tuotteet ja luin kyllä sisällön etukäteen. Mutta en muistanut kuin ehkä 4 tuotetta joten oli kiva availla luukkuja ja yllättyä joka aamu. 

Jos jotain miinusta pitää sanoa niin kalenteri tuli postin paketissa väärinpäin tai tuotteet olivat luukuissa ylösalaisin. Jos avasin esim. kuorinta-aineen niin se saatoi turskahtaa kannesta käsille. Mutta ei se niin iso asia ole ja jätin tuotteet oikeinpäin säilytykseen että ehtivät valua paikoilleen :) 


Ultimate kalenteri oli itsessään luksus jonka aion säilyttää tai antaa vaikka lapsille leikkeihin. Ulkonäöltään kaunis ja panostettu.

Luukku 1 - Vanilla Marshmallow suihkugeeli 60 ml. Tätä kausituotetta en ostanut suihkugeelinä joten oli mieluinen luukku :) rakastan vaniljan tuoksua!

Luukku 2 -  French Grape Seed vartalonkuorinta 50 ml. Tämäkin on ihan uusi tuote minulle, tulee kyllä käyteltyä pois ja kokokin on ihan sopiva ( loppuu joskus ). 

Luukku 3 - Lash Hero Fibre Extension mascara täysikokoisena. Yhden ripsivärin tiesin tulevaksi. Harmitti vaan kun huomasin tässä olevan propyleeni glykolia eli tämä saa silmät vuotamaan. En siis käytä itse.

Luukku 4 - Berry Bon Bon Softening vartalovoi 50 ml. Tämä oli mukava yllätys koska en Berry Bon Bonia ostanut kausituotteista. Enkä muistanut että tätä tulee kalenterissa. 

Luukku 5 - Ethiopian Green Coffee Firming vartalovoide 50 ml. Tämän tuoksu ei ollut mieleeni mutta ei paha luukku kuitenkaan ;) 


Luukku 6 - Eye Definer kajalkynä täysikokoisena. Musta kajal tulee kyllä kokeiltua, toivottavasti on pehmoisa käyttää koska kova kajalkynä on raapiva ja saattaa jäädä käyttämättä.

Luukku 7 - luomivärisivellin täysikokoisena. Hyvänmallinen sivellin värin levittämiseen liikkuvalle luomelle. Tykkäsin!

Luukku 8 - Mango käsivoide 30 ml. Näille on aina käyttöä ja mangon tuoksu on hyvä.

Luukku 9 - Almond Milk & Honey vartalovoide täysikokoisena. Kalenterin isoimmasta luukusta paljastui vartalovoide. Tulee käytettyä itse.

Luukku 10 - Fuji Green Tea shampoo & hoitoaine 60 ml. Tämä kaksikko oli kiva, käyttöön menee. Mukavaa että samassa luukussa oli kaksi matkakokoa eikä tänään yksi ja huomenna toinen ;)


Luukku 11 - Orange Lollipop huulikiilto täysikokoisena. Olisin kyllä odottanut joulukalenteriin punaista huulikiiltoa. Oranssi ei kuulu suosikkeihin eikä sovi väritykseeni. Tämä lähtee kiertoon :)

Luukku 12 - Adriatic Peony suihkugeeli 60 ml. Ihan kiva, tulee käytettyä :)

Luukku 13 -  Camomile silmämeikinpoistoaine 60 ml. Herkille silmille sopiva silmämeikinpoistoaine tulee käytettyä oikein mielellään pois. Tuntematon ja kiinnostava tuote, pääosin tässä kalenterissa on koko ajan tullutkin uusia tuotteita, mikä on ollut tosi mukavaa :)

Luukku 14 - Japanese Camellia vartalovoide 50 ml. Vartalovoiteita on kyllä tullut aika paljon, jokohan nää kohta riittäisi...osa lähtee kiertoon koska en mä kerkii näitä käyttää :) eikä tuoksut ole aina välttämättä ihan mieleisiä ;)

Luukku 15 - Moringa suihkugeeli täysikokoisena. Iso luukku ennusti täysikokoista tuotetta, tästä pidin kovasti! 


Luukku 16 - Drops Of Youth Bouncy yönaamio täysikokoisena. Ooh, tämä oli ihana! Muistelin kalenterin sisältävän 2 DOY sarjan tuotetta, tässäpä niistä ensimmäinen. Kosteuttava yönaamio tuli enemmän kuin tarpeeseen, mulla on muutamia tämän sarjan tuotteita ja aion ottaa ne jossain vaiheessa yhtäaikaa käyttöön.

Luukku 17 - British Rose käsivoide täysikokoisena. Ooh mahtihyvien luukkujen putki! British Rose on sarjana minulle uusi tuttavuus joten oikein kiva päästä kokeilemaan :)

Luukku 18 - Shea vartalovoi 50 ml. Tämä oli kyllä tylsä luukku, tiedän TBS vartalovoit niin tuhdeiksi etten tarvitse tätä :) 

Luukku 19 - Drops Of Youth voide täysikokoisena. Ihoa uudistava voide sopii käytettäväksi aamuin illoin. DOY tuotteet olivat suuri syy kalenterin ostopäätökseen ;)

Luukku 20 - Matte Lip Liquid huulipuna täysikokoisena. Tämä mattapuna/väri tuli ainakin jouluun sopivassa viininpunaisessa sävyssä :) aika kiva!


Luukku 21 - Rose Dewy Glow kasvosuihke 50 ml. Ihoa kosteuttava ja virkistävä kasvosuihke. Sisältää vadelmauutetta, kirsikkavettä ja ruusu-uutetta. Tämän käytän mielelläni pois varmaankin kasvoveden tapaan ;)

Luukku 22 - Moringa vartalojogurtti täysikokoisena. Vartalojogurtit kelpaa kyllä joten tämäkin tulee käytettyä pois. 

Luukku 23 - Himalayan Charcoal kasvonaamio täysikokoisena. Tätä en muistanut kalenterin sisältävän joten olipa mukava yllätys. Kihelmöivä, savipohjainen naamio syväpuhdistaa ja elvyttää ihoa. Sisältää vihreän teen lehtiä, bambuhiiltä ja teepuuöljyä. Voikin olla aika mainio rasvoittumaan taipuvaiselle iholle. Otan varmaan kesällä käyttöön koska saattaa olla talvella liian raju. 

Luukku 24 - Oils Of Life kasvoöljy täysikokoisena. Kolmea arvokasta öljyä sekä eteerisiä öljyjä sisältävä kasvoöljy. Tämä kyllä oikein kruunasi koko kalenterin, ehdottomasti käytän pois ja mukava kokeilla tätäkin sarjaa ;) 

Luukku 25 - Pupun korvat ja British Rose Fresh Plumping naamionäyte. 25. luukku oli myös mieluisa. Pupun korvia tulee käytettyä kasvoja pestessä vaikka se painaakin tukkaa. On myös mukava kokeilla ihoa pehmittävää ja kiinteyttävää geelinaamiota. 

Kalenterissa tuli pääosin pienempiä kokoja mutta se ei tosiaankaan haitannut! Jos jokainen tulisi isossa koossa niin ikinä kerkiisi käyttää niitä pois. Eikä kaikki tuoksut aina mieleisiä olisikaan. Olin siis tosi tyytyväinen pieniin kokoihin etenkin vartalovoiteissa, ne kun kuluvat aina todella hitaasti. Ne tuotteet jotka tulivat täysikokoisina, olivat arvokkaita ja sellaisia joita ei niin raaskisi ostaa. Kalenterissa ei tullut mitään rihkamaa ja ehkä pari luukkua oli totaalisia floppeja, ripsari ja huulikiilto lähinnä. Niissäkin tökkäsi väri ja allergia vaikka muutoin kyseessä toki oli arvokkaat tuotteet.

Koin ehdottomasti että 149 e hinnalle sai vastinetta. Ihan ehdottomasti! Lähes kaikki tuotteet jäivät omaan käyttöön ja ovat mieluisia. En ole varma ostanko kalenteria ensi jouluna, riippuu siitä onko valittu sitten eri tuotteita ja miten saan käytettyä näitä pois ;) tämä on kuitenkin kalenteri jonka valitsisin TBS kalentereista, muissa oli hiukan vaatimattomampi sisältö ja pienemmät tuotteet mutta hintaakin tietysti vähemmän ;)

Miltä tämä Ultimate kalenteri sinusta vaikutti? Ostitko tätä vai jonkun muun TBS kalenterin?

28 kommenttia:

  1. On kyllä ollut tosi kiva sisältö tässä. Noi täysikokoiset tuotteetkin on olleet aika ylellisiä. <3

    VastaaPoista
  2. Aika ihana ja onnistunut sisältö! Body Shopin tuotteet on kyllä sellaisia, että ne tulee ainakin käytettyä, varsinkin vartalonhoitotuotteista tykkään tosi paljon ja tässä kalenterissa niitä olisi ollut tosi kivasti! Aloin nyt himoitsemaan tuota Vanilla Marsmallow suihkugeeliä :D Tuo Moringa vartalojogurttikin kuulostaa niin ihanalta. Ehkä mä harkitsen tätä kalenteria ensi vuodelle! Tän perusteella olisin kyllä ollut tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa päästä tutustumaan TBS tuotteisiin enemmän, tuli niin paljon uusia kivoja juttuja :)

      Poista
  3. Body Shopin kyseinen kalenteri oli mielestäni hinta laatusuhteeltaan paras. Varmaan kaikki tulee käyttöön. Itse kalenteri myös tosi laadukas. Olisi ollut kiva, että toisen puolen eläinhahmot olisivat istuneet laatikkoon sisään palapelinä. Ehkä ensivuonna sekin asia on kunnossa. Ihanaa uutta vuotta Taina ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa uutta vuotta Tiia :) kalenteri oli kyllä niin mieleinen että harkitsen sen ostamista ensi joulunakin ;)

      Poista
  4. Ohhoh! Oli kyllä todella hyvä sisältö tässä :) Itsehän en ostanut kuin essencen kalenterin (jonka sisältö oli kyllä vähän pettymys), kun ajattelin, etten muka tarvitse. No tämän luettuani voin sanoa, että olisin ehkä tarvinnutkin :D Vähän tylsää kyllä, että tässä on samoja luukkuja kuin siinä välipäivien kalenterissa! Muistaakseni viime vuonna oli myös :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin että samoja luukkuja oli, onhan TBS:lla paljon tuotteita niin ehkä olisi voinut tuoda kalentereihin enemmän sisältöä?

      Poista
  5. Mulla tuo Fuji Green Tea hoitoaine ja se on aivan huippu, tuoksu on voimakas ja säilyy hiuksissa vielä seuraavaan päivään. Ehdoton suosikki! Pitää käydä joskus nuuskimassa inkivääri ja mansikka, jos ne ois kivan tuoksuset voisi toisen ostaa joskus tulevaisuudessakin kokeiluun. Lisäksi tuntuu että se tuote oikeasti myös hoitaa hiuksia, on runsasta ja paksua voidemmaista. Vähän ehkä enemmän naamiomainen.

    VastaaPoista
  6. Eikun peuran korvat 😊
    Hyvälle näytti kalenteri, voisi ensi vuonna hankkia ellen johonkin muuhun haksahda. Lumenen oli huippu, aaton luomiväri kynä ja huulipuna oli ainoat ei niin kivat.
    Lookfantastic oli hyvä myös, tosin siinä oli enemmän huteja. Essence oli pettymys, jäljelle jäävät laatikot taidan koota siskolle tän vuoden kalenteriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa se oli peura ;D essence oli kyllä pettymys, en itse kovin ilahtuisi kun muutenkin halpoja niin sama ostaa suoraan haluamansa. Lumene oli tosi hyvä, sitä saattaisin myös harkita ensi vuonna!

      Poista
  7. Tässä oli kyllä todella hyvä sisältö, sentään muutama kausituote (2017 ei ollut yhtään) myös mukana.
    Tuo kasvonaamio on ihan huippu, sama tuli aiempana vuotenakin, mutta otin kyllä tuonkin nyt jemmaan, kun on niin hyvä. Tekee ihosta ihanan tasaisen ja sileän.

    Yllätti myös, että ei ollut esim. pesukukkaa tai viilablokkia, joskus niitäkin on tullut näistä arvokkaimmista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippua että kausituotteita oli mukana eikä luukkuja ollut täytetty millään turhalla. Ihan oli siis hintansa arvoinen :)

      Poista
  8. Tää oli kyllä sisällöltään ihan hurjan hyvä! Ei se munkaan TBS:n "keskimmäinen" kalenteri huono ollut, mutta sisältö oli aika eri laatua kuin tässä kalleimmassa, niin kuin toki kuuluukin olla :) Jos ensi vuonna lähden TBS:n kalenterin hankkimaan niin ehdottomasti valitsen silloin sen kalleimman vaihtoehdon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se huono ollut mutta halusin suoraan parhaan että saa isoja tuotteita ;D

      Poista
  9. Ostin ja tykkäsin kovasti! TBS:n joulukalenterit on taattua laatua. En ole vielä ehtinyt kokeilla kaikkea.

    Ainoat selkeät hutituotteet ovat kajalkynä, kun mustia kajaleita saa muutenkin joka paikasta, sekä huulikiilto värin takia. Tuo kasvoöljy on ihan paras! Se myös oli sellainen tuote mitä en olisi ikinä tullut muuten ostaneeksi. Tykkään myös joulutuotteista pienessä koossa, pääsee hyvin testaamaan niitäkin tuoksuja. Hintava kalenterihan tämä on, mutta selkeästi hintansa arvoinen. Riippuu ehkä vähän vuodesta, mikä kalenterivaihtoehto milloinkin tuntuu sopivimmalta.

    Sara K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole minäkään testannut ja menee tovi että kerkeän testata, käytettävä ensin entisiä pois...siksi mietinkin ostanko tätä ensi vuonna, riippuu miten ehdin näitä käyttää ;) ihan samoilla linjoilla sun kans, hintava mutta sisältö oli erihyvä!

      Poista
  10. Tää ultimaattinen kalenteri vaikutti kyllä jo ennen jouluakin todella hyvältä, kun kävin kurkkimassa mitä se on syönyt sisäänsä. :)

    VastaaPoista
  11. The Body Shopin joulukalenterit kyllä on monien mieleen enkä yhtään ihmettele! Drops of youth sarjan tuotteet on ihan super hyviä, samoin myös Oils of lifen kasvoöljy!

    VastaaPoista
  12. Hyvä sisältö oli tässä kalenterissa. Shea on minun lempisarjani. ;) Viime joulun kausikokoelmasta peppermint candy on omaan mieleeni.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole vielä lempisarjaa, aika monista TBS tuoksuista tykkään. Banaanituotteet on ihania ;)

      Poista
  13. Ihanan kattava postaus! Mua himotti se TBS:n uusivuosikalenteri mutta jätin minimalismivimmassani pois. Ehkä ensi vuonna... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3